. . -

Kommentar : A/ Jjenniffer

A om Kapitel 15 : Kärlek:
Texten är jätte stor , går inte att läsa ;'/

// jjenniffer

SVAR: Jo texten kronglar kom åt ctrl+B och kan inte ta bort det .
Kommer senare att lägga upp allt på nytt :)
Kram!

Dagens bild: Robert och Kristen
" Taylor Lautner Turns Down 'Max Steel' För 'Stretch Armstrong'"

" Mtv berättade igår :

Med "The Twilight Saga: New Moon" skådespelare Taylor Lautner's kommande filmen schema synes sträckt till gränsen, har den spirande actionstjärna beslutat uppgift att hoppa av Paramounts "Max Steel" till förmån för Universals "Stretch Armstrong."

Enligt New York Magazine, den 18-årige kommer att fortsätta "Armstrong", baserat på leksakstillverkaren Hasbro berömda action-figur franchise, i stället för "Max Steel", som bygger på en produkt från Mattel, en rival till Hasbro's. Även Lautner sattes till rubriken båda filmerna, den unge "Twilight" skådespelaren påstås ensidig med Hasbro beror på företagets imponerande meritlista i Hollywood.

"[I] veckorna efter undertecknandet att spela Steel, blev Lautner alltmer övertygad om att Hasbro spelade sin hand bättre än Mattel, stater" i rapporten. "Tack vare WME [Entertainment, Lautner s byrå], var Hasbro sig med betydligt större fart genom Hollywoods utveckling labyrint än Mattel, inte bara påbörja projekt, men fick snart flytta dem framåt."

Hasbro har redan sett filmer baserade på deras populära "Transformers" och "GI Joe" franchise. Dessutom har leksaksföretag produktionsplaner för "Candy Land", "Battleship" och "Risk" anpassningar. Som en insider berättade tidningen, "När du registrerar dig att göra en film med Hasbro, vet du det kommer att vara i teatern ett år senare."

I rapporten sägs också att "Monsters vs Aliens" director Rob Letterman talar med Universal Pictures om regisserade "Stretch Armstrong" för studion.

Lautner landade titelrollen i "Stretch Armstrong" tidigare denna månad. Han kommer star som en spänd spion som utsätts för en formel som tillåter honom att sträcka ut sin kropp än vanliga mänskliga begränsningar. Med tanke på hans nya befogenheter, är hjälten tvingas ompröva inte bara hans eget brottsbekämpning taktik, men också hur han går omkring sitt vardagsliv.

"Han är en oavsiktlig superhjälte. Verkligen vad han är, han kommer att vara en kille likt [Lautner] själv, förklarade Hasbro VD och" Stretch Armstrong "producent Brian Goldner i nyligen exklusiv intervju med MTV News. "En kille som vet Mixed Martial Arts, en kille som går på college, en kille som försöker få ett första år på college något i den stilen och allt slags följer av det."

Universal Filmen är griffeltavla för en 3-D release under 2012. Förutom "Armstrong," är Lautner undertecknad ska spela huvudrollen i "Cancun," en martial-arts-fokuserade actionfilm."

Källa


Uppdate design 2

OKEJ...,Det verkar som att bloggens utseende kommer vara HEMSKT , ett tag eftersom jag inte får till det ALLS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är HYPER DYPER irreterad!
Nån som kan tänka sig att hjälpa ?
SNÄLLA ?!

Uppdate!! New Blood och design

Hejsan ! Idag kommer det nog inet bli så jätte mycket blogg i allmänhet utan det kommer bli lite mail och kommetar svar , sen kommer jag skriva jätte mycket New Blood !!! Ska första få klart tre delar !
Sen kommer bloggen inte se ut som vanligt eftersom jag tänker göra om min design och tack vare Madde kommer det komma upp en as snygg header !!
Så ni får ursäkta att den se lite hemsk ut underdagen när jag testar nya koder osv:)

Kram Louise
I ett inlägg förut skrev jag att Robert P hade erkänt att det var en relation mellan han Kristen men den vissade sig inte vara rikitgt sann . Tack jjenniffer för att du berättade det :)
Även om just den artikeln inte var helt sann tror jag att dom har en relation .
100 spen på att dom kommer gå ut i media nån gång och säga " Vi är ihop "!
Haha :)


Kommentar: N

N om Kstew och Rob är ihop !!!:
du ? , ddet är bara skvaller ! , snälla tro inte på allt du läser ? :) <3
tro på det först när han säger det i en
video eller något , men inte tidningar !

SVAR: Jo självklart kan det bara vara skitsnack !
Men jag tror på det , Nu tycker du säkert att jag jag är
helt galen och as töntig men jag bara känner att
det är sant ..Magkänsla tillsammans med hoppfullheten.
Som sagt kan det vara osant och då får jag helt
enklt äta upp mina egna ord men jag är 120 procent säker
på att det är sant. :)
Jag tvingar inge att tro på det eller så men jag tror på det :)

Kram !<3

Marie Claire Photoshoot - Bakom kulisserna
Källa

Grattis på 16 års födelsedag Dakota Fanning! Fira Genom Looking Back At Her Evolving Karriär


Happy birthday to Dakota Fanning, Som är officiell Sweet Sixteen idag! Fast hon firade sin födelsedag i hög Beverly Hills stil Saturday night, Är nu Dakota officiellt 16 vilket innebär ärligt, absolut ingenting. När ett år har någonsin stoppat henne förut?

Faktum är att vrida 17 kommer troligen att bli en större affär för den unga skådespelerskan eftersom det kommer att markera ett decennium av sitt inflytande i Hollywood. Dakota blev den yngsta personen någonsin, vid sju års ålder, att bli nominerad till en Screen Actors Guild Award för sin roll motsatt Sean Penn i "I Am Sam." Även om hon inte vinner (hon förlorade mot Helen Mirren i "Gosford Park"), en så stor ära för Dakota allra första filmroll förebådade banan för hennes karriär sedan.

 

Handel i tunga drama för typiska barn-skådespelare roller, Dakota flyttade från några biroller 2002 (hon spelade en ung Reese Witherspoon i "Sweet Home Alabama", om du kommer ihåg) till ledande roller under 2003. Hon spelade mot slutet Brittany Murphy i "Uptown Girls" och motsatt Mike Meyers i "The Cat och Hat."

Men det tog inte lång tid för henne att återvända till dramatik, och samlat några ganska allvarliga costars medan hon var på det. Hon spelade mot Denzel Washington 2004, mitt Robert De Niro och Kurt Russell, Tom Cruise och Glenn Close 2005. Hon gjorde sin sista typisk barn-skådespelare film 2006 med "Charlotte's Web." I varje situation, kommenterade hon etablerade costars i intervjuer om sin fruktan för sina unga talanger. Kurt sade även, "jag garantera er, [Dakota] är den bästa skådespelare jag kommer att arbeta med i hela min karriär."

Övergången till vuxen skådespelare var lite abrupt för publiken vana Dakota i familjevänliga roller när hon 2007 filmen "Hounddog" släpptes. Den fick mycket värme eftersom skriptet kallas för den då 13-åriga Dakota ska visas i en våldtäktsscenen (bara hennes ansikte och reaktion visades i filmen).

Under åren sedan dess har Dakota säkert vuxit fram ur hennes barn ser ut och, även om hon är bara 16, definitivt ser den vuxna delen. Roller i Summit Entertainment's 2009 film "Push" och "The Twilight Saga: New Moon" var hennes första teater-filmer där hon såg alla vuxit upp, och publik och filmskapare svarar på henne fortfarande. Hon är listad som har en roll i "New Moon's" uppföljare, "Eclipse" som träffar teatrar i juni, och medverkar även vid sidan av hennes "Twilight" buddy Kristen Stewart Mars's "The Runaways."

Så vid 16 års ålder, har Dakota gjort stora övergången till barn stjärna till teen vuxna skådespelare utan att förlora sin imponerande drivkraft. Fast hon har fortfarande två år till laglighet och fem år tills hon är tillåtet att ta dessa födelsedagsfester till baren (lagligt), bör Dakota klappa sig själv på ryggen för att bli en av de största namnen i Hollywood, innan hon ens kunde få sitt körkort .
Källa <----

Här är ett billdspel på hur Dakota har förändrats genom åren----> LINK!


Kstew och Rob är ihop !!!

Nu erkänner Robert Pattinson romansen

LONDON. Robert Pattinson och Kristen Stewart är inte bara ett par på duken.

Efter att "Twilight"-stjärnorna anlänt Var och en för sig till Brittiska film-och tv-galan i förrgår erkände den 23-årige Britten Enligt The Sun:

- Det är Extremt Svårt, men vi är Tillsammans, ja. Vi kan inte anlända Samtidigt på Grund av fansen. Det blir galet.

- Det här var menat Att bli Ett offentligt uppträdande som ett par, men det är omöjligt, sa Pattinson.
Nån Mer än jag som förstod det och är helt Detta uppåt av?!: D <33


Källa

Kapitel14 del 2 : På spåren

Renesmee berättar:

" Snälla Cassie ! " Vädjade jag .
" Nej Nessie , jag hinner inte tyvär sen litar jag inte riktigt på mig själv ännu " Envisades hon
" Men seriöst kan du inte köra mig til skolan ?" fortsatte jag och sköt fram läppen . Det funkade alltid på mamma och pappa , okej inte alltid men ofta.
" Nessie du har din egen bil , varför kan den inte stå vid skolan ?"
" För Jake kommer att hämta mig ..." Sa jag utan att tänka mig för .
Cassidy granskade mig noga
" Jasså , men spring till skolan ?"
Jag skulle precis säga att det inte skulle gå men Cassie hann förre .
" Du kan säga att vi släppte av dig vid affärn eller nåt " log hon och tog sin borste och började borsta sitt blonda hår.
" Jo men ..."
" Inge men Renesmee jag hinner inte ... Jag lovade Rose och Jazz att hjälpa dom med Jazz bil innan klockan elva idag . Sen måste jag fixa med papper som ändrar mitt namn , pass och allt annat och det ska okså vara klart snart så jag och Bella kan åka till Seattle" Hon såg allvarligt på mig innan hon flinade .
" Be Jake att skjussa dig då ?"
" Han är och pratar med Embry om nåt ..." Sa jag och hörde sorgen i rösten .
Hon bet sig i läppen och hennes blik gick mellan fönstret och högen med papper som låg på hennes skrivbord.
" Okej " suckade hon och tog tag i en av sina tusen handväskor innan hon vände den upp och ner så alla sakerna föll ur.
Hon tog den lilla plånboken samt nycklarna innan hon slängde ner det i en körsbärsröd väska .
" Varför dög inte den andra ?" frågade jag och hon log lite åt mig .
" Den andra passar inte till min cherry röda jacka . " svarade hon enklt och ryckte på axlarna innan hon gick ut ur rummet med mig bakom sig .
" Ven vann? " skrattade Emmett när Cassie och jag kom ner för trappan . Jag flinade stolt mot Emmett som förstod att det var jag .
" Aj Cass , du förlorade mot en sju åring " Emmett vek sig av nån anledning dubbel av skratt .
Emmett och Cassie skulle alltid retas men det slutade alltid att nån vart förbannad på den andra .
" Nessie bilen är åt det här hållet " sa hon surt . Jag tog min ryggsäck och sprang förre och satte mig i framsättet på hennes blå mercedes.
" Cassie , jag menade inte att vara taskig eller så ..jag kan springa eller ta min egen bil det är okej!" viskade jag ursäktande och hoppades på förlåtelse.
Cassidy suckade tungt .
" Det är okej Renesmee jag är bara så sjukt trött om jag hade kunnat sova skulle jag vilja göra det nu ." pustade hon och blinkade med ögonen.
" Jag trodde inte att vampyrer kunde bli trötta?" frågade jag förbryllat och väntde ivrigt på svar.
" Nej det kan vi inte , men det är mer en mental trötthet för mig , mitt sinne är oroligt ..." hon avbröt sig och svängde in mot skolans parkering och jag såg att Aaron Sway och resten av kompisarna sitta och vänta på mig .
" Jag förklarar när du kommer hem " sa hon och log trött innan jag gick ur bilen och stängde dörren och gick för att möta mina kompisar.
Jollyan stirrade efter Cassies bil precis som resten av gänget .
" Hej på er också " muttrade jag och önskade att Benji och Cassie snart kunde börja i skolan med mig ...Slippa hitta på lögner själv .
" Varför var hon så välklädd ?" frågade Jollyan och höjde ena ögonbrynet.
Jag ryckte på axlarna " Hur menar du ?" frågade och spelade dum .
Hon himmlade med ögonen" Varför döljde hon hela sin hud ?" väste hon. Oj , var alla sura idag ?
" Det angår inte mig Joll." svarade med samma ton. 
" Vem var det ?" frågade Aaron och flinade lite . 
Nu var det min tur att himmla med ögonen " Hon heter Cassidy , hon bor hos oss " svarade jag och försökte låta trevlig.
" Har hon kille ?" frågade han och såg hur Jollyan tappade hakan och fick tallrikar som tallrikar innan hon stängde munnen med en smäll , spände käkarna  och fick smalla ögon. Okej , hon var inte sur och var förbannad.
" Ja , det har hon " svarade jag och tog Sway i armkrok och gick mot skåpen för att lämna sakerna.

Vi hade såklart matte första lektionen och jag försökte koncentrera mig på vad Mr Benet sa men det var Jollyans röst som jag spänt lyssnade på.
" Jag tycker det är nåt konstigt med Cullens , och då menar jag inte bara Nessie utan hela klanen .." Jag kände hur hon vände blicken mot mig men eftersom jag inte såg ut att höra fortsatte hon.
" Jag har läst lite..." Aaron avbröt henne med en rätt roande kommentar.
" Wow , Joll har du läst en bok ? Var det nå bilder in den ?" skrockade han lågt för att Mr Benet inte skulle höra .
" Ja . tänka sig va , det  att jag har läst ehn massa artiklar från 1600-talet ... Det finns bilder på en familj med samma efternamn och dom var idetiska Dr Cullen och Esme , Edward och Rosalie fast den bilden var från tidigt 90-tal. Det är nåt skumpt med familjen . Som om dom var nåt magiskt. Jag vet inte men det finns ännu äldre bilder på Carlise från 1700-talet tror jag att det var. " Sa hon skarpt.
" Hur har du fått tag i dom ?" frågade Aaron misstänksamt. Hon fnös " Jag kollade runt lite på internet men det som fångade min uppmärksamhet var att det låg ett kuvär i brevlådan med bilder på dom som spg ut att vara värligt gammala " svarade hon eneklt och forsatte säga nåt men jag lyssnade inte . Herrejävlar. Jag måste här ifrån. Det var allt jag kunde tänka . Nu!. Jag drog ett diskret djupt andetag innan jag började fejk hosta tills vår lärare vände blicken mot mig .
" Miss Cullen , mår du bra ?" frågade han och gick framför att lägga anden på min panna , tack och lov att jag var varmare än människor.
" Du är varm, Du kanske ska ta och åka hem " Sa han och hjälpte mig av stolen medans jag fortsatte att hosta.
" Vi ses Nessie " Hörde jag Sway och Aaron ropa efter mig . Jag vinkade matt åt dom och när jag väl kommit ut ur salen var jag helt ensam och med skakade fingrar tog jag upp mobilen och ringde till pappas mobil som vanligt tog det knappt en ton innan han svarade .
" Hur är det gumman , har det hänt nåt ?" frågade han och man hörde oron , hade Alice sett nåt ?
" Ja och nej , jag vet inte men jag måste berätta något för er om nån av er kan hämta mig ?" viskade jag och hostade när rektor Collin gick förbi som log vänligt mot mig.
" Jag hämtar henne !" hörde jag Jake ropa i bakgrunden . 
" Jacob hämtar dig " Svarade pappa .
" Pappa be honom skynda sig jag tror jag kommer svimma snart!" 
Det var ingen lögn jag mådde illa och hela  korridoren snurrade .
" Okej gumman gå ut och vänta så kommer Jake " svarade han och jag tryckte ner den röda telefonknappen och gick mot min skåp för att hämta böcker och min väska och när jag kom ut stod Jacob redan där med sin rabbit.
" Hur är det gumman ?" frågade han och gick mig till mötes och la armen om min midja för att stödja mig. Tur att jag inte grät. Ännu.
" Skit , jag måste hem fort som tusan " Sa jag och Jake hjälpte mig in i bilen innan han satte sig bakomratten.
" Vad hände ?" frågade han . Jag visste tonen . Jag var tvungen att svara annars skulle han stanna bilen och det skulle ta ännu längre tid innan vi kommer hem .
" Hon är oss på spåren och såg en massa biler på pappa , Carlise .." snyftade jag och kände Jakes heta fingrar torka bort mina salta tårar.
" Lugn Nessie " tröstade han lugnt och just nu märkte jag att han hade stannat bilen . 
" NEJ , stanna inte bilen vi måste hem " utbrast jag och började snyfta igen .
" Nessie " sa han lågt men startade bilen och körde i över hundra kilometer och jag kände mig lite lugnare när jag såg att vi svängde in på den lilla vägen som ledde till det ensamma huset.
Mamma och Esme och pappa stod ute och väntade . Såklart.
" Nessie, Nessie ,Nessie " ropade mamma innan hon inte ens en sekund senare kramade om mig .
" Lugn Bella låt henne andas " mumlade pappa men mamma gav honom en skarp blick .
Mamma lutade sig mot mig för stöd på väg in till huset där alla utom Carlise , Jasper och Amun satt och väntade.
Mamma hjälpte mig att sätta mig bredvid Rosalie som började trösta mig . Nahuel och hans moster studerade mig vilket Niktita och Lenita också gjorde men dom gjorde det ¨mer förstående.
" Vad har hänt Rensemee , gumman ?" frågade Mamma igen men jag skakade på huvudet.
" Alla måste vara här ..Det gäller alla speciellt Cullens " viskade jag och rösten skar sig på det två sista orden.
Jag reste mig och började gå mot dörren.
" Nessie, vart ska du ?" Frågade Esme mjukt men man hörde tydligt oron.
" Till stugan , jag måste sova " svarade jag .
" Jacob kanske ska .." fortsatte pappa men jag skakade på huvudet.
" Jja..Jag vill vara ensam " stammade jag och gick ut ur huset och kände allas oroliga blickar.
Jag ville inte tänka på vad som skulle hända nu . Skulle vi vara tvugna att flytta ? Hur skulle det bli med Jakie och dom andra vargarna och Nahuel , Nita Kita ? Jag kände hur det började svida på kinderna när flera tårar började rinna. Allt som hade vart så bra , men nån ville verkligen förstöra för oss . Självklart anande jag att Garcia och Hope hade nåt med det att göra , Det skulle vart bättre om jag aldrig födds då skulle jag inte såra så många i min närhet eller vara nära på att döda.
Jag suckade av lycka när jag såg det lilla sago huset och började springa . Allt jag ville var att lägga mig i min säng och sova , kansle gråta av mig lite ...Jag skakade på huvudet. Jag lät så possitiv i huvudet när jag sa just , Kanske gråta av mig lite ...
Nu visste jag att det var sant. All spänning hade gjort mig galen.
Jag tog upp nyckeln som låg i en av krukorna och låste upp , stängde dörren men en smäll och gick till mitt rum, stängde dörren och la mig på sängen och somnade av utmattning efter alla tårar som runnit för mina kinder.

När jag vaknade stod klockan på elva på natten . Tusan ! Jag hade sovit i sen klockan tio i morse till elva på natten.
Jag slängde benen över sängen och upptänkte två saker : 1) Min kropp var otroligt stel så det kommer göra lite ont de första rörelserna 2) Jag var hungrig.
Jag släpade fötterna till köket .
" Mamma , pappa ?" hojtade jag men inget svar. Hmm dom måste vara kvar hos Carlise och Esme. Jag måste säga att det kändes rätt läskigt när det plingade till i mobilen som jag hade i jeans byxorna och när det är pappa som smsat:

Kom till huset om vill och orkar , Esme lagar mat .

ps. Alice såg att du vaknade och alla är här nu

Älskar dig
!

" Läskligt" muttrade jag och drog på mig jackan men innan det stänkte jag lite vatten i ansiktet och satte upp håret i en tjockknut.
När jag kom in till huset kände jag doften av hemagjord pizza på gräddning.
Och som vanligt kändes det lika pinsamt att komma in huset när jag haft ett vredes utbrott eller gråtit floder.
Jag satte mig mellan Jake och mamma och drog ett djupt andetag.
" Jollyan är nåt på spåren , Hon tror vi är det vi är . Vampyrer. Hon hade fått ett brev igår med foton på Esme , Carlise , pappa och Rose på som var från början av 90-talet tror hon . Hon började kolla runt och hittade ännu mer. " sa jag och gick till köket och tog en av dom framställda tallrikarna och slängde på en stor pizzabit på den och satte mig på samma plats igen. Ingen hade reagerat ännu. Alla stirrade bara på mig.
" Hur vet du det ?" frågade Carlise ömt på andra sidan rummet där han satt och kollade nåt på sin laptop.
" Jollyan berättade allt för Aaron under matten det var därför jag låtsades vara sjukt och åkte hem" sa jag .
" Jo vi vet , Rektor Collin ringde vi tre tiden och berättade att du verkade ha feber och hostade. Vi sa att du inte kommer imorgon" sa mamma och kramade om mig så jag fick det lite svårt att ta en tugga av pizzan och brände tungan på kuppen.
" Hur gör vi ?" frågade Esme .
" Vi får väl göra det vi alltid gör vid såna här tillfällen " svarade Emmett och log inte . 
" Flytta " konstaterade Alice .
Jag kände hur Jacob frös till is bredvid mig lixom jag gjorde . 
" Flytta ?" sa vi i mun på varandra. 
 Kristen på Elle Style Awards

Bilder på Kristen från Elle galan igår ( tror jag att det var :))
¨
¨

Kristen fick även  priset för Woman of the Year på galan :)

Källa

Grattis Dakota !!

Måste Säga attt Februari är en riktig TWI-månad för idag fyller
Voulturi Vampyrer-skådisen Dakota Fanning (aka Jane) 16 år!
Massa grattis till henne!


Kommentar: Elena

Elena om Grattis Ashley Greene !!:
Graaattis :DD!! hmm kan du skriva New Blood i ett helt stycke? asså e är jätte svårt för mig att läsa alla inlägg och så... skulle verkligen uppskatta om du gjorde de :)

Svar: Hejsan Elena :) Menar du att jag lägger upp alla kapitel på en och samma gång ?
Isåfall kan det bli svårt eftersom jag inte har skrivit klart hela boken utan tar kapitel för kapitel .
Men ska troligen ha nån helg då det kommer rasa in New Blood Kapitel :)
Kul att du gillar serien ska se vad jag kan göra :)

Kram !

Grattis Ashley Greene !!

Idag fyller super söta Ashley Greene (aka Alice ) 23 jordsnurr

Här kommer en super snygg bild på den spralliga vampyren!:))


Kommentar: Eilia

Eilia om Jackson Rathbone om Eclipse & The last airbender:
Jag älskar verkligen din blogg ! , Den är jätte bra och allt sånt men skulle du inte kunna uppdatera din bloggdesign lite ?
Asså den är snygg men en anning tråkig , eftersom du haft den länge ?
Jag vet att det tar tid och så men iaf ?
Jag menar inte att förulämpa eller nåt sådant , vill bara säga min åsikt :)

Kram hoppas du inte tar illa upp...

SVAR: Hej Eilia ! Självklart tar jag inte illa upp !;O
Bra att du säger vad du tycker på ett + sätt:)
När et gäller designen så kommer den uppdatera bloggen när
headern är klar som Madde gör :D
Så snart blir bloggen coolare och freschare :)
Kram !

Jackson Rathbone om Eclipse & The last airbender


Taylor ´s schema


Stills från The Yellow Handkerchief’Källa

Två nya ‘Valentine’s Day’ Stills med Taylor Lautner!Källa

Mail 3 frågor -3 svar

Mail:

1. Hanna : Skulle du inte kunna ha en frågestund ? Både med privata frågor och angående twilight ?
Skulle vara kul för då får man veta mer om dig ?
Älskar din blogg <3

SVAR: Hej Hanna och tack för tipset , vad säger ni andra ? Skulle det vara roligt att få veta mer om lilla mig ?:)
Kommentera eller maila svar :)
Kram!

2. Tussan: Hur gör du för att få mycket besökare såg förut att du har runt 75-150 besök per dag (beroende på när fanfic uppdateringar kommer )
Skulle vara kul att veta :)

SVAR: Hejsan svejsan !
Jag är med på olika hemsidor som jag gör reklam, eller vad man ska säga på . Frida , lunar och kamrat (LOL!)
Sen har andra länkat min blogg sen har jag kollat runt på andra bloggar och skrivit att dom har haft fin blogg och om dom inte kan tycka till om min :)
Men nu kör jag mest på bloglovin :)
Kram!

3. ( IDAG !) Jossan : Varför skriver du bara om twilight ? Skulle du inte kunna blogga om andra vampyrer också om myter och sånt , en allmän vampblogg , gammal som nytt ?
Kram

SVAR: Hej på dej Jossan !
Igår satt jag och tänkte samma sak ( coolt va !?) Så jag satt igår och fixade en vamp-blogg där jag kommer skriva om gammla filmer och dess skådisar men får se hur det blir med den , kommer att länka till den när den är klar och om det blir nåt med den överhuvudtaget:)
Kram !
Uppdate angående New Blood

Jag har fått ca 16 mail , och 12 mail underdagen och alla är angående nästa del av New Blood.
Jag jobbar på nästa del av kap.14 men funderar på att göra en New Blood spec. Med flera kapitel på en dag , plus alla fan bilder ja en massa New Blood asså.

Sen är det många som klagar att jag inte svarar oh godkänner deras kommentarer men jag håller på , ni är så duktiga på att skriva mail addresser så jag svarar på alla jag har full med kommentarer som jag inte hunnit svara på eller godkänna . Ledsen att det tar sån tid men jag har jämnt så mycket att göra , Har lov denna vecka så kommer sitta vid bloggen världigt mycket !

Tack för alla fina bilder och fina ord !

Älskar er alla !<3

// Kram Louise

ps,. Håller på att skriva ett inlägg med svar på några mail och kommentarer ...
Kram påer

Dagens bild : Xavier Samuel

Jag satt och kolla igenom hela Dagens bilder kategorin och hittade inte en ända bild på Xavier (aka Riley) som är aktuell i eclipse så här kommer edet en riktigt snygg bild på vampyren :)


Bilder på när Taylor Launter lämnar gymet på sin 18års dag ( självklart med livvakt)


‘New Moon’s’ Alex Meraz: ‘I Can’t Keep My Clothes On’


Dagens bild: Alex MerazHan verkar ha det lite svårt att släppa sin roll som varulven Paul ... ;)

""15 Minutes With Booboo: Madison Rayne ""

15 Minutes with Booboo featuring Madison Rayne

TNAwrestling.com is happy to have Booboo Stewart join our online staff! Booboo is one of the most popular young stars in Hollywood, and appears in the upcoming "Twilight" movie saga. Booboo will be conducting regular interviews with the TNA Wrestling SuperstarsHi TNA fans! It’s time for another 15 Minutes with me, Booboo Stewart. So far I had the opportunity to interview the TNA World Heavyweight Champion, AJ Styles and my favorite wrestler in TNA, Abyss. Now, I get to interview one of TNA’s lovely and lethal knockouts, The Beautiful People’s Madison Rayne. While I am a huge fan of TNA, apparently, she is a huge fan of something I am a part of, “The Twilight Saga”. This past Monday, just a few days after her birthday, I got to chat with her and this was the most fun interview yet! Check it out!

Boo: Hi---well I guess the first question a lot of fans want to know--are you single? haha--I always get asked that first so I figured I would hit you with it first too.

Madison: A lady doesn't ever kiss and tell Booboo ;)

Boo: Ok. I read that you were a power lifter--my dad was too---and I dead lift with him--what's your best or favorite lift--dead lift, bench or squat?

Madison: I attempted power lifting one year in high school because I was told I couldn't, or wouldn't do it... so I did (haha). At 110 lbs, I bench pressed 90 lbs and squatted 135. Dead lift, I don't remember because I wasn't great at it, but I do still do it occasionally in my workouts. I'd say squatting was my favorite though because although I don't do it to see how much I can lift, squats are a staple in any good leg workout :)

Boo:  You aren't really as tall as I would expect for a wrestler--does that ever bother you?

Madison: I didn't realize how short I was until Lacey Von Erich came into the Beautiful People haha! In all seriousness though, I knew when I started wrestling that 5'3" and 115 lbs weren't stats that would intimidate anyone, but I try to makeup for what I lack in size with agility and speed.... and if that doesn't work, there's always the Ugly Stick.

Boo: You really were an amazing cheerleader -- Did you ever think that's what you would do professionally?

Madison: Cheerleading was a love of mine from 6th grade through my senior year. Having the opportunity to perform at the Citrus Bowl halftime show was pretty incredible, but from the time I was about 9 years old, all I wanted to be was a pro wrestler! I spent some time trying other things too, like beauty pageants, acting, and training for fitness competitions. I really enjoyed doing all of it and may again attempt fitness or acting one day, but looking back I think everything I dabbled in helped create the best Madison Rayne possible.

Boo: Do you ever think guys and girls will wrestle each other and be looked at equally in the ring?

Madison: There have been times throughout wrestling history that men and women have stepped into the ring together. A perfect example was recently on iMPACT! when Hamada had a match with Eric Young and more than held her own in my opinion. I feel like women's wrestling has gone through a lot of ups and downs over the years but I take pride in being part of a group of women as amazing as the Knockouts, who have really raised the bar and proved that we deserve to be looked at as equals in this business.

Boo: Who is your favorite male wrestler?

Madison: Growing up watching wrestling, Shawn Michaels was always my favorite. He captivated every audience he performed in front of and even though he was told "you're not quite big enough to ever be a huge star" he ignored those criticisms and kept following his dream to be exactly that, a huge star. I watch “The Phenomenal” AJ Styles in the ring now and admire him for a lot of the same reasons. Whether the fans love him or hate him, he holds their attention from the second he steps onto the stage until the second he leaves, something I strive to do every time the cameras turn on.

Boo: What about your favorite female wrestler?

Madison: Trish Stratus. I loved her for so many reasons. She was beautiful, strong, and athletic and she was always a great role model for aspiring women wrestlers. She had a look that guys loved, and a personality that made women adore her as well. Her matches with Tara were some of my favorite ever to watch. The characteristics that made me love her are present in each member of our locker room. As much as I love to rip her hair out of her head in the ring, Taylor Wilde has the same presence about her that Trish always did. She's strong, athletic, and... well.. she's no Beautiful People, but she's.... anyway... she's good.

Boo: So what type of music are you in too?

Madison: I was born and raised in Ohio, so I’m a country music girl for sure. Garth Brooks, Rascal Flatts, Kenny Chesney... I love them all. I'm also reeeeeally into Pink, Rihanna and Lady Gaga. There's not a lot that I won't listen to honestly. Jay Sean, Skillet, Miley Cyrus... yeah they're all on my iPod right now Haha!

Boo: What's your favorite movie of all time?

Madison: Of ALL time?... wow that's hard. haha... I've always loved Wizard of Oz, and there's a sort of "part 2" called Return to Oz that I thought was equally as good as the original. When I need a good laugh I pop in Step Brothers or Wedding Crashers. I can watch those 2 movies over and over and laugh every time. And as I'm sure we'll get into soon, I'm a huuuuuuge Twilight nerd... huge! LOL!

Boo: So I have heard haha. I guess its true that you really are a huge fan of Twilight--what's your favorite part?

Madison: HUUUGE fan Haha! I've actually jumped on the bandwagon a little late though. I rented Twilight from the movie store one night when I was home and not feeling well, and by the end of it I was hooked. I bought all the books the next day and flew through them in no time. My favorite part of the whole story will be coming up in the next movie I think :) but so far, the entire first book, telling the story of how Edward and Bella fell for each other, I'm a typical girl so I love that stuff.

Boo: Was Twilight: New Moon as good as you thought it would be?

Madison: Yes.... I read all the books between when I watched Twilight and when New Moon came out, and liked the first book a little better, so I think I liked the first movie a little better, but I was still at New Moon on opening night, with the t shirt on. I loved it! Haha! Looking forward to Eclipse! It was my favorite book!!!!

Boo: Speaking of TWILIGHT-- we do something called Five with Fivel, they are either words or comparisons my sister Fivel comes up with--so let me hit you with her FIVE and tell me what you think.

"Five with Fivel“

Team Edward, Jacob or Seth: Team Edward for sure between the first 2, but ask me again after I see Eclipse though! Seth's character made me "LoL" a lot when I read the book! :)

Brittney Spears or Taylor Swift: I really loved Britney pre-head shaving, going a little bananas phase... but Taylor Swift is such a doll, and she hasn't put a bad song out yet... so I'm going Taylor.

Pizza or Steak: PIZZA is one of my favorite food ever!!! I try not to eat it often, but when I do, I do serious damage!

Cat or Dog: Dog!!! I have 2 cats and I love them, but I've always had dogs, and my Shih Tzu puppy is the most spoiled little guy in the world. I love him!!!

Movie or Play: I've only ever been to high school plays that friends or I have been in so I'm going to say movie. I love going to see a good movie with my friends or taking my mom out for the night. Although, I do really want to see Wicked.

Boo: So I hear you have a sweet tooth--what's your favorite desert?

Madison: Ooh jeez! There isn't much that I would turn down on a dessert menu! My favorite dessert ever is cheesecake!!! I love Cheesecake Factory and all the different options they have but my favorite is plain old cheesecake with cherries on top! Sooo hungry now, by the way!

Boo: Along with cheerleading you excelled at track--what was your best event?

Madison: I was a sprinter in school, just like my brother, and just like my dad. We all ran the 100 and 200 meter dash and did the 4x100 meter relay, which was my favorite. I always had a really good team. In Junior High we broke the school record, and my freshman year, my season was cut short when i injured my quad, but our practice times blew the school record away!

Boo: When you were little you competed in beauty pageants--with all the attention they are getting now both good and bad --do you think they are a positive or negative and why?

Madison: Most of the pageants I did were local, and they were more about having fun, and answering questions well. A lot of times, the ones I did allowed me the opportunity to travel around Ohio and represent my town, and speak to different cities about my part of Ohio. I did do one state pageant which was the typical big dresses, lots of makeup, way too much hair on top of tiny girls heads kind of thing and to be honest I wasn't comfortable. I was 16 at the time and I remember walking into the dressing room and seeing a mother with her daughter in the corner crying, attempting to put fake eyelashes on her. That is the aspect of pageants I don't agree with. When mothers enter their daughters in pageants to give them a chance to perform and play dress up and have a good time I feel they're great. They teach self confidence and give little girls a chance to make friends and dress up like Barbie. When the fun is taken out of it and it's turned into something it's not meant to be, and mothers put pressure on their daughters that should not be there, I find a lot of negativity in them.

Boo: Well thank you for talking with me---I hope to see you soon-maybe I can be your valet in a few matches haha

Madison: Thank YOU for choosing me to interview! Best of luck in all of your upcoming events especially Eclipse! You are more than welcome to accompany the Beautiful People anytime! That goes for you too Fivel!!! Thanks guys!!!

The best way to keep up with me is to follow me on twitter and twitter.com/mammarazzi1

Stay tuned for my next interview coming soon. We are less than 140 days from the release of my first movie in the Twilight Saga: Eclipse. It’s gonna rock!

Fan bild från Penilla

Hejsan svejsan som ni ser kan man lägga upp bilder igen.. Tack och lov !
Så här kommer bilden Pernilla har gjort och mailat mig :)
Återigen Tack Pernilla , jag ÄLSKAR den verkligen !

För att se hennes mail + mitt svar klicka ----> HÄR!New Blood Kapitel 14 del 1: Ja

Cassidy berättar:

" Hur känner du dom sa du ?" frågade Benji igen . Jag suckade ..Igen .
" Dom tillhörde volturi förut och som tränade mig till att slåss men jag gillade dom aldrig . Sen var dom avundsjuka på min talang ." Jag ryckte oberört på axlarna och vädrade i luften för att hitta ett nytt byte . Benji hade tjatat dom Garcia och Hope i snart fyra dagar ... Inte ens när vi jagade kunde han knippa käft .
Han stönade högt när jag började springa och han följde tätt efter men jag var snabbare , mycket snabbare . Edward som hade vart snabbast i familjen Cullen var inte det längre . Visst fick jag springa i full kraft för att springa om honom när han sprang sitt snabbaste också men jag är snabbare .
Mitt i steg flög jag på en hjort innan den ens hunnit uppfatta faran.
Benji stod lutad mot en gran och väntade på att hjorten skulle ta slut. Jag log varmt mot honom när jag lagde armarna om hans midja. Han gjorde samma sak och la hakan på min hjässa. Jag kunde inte låta bli att dra ett djupt andetag genom näsan för att känna hans underbara doft.
" Ja " Sa var allt jag sa och Benji först till lite .
" Ja , vadå ?" frågade han och det gick inte att undgå leendet på hans perfekta läppar.
"Ja som i att du vill gifta dig med mig ?" förtsatte han . Nu såg jag honom i ögonen . Han hade sina händer på min midja och jag mina armar om hans axlar .
Jag nickade på huvudet och kände hur mitt blonda hår gungade till . Det är en rätt lustig känsla ...
" Jaaa !" Utbrast han och svängde runt mig i luften som pappor brukar göra med sina barn för att få dom att le när dom är ledsna. Han skrattade och lät mig komma ner på marken men jag hann inte ta ett andetag innan han ivrigt pressade sina läppar på mina med sån kraft att vi föll baklänges. En hysteriskt fnittring slak ur mig och jag slänge handen öve rmunnen, av ren reflex.
Han skratta och tog bort min hand och att kunna ge mina läppar en mjukt , ljuv kyss. Jag satte mig upp och drog mina fingrar över hans ansikte. Han lyfte handen och började plocka löv från mitt hår.
Jag synade mina kläder . Jag hade ett pärkgrått siden linne på mig och ett var blekta jeans och ett par stilet stövlar som gick upp till knäna . Mitt hår hade varit uppsatt men Benji hade inte tilllåtit det speceillt länge .
Han reste sig elegant upp och sträckte ut ut handen för att hjälpa mig upp . Men jag dissade i handen och reste mig upp utan så mycket som ett stön . Finns fördelar att leva i evighet.
" Vänta bara tills Alice får reda på det här " skrockade han och skakade roat på huvudet och flinade mot mig , först trodde jag att han flinade åt mitt hår som måste se ut som ett fågelbo men sen kom jag på . 
Alice älskar fester okej älskar är en underdrift men kommer inte gå något annat ord .. Åh nej ... Alice - Bröllop -Fest ...
Nej , nej ! Visst hade jag velat haft ett stort vitt bröllop men det var som människa . Ett stort fint vitt bröllop utan mina mor och far skulle inte bli bra . 
" Va " andades jag stumpt , Han skrattade . 
" Du ville ju ha ett vitt bröllop " Skrattade han och kramade om mig . Oj , då han kom ihåg det . 
" N , nej jag vill inte ha ett stort bröllop " snäste jag irreterat och han bakade ett steg av kraften i min annars ljusa , flicka röst som plötsligt lätt som en grinig tjurkärings . 
" Det var förut ! Jag ville inte ha ett stort , vitt , kungligt bröllop utan min mamma och pappa " Förklarade jag och började tänka på en recerv plan . 
" Jaha , hur vill du ha  det ?" frågade han försiktigt . 
Jag tänkte ytligare en stund , kanske i en minut . 
" Hmm... Vi kan ...åka till Vegas " flinade jag men han såg inte lite försjust ut i min , enligt mig superliga idé.
"Vegas ?" frågade han mycket skeptiskt och höjde ena ögonbrynet . 
Jag ryckte på axlarna och log på honom . Han skrattade åter igen och skakade på huvudet som att jag var dum i huvudet men lät det vara . 
Jag fattade hans hand och vi gick i männsklig takt tillbaka till vårt hem.  

" DU SKOJAR !" utbrast Alice när hon och jag gick i supermarket butiken i Forks .
" Scch !" fräste jag och himlade med ögonen . Jag visste precis vad hon sett . Mig i en vacker vit klänning slöja , kyrka och allt annat bröllops grejs . Usch .
" Varför har du inte sagt något " pep hon och försökte kontrollera rösten så den inte skulle gå i två olika oktaver .
Jag orkade nästan inte bry mig . Det här var nästan första gången jag var ute bland människor sen jag slutade med min ..första .ermm diet vilket gjorde mig osäker . Djurblodet var fortfaramde konstigt för mig och när jag livnade mig på människor var det inte samma sak , inte samma sorts törst som nu när jag inte druckit människoblod på mellan två till tre månader var det världigt frestande att gå tillbaka till den dåliga vanan.
Det skulle dröja innan jag skulle kunna gå i skolan.
" Hallå Cassie " kvittrade Alice bredvid mig .
" Eh , va ,Förlåt Alice vad sa du ?" frågade jag och lade ner flingorna som Nessie skrivit ner på listan .
Alice himlade med ögonen " Jag undrade vad du skulle ha på dig ?" flinade hon . Herregud så jobbig hon kunde va !
" Jag vet vad du tänker och att vara irreterande är en gåva " skrattade hon innan hon försvann in i mejeriavdelningen .
Jag skakade på huvudet och följde efter fullt medveten om att folk stirrade på mig . Synd att Edward inte var här ...Skulle så gärna vilja veta vad dom tänkte .. 'Vem är tjejen med Alice Cullen ?'
Alice skuttade fram till mig och stoppade ner fem nya saker i vagnen .
" Det var allt " sa jag och studerade varorna i vagnen " Hur kan hon äta detta ?" sa jag med en grimas .
Alice ryckte på axlarna " Vem vet , antaligen för att hon gillar männskligmat men tänk så mycket man har missat alla dessa år i vampyr liv . Jag vet inte hur pizza smakar , milkeshake eller nåt sådant " gnällde hon i så låg ton att bara en vampyr , varulv eller skepnadsskiftare kunde höra .
" Håller med , jag har inte smakat det heller " suckade jag och såg henne i ögonen .
" Ska vi betala ?" frågade jag och började rota i min handväska efter pengarna Bella skickat med mig .
Vi gick till kassan och började plocka upp allt på bandet då jag märkte att kassörskan stirrade på mig med sina stora gröna ögon .
" Goddag " mumlade hon när jag ertappade henne med att strirra på henne .
" Hejsan Darcy " Sa Alice artigt ,
" Go, goddag miss Cullen " stammade hon och verkade koncentera sig på att få sträckkoden rätt .
Jag ställde mig på andra änden och började packa i pappkassar .
" Har Carlise adopterat dig ?" frågade hon och hennes stirrande blick var tillbaka men Alice hann förre mig att svara
" Ja , Carlise och Esme har adoperat henne , så hon är vår syster nu "log hon men det var inte artigt längre .
" Åh , Jag trodde han var för gammal för det " svarade Darcy och hennes blick vandarde mellan Alice och mig .
" Nej det är han inte " fräste Alice till svar och tog en av kassarna i famnen tillsammans med sin väska .
Jag log ursäktande mot den förbryllade flickan och tog den andra kassen och gick efter Alice som redan var vid sin bil och packade in allt.
" Sån frekhet " morrade hon och smallde igen baklukan men var troligen någa med att inte ha sönder den .
Jag satte mig i passagerar sättet med påsen i knät och studerade Alice ansikte och såg ur ilskan började försvinna.
" Förlåt " sa hon sedan och såg på jag mig . Jag ryckte bara på axlarna mot henne .
" Du har inget att att om ursäkt för  Alice " försäkrade jag och satte igång cd spelaren.
" Åh den här låten är bra !" hojtade Alice och vred upp och vi sjöng med i låten fast lite högre .
" Okej , Vad hade du tänk dig för klänning Cassie ?" frågade Alice och stänkte volymen .
Jag kunde inte hejda mitt skratt som slank ur mig .
 Behind the Scenes of Remember Me movie starring Robert PattinsonKälla

Reelz Channel Video – Kellan Lutz talks about Modeling


Grattis Sarah Clarke i efterskott !!

I twilight spelar hon Reneé , Bellas mamma  igår fyllde hon 38 år (16/2)


Vampire Dairies

Nån mer än jag som sett Vampire Dairies och blivit tok förälskad i den ? Tänkte väl det .
Gillar verkligen att den är så lik twilight men ändå inte . Vampyr som kommer tillbaka till en liten stad och blir kär i en människoflicka ...bla bla bla !
Men jag älskar det och för er som inte sett det så kan ni se det på tv6 play http://tv6.se
Men för er som inte " orkar " gå in  på webben kan ni tittat på det första avsnittet här under !!:


Lite Bloggsvar från mail och kommentarer:)

Maja : När läste du twilight för första gången ?

Svar : Jag läste den för första gången sommaren 2008 när jag var i Skara hos min mormor och morfar :)Alexandra : Vilken team i twilight är du ? Jacob eller Edward?

Svar : Det beror på . Jag gillar Jacob bättre men tycker att det ska vara Edward och Bella .
Men tycker bättre om Jacob i karaktären och i utseendet . Så det blir Team Jacob :)Nora : Hur många gånger har du läst alla böcker ?

Svar : Oj , inte en anning jag läser böckerna varje vecka så det är några gånger :)Jonas: Vilken film och bok är din favorit ? ( Jag är den ända killen som läser din blogg va ?)

Svar : Haha , ja det är mycket möjligt :) Har intre fått nåt mail eller en kommentar av nån annan kille :)
Jag tycker bättre om New Moon i film eftersom jag är team Jacob och boken är en av mina favoriter också .
Favvo Böckerna är som sagt New Moon ( När jag hör din röst ) och Breaking Dawn ( Så länge vi båda andas ):)Tiffanie: Vilken är din favorit twiligth ägodel ? Kram Tifffi

Svar : Wow , det var svårt men jag ÄLSKAR MIN AUTOGRAF AV EDI GATHEGI  som spelar Laurent :D <33 Sen alla böcker t.ex min twilight bakom kulisserna . Alla postrar , filmen, tidningar sen kommer jag antagligen få ännu mer coolt eftersom jag inte fått mina julklappar ännu (a)


Detta var bara några av alla mail och kommentarer jag fått som jag hinner svara på .
Kommer troligen ha frågestund senare :))

Hoppas ni fick dom svar ni hoppats på :D

Kram ...


Mail : Pernilla

Mail:
Måste bara säga att jag älskar din blogg och verkligen dyrkar den !!<333
Tack för att du lägger ner all tid på den och ger oss vår dagliga doss som håller twilight febern uppe:D
Jag älskar verkligen dina fanfics ochtycker att du ska skicka dom till ett förlagoch få dom publicerade eller nåt annat du skriver ! Du har talang , slösa inte bort den !!
Jag är 16 och kan inte skriva så där bra . Du har en gåva som du ska vara stålt över och skryta om !
Som sagt älskar dina fanfic .
Sen har jag några frågor . Skulle du inte kunna ha en tävling snart ? Där man kan vinna något coolt , behöver ju inte ha något med twilight :)
När kommer nästa kapitel av New Blood ???<333
LÄNGTAR !!
Sen hur många besökare har du per dag ?:) skulel vara coolt att få se :))
Skickar med en fan bild också <3
Kram Pernilla

Svar: Tack så jätte mycket Pernilla :D  gud så glad jag blir !!
Jag har faktiskt tänk på det att skriva något och skicka in till ett förlag inte bara du som tycker det ;)
Jag har faktiskt tänk på att ha en tävling eller nåt liknande :) Sen Nästa kapitel vet jag inte när det kommer och måste säga att jag verkligen uppskattar allas tålamod !
men får se hur mycket tid jag har . Skolan går först ...pust tack och lov att det är lov nästa vecka så du får ni räkna med två kapitel av det .
När det gäller besökare är det olika ... De beror på om ett kapitel av new Blood precis kommit ut men det ligger mellan 75 - 150 per dag :)) Riktigt coolt ! Men då räknar jag både unika besökare och dom som brukar vara med :)
Tack så mycket för bilden också Pernilla LÖWE it riktigt coolt att du skrev om karaktärerna <3!:))
Tyvär kunde jag inte ladda upp den nu >< efter som min blogg kronglar men kommer länka bilden till detta inlägg !
Hoppas du får en trevlig dag !
Kram Louise

Om Stephenie Meyer :)

Halloj påer!!

Vi i skolan håller på med vampyr tema i skolan .

Vi ska skriva om Stephenie Meyer och jag lovade då att lägga upp ett inlägg om henne :)

Så här kommer lite fakta om henne .


Stephenie Meyer föddes den 24 december 1973 ( trodde det var 1973 xD )
Hon är mest känd för sin succé serie The twilight saga .
Hon utnämndes 2008 av USA Today till "årets författare. Hon var också dets bäst säljande författare med över 29 miljoner böcker sålda. Om jag kunde drömma (Twilight) var det årets mest sålda bok.Meyer rankades på 49:e plats av Time Magazines lista över 2008 års mest inflyteleserika personer och var även på plats 26 på Forbes "Celebrity 100"-lista, enligt vilken hon tjänat över $50 miljoner under året.

Stephenie Meyer föddes i Hartford, Connecticut, och växte upp i Phoenix, Arizona. Hon var den näst äldsta av sex barn, tre döttrar och tre söner. Meyer studerade vid Brigham Young University i Provo, Utah. Hon träffade sin man Christian när hon bodde i Arizona och gifte sig med honom 1994. Tillsammans har de tre söner som heter Gabe, Seth och Eli.

Meyer tillhör det kristna trossamfundet Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga (mormonerna).

Meyer har berättat att idén till hennes bok Twilight uppenbarades sig för henne i en dröm 2 juni 2003. Efter att hon skrivit och bearbetat verket, undertecknade hon ett kontrakt på tre böcker med bokförlaget Little, Brown and Company. Uppföljaren till Twilight fick titeln New Moon och utkom i början av augusti 2006. Den tredje boken i serien, Eclipse, utkom 7 augusti 2007, och den fjärde, Breaking Dawn, gavs för första gången ut i augusti 2008. På sin webbplats har Meyer avslöjat att hon planerat skriva en bok som skildrar historien i Twilight på nytt, men nu med karaktären Edward Cullen istället för Isabella Swan som berättare. Projektet går under namnet Midnight Sun. Någon har dock läckt ut halva Midnight sun på nätet, vilket ledde till att Stephenie Meyer pausade sitt skrivande och postade själv upp halva boken på sin sida. Nu har hon dock bestämt sig att, trots detta, skriva klart boken.


För er som läser detta från min klass osv hoppas jag att detta är till nån hjälp :)

Kommentera om ni twilight fans vill veta nå mer :))NYA ECLIPSE STILLS !!!Ny och jätte snygg Eclipse posterskit snygg eller vad ?!:D

Fan art : Jacob och RenesmeeKälla

Dakota in VogueKälla

Dagens Bild : Bella och Edwardfiin fiin biild :))

Två Booboo stewart klipp : Happy V-Day From Booboo! och Booboo Stewart talks Taylor Lautner!


Valentiens Day still


Längtar , längtar !:)

Clevver TV Video - Twilight's Chaske Spencer stöder United Global Shift


Remember me klipp :)


Fin Video!


Kommentar : Tävling vill ma ha hihihihihih

Tävling vill man ha hihihihihih om Taylor söker Star Ambassador:
kan inte du ha en tävling! Asså en sån där du väljer ut några bloggar och sen får man rösta typ hehehe ;)


Svar: Hej på dig , Tävling vill ma ha hihihihihih :)
Kul att du skriver vad du vill och önskar på bloggen :)
Jo visst skulle jag kunna ha en sån tävling :p Why not ..
Får kolla runt lite och se olika vilkor ..osv :)
Tack för ditt förslag

Kram Louise

Tävling : Jätte sött halsband

Hejsan jag är med i en tävling hos http://twilightmovie.blogg.se/ 
Där man kan vinna ett jätte söt halsband :D

New Blood Kapitel 13: Garcia , Hope

"Vad har hänt med Honom Leah?!" Utbrast mamma. Jag stod helt stilla och förstod ingenting. Det var som om hela världen rasade. Var han skakad, vad hade Hänt utan Att Säga nåt eller rusade Något annat jag jag ut ur huset och upptäckte Att jag inte var den ända Det som gjorde, Leah tog tätten för Att medans visa vägen resten av oss följde henne.
Vi hoppade över floden, sprang vi förbi stugan och Ännu Längre tills vi om till en Glänta.
Embry och Quil stod framför en stor hårboll medans restem av Jakes och även Sams flock försvarade Tre Dom Andra. Men jag såg Int vad dom stod och morrade åt och gläfsade.
Allt jag såg var Jake som nu Carlise hade sprungit fram till och börjat undersöka. Jag var på väg Att göra det samma män pappa tog tag om mina axlar och Ställde synd snett framför mig jag hälft huckade Ställning, precis som mamma.
"Vad händer" pep jag med galla stämma. Och Ett ohyggligt skratt ekade i Gläntan, håret i nacken reste sig och jag fick gåshud på armarna så dom vart Alldeles konstiga
"Jag ser ingen" viskade jag till Emmett som stod med blottande tänder.
"Det gör ingen av oss" morrade han.
Jag vände oförstående bort Blicken från den store Emmett som stod och spände sina biceps.
"Facinerande" mumlade pappa och kollade in i skogen Genom smalla ögon.
Och Plötsligt, "Stod en späd liten flicka i Gläntan utan räckhåll för det stora Vargarna.
Hon hade pojkligt kort hår som nadde ner till Slutet av nacken och det var blodrött. Hennes ögon var Lika röda.
Hon skrattade igen och försvann och Vargarna vart Ännu oroligare. Och Plötsligt stod flickan Där igen.
Så fortsatte det i kanske Två minuter.
Flickan lekte med oss. Som for Att vinna tid.
Hon Ställde sig ungefär hundrameter ifrån oss med armarna i kors. Hon flinade Elakt.
"Så Amun hade rätt" Hon avbröt sig för Att skratta igen. "Det fanns en liten blandras här med, eller Fyra rättare sagt, vad kul" fnissade hon.
"Vi som bara hoppades på lilla Renesmee" Jag ryckte till När jag hörde ytligare en röst, den låt Lika elak som flickans den första.
Plötsligt stod Två flickor i Gläntan, Båda hade Lika kort hår män Olika färger, ena hade som sagt rött män Den andra hade Nästan lila med Samma röda färg på ögonen.
"Åh sa lilla Cassidy har lämnat volturi?" sa den röd Håriga
"Det ser så ut syster" svarade Den andra och dom gick runt och byte platser med varandra.
"Men det gör inget, Cassidy skulle aldrig klara av oss eller hur syster" kvittrade den lilahåriga och flinade först mot sin "syster"
"Nej, det skulle hon inte, det är ju vi som lärt henne Allt .. men inte allt eller hur lillasyster? " sjöng den rödhåriga.
Cassidy drog Ett flämtande andetag "Garcia, Hope" utbrast hon med en ilsken stämma.
Ett skri av smärta hörde jag Gläntan När Carlise rättade Till ett ben som brutits på Jake och pappa tog Ett kraftigare mina tag om Axlar När han såg Hur jag ville springa till Honom och Tosta och bara Finns där. Jag vände motvilligt Blicken mot Stället Där flickorna hade stått .Men det stod ingen Där och Vargarna började morra Ännu mer precis som vampyrerna runt mig.
"Känner du dom?" morrade Jasper till Cassidy som nickade.
"Ja, det var dom som lärde mig slåss och Att Försvara mig" fräste hon.
"Ja, men vi lärde dig inte allt" pep den rödhåriga. ¨
"nje kanske Inte Garcia män Demetri och Felix lärde mig lite också" Cassies ansikte var stelt och hårt, vilket passade till tonen .
Men systrana verkade inte bry sig om Cassies hot.
Hope skrattade sitt läskiga skratt som fick mig att vilja gömma mig . " Men se det så här Cass, Det är inte dig vi ä ute efter ..Denna gång " sa den lilaröd hårfärgade flicka och spände blicken i mig och jag kunde inte andas längre.
Jag vet inte om jag var rädd så att jag inte kunde eller om hon hade nån talang .
Jag såg i ögonvrån hur Jacob började , smärtasamt , resa sig upp och jag måde illa bara av att se hur 

mycket han led av smärtan.
Han kunde inte gå helt på vänstra bakbenet , vilket gjorde mig orolig. Skulle han slåss mot dom skulle han ... jag svalde och började tänka på Cassie och hennes relation till systrarna . Jag visste att hon kudden slåss bra , mycket bra , bättre än Jasper . Det hade jag sett när hon visat mig med hjälpa av min egen talang.
Hon var skicklig , men kunde systrarna , till och med vara bättre än Cassie ?
Jake hade ställt sig nära mig nu och jag flätade in mina fingrar i hans päls.
Vilken Garcia märkte och stirrade på hur jag lekte med fingrarna i Jakes päls.
" Men alla har ju sina svagheter , eller hur ? " Sa hon plötsligt med ett grymt flin på sina mörka läppar.
" Eller hur Edward, Bella , ni har ju till och med två var ?" Fnittrade hon elakt och jag såg hur mamma greps av panik . Hon skulle kanske bli tvungen att välja mellan  mig och pappa . Vilket skulle bli svårare än att välja mellan Pappa och Jakie.
" Eller vad säger ni ? Carlise, Esme ? Sam , Jacob?" försatte hon och gick mot ett träd där hon tog upp en skinnväska och tog fram en bunt papper som hade häftats ihop som små häften som hon kastade över till oss. Rosalie böjde sig försiktigt och vaksamt ner för att ta upp mappen . Hon öppnade den samma , precis som att hon var rädd för  att det skulle komma upp en gubbe , som den där leksaken ..Gubben i lådan .
Hon öppnade munnen och ...inge ljud kom alls . Hon vände blicken som var full av rädsla mot pappa och Carlise . Hon gav dom mappen som i trans och jag såg vad det var i , foton ...En massa foton .
" Ni är spårare !" Röt mamma och hade inte Emmett tagit tag om hennes midja skulle hon ha slängt sig på Garcia och slitit dom i stycken .
Pappa tappade hela mappen och jag satte mig på knä och började kolla igenom dom . Bilder på alla i min närhet , Mamma och pappa , mamma och mig , mamma och morfar Charlie , Mamma och mormor Reneé
Sam och Emely Rose och Emmett... Cassidy och Benji och.... Jag svalade ...Mig och Jacob . När jag vart på bio med mina kompisar .Allt jag gjort som senate månaderna fanns i deras mapp och jag kunde inte hindra skriket som pressades upp ur min hals .
Jake kom närmare och såg precis när jag tog upp vår mapp och bläddrade igenom bilder allt från när jag vart i skola , när jag vart i skogen och jagat med Jake , nästan varje kyss och ...Till och med bilder från mitt eget sovrum . Jag såg datumet . Samma datum som Cassidy hade kommit och avbrutit oss när vi hade kysst varandra och hon hade kommit in när vi glömmt dörren . Bilden var pinsam. Hela min bh syndes och mina shorts var vid knäna . Hoppas inte pappa sett den här bilden . Hade inte märkt det men Jake hade gått fram till Sam , jag mindes spänningen mellan dom .. Dom var redo . En mapp låg framför Sams tassar . Bilder på han och Emely säkert...Dom spionerat på oss, tagit reda på svagheter . Helvete , var det så svårt att få ha ett privat liv? ” Ja , lilla , Bella Swan eller Bella Cullen menar jag ” retades Garcia. Mamma stelade till ett ögonblick av sitt gamla efternamn. ” Lugn syster , Vi har mer jobb att utföra innan Ziom ger nån annan jobbet ” väste Hope mot sin rödhåriga syster. ” Va ?” flämtade Esme , jag hade helt glömt att alla var där. ” Ja m vi får faktiskt betalt för allt vi gjort ” Flinade hon och hon sneglade mot alla mappar med bilder som låg överalt på den lilla ängen . ” Över två miljoner vinner vi på det , Plus att vi får kicka lite bland ras rumpa ” fnissade hon och blängde först på mig , sedan Nauhel som kramade om Lenita och höll sin syster Niktita i handen. Garcia skrattade sitt roa , kalla skratt ” Men Ziom vill nog vara närvarande , med tanke på vilka vi har att göra med. Tänka sig va ...Vargarna kommer att slåss mot en från deras egen stam, plus andra formändrare. Stackarna ” mumlade hon för sig själv men hennes syster blängde ilsket på henne . Hah , nu hade Hope berättat för mycket , dåligt för dom , bra för oss . Jag kunde inte låta bli att hånle mot det otroligt vackra flickorna . Jag stirrade verkligen på dom men innan jag visste ordet av var dom borta . Jag snurrade runt för att försöka se dom , men det gjorde jag inte . Och jag var inte den ända . Alla kollade runt utom pappa. ” Dom är borta , de är lugnt ” sa han och tog mammas hand och gjorde en gest mot mig att vi skulle gå hem igen . ” Vad var det där för häx-systrar ?” muttrade Emmett surt medans han kramade om Rosalie.

” Dom har en speciell talang min bror , Dom kan båda göra sig osynliga . Men bara Garcia kan dölja sin doft också. Vi fick reda på mycket under den korta , femton minutrarna ” Han verkade helt klart nöjd med det . Men jag började undra vad Amun hade med dom att göra . Men vad det än var så visste jag att jag skulle träffa Garcia och Hope igen , vilket inte var en speciellt glad tanke eftersom dom verkligen skrämde mig. Riktigt mycket , nästan lika mycket som ...Jane . Pappa log mjukt mot mig och försökte greppa tag om underarm för att ge stöd om det skulle behövas , men jag tänkte inte på det , bara på Jake . ” Vad , hände med Jake ?” frågade jag försiktigt Embry som blivit mänsklig igen , Jag hade märkt att han undvek varg livet mer , jag måste komma ihåg att fråga Jakie om det .” Han vart lite förbannad när parasiterna började kaxa sig och ..Tja , ett brutet ben . Dom är sjukt skickliga och att vi inte kunde se dom med jämna mellan rum gjorde det inte bättre ” muttrade han och hjälpa mig att plocka upp mapparna , men hade redan en i handen , Jag läste titlen

Embry Call ( Varulv) Carolina Lair ( Människa)Jag mötte Embrys blick och såg tusen olika känslor . Samma känslor som jag såg i Jacobs under det där – otroligt nog – femton minutrarna. Jake låg kvar på marken medans Carlise började undersöka benet igen och precis när jag vände mig om kände jag att han byte skepnad och hörde när Alice slängde en platspåse med hans shorts i . Hon hade sprungit förre oss och hämtat de nya kläderna jag lagt ut åt honom . ” Aj , för i helvete Paul . Rör inte mitt ben eller så ..” Han avbröt sig och log mot mig , jag log tillbaka innan . Han hade bena armen om Pauls nacke och andra över Quils. Quil hade samma känsloögon som Embry hade haft vilket fick det att riva i mitt hjärta.

Huilen satt och vaktade Amun som låg i soffan med slutna ögon , att han som visste jag att han inte gjorde . Huilen mötte sin systersons blick och var snart framme vid honom och kramade om honom . Snacka om relation som att andas. Jag skuttade iväg på kylen och började rota där för att hitta nån brun-läsk . Ja , jag brukar kalla coca cola det , jag älskar att läsa P.C Cast ´s bok serie . Dels för att den inte stämmer in nåt på det verkliga livet om vampyrer . Pappa hade skrattat som en galning när han läste några kapitel ur den. Han kallade boken ett skämt.

Jag hitta en coca cola och slängde en påse popcorn i micron och snart kände man lukten i hela

huset. Jag stirrade ut ur fönstret när jag väntade på att popcornen skulle bli klara . Det regnade ...såklart. Jag suckade tungt och tog ur den heta påsen och hällde allt i en snygg plastskål , hade på lite salt , Sen gick jag till tv.n och tog kontrollen från bordet och sapade till en spännande film . ” Nessie , Neej !!” ropade Emmett som kom in rusades in i rummet . ” Nessie , byt kanal . Det är en jäätte viktig match, tro mig . Jag lovar snälla . Fråga Quil ” tjatade , och bad han om tv.n .
” Åh , jag visste inte , självklart kan ni få tv. ..” sa jag och väntade .
” Åh , tack Nessie , Du är underbar .” Fjeskade .” Ja , men du får den när jag fått en egen tv , med denna coola kanal . Visste inte att vi hade den här kanal ” Jag lipade mot honom och tog en klunk av min cola och slängde benen på ben soffan eller vad det heter , jag är tonårig så jag behöver egentligen inte veta det heller. Emmett och Quil fortsatte tjata medans Jake var uppe på Carlises kontor och fick hjälp med benet . Amun mådde bättre men jag litade inte på honom , jag vet att skulle jag säga det till nån skulle dom säga att jag var långsint . Men jag fattar inte hur dom kan tycka att det är okej , att han sa vart jag fanns och att vi alla kanske kommer att dö!


Tv-tips

För er alla vamp.fans vill jag bara säga att The Vampire Diaries startar idag , första gången på svensk tv.
Det börjar klockan 20.00 och visas på tv6. Själv har jag boxnings träning , men vet ni om tv6 har sån där tvplay så man kan se på datan ? Och om det kommer kunna visas där? Eller om det går repris ?
Kommentera gärna eller maila : relaxsweetxxbloggen@live.se


Sokka figur :)

Okej , jag är så taggad till Jackson Rathbones senaste film ska komma på bio ! The Last Airbender
Den verkar vara exat som serien som gick på nickelodeon (stavning)

Och även Sokka från den serien kommer att vara med och det är just han som Jackson kommer att spela .

Här är actionfiguren på Sokka :)


New Moon tidning

Gud så glad jag vart när jag , Amanda och Thilda gick till Fribban´s idag :D( En kiosk vid skolan) Och såg att det nya nummret av Julia : New Moon var ute !! hela 14 posters ;)


The Last Airbender!

Källa

Taylor pratar om sin 18:års dag :)


Taylor söker Star Ambassador

JAG SÖKER / VILL HA JOBBET!!! :D<33

Nytt Remember me klipp :))

så gulligt :)

Grattis Taylor !!!<3

Idag fyller den snyggaste i hela twilight serien (Enligt mig (a)) 18 år !
Taylor Launter (Aka Jacob Black , varulv )
Fler bilder kommer senare idag , måste kila till skolan nu -_-''''

NYA STILLS FRÅN ECLIPSE !!!


Alex dissar Taylor´s Valentine's Day


Taylor Lautner's Interview on DIRECTV's 4th Annual Celebrity Beach Bowl


Taylor Lautner: den nya "Stretch Armstrong"Ny roll för Taylor Lautner! EW.com bekräftar:

Han kommer snart förkroppsligar Hasbros populära '80s leksak i Universals anpassning av Stretch Armstrong. Filmen, som produceras av Brian Grazer, kommer att släppas under 2012 i 3-D. Studion har ännu inte hyra en regissör för filmen, men Steve Oedekerk (Bruce Almighty) har skrivit manus. Universal gjorde tillkännagivandet sent i fredags kväll tillsammans med nyheten att de kommer att trycka tillbaka sina andra stora Hasbro egendom Battleship, från regissören Peter Berg, från dess ursprungliga juli 2011 utsläpp till Memorial Day helgen 2012 för att ge filmskaparen mer tid för att avsluta i stor storskaligt projekt.

För dem som inte känner till leksaken Detta grundar sig på, här är en bild:Källa---> Link


Rob talar om Favoritfilmer, Breaking Dawn, London och Bel Ami (Bilden är från ett annat tillfälle)

I en inteview med The Daily Record, avslöjade Rob att hans favoritfilm just nu är Braveheart och han ser filmen fyra gånger om dagen!

Han medgav: "Jag såg Braveheart på TV häromdagen och jag har hållit ett öga på den fyra gånger om dagen sedan. Det är min favoritfilm. Jag har inte varit på bio på två år. "

Om fame han förklarade:

Robert sade: "Många människor värderar fame mycket högt, mycket högre än de borde, och de blir arga när de ser människor antingen inte respekterar sin egen berömmelse nog eller tro att de har fått kända oförtjänt. Jag tog ett steg i en riktning och det slags bara hände, så jag kan egentligen inte kräva någonting.

Men jag befinner mig på fester behöva be om ursäkt för en massa saker, bara för att vara mig själv. Det är lite konstigt - man aldrig kan bara gå till ett ställe och bara uppfinna dig själv, har du alltid fått förklara dig själv först, vilket är tröttande. "

Om återvänder till London:

Robert är inne i ett London hotellrum och han inte ser ut som hans berömda vampyr karaktär eftersom han har växt skägg för nya film Bel Ami. Han medger för första gången på två år han har kunnat gå runt hemstaden stor del oupptäckta.

"Jag skulle vilja göra en audition där ingen vet vem jag är och se vad som skulle hända om, skrattar han.

Hur känns det att vara tillbaka i London? Med tanke på att han varit Jetting runt om i världen för premiärer är det annorlunda nu?

"Det är verkligen annorlunda, erkände han. "Jag har varit här så lite tid de senaste tre åren. Jag bodde i Soho och när jag kom tillbaka den här gången var allt stängt. Det är konstigt. Överallt Jag brukade gå till, var stängd allting. "

Om sin musikkarriär och Simon Cowell rekord rykten behandla:

Han sa: "Jag vet inte när eller hur och det tråkiga är, måste det vara så god och folk kommer bara att skriva bort det genast."

Om Spider-man rykten:

Robert skrattade: "Jag tror inte jag ska vara i Spider-Man, även om jag skulle helt vilja göra det."

Om ångande sexscener med Uma Thurman i hans kommande film Bel Ami:

The sexscener med Uma är typen av störande. Hennes karaktär slags använder sex som ett slags vapen och min karaktär tycker som ett djur.

"Det finns en hel del sexscener i filmen, så jag frågar en hel del själv, och med många olika människor också."

Om Breaking Dawn tillade:

Han sa: "Det blir konstigt men det blir bra bara för att kunna veta vad jag gör. Att inte veta när Breaking Dawn kommer att skjuta - eftersom det hela tiden förändras - är ett slags börda, att denna sak som du inte vet när det kommer att hända.

"Så du har att organisera allt i ditt liv runt det och det kan vara svårt."

Om att vara paraoind att möta nya människor:

Han sade: "Verklig riktiga relationer med människor man har känt i evigheter aldrig förändras. Liksom alla mina vänner, varenda en jag känner, det är allt exakt samma.

"Det är bara nya människor. Om du möter en mängd människor, många gånger du tror att någon kommer att säga något, kan någon som ska sälja en berättelse om dig.

"De flesta gånger, inget ont någonsin händer, men med det paranoia det är mycket irriterande."


Kellan -Fan made bild

av: Mig

Kellan Lutz Outtakes från Calvin Klein Ad( DREGEL VARNING)

Jag gjorde ett bildspel med bilde från Kellan Lutz Calvin Klein photoshot Hoppas ni gillart :)

Stillbilder från Kellan och Ashley's Movie - The Warrior
Fler stills ---> HÄR! och HÄR!


Cool Twi-tårtaSjukt bra gjort , till och med Jacob , Bella och Edward är av masipan (stavning?):p


The Last Airbender Super Bowl TV Spot starring Jackson Rathbone


Kellan Lutz pratar med ET om hans Calvin Klein Ad


Bakom kulisserna av Ashley Greene's Marie Claire Photoshoot


Dagens bild: Fan made - Edward bildHittade denna fina bild på google .

New Blood Kapitel 12 : Vänner

Kapitel 12; Renesmee berättar : Del 1

"Snälla kan ni lyssna på mig nu ? Vi har inspelningsbar boxer ni kan se på matchen sen ? " Morrade Cassidy till Emmett, Jared , Paul och Quil som var helt uppsluckade av matchen mellan nå lag jag inte vet namnet på.
Till och Jacob satt och sneglade mot tvn .
Men alla hoppade till när Lenita tar ton :" Se på matchen kan ni göra sen , vi behöver en jäkla plan här nu !" morrade hon och alla stirrade på henne med stora ögon . " Snälla ? " tillade hon pipigt.
Alla satte sig medans Emmett muttrade tjurigt för sig själv och fixade inställningarna så han spelade in matchen .
" Tack Lenita " flinade Cassie nöjt och gick tillbaka till den stora whiteboard tavlan som nu stod i vardags rummet. Hon ritade snabbt och snyggt upp Forks centrum , la push , Cullens hus floden och baseball planen som vi alla kallade den när vi även mött volturi ..Jag skakade på huvudet för atta glömma.
" Enligt Alice syner kommer dom kommea åt det här håller .
Hon ritade en pil som visade att "de" kom från västligriktining.
" Så vi måste vänat på dom men detta betyder att vargarna inte är med under den delen " Förklarade hon innan pappa hann fråga .
" Jag och Alice hade tänkt ut att vi skulle hålla dom borta ..." Ett högt morrade ekade bland vargarna vilket gjorde Cassidy lite nervös tror jag " Tänkte vi " Tillade hon snabbt " Men sen kom vi på en lösning, dessa "klaner" som vi i volturi kallar dom förväntar sig att vargarna ska vara där , dom kommer veta än massa om Renesmee , annars skulle dom inte ta hand om henne nu " Hennes klingande ljusa stämma var stel av allvar vilket kändes världigt underligt men jag tror vilken del det var som tog över nu . Hon var inte Cassidy Davies Cullen längre , Hon var Cassidy , en av dom högre ledarna i volturi .
" Vad menar du ? Annars skulle dom inte ta hand om henne nu ?" frågade Nahuel medfullt intresse.
" Dom har forskat . Det gör dom alltid . Detta var ett av mina uppdrag när jag tillhörde volturi , Oftast brukar dom hota nära och bekanta till sina "offer" så dom berättar sen läser dom historia . Dom förväntar sig vargarna , men ..." Hon avbröt sig och fick ett lite triumferat leende på sina ljusrosa läppar . " Dom förväntar sig inte Nahuel eller Lenita och Nikta. Detta kommer att för ett tillfälle göra dom osäkra . Och vi kan få chansen att disskutera eller ...Få ett övertag i en strid . Det beror på . " Sa hon .
" Vi strider " morrade Paul på ett nästan roat sett , Medans Edward himmlade med ögonen .
"Jag förstod nästan det , Det är där ni kommer in " kvittrade Alice plötsligt och ställde sig vid Cassies vänstra sida och tog whiteboard pennan hur hennes hand och fortsatte rita . Jag vred rastlöst på mig i soffan mellan Niktita och Jacob .
Alice och Cassidy fortsatte sin lilla redovisning men jag pallade inte mer . Jag var för trött och hade inte sovit speceillt bra dom senaste nätterna . I över tre månader hade jag vetat att mina vänner och familj skulle offra sina liv för mig ...Okej för Nita , Kita och Nahuel också men ändå ?!
Jag suckade och reste mig upp och klämde mig mellan väggen och fotöljen för att inte störa Sam som satt koncentrerad och lyssnade. Jag trodde inte att någon skulle märka mig , eller ?
" Renemee ? Vart ska du ? " Frågade Esme som hade märkt att jag var på väg ut .
" Jag är trött , jag måste verkligen sova . " muttrade jag sömningt .
" Jacob snälla , kan du gå till stugan med henne ? " Fråga Esme " Jag vill inte att hon går ensam "
Jacob verkade helt inne i vad Alice sa att han inte hörde vad Esme sa .
" Jacob " sa mamma lite starkade och knäppte med fingrarna framför Jacobs ögon .
" Eh , Va ?" frågade han och lät lite smått irreterad.
" Nessie ? " frågade Esme igen och nickade mot mig .
" Nej det behövs inte jag kan gå själv . Jag skyndar mig " Log jag och gäspade stort men Jacob reste sig ändå och klämde sig förbi med ögon fästa i mig .
Jag öppnade dörren och gick med Jake hack i häl. Han sa inte mycket alls och det oroade mig .
Jag tog fram nycklen och låste upp dörren . Jag tände lamporna  och gick genom vardags rummet och köket . Jacob stod lutad mot väggen precis som att jag skulle skynda mig att byta om och lägga mig . Men han såg bara på mig med blicken han bara gav mig , ingen annan bara mig .
" Ska du gå sen igen eller ?" frågade jag och lyckades nog låta nonckalant .
Han ryckte på axlarna och flinade " Det beror på vad du vill , jag stannar gärna men om du vill att jag ska gå så gör jag det . " svarade han
Jag nickade baar tillsvar . " Vill du att jag stannar ?" frågade han när han inte fick nå direkt svar .
" Det var väl en önödig fråga " Jag gav honom ett retsamt leende och vred på vatten kranen och tog fram ett glas i överskåpet i köket och väntde tills vattnet blivit riktigt kallt innan jag fyllde det stora glaset och tog med mig det till mitt rum med Jake hand i den andra drog jag honom med mig .
Jag tog fram mina siden shorts med samma linne som var riktigt bekvämt att sova i och kollade på menade på Jacob som stod och såg på i ögonen . Jag harklade mig " Jakie , kan du vända dig om så jag kan byta om ?" frågade jag och rodnade ..såklart...
Han flinade lite och vände sig om . Jag stirrade på han ryggtavla ifall han skulle tjuv kolla , vilket egentligen var lite konstigt . Jag borde inte h såna tankar om att han skulle göra så mot mig.
Jag byte snabbt om till min sommarpyjamas .
" Okej jag är klar " mumlade jag medans jag satte mitt i en toffs. Han betraktade mig någa , varför vet jag inte men det fick mina kinder att blossa ännu rödare . Pinsamt !
" Du är verkligen vacker i den där rodnaden " skrockade jag och lyfte upp mig i sin famn och lagde mig onödigt försöktigt . " Öhrm . Jake jag är inte gjord av glas ?" retades jag och log snett mot honom .
" Nej , kanske inte för andra , men för mig är du det sköraste av glas "muttrade han och log lite blekt mot mig .
Jag forstod inte riktigt , menade han att jag var ömtålig ? Så måste det vara , Jag fick inte gå sönder ?
Jag nickade bara utan att förstå helt och hållet .
Han kysste min panna och började resa sig men jag grep tag om hans arm innan han ställt sig helt upprätt och drog ner honom igen .
" Snälla ? Gå inte . " min röst vart i helt olika oktaver. Han ryckte på axlarna och lagde ena armen under min rygg för att nästan löjligt lätt flytta mig några decimeter för att få plats själv i den inte speciellt breda sängen .
Skulle jag våga mamma och pappa om en bredare säng, eller skulle dom förstå syftet ?
Jake betraktde mitt ansikte och frågade nyfiket : " Vad tänker du på ?"
Jag suckade " Jag tänkte på om jag skulle be om en bredare säng , men pappa och mamma skulle nog inte gilla det . " muttrade jag till svar och kunde inte låta bli att fnissa lite . Jacob drog undan några hårslingor från mitt ansikte men lät handen ligga kvar mot min kind . Jag såg honom iögonen samtidigt som jag gav honom en ljuv kyss på läpparna . Precis som vanligt fick han en speceillt glimt i ögonen när jag rörde honom , det såg ut som lycka . Undrar hur jag såg ut i hans ögon ? Ett högt plingade ljud från Jacobs jeans ficka fick oss båda att rycka till . Han plockade upp mobilen ur fickan och svarade.
" Hallå ?" Svarade han och det lät som att det var mamma som prata .
" Okej, är det något jag borde vara med på ? " Han lät lite orolig och spände sig på ett underligt sätt
Men rösten insisterade på att det inte behövdes och både jag och Jacob slappnade av .
" Okej , bra jag pratar med Sam senare . Hej då Bella " Sa han innan han stängde av mobilen .
" Vad var det om ?" frågade jag och försökte dölja mitt intresse lite .
" Bella visste inte om dom skulle komma hem i natt eller så , Dom planerar . " svarade han och gäspade.
" Borde du inte vara med på det ?" frågade jag försiktigt och lite vaksamt.
" Nej , enligt Bella kunde jag få reda på allt från mina bröder senare . " svarade han nochalant och sträckte på sig lite .
" Så.. Vi är ensamma ? " Frågade jag och Jacob fattade genast vad jag antyde och tog bort armen om min axel.
Jag snörpte på munnen och gäspade . Jag var för trött för att tjata och kurrade ihop mig mot Jacob som drog täcket över mig . Vilket jag egentligen inte behövde eftersom jag nästan svettades mot Jacobs heta kropp.
Men sammtidigt var jag rädd möttet vi haft. Vi visste kanppt vad vi hade att göra med . Hur många skulle dom vara som var ute efter oss , vilka talanger skulle dom ha ? Allt var istortsätt okänt för oss.
Jacob viskade något i mitt öra som jag inte uppfattade någonting på kw...någonting men mina ögonlock var för tunga och mina sinnen ville bara sova .
Men ovetskapen skulle säkret göra att det inte skulle bli en lugn sömn .
Jag såg på klockan vid min sida av sängen att klockan var runt ett och hörde att min tv var på . Det var nån thriller och Jacob var halftvacken .
" Väckte jag dig ? "mumlade han trött och
" Nej , marddröm " svarade när jag kom på vad som väckt mig .
Jake satt plötsligt upp . " Vill du prata om den ?" viskade han och lagde sina två heta händer på min midja .
Jag kände tröttheten komma och jag var nära på att falla baklänges . Gud så trött jag var . Jacob skrockade lite lågt.
" Du är helt slut somna om , jag lämnar inte din sida förren du vacknar igen , Jag lovar " han kysste min kind och jag lagde nöjt mitt huvud mot kudden och tryckte mig återigen mot Jacob som måste ha känt sig världigt nöjd .


"Lugn Nessie , Vi klarar oss prima . " Försökte Nahuel lugna mig med när han ,Hulien, Nita och Kita skulle ut och jaga ensamma , utan pappa , utan Emmett och utan Jasper.
" Säkert ?" envisades jag och bet mig i läppen . Han nickade bestämmt.
Jag suckade tungt " Okej , gå då " muttrade jag och gjorde en grimas med munnen som fick honom att skratta .
" Vi klarar oss " mumlade Hulien tröstande .
" Hm " fnös jag och gick tillbaka till huset där det återigen diskuterade framtiden . Men den här gången satt Jake med . Vem skulle jag va med?
Som svarpå min fråga pep det i min mobil . Jag gick mellan alla vargar som satt runt vårt lilla soffbord för att ta min lilla rosa mobil.
Aaron , stod det. Vad märkligt han hade inte pratat med mig sen min födelsedag ?

Hej alla ska på bio i port angelse , hänga på ? Alla vill att du följer med .
Ta med Benji om du vill också ....Jacob med om du vill.
Hör av dig ! :)
Aaron

Funderade en stund inann jag svarade .

Vilken film? skickade jag tills svar .
Vi vet inte ännu tänkte kolla där och hittar vi ingen kan vi ju gå och käka ? Messade han
Okej :) Låter kul ska fråga bara .

" Mamma , kan jag gå på bio i kväll med Aaron och dom andra ?" Frågade jag och log lite .
" Javisst gumman , gå på bio du " svarade hon .  Jag såg hur Jake tittade på armbandet jag fortfarande hade på mig som jag fått av Aaron . Snälla säg inte att han fortfarande är avis ¨!
 Jag messade Aaron att jag fick och vi skulle mötas vid bio allihopa .
Jag satte mig bredvid Jacob som fortfarande sneglade på mitt armband . Det var lite irreterande .

Vid nio tiden kom Aaron i sin Ford och såg att Jollyan , Sway och John också var med . Tur , det hade inte blivit spciellt lyckat om det bara hade vart jag och Aaron . Men fick en stor chock när jag såg att Jollyan och Aaron höll varandra i händer när vi gick in till bionsalongen . Vi skulle se en action rulle , vilket jag inte var speceillt huggad på men ville inte stå i den stora folksamlingen i hallen .
Jag satte mig mellan Sway och Mitchel som verkade känna sig världigt obekväma i varandras sällskap .
Jag kollade inte speceillt mycket på filmen utan satt mer och tänkte men fick vara nog med vad jag tänkte på . Jag ville inte flippa ur nu . Inte inför mina vänner , som jag inte hade pratat med på speceillt länge.
Sway satt och rörde på sig hela tiden .
"  Nessie , följer du med och köper popcorn ?" viskade hon i mitt öra . Jag nickade och vi smög förbi resten av biobesökarna .
" Herregud , vilken dålig film " stönade Sway när vi kom ut ur salongen . " Jollyan har verkligen kass filmsmak " klagade hon och gick mot godisdisken . " En coca cola och en stor popcorn , eller två color" Mumlade hon men lät fortfarande trevlig .
Hon lagde fram den precisa summan inte tjeje bakom disken hann säga nåt. 
Hon la allt i sin svarta tyg kasse och satte sig vid ett av borden . " Förlåt, mig men du kanske vill gå till filmen ?" frågade hon ursäktande . Jga himmlade med ögonen " Hah , Sway tror du verkligen att jag orkar slösa min tid på de filmen " muttrade jag " Nio dollar helt i onödan " fnös jag och tog en näve av Sways popcorn som skrattade roat . 
" Vi har saknat sig Cullen , det var länge sen . Du är så mycket med Cassie , Jacob och Benji ...Det har vart lite ensamt ..." mumlade hon och log sedan . " Nu när Aaron och Jollyan är  ihop och jag och Mitchel har ju gjort slut . Det fanns ingen att prata med direkt " Hon ryckte nonchalant på axlarna , men jag såg ensamheten i Sways ögon .
" Förlåt , har bara haft så mycket att göra " mumlade jag full av skuldkänslor.
" Ja ,hörde att ni hade fått en ny familje medlem . Hur kommer det säg att Carlise adopterar så många , börjar han inte bli lite gammal ?" frågade hon och tog en klunk cola . Jag ryckte på axlarna .
" Jag vet inte , han är inte sp gammal " flinade jag . Sway skrattade och vi hörde folk komma .
" Filmen måste vara slut " jubblade Sway och skuttade Jollyan , Aaron och Mitchel  till mötes med mig bakom sig .
" Gud , Du och Nessie missade en grymt bra film ! Vart tog ni vägen ? Visst var den bra ? " Bubblade Jollyan .
" Vi missade inget " fnissade Sway i mitt öra .
" Ska vi hem ? " frågade Mitchels uttåkat .
" Visst " Svarade Aaron och fattade Jollyans hand och macherade mot Aarons bil medans Mitchel himmlade med ögon med en djup suck.

" Redan hemma ?" frågade Mamma när jag kom hem efter dom kört hem mig.
" Japp , världens värsta film " muttrade jag .
Emmett skrockade bakom mig . Jag gäspade stort och gick mot dörren .
" Vart är Jake ? " frågade jag .
" Han , Benji , Cassie och Jazz är ute och förbereder till... " Började Alice men jag avbröt henne med ett :
" VAA ! " skrek jag och mamma, Alice och Esme hoppade till av mitt höga skri.
" Är det dags ? , När var hur ? Hasplade jag ur mig .
" Jag fick en syn , när du var borta..." Förklarade hon .
Hjärtat började slå fortare och fortare " Kan ni inte bara säga vad hon såg " gnällde jag och kände hur tårarna steg i ögonen.
" Vi vet inte vad det betyder men, Alice såg...Såg Amun skadad straxt utanför Kanadas gräns . " Svarade mamma.
Hjälp. Carlises vän som egyptien . Han hade vart den första att nobba mig . Han tyckte att jag skulle leva men samtidigt accepterade han mig inte , Men han stod på vår sida . Men var berädd på att byta sida om det skulle bli 'krig'.
" Vad , vad gör han här ?" pep jag och såg förskräckt på mamma , Esme och Alice .
" Nessie , Carlise är där , lixom våra små krigare , Jazz och Cassie .Inget kan gå fel " flinade Emmett från soffan men leendet node inte ögonen . Jag ryckte till när jag kom på.
" Vad gör du här ? Borde du inte vara där ute eller har dom kedjat fast dig ?" Jag gick mot Emmett och kollade på Emmett . " Nehe , inga kedjor ..." muttrade jag och hörde Alice fnissa lite.
" Tyst ,  dvärg " muttrade Emmett .
" Vad har hänt ?"frågade jag Alice lågt så att Emmett inte skulle höra.
" Han är fortfarande sur på Cassie som använde Jaspers kraft på honom , han vägrade följa med . " svarade hon men var inte lika diskret som jag och jag hörde en skarp och varnande morrning .
" Komigen Em, hon menade inget illa , hon var ...Hon kunde inte kontrollera sig .
Efter hon sagt den meningen slogs dörren up och Amun kom instaplades med ena armen om Carlises nacke och andra och pappas .
" Herregud " utbrast mamma och Esme i kör .
Jake kom straxt efter med ett ovanligt stelt uttryck . Hans ögon spg mordlystet på Amun som stönade av smärta är pappa och Carlise la honom på soffan , han såg förfällig ut och det var förvånade att han fortfarande kunde leva.
" Så , detta är den stora Renesmee " Hans röst var bara en viskning.
" Låt henne va " morrade Jacob lågt och lagde armen beskydande om min midja . Pappa gav honom en varnande blick .
Amun sträckte sin hand efter min . Jag tvekade men gick de två steg mellan oss och la min hand i hans och han kramade den .
" Jag är ledsen , Nessie . För det jag gjort , men jag visste inte att hon skulle göra det , eller hennes bror . Jag litade på dom vilket var fel . Jag ångrar allt jag gjort och jag sökte upp dom för att tala med dom men det gick inte . "
Nahuel studerade Amun . "Berättade du för någon vad Nessie var , eller vart hon höll till ?" frågade Nahuel förfärat .
Amun nickade skamset på huvudet .
" Ja , men jag visste inte att dom till hörde den gruppen , eller sekten . " mumlade han trött.
Esme suckade smått ilsket . " Men herregud låt honom vila och låt Carlise sköta om honom . Jösses ni kan prata sen . " Sa Esme med den varma väna tonen , den nästan moderliga tonen .
Alla gick ifrån Amun , bara pappa och Carlise stod kvar och började undersöka Amuns alla skador .
" Vad betyder detta ? "frågade jag Cassidy som var på väg ut med Benji . Hennes ansikte var hårt och förvridet av ilska och illamående såg det ut som .
" Det betyder att jag inte litar på honom " spottade hon och även hon såg modlystet på Amun som såg ut att vilja gråta .
" Lugn Cassie " mumlade Benji och Cassie lugnade sig när Benji kysste hennes panna . Alice kom skuttande fram till dom hack i häl .
" Ska vi gå " pep hon , men det var förvånansvärt dystert pip.
" Vart ska ni ?" frågade jag och sneglade på Amun som väste lite när Carlise gjorde nåt med hans ben .
" Vi ska jaga och ... Kolla en sak . " muttrade Benji och dom gick snabbt ut . Medans jag stod där som en idiot . Niktita och jag satte på en film från 70-talet och käkade popcorn .
" Jacob satt bara vid köks bordet och tjurade.
" Snacka med honom " viskade hon och puttade till min arm , Jag skakade på huvudet och tryckte handen mot hennes arm - Inget bra tillfälle sa jag på mitt lilla sett .
Hon nickade förstående och sneglade på mitt ärr på över armen . " Vad har hänt? " frågade hon lågt och nickade mot min arm . Jag la åter igen min hand på hennes arm och vissade hela scenen när Jacob tappade kontrollen om sig och råkade skakada mig .
" Åh " andades hon och sa inget mer under filmen .
När filmen var slut och jag skulle göra mina läxor satte jag mig snett mitt emot Jacob som satt och läste nån artikel ut en motor tidning .
Jag slog upp böckerna och började läsa till historia provet imorgon och väntade.
Jag suckade . Han vände frågade sin blick mot mig men jag vifftade avfärnade med handen .
Han såg på mig med den speciella blicken , den präglande blicken , men den var inte som vanligt den var lycklig men även rädd . Som om allt snart skulle ta slut som om ... Nån av oss skulle försvinna. Jag ryckte till och gick mot kylskåpet och tog fram tillbringaren med citronvatten och var fortfarande yr och omtumlad av min senaste tanke .
Jag tog fram ett stort glas och fyllde det så mycket att när jag lyfte glaset svalpa det mesta ur.
" Tusan också " muttrade jag för mig själv och ställde ifrån mig glaset och torkade upp vattnet. När jag reste mig upp var mitt glas borta . Jag kollade förundrat på platsen där glaset hade stått i några sekunder och jag kände mig lite dum , Höll jag på att bli galen ? .
" Eh , har någon sett mitt.. " Började jag fråga alla som satt i vardags rummet men avbröt mig när jag såg Nikita sitta i soffan och surplade ur mitt vatten glas.
" Ey , du tog mitt vatten " utbrast jag och pekade på henne . Hon drog i sig det sista och ställde glaset under bordet.
" Nehe då " fnissade hon och gjorde nån slags volt över genom att lixom skjuta sig iväg sig genom att ta tag i armstödet på soffan och plötsligt var hon bakom mig och skuttade på ställde . Jag morrde lekfullt mot henne som sprang ut på gräsmattan och jag slängde mig på henne bakifrån och vi båda började skratta av låsas bråket och vi märkte snart att vi hade fått publik . Jag fick en sprack rakt i magen , inte så hårt att det gjorde ont på nåt sett men så att jag flög nästan hundra meter bak men voltade och landade i huckade ställning .
" Wow" hörde jag Emmett uppmuntra och buffade till Jacobs axel . " Hon är tuff din lilla flickvän " skrockade han . Hur Jake svarade och reagera hann jag inte se eftersom Nikta rusade morrade mt mig igen och denna gång var det hon som fick en smäll i sidan som gjorde att hon föll baklänges och jag rusade snabbt fram och tog ett fast tag om hennes nacke började vi båda skratta.
" Okej , får jag resa mig nu eller sliter du halsen av mig då ?" skrattade hon och jag släppte henne samtidigt som jag vigt reste mig upp och borstade av mig gräset och Niktita gjorde det samma .
Medans alla kollade förbryllat på mig .
" Vad ?" frågade jag och skuttade fram med Niktita .
" Renesmee vart har du lärt dig slåss sådär ?" frågade Mamma och pappa i mun på varandra .
Jag ryckte på axlarna " Jag har sett er slåss , sen har jag ju kollat filmer " svarade jag enkelt . " När har du sett oss slåss ?" frågade Jazz förvånat .
" Ja , när ni lärde mamma slåss ?" Jag flinade " Jag tog in allt det där " Tillade jag belåtet.
" Hah , henne behöver vi inte försvara om det skulle bli en fajt " skrattade Emmett roat .
" Håll tyst " Morrade Jacob och samtidigt hördes ett hyllande i skogen och Jacobs grimaserade trött innan han sprang in i skogen men hejade sig för att ge mig en snabb kyss på kinden och med ett enklt snart tillbaka.
Jag gick mot skogen och plockade upp hans kläder som jag , när jag kom in slängde i tvätt korgen . Efter det gick jag och tog fram ett par rena shorts och en svart t-shirt som jag lagde på den vanliga stenen där Jake alltid visste att det skulle ligga rena och fräscha kläder .
Jag satte mig framför Amun som nu kunde sitta upp och verkade må lite bättre . Varje gång han mötte min blick log han ursäktande och såg skamset på mig .

Plötsligt stod Leah i dörr öppningen med en handduck runt kroppen och tårar rann för kinden på henne .
" Jacob " var det enda hon sa innan vi hörde ett ski av smärta från skogen .
Grattis Michel Sheen !!!

Hej allihopa ! Idag fyller Michel Sheen ( Aka . Aro) 41 :)
Säg grattis allihopa :)


Dagens bild : EclipseFan made eclipse bild :)

Bild spel

Click to play this Smilebox photobook: Taylor Launter
Create your own photobook - Powered by Smilebox
Make a Smilebox photobook

Twilight skådisarnas twitter .

Här Lovisa har du stjärnornas Twitters :)
Är det  någon som vet om nå fler bland twi-skådisarna har twitter som jag inte länkat till är det bara att säga till

Alex Meraz


Tinsel

DAVID_A_SLADE

Jodelle Ferland

Anna Kendrick

Billy Burke

Christian Serratos

Edi Gathegi

Gil Birmingham

Jamie Campbell Bower

Justin Chon

Michael Sheen

Rachelle Lefevre

CHASKE SPENCER


Kiowa Gordon

Robert Pattinson

Jackson Rathbone

Peter Facinelli


Kommentar : Lovisa

Lovisa om Alex Meraz make-over!:
Haha ! Grymt kul men klänningen är inte riktigt han ?
Kan du inte göra ett snabbinlägg på skådisarna twitter ?:)
Kram


Svar: Sho hejsan Lovisa , jo visst är bilden helt underbar !?
Jag vet precis vart jag kan hitta deras twitter : twilightguide.com.
Men jag lägger upp deras twitters på en gång . :)
Kram Louise

Alex Meraz make-over!

Alex Meraz är så käns att han måste... Klä ut sig till en gammaltant .
 Alex laddade ut denna bild på sin myspace och skrev :
“I’m soooo famous now I can’t even go outside without a disguise!!!!!”


Haha , riktigt rolig ( På länken till hans myspace kan du även hitta andra bilder på snyggingen (?)-)


Twi-stuff - Flip flops !:D<3Fler än jag som vill ha detta ?:)

Källa

Grattis Rachelle Lefevre!!!

Idag fyller Rachelle Lefevre ( aka Victoria ) 31 !!:D

Här kommer några av mina favvo bilder på födelsedags Vampyren !!