. . -

Kapitel 20: Negativsmärta

Carolina

Vi hade nu tagit oss till en sjö och Esme hade satt upp ett tält så att jag skulle kunna vila eller gråta ifred .
Jag har aldrig kännt mig så hjälplös som nu . Att veta att den man älskar kanske aldrig kommer tillbaka , Att ena bästa vän också kan dö eller mina nya vänner . Helt plötsligt drogs dragkedjan ner och Alice kom in lika elegant som vanligt. " Hur mår du ? " frågade hon mjukt och gav mig en filt som jag la över mina axlar . " Bara ..lite nervös " Svarade jag och det måste ha varit dagens underdrift.
" Hmm " Sa hon och jag mötte henne vaksamma ögon . " Jag undrar , varför kan jag inte se dig ? " mummlade hon och jag visste inte om hon pratade med mig eller med sig själv . " Du förstår , jag kan inte se dig . "
Hon satt tyst i några sekunder innan hon fortsatte " Du är som vargarna , så fort du är i närheten kan ingen av oss använda talanger . Edward kan inte läsa tankar, Jasper kan inte känna känslor . "
" Aha ,det var det Mia berättade för mig " mummlade jag . " Vadå? " frågade Alice nyfiket
" Mia sa förut att hon inte kunde känna lukter lika bra som annars ." svarade jag och Alice kollade vaksamt på mig innan hon gick ut . " Vart ska du Alice ?" frågade Esme så lågt att jag knappt hörde .
" Jag måste se. " svarade hon kort . Det tog bara några sekunder innan Esme satt inne i tältet. Jag suckade tungt och tryckte knäna mot bröstet. " Hur mår du Carolina ? " fråga Esme ängsligt .
" Ni tog mig hit bara för att inte förstöra för andra" sa jag och det var ingen fråga utan mer som ett svar. Esme mötte min blick med sorg och lade en han på mitt knä. " Det är inte alls så . Embry och Jake ville att du skulle vara i säkerhet . " svarade hon och log varmt .
" Du är lika nervös som jag " fortsatte jag och mina ögon fylldes igen och Esme nickade och log varmt . " Men man får försöka hålla hoppet uppe . Dom är alla skikliga på det dom gör och det är mycket , mycket liten risk att det skulle hända dom något. " sa hon och lyfte upp mig i hennes famn. Men allt avbröts när vi hörde ett rop. Men jag kunde inte tyda vad den som ropde sa.
Esme drog upp dragkedjan och vi såg Alice komma springandes med en telefon mot örat .
" Nej , Vi skyndar oss " svarade hon hetsligt på en fråga och mötte min blick och sa något så snabbt att jag inte hörde och Esme drog ett flämtande andetag av fasa och sa något lika snabbt och nervositen bubblade inom mig och jag började känna mig världigt yr . Alice mummlade något till personen innan hon lagde på och såg menade på Esme . " Vad ? " frågade jag och Alice och Esmes ansikten var uttrycks lösa och tårarna börja falla på mina kinder . " Carro lugn , vi kan inte förklara nu , vi måste verkligen ge oss av . " Hon betonade varje ord med fasa som smittade av sig och jag kände hur mina ögon blev större . " V...vi har förlorat nån ... eller hur ? " viskade jag mellan snyftingarna och Esme kramde in axel som hon hade handen på . " Det vet vi inte än men Carlise och ...en till kommer snart och vi måste hitta en bättre plats för dom .. " mummlade Alice och börja gå åt norr , Esme lyftr snabbt upp mig ryggen innan båda började springa . Alice stod kvar och lät oss springa förbi hennes ansikte var oroligt och dystert.
det känndes som att vi hade sprungit i kanske sjuminuter innan Esme stannade och Alice susade förbi och hon utan att vända sig om . " Vart skulle hon ? " fråga jag sorgset . "Jag vägrar låta dig se detta " mummlade hon " Sen är det för farligt att du är på samma ställe som dom andra nu " svarade hon nästan tonlöst . " Snälla Esme förklara vad som händer ? " snyftade jag . " Dom vart splittrade en och en med nån som liknade dom själva medans Embry lämnade dig till oss , som vi inte var berädda på sen smet vissa som vi inte heller visste om förbi och Mia .. försökte stoppa vissa ensam men hon kunde inte och vart världigt skadad så Carlise , Bella och Seth skulle ta henne hit men det var visst också en fälla för att komma åt oss. För dom vet att varulvarna och vi skulle bli oerhört svaga om vi misste någon vi bryr oss om.. " Esme som oftast var så sansad och lugn pratade oerhört fort att det var svårt att urskilja vissa meningar . " V..va ? " var allt jag fick fram.
Mia var skadad och allt var mitt fel.. mitt fel om nån dog ... Jag skulle aldrig ha flyttat hit ens . Jag skulle inte ha tvingat mamma  att jag vill flytta frå  huset . Jag orsakade bara smärta just nu . Det var allt jag kunde göra . Såra nån som jag verkligen bryr mig om. Något varmt var allt jag kände innan jag satt upp i ett träd och Esme stod i försvars ställning med alla vargarna vid sig precis som hela familjen Cullens . Jag höll hårt om träd stammen och försökte att inte tänka på min fobi för höjder. Jag tog fram mobilen ur jackfickan och satte i headsetet och lyssnade på något band Brandon lagt in för en månad sen och försökte att inte låtasas av det som kanske hände .
Jag kände en kraftig stöt mot trädet som gunga till och gnällde till men kunde inte förmå mig själv att öppnade ögonen . Men efter några sekunder kände jag ett kraftigare ryck och jag öppnade ögonen och både kände och såg att hela trädet gav vika . Allt hände så snabbt att jag inte ens dra ett andetag eller skrika innan jag hörde en dunsen av när trädet slog mot marken och samtdigt och den gjorde det kände jag att jag fick något intryckt i benet och att mitt ben vart världigt blött och varmt och när jag öppnade ögonen låg en graftig gren över benet . Inte så tjockt att benet kanske var brytet men tillräkligt för att jag skulle blöda och något höll fast benet.
Sen upptäckte jag att det var alldeles tyst och jag vred på huvudet och såg Cullens och vargarna stå i en ojämn rad framför mig ...självklart ! Mitt blod fick igång dom . Dom andra vampyrerna skulle få svårt att kontollera sig och dom skulle nog inte orka stå emot så länge till . Jag försökte konsenterera mig på något annat för att inte svimma. Mina ögonlock var världigt tunga och jag vet inte om jag somna eller svimma men hela nuet försvann och allt som fanns var en rödbakgrund och jag hörde hjärtslag som vart mer och mer oregelbundna och Mias ansikte bläddrade förbi sen Embrys och Millys  och Sarah´s min skyddsängel . Men snart slogs mina ögon upp igen och jag skrek till men det vart mer som ett pip i det slitande och morrande ljudet som kom bara några meter ifrån mig . Jag ryggade automatiskt tillbaka när jag hörde vilket hårt slag en av dom 'onda' gav Emmett som gjorde att jag flög två meter men han reste sig snabbt och gav sig på samma vampyr igen och den här gången var det den som flögg flera meter . Hade det inte vart så hemskt skulle jag le när dom andra vampyrerna fick på nötten , men Cullen och Embrys fick också slag som fick mig att rygga tillbaka eller ge ifrån mig en svagt skrik. Jag måste ha svimmat av flera gången för jag kände efter bara ett litet tag något varmt och visste direkt att det var Embrys hand " Är det över ? " frågade jag utan att öppna ögonen och kände en världigt stark doft och fick mig att snabbt rynka på näsan . " Ja, det är över nu . Försök att inte röra dig för mycket nu . " instruerade  Sams mörka röst en bit ifrån mig och jag öppnade ögonen och såg dom flesta av vargarna stå vid trädet plus Emmet och Carlise vid trädets ändar . " Vad ska ni göra ? " utbrast jag fortfarande för trött för att fatta att dom bara skulle lyfta bort det .
" Eh , du fick lixom en gren rakt i benet och för att Carlise ska kunna fixa det måste vi få bort det ." viskade han och geptag i min hand och Sam med en 'slippad' trä bit och sa attt jag skulle bita i den för att inte tänder skulle gå sönder. " Det kommer gå bra " Sa Carlise uppmunrande och jag såg på mina kläder som var alldeles blodiga innan smärtan kom .

Taylor eller Robert?


Kristen och TaylorEller ...

Kristen och Robert ?


Gissa vem svar : Carlise & :)Självklart är det Carlise & Esme :)

Gissa vem !

Gissa vem dessa är! ( kanske lite enkelt då men XD )


Älskar inte Vampyrer eller Varulvar
16-åriga Miley Cyrus är inte som andra tjejer i sin generation. Tonårstjejer världen köar för att se "Twilight"-uppföljaren "New Moon" på bio idag (20/11) men Miley vägrar. 

– Jag har aldrig sett den och jag kommer aldrig att se den, sa Miley när hon var med i amerikansk radio. 

Varulvar går inte heller hem hos sångerskan. 

– Jag tror inte på det. Jag gillar inte vampyrer. Jag gillar inte varulvarna som poppar upp i skärmen när jag tittar på teve på kvällarna. Jag gillar det inte och jag vill inte ha någonting med det att göra, säger hon. 

Vi får se om hon kommer lyckas hålla sig borta från vampyr-hysterin som råder i världen just nu. 


Alex photoshoot


Cafepress - Twilight Stuff

Jag lovade ju att jag skulle showa lite prylar från cafepress , men jag gjorde ju aldrig det så jag gör det nu :)
Taylor Launter : Rolling Stone

Olika Intervjuer

Melissa Rosenberg talks New Moon Scenes Cast Talks about Breaking Dawn Kellan Lutz
Movie Trailers - Movies Blog
Michael Welch
Movie Trailers - Movies Blog

Stephenie Meyer Female Force Comic

Movie Trailers - Movies Blog

Omslag till Entertainment Weekly


Hahaha :) parodi av scen ur breaking dawn när Bella födder

Video Games - E3 2010 - Comedy

KASS uppdatering

som ni ser har jag knappt skrivit något och ni har fått vänta världigt länge på kapitel 19 ( som jga inte vart speciellt bra )
Men nu har jag laddat upp det och ska försöka hitta något bra klipp , och lite annat :)

(kolla gärna in min annan blogg OnlyMyLifeStyle.bloggplatsen )
Vet namnet är suuper dåligt XD .

Men ska kolla runt och hitta något roligt :)

Kapitel19: Embry´s synvinkel

Jag måste vara galen som lämnade henne med dom där vampyrerna . Om dom så mycket som skulle bryta en nagel på henne kommer jag att.. -Embry! Morrade  Jacob .
- Dom försöker bara hjälpa . - Hmm det märks att du har präglats på en Cullen , Du skulle aldrig vara så tolerant annars .
Jacob morrade och började springa mot mig . - Förlåt Jake , jag är bara lite ...orolig ..
- Jag förstår det ...Men Den kaxiga vampyr tjejen är på väg mot dig nu jag och Quil kommer för att hjälpa dig ..Hon är inte ensam .
Jag morrade och vart mer vaksam . Vad hade parasiterna för talanger. Dom kunde ju ha vad som helst .
- Jag vet ... men det verkar som att den kaxiga kan kontrollera vatten ...
Jag fnös av irritation  .  Varför kunde det inte vara en myt ?
Jag skulle snart se Jake och Quil och skulle nog om bara några sekunder se blodsugarna . Och så rätt jag hade . Efter den tanken såg jag en av dom , tjejen med det blodrödahåret och en annan med snövitt hår .
Den med vitthår sprang rakt in i mig och taklade in mig i ett träd så att trädet knäcktes på mitten.
Hon morrade och slog mig rakt på skulderbladet så att det knackade. Jag gnällde till och slog bort henne och slet bort hennes högra arm och ett öron bedövamde skri kom från henne när hon kännde smärtan - Snyggt Embry . Quil som hjälpte Jake med Cara .
Jag slängde mig på henne igen och fick ett slag i magen , men det kändes inte lika som slaget på skulderbladet. Men jag jämrade mig lite . Blodsugaren förlorade snart ännu en arm . Men jag märkte att denna inte kunde slåss lika bra som den Jacob och Quils . Dom hade det betydligt svårare. Men jag förlorade kontrollen när jag såg Jacob ligga på marken och vrida på sig . Han skällde och morrade ilsket - Quil , Hugg henne nånstans . Beodrade han med rätt svagröst . Quil hoppar på Cara bakifrån och sliter nacken av henne och Jacob reser sig snabbt upp och hjälper honom . - Vi måste hjälpa Cullens , vem vet vad Riven har planerat. Morrade Quil och började springa åt samma håll dom kom . - Du med Embry . mummlade Jacob och buffade mig i sidan . - Kommer . svarade jag och började springa .
Vi kände många fler dofter , alla samma söta , isande doft. - Dom är fler . Morrade Quil och väntade på att vi skulle komma ikapp . - Skynda er . Gnällde Seth och Leah samtidigt. Vi alla vackalde till när vi kände Jareds smärta genom hans tankar . Genom Seth tankar såg vi hur Emmett slogs mot en som var lika stor som honom , men verkade mycket starkare . - Det är nåt som inte stämmer ? mummlade Sam
- Wow dom har verkligen ansträngt sig . morrade Leah
- Vad menar hon ? . frågade Paul förbryllat . Leah fnös - Fattar ni inte ? Dom har studerat oss för att kunnde efterkilna oss eller är motsattsen , Emmett till exempel han slåss mot en som är stark , Jasper mot en som kan styra det han vill göra . Edward mot en som kan se precis det han ska göra . Jag mot en som är världigt smidig . Sam du slåss mot nån som är världigt kunnig och ledare nämligen Riven .. Förklarade Leah innan hennes plötsligt vreds och hon log på marken utan att kunna röra sig . - Vad händer Leah ? frågade Jake .
Men hennes tankar försvann  . - Ser nån henne ? Frågade Sam upprört . det var först då Quil jag och Jake upptäckte att alla slogs en och en Leah var på ett ställe , Sam på ett och Paul på ett . För att sära på oss.
- LEAH ! Ylade Seth och gnällde .
- Gö inget Seth , dom kanske vill att du ska leta efter henne. Befallde Sam .
- Jag tillhör Jacobs flock inte din Sam . Morrade Seth och väntade på mitt svar .
- Gö som Sam säger ! Svarade jag . Vi var snart där nu . Men plötsligt försvann Jareds tankar också .
- Vad fan händer ! Ylade Paul . - Dör dom ? Han röst var lika ängslig som vi alla kände oss.
Sen försvann Paul också . Sams tankar var uttryckslösa , tomma. lixom alla andras . Vad händer egentligen . Vi sprang fortfarande vi hade sprungit för långt .
- Om Leah hade rätt så väntar det tre stycken på oss snart.. Mummlade Jake i tankarna
Quil nickade instämande . Det var något som var både possitivt och negativt att ens känslor inte var lika när man var varg .
Vi stod nu i gläntan och det var alldeles tyst . Inge fåglar eller andra djur . Men snart hörde vi hjärtslag och snart kom Mia fram bakom träden och var förkrossad . Hennes ögon var röda av tårarna och hennes annars blanka hår såg världigt slitet ut . " Jake , Quil Embry . Andades hon innan hon föll och Jake sprang mot henne för att ta emot henne . Quil och Jag drog efter andan när vi såg henne blodiga rygg .
" Ni måste fly ! Allt var en fälla . Han iaktog er . " Viskade hon " Dhani iaktog er för att berätta för Riven " Skrek hon innan hennes tårar började falla .
" Det är en , en som gör att ni inte kan vara vargar som är med er . Med henne  inärheten kan vi inte använda våra talanger ! " förklarade hon . " Därför kan ni inte nå dom andra" Och när hon sa det upptäckte vi att alla var borta , Seth , Jared Collin , Brady , precis alla var borta nu bara vi tre .
" Inte ens Edward " mummlade hon. Jake gnällde till " Jag vet inte hur det är med Bella dom splittrade oss .. " förklarade hon och hennes hjärtslag vart svagare och oregelbundna . " Stackars liten " Skockade en ljuvröst och luften vart söt och isig. En morrning steg ut våra strupar när Dhani och Blair steg fram från träden och tätt efter dom kom en liten flicka som såg ut att vara runt fjorton år när hon förvandlades .
- Jacob , vad gör vi nu ? frågade jag och Dhani kastade sig på Jake och den lilla tjejen stod bara där medan Blair gick elegant mot mig och Quil och vi båda kände ett slag i revbenen och Quil föll till marken och blev människa och även fast han försökte bli varg igen kunde han inte . - Hon tar ifrån ens  förmåga ! Skrek Seth och jag och Jake ryckte till av att höra Seth igen . - Jake strunta i  Dhani Embry kommer snart att bli människa också ! Vädjade han och vi såg Edward genom hans tankar .
- Dom mår alla bra ! Vi kommer snart och hjälper er . Hörde vi Sam sedan säga .

Fan-made Ecplise´s trailer

Tycker att den var rätt ok :)

Taylor Launter jul-intevju


Cold-Dreams info

Jag har fått mail om att ni vill ha nästa kapitel av Cold-Dreams , men det är tyvär inte klart ännu men jag ska försöka få klart det till helgen . Det beror på hur mycket läxor jag har och hur mycket jag får ha datan !
Och att bloggen  har vart nästan död beror på att jag har haft jätte mycket att göra , med min andra blogg, läxor ( jag har tre prov denna vecka ) sen en massa annat men jag ska bättra mig !!

Xoxo Louise


Ashley Loves Jared !

Kopierat:
22-åriga ”Twilight”-stjärnan Ashley Greene dejtar Kings of Leon-basisten Jared Followill.  

Paret fotograferades tillsammans efter New York-premiären av “New moon” i torsdags och sågs senare samma kväll på nattklubben The box, där de firade Jareds 23-årsdag.  

Ögonvittnen säger att Ashley och Jared var öppna med sina känslor för varandra.  

Ok! magazine rapporterar att de båda stjärnorna träffades första gången efter Kings of Leons konsert i Vancouver nyligen.  

— Det uppstod en omedelbar attraktion, berättar en insider för veckotidningen.  

Ashley har tidigare kopplats ihop med ”Gossip girl”-stjärnan Chace Crawford. Han är för övrigt nära vän med Jared och de andra grabbarna i Kings of Leon…


Rob & Kristens mysiga weekend i New York


Kopierat: (tyvär finns det ingen bild på händelsen ... )Robert Pattinson och Kristen Stewart verkar bry sig allt mindre om vad som skrivs om dem i pressen. Under helgen syntes paret enligt tidningen People tätt omslingrade offentligt i New York.

När resten av ”New moon”-gänget i torsdags festade loss efter premiären åkte Robert och Kristen själva iväg för en romantisk kväll på tu man hand.

Duon började kvällen på exklusiva Soho house, för att sedan bege sig vidare till Avenue där de enligt ögonvittnen ska ha hånglat loss medans livvakterna försökte täcka dem.

På lördagskvällen sågs de två tätt ihop på Diva Bar där de stannade till sent inpå småtimmarna. De lämnade slutligen stället runt klockan tre på morgonen tillsammans med sin livvakt. Paret avslutade sedan helgen med en mysig söndagsmiddag på Megu i Tribeca.

— De var med två vänner och såg ut att ha väldigt mysigt, säger en källa.

Dagens Twi-stuff: Cool T-shirt :)$27.99 från http://www.cafepress.com/

Jag kommer senare under dagen lägga upp mer från den här hemsidan . Eftersom det finns rikigt coola saker där
tyvär är det en amerikans sida , men vem vet ni som får beställa från USA , det kanske går att beställa till sweden ?

New Moon intervjuer och Klipp

<div><iframe height="339" width="425" src="http://www.msnbc.msn.com/id/22425001/vp/34062271#34062271" frameborder="0" scrolling="no"></iframe><p style="font-size:11px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; color: #999; margin-top: 5px; background: transparent; text-align: center; width: 425px;">Visit msnbc.com for <a style="text-decoration:none !important; border-bottom: 1px dotted #999 !important; font-weight:normal !important; height: 13px; color:#5799DB !important;" href="http://www.msnbc.msn.com">Breaking News</a>, <a href="http://www.msnbc.msn.com/id/3032507" style="text-decoration:none !important; border-bottom: 1px dotted #999 !important; font-weight:normal !important; height: 13px; color:#5799DB !important;">World News</a>, and <a href="http://www.msnbc.msn.com/id/3032072" style="text-decoration:none !important; border-bottom: 1px dotted #999 !important; font-weight:normal !important; height: 13px; color:#5799DB !important;">News about the Economy</a></p></div>

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

Movie Trailers - Movies Blog

Svar på kommentar : Tanja

Fråga :Tanya
Kan vi inte få ett smakprov på nästa kapitel, Jag kan inte vänta speciellt länge till ( haha )

Svar : Här kommer ett smakprov  på nästa kapitel :

Leah fnös - Fattar ni inte ? Dom har studerat oss för att kunnde efterkilna oss eller är motsattsen , Emmett till exempel han slåss mot en som är stark , Jasper mot en som kan styra det han vill göra . Edward mot en som kan se precis det han ska göra . Jag mot en som är världigt smidig . Sam du slåss mot nån som är världigt kunnig och ledare nämligen Riven .. Förklarade Leah innan hennes plötsligt vreds och hon log på marken utan att kunna röra sig . - Vad händer Leah ? frågade Jake .
Men hennes tankar försvann  . - Ser nån henne ? Frågade Sam upprört . det var först då Quil jag och Jake upptäckte att alla slogs en och en Leah var på ett ställe , Sam på ett och Paul på ett . För att sära på oss.

Saker du kanske inte visste om Taylor L

1. Han har inte ett Facebook eller Twitter-konto, men han säger många anger isg för att vara honom online.
2. Han är ett stort Red Bull fan och drack det under hela inspelningen.
3. Hans favorit band, U2, spelade i Vancouver i somras, där han också spelade in Eclipse!
4. Han kan inte leva utan sin skinnjacka, så stylist Matthew Edelstein drog denna John Varvatos jacka för fotograferingen.
5. Han kör en svart BMW 5-serie, men är mer intresserad av fotboll än bilar.


Del av " Den nya tjejen "

Del ett av " den nya tjejen " finns nu på min andra blogg

OnlyMyLifeStyle.bloggplatsen.seDakota Fanning on Jay Leno Show


Dagens Twi-stuff: iPhone-skin med New MooniPhone-skin finns att köpa från discshop för så lite som 39 pix

JÄÄTTE NYA STILLS !


Sörger !!!

Nån mer än jag som sörger just nu ?
Det är New Moon premiär idag och man missar det ...
Sen är jag skyldig Emme en ursäkt eftersom hon sa att åldergränsen på New Moon skulle ändras till 11 år , Men jag sa bestämt att det inte var så ...men jag erkäner jag hade 110% FEL ^^ Aja fett skönt att det har ändrats iaf .
Men eftersom man inte är på bio så får man väl helt enkelt nöja sig med tidningar ..

Som idag .. Idag har jag läst Klick ! om och om igen ( Och hade inte Becca sagt nåt när vi köpte godis på rasten hade jag sutit utan den , Tack Becca !:D )
Dagens bild : Det äldsta


Nya New Moon stills
Heeeelt underbart ! Hejdå 15 års gräns , Hej 11 års gräns !

Alla yngre tonårsfans kan andas ut: Vampyrfilmen "New moon" får sin åldersgräns ändrad från 15 till 11 år. Detta efter att filmbolaget Nordisk film överklagat Biografbyråns beslut att barnförbjuda filmen.

Alla yngre tonårsfans kan andas ut: Vampyrfilmen "New moon" får sin åldersgräns ändrad från 15 till 11 år.

Detta efter att filmbolaget Nordisk film överklagat Biografbyråns beslut att barnförbjuda filmen. Kammarrätten gick på bolagets linje och sänkte åldersgränsen.

Med omedelbar verkan.

"New moon" har svensk premiär på fredagskvällen. Den är film två i "Twilight"-serien som är extremt populär just bland yngre tonåringar, och 15-årsgränsen orsakade en proteststorm bland svenska fans, framför allt på nätet.

I USA fick den en så kallad PG 13-gräns, vilket inte är en rekommendation för föräldrar att delar av filmen kan vara olämplig för barn under 13 år. (TT Spektra)


Taylors andress

Taylor Lautner

Management 360

9111 Wilshire Blvd.

Beverly Hills, A 90210

USA

Nån som kommer skicka ett fan brev till Taylor ?:)


Taylor Lautner on Jay Leno


Kapitel 18 : Huvudvärk

Jag fröss mot det våta gräset , Jag kände att mina kläder var blötta och jag kände regnet i ansiktet. Men allt jag såg var dom röda ögonen och de vackra ansikterna som fick en att hata sig själv. Cara som verkade så hjärtlös Comec som bara ville få det här gjort och Blair som verkade må dåligt över det här. Innan tystnaden hade jag hört ett knäckande , rivande ljud samt en massa morrningar . Jag hade vart så rädd. Jag såg fortfarande bara deras ansikten men jag kände inte det våta gräset längre utan en nåt riktigt varmt som brände genom alla mina kläder. " Carro , Gumman hör du mig . Snälla säg att du hör mig !" vädjade en desperat röst . Jag hörde att jag gnällde till men visste inte om Embry hörde .
" Ta hem henne och stanna hos henne ..Vi meddelar dig när det ....är över " Hörde jag Carlise mummlade till Embry men inte speicellt bra. " Okej "
Jag kände nu Embrys smidiga rörelser när sprang . Hans andning var lika regelbunden . Jag pressade upp ögonlocken för att se på honom . Han mötte snabbt min blick " Carro ! Mår du bra ? Har du ont ?Jag är så så ledsen allt är mitt fel jag borde inte.. Förlåter du mig ? " Vädjade han och saktade farten .
" På fråga ett svarar jag ja och på två bara i huvudet, och tre självklart " Jag log mot honom men gnällde till när jag kände hur den dunckade smärtan blev värre .
" Vill du sätta dig ? "
" Ja tack " pressade jag fram . Embry stannade och satte mig på en slät sten . Jag satte mig men kände inte förren jag vickade back länges att jag inte hade nån balans alls. Jag blundade av ren reflex och när jag kände Embrys varma armar i ryggen öppnade jag ögonen igen och jag hajade till . Embrys ansikte var mycket närmare än jag hade väntat mig att det skulle vara och jag han bara ta ett andetag innan jag kände Embrys läppar mot mina , Jag kunde aldrig minas att Embry nånsin kysst mig på det här visset förut , han hade armen fortfarande om min rygg och pressade mig hårt mot honom så att min kropp fromades efter hans . Hans läppar var lika ivriga som hans blick och varje kyss  vart bara ivrigare men jag var självklart tvungen att förstöra allt eftersom min luft höll på att ta slut.
" Opps " viskade jag andfått. Han såg på mig , på samma sett som alltid . Som en blind man som sett solen första gången eller nåt sånt . Jag rodnade djupt och kollade ner i marken mendans våra händer flätades samman. När jag kollade upp mot Embry och hajde till ännu en gång. Hans ansikte var spänt och vaksamt och jag kände hur hans händer skakade . " Vi ska nog skynda oss hem till dig , Alice och Esme är nog där nu " mummlade han
Jag kollade misstänksamt på honom . " Eh , Va ? "
" Esme och Alice ska ta dig nånstans ... Ifall om dom smiter undan . " Han skrattade bistert . " Inte för att jag tror att det möjligt med tanke på att dom är tre och vi är båda flockarna och hela familjens Cullens , Det kommer bli en lek men ... Sam , jag och Esme är lite ...överbeskyddande ...Sam tror jag för att han lever sig in om det skulle hända Emely nåt... Men i allafall . Dom kommer ringa sen om vart du är sen kommer jag och hämtar sig " Han log , men inte speciellt övertygande . Eftersom jag litade lika mycket på min röst som det han sa om att det skulle bli lätt så kunde jag bara nicka till svar . Under det här lilla samtalet hade han redan lyft upp mig och börjat springa vilket jag knappt märkte efter som huvudvärken gjorde mig väldigt ouppmärksam .
" Du behöver vila , och ta några värktabletter .. " Muttrade han och saktade farten och stannade . Jag trodde att hans ansikte skulle bli lugnare nu när vi såg Esme och Alice men tvärt om ...Hans ansikte vart ännu mer spänt . ¨
" Ring när ... " Vädjade Alice och gjorde en gest .. " Du måste nog skynda dig Embry " Viskade hon . Embry ställde mig snabbt men försikigt på marken . " Jag måste skynda mig . " mummlade han och vände sig om och sprang tillbaka . " Carro , Hur är det ? " Frågade Esme och torkade en tår från min kind .
" Bara bra lite ont i huvudet bara " viskade jag och log prövande " Nå vart ska vi ? " frågade jag och försökte låta nonchalant. Esme tittade ängsligt på mig innan hon svarade " Vi ska ta dig hem till oss först , Sen får vi se "
Jag nickade . Alice lyfta enkelt upp mig " Vänta " Utbrast jag innan Alice började springa " Vad vännen ? " frågade Esme . " Jag har en fråga ,  Embry sa att ni skulle möta oss hemma hos mig.. men så möts vi här ?" Frågade jag
" Vi vart oroliga när det tog så lång tid  innan ni kom så vi mötte er istället " svarade Alice men av nån anliedning trodde jag henne inte .
Vi sprang snabbt genom skogen så snabbt att jag inte såg träden .
Vi var snart framme vid Cullens hus ..
" Du kanske ska vila lite innan vi ger oss av , Men somna inte " Uppmanade Alice . Jag nickade och lagde mig på deras soffa . Alice kom snart med en huvuvärkstablett . " En fråga bara ..Hur kommer det sig att ni har värktabletter ? " Frågade jag och hoppades att dom inte skulle känna sig illa till mods .
Men dom skrattade " Nessie och Jacob kan få huvudvärk , och Esme tja hon vill ju alla väl" Förklarade Alice och log mot Esme . Jag nickade bara till svar eftersom huvudvärken hade blivit smått värre nu .

Detta kapitel vart som ni ser, inte speciellt långt men det är mer som en "början " av Kapitel 19 ...
Som snart är klart :)


Dagens Bild : Robert PattisonRobert Pattison ur "Remember me"

Robert <3 Kristen ?
Robert Pattinson
, 23, har spätt på ryktet om hans romans med Kristen Stewart, 19, ytterligare genom att presentera sina föräldrar för ”Twilight”-kollegan.  

Det är inte vilken källa som helst som avslöjar nyheten, utan ingen mindre än Robs moster Diane Nutley.  

Richard och Clare (Robs föräldrar, reds.anm) gillade verkligen Kristen, berättar hon enligt Showbiz spy.  

Mötet skedde under lanseringen av ”New moon” i Paris i förra veckan. Enligt Diane Nutley har den stora dagen dröjt fram tills nu eftersom Rob och Kristen har hållit kärleken hemlig då de själva ”inte visste om de var ett par eller inte”.  

Hon avslöjar även att mamma och pappa Pattinson ska få träffa Kristen igen i Los Angeles senare i veckan.


Elizabeth Reaser: The Best Scene To Film In NEW MOON [New Moon Premiere]


intervjuer under premiären i LA


The Twilight Saga New Moon Red Carpet Premiere

New Moon Premiere | MySpace Video

Här posar Taylor och Kristen för USA Today.

Kristen

TaylorRobert, Taylor Chris Moviefone Unscripted Interview


New Moon Premiären i Los Angeles!

 Här är bilder från new moon premiären i Los Angeles!


Dagens bild : Robert Pattison

Robert Pattison under New Moon premiären i Los Angeles!

Haha vilken min xD

Vampyrer i EXPRESSEN :)

Nån mer än jag som köpte EXPRESSEN idag ? :)RS info !

Nu har jag skaffat en till blogg !

Men den kommer jag inte lägga ner lika mycket tid på
utan det kommer bli en fanfic / novell blogga typ , men det kommer även vara en fanfic på denna !

den heter http://realtwilightfan.bloggplatsen.se/ än sålänge har bara lagt upp ett liiten tråkigt inlägg men om några dagar kommer första kapitlet av en fanfic att finnas på sidan !

Hoppsan att ni vill följa den också !

xoxo Louise


Cena da moto com Jake e Bella - Completa e legendada + fler

Spoiler varning Cena COMPLETA de New Moon Bella e WolfPack

Dagens Bild: Bella och Jacob

Bella och Jacob ...


Svar på kommentar : Tanja

 Tanja

Hejsan , jag är ett stort fan av din serie och jag undrar ..Kommer du skriva en till fanfic efter den här ? och famför allt hur långt är det kvar asså hur många kapitel ?


Svar : ´Tack så mycket , Jag blir verkligen glad när folk uppskattar min serie ( eftersom jag lägger ner så mycket tid på den ) Och ja ..Jag kommer att skriva en till fanfic efter den här . Och jag kommer skriva runt åtta  kapitel till . :)

Fansen hittar till Forks
Stephanie Meyers bokserie Twilight, och de efterföljande filmerna, om romansen mellan vampyren Edward Cullen och nyinflyttade Bella Swan, har fått turisterna att strömma till den lilla staden Forks i delstaten Washington, USA.

Andelen besökare till skogsbruksstaden Forks har på kort tid ökat med över 1 000 procent. I juni och juli kom fler besökare än under hela förra året. Alla kommer de för att uppleva de närmast trollska miljöerna i Twilight.

Fansen besöker skolan som Bella, Edward och de andra går på, kollar in sjukhuset där vampyrpappan Cullen arbetar - och fotograferar sig själva vid vägskylten med Forks på, skriver Daily Mail.

Affärsidkarna i staden har inte varit sena att hänga på. Hungriga besökare kan äta en Bella Burger och en Twilightrestaurang öppnar snart. I den närbelägna kuststaden Port Angeles, där Edward och Bella hade sin första dejt, går det att få ett glas blodrött Twilight-vin till svampraviolin.

Forks har till och med instiftat en speciell dag till författaren Stephanie Meyers ära, på Bellas födelsdag den 12 september.

Naturligtvis har man också en webbsida för Twilightfans som vill besöka staden. Du hittar den på www.experiencewa.com/twilight.


Breaking Dawn (Renesmee/Jacob/Bella/Edward) - My Guardian Angel


Dagens bild : BD poster
psst med detta inlägg har jag laddat upp 200 inlägg (a) ;D


New Moon premiär i London

Hysteri för New Moon i London
Hysteri för New Moon i London

Bilder från New Moon- eventet i Tyskland

 Kapitel 17 : Helvete !

" Jag fattar inte  ! " utbrast jag när jag satt med matte läxan och Embry satt och skrockade på andra sidan bordet. Jag blängde på ilsket på honom . " Vad nu ?" fräste jag och funderade på om jag skulle kasta pennan på honom , Han skulle ju ända hinna fånga den så.
Han flinade " Jag har aldrig sett dig så här upprörd över ett litet papper " Svarade han och bet sig i läppen för att inte skratta .
" Bara för att du är så jävla smart " morrade jag till honom , Han skakade bara roat på huvudet och satte sig bredvid mig . " Vet du hur du ska tänka ? " frågade han lugnt  " NEJ " Jag betonade ordet tydligt.
" Kan du  ränka ut vanlig divition ? " frågade han fortfarande lugnt ...Han suckade inte ens över min tjurskallighet.
" Typ" muttrade jag . " Men jag fattar inte vad 6x ska vara där för ? " snäste jag .
" Vill du ta en paus ? " frågade han och log " äntligen ! Äntligen frågar du !" snäste jag och gick raka vägen mot hallen " Måste vi gå ut ? " frågade han och lagde armarna om min midja . " Jag behöver luft " svarade jag och lirkade mig ur hans grep och drog på mig jackan . " Han drog tillbaka gardinerna så att man såg ut genom fönstret " Vill du verkligen gå ut ? " frågade han och det ryckte i hans mun gipor. " Nej , inte nu längre " muttrade jag och tog av mig kläderna och gick till tvrummet och satte på den .
Jag satte mig i soffan och lutade mig mot Embry som lagde armen om mig . Det var nån komedi av nåt slag som för en gångs skull var rolig .
Men sedan stelnade Embry till  .
" Vad är det ? " frågade jag och grep tag om hans hand eftersom jag egentligen visste vad det handlade om . Jake eller Sam ropade på honom.
Han kollade menande på mig . " Snäääälla, Gå inte ? " gnällade jag och hoppades att det räckte . Fel .
" Det kan vara vikitgt " insiterade han och höll på att resa sig upp men jag knuffade ner honom igen .
" Snälla , snälla , snälla ? " vädjade jag " snälla gå inte ? " tillade jag när jag såg hur Embrys ögon vart osäkra .
Jag skött fram underläppen och gjorde så att den darra .  " Oj valpminen , den var ny " skrattade han och grimaserade tveksamt . Jag snörpte på munnen och kysste honom mjukt på läpparna och han kysste mig automatiskt tillbaka . Jag flätade in mina fingrar i hans hår och drog ner honom i soffan . Han stellnade till igen . " Jake kommer nog snart hit och hämtar mig " muttrade han besviket , innan han kysste mig igen. Lite ivrigare än innan . Precis som mig flätade han i fingrarna i mitt hår och drog mig bakåti soffan . Men Embry hade rätt ... Embry hade precis fått av sig t-shirten innan han stelna till igen  " Vad ? Frågade jag oskyldigt  . Han suckade besviket och släppte taget om min midja för att kunna ta på sig tröjan igen. " Dom är snart här så ... Dom har fått upp ett nytt spår på Riven och tja , du förstår att han är rätt viktig att stoppa . " Muttrade han och drog bort en hår slinga från mitt ansikte .
Jag nickade och snörpte på munnen när han gav mig en snabb puss i pannan innan han gick mot ut ur rummet .
Jag släppade sorgset på fötterna mot samma håll som han .
" Jag är tillbaka innan du vet ordet av " Sa han innan han lämnade huset.
Jag satte mig vid tv:n igen och byte kanal när telefonen ringde .
" Hallå? " Svarade jag automatiskt. " Hej , Det är Milly " viskade Milly och man hörde att hon var trött .
Embry , jag , Mia och Jacob hade vart där för en vecka sen och tittat till henne . Det var världigt läskigt att se hur blek hon var och ...Hur rädd hon var . Men nu visste hon allt . Allt om vad Mia var, Cullens och Embry var också . Riven hade avslöjat allt för Milly.

" Milly !" Jublade jag " Hur mår du ?" Frågade jag ängsligt
" jodå , Jag får troligen åka hem i övermorgon eller i morogn kväll , Vi får se "  kvävde hon fram .
" Vill du att jag kommer med något ? " frågade jag .. Jag hade ju ändå inget att göra och Mia hade skött allting så jag hade inte ena haft chansen att hjälpa henne .
" Tja, det var faktiskt därför jag ringde . " Mummlade hon skamset. " Skulle du vilja komma med senaste nummret av "seventeen" ? Frågade hon och hostade .
" Självklart ! " Utbrast jag . " Nåt mer ? "
" Nej bara tidningen , kan du kommer med den nu ? "
" Ja , jag har ändå inget att göra vännen , jag är där om .... max en halvtimme " insisterade jag
" okej , ses snart ! " Sa hon och det lät som att hon log.  Jag hoppade ur soffan och stängde av tv:n tog plånboken i farten och satte på mig samma jacka och skor som jag tänkte ha förut . Jag kände snabbt i fickorna efter bilnyckeln och låste dörren och hoppade in i bilen . Det regnade fortfarande .
Jag körde till butiken och gick in . När jag hörde .
" Jag vet inte vad jag ska göra Sue , Embry är helt omöjlig . " Mummlade en välbekant röst bakom hyllan och jag kikade mellan några konservburkar.
" Det ordnar sig ska du se , Embry har det nog lite svårt jus nu . " tröstade Sue , Leahs och Seths mamma .
" Jag hoppas det . Jag blir bara så ...orolig . Och jag skriker på honom och han bara sitter där . Jag vet inte vad han håller på med på nätterna . " Den här gången hörde jag att det var Embyrs mamma Jasmin som pratade .
Jag gick vidare och tog en tidningen och gick till kassan och betalade .
Resan till Forks gick snabbt , Mest för att jag satt i andra tankar tror jag . Embry borde berätta ! Hans mamma kommer få magsår annars .
Milly sken upp när jag kom genom dörren på sjukhuset . " Hejsan Carro !" Jubblade hon hest .
" Hejsan " Svarade jag glatt " Det senaste nummret av "seventeen " leverat . "
" Vart är Embry ? " frågade Milly.  Jag suckade och hann inte svara . " Han ...spårar efter Riven ? " Frågade hon
Jag nickade bara.
Vi satt tysta i några minuter . Det ända som hördes var doppet till Milly , klockan som tickade och våra egna andetag.
" Tror du att dom får fast honom ? " frågade hon plötsligt . Jag log bistert " Nej , jag tror inte , jag vet Mill. " Den här gången log jag mer interligt.
Hon nickade men verkade inte helt övertygad. Jag var inte där i mer än en halv timme eftersom hon var tvungen att vila . På vägen hem hade jag en märklig känsla av att nån iaktog mig och jag bet mig i läppen av rädlsa .
Jag skrek till när mobilen började ringa i väskan och körde in i på väggkanten för att svara .
Embry stod det på displayen
" Hej Embry " svarade jag lyckligt " Carro , var fan är du !" skrek han ilsket .
" Eh , mellan Forks och La ...
" Står du still ? " Frågade han innan jag ens hann avsluta meningen " Ja " svarade jag snabbt . 
" Gö ingenting , precis ingenting ." Sen hörde jag en annan röst . " Carro det är Edward Cullen . Har du rutorna nervevade ? " frågade han snabbt . " Ja "  kontrade jag
" Veva upp dom , stänga av fläckten , bilen allt ! Embry , jag, Emmet , Jasper och Quil är snart där " Sen försavnn han och allt jag hörde var ett tuttade gjord av att linjen var bryten . Jag gjorde snabbt som dom sa ,
" Veva upp och  stäng av snabbt , veva upp och stäng av sna" mummlade jag för mih själv medans jag snabbt utförde dessa handlingar . Men nu förstod varför . Tre meter ifrån mig stod han , Lång , vit som snö , lika rött hår som ögonen . Han hade En svart t-shirt med en jeans jacka över och ett par avklippa jeans och inga skor. Jag frös till is och gled med handen mot mobilen . Men baar några sekunder senare höll han i min hand .
" Försiktigt nu lilla du , vi vill väl inte blanda in dom rikigt än eller hur . " Viskade han i mitt öra.
Jag fick gåshud , dels för att jag var rädd sen var han is kall , kallare än Cullens .
" Jag har visst hittat en till av dom svaga länkarna i Mias kedja . " skockade han . Och lyfte hur mig i bilen . Jag var för rädd för att streta imot , inte för att det skulle gjort nån skillnad .
Hade jag nån gång känt mig hjälplös så var det inget jämnfört med det här .
" Usch jag ´hatar att vara ohövlig men jag har inte presenterat mig  jag vet ju att du heter Carolina så vi behöver inte gå in på det men jag då . " Han skakade på huvudet och spelade skamsen " Mitt namn miss Lair är Comec jag är från sydamerika , Och är Rivens bäste vän och ... Boder till Wrac . " Hans röst skar sig lite när han sa sin brors namn . Nu förstod jag , Han ville hämnas, Mia sa att hämnd var når vampyrer hade svårt att motså lusten att hämnas eller når sånt .
Han log elakt. " Vi tänkte pröva med en kompromis med dina vänner . " spann han ." Vi ska möta mina systrar i en glänta . Men vi måse skynda oss min kära , ditt kramis djur och hans vampyr polare är nog här snart . "
Vad skulle jag göra ? Säga emot . Hah ! Han skulle bara skratta . Jag var bara en ynklig människa just nu . Inget värt att ha . Så lätt att döda . Han iaktiog mig ett par sekunder innan han grep tag om om min midja och slängde mig över axeln  och sprang. Det sved i ögonen och jag var rädd . Jag kunde inte skrika , inte blinka ,ingenting .
Efter några sekunder saktade han farten och stod plötsligt stilla . Han släppte ner mig på marken eller rättare sagt slängde ner mig på marken . Framför mig stod två otroligt vackra flickor , vampyrer såklart . Vackrare än Esme , Mia , Bella och Alice . Till och med Rosalie . Dom var nästan identiska i utseendet .
" Du fick henne " Log den ena .  Comec fnös " Tack för förtroendet Cara" Snäste han och tryckte ner mig mot en sten och grep tag om min hals . Jag betraktade Cara nogrant . Hennes hår var i samma färg som Comec . Blodrött fast med lite mer liv i och var uppsatt i en högtoffs . Hennes läppar var körsbärs röda , och ögonen  precis som som håret blodröda . Hon hade även ett par tajta ljusblå jeans med långt svart linne och höga svarta heels . Hon blängde tillbaka på mig och gav ifrån sig ett lätte om lät som när en katt väste och jag ryckte självklart till. Comec höll för min mun för att jag inte skulle skrika . Jag antog att den andra kvinnan var Blair . Hon hade lite lilarött hår som var utsläppt och hängde över axlarna . Hon hade svarta ögon till skillnad från dom andra två.
Comec tog inte bort sin hand från min mun utan försatte ha den där och jag fick ingen luft 
Allt jag hann se var att Cara och Blair log och hur dom förvantans fullt vände blicken mot skogen .Blair kastade av sig sin vita kappa och slängde på det våta gräset innan jag svimmade.

Kristen : Team Jacob eller Team Edward ?


Jackson Rathbone´s adress
The Paradigm Agency
Attn: Chris Schmidt for Jackson Rathbone
360 N. Crescent Drive
North Building
Beverly Hills, 90210
USA


Stephenie i Oprah

Såg ni när Stephenie Meyervar med i Oprah igår ? Jag missade det men tack gode gud för Youtube :))

Kristen Stewart i Madrid
Pressturnén inför premiären av "New moon" rullar vidare. På torsdagen var Robert Pattinson, Taylor Lautner och Kristen Stewart i Madrid och Kristen valde kvällen till ära en avslöjande outfit från Balenciaga.

Den 19-åriga skådespelerskans galaplagg var genomskinligt både här och där och visade bland annat upp den rumpa, som Kristen själv har kallat för "platt".

Stjärnan berättade nyligen att hon tycker att det är skönt att det är kollegorna Rob och Taylor som blivit sexobjekten i vampyrserien eftersom de stjäl fokus från hennes eget utseende. Därmed inte sagt att hon inte gärna visar upp sina egna tillgångar!

Asså jag fattar inte vad dom menar med avslöjande ?
Jag tycker inte att den är det ... Finns ju hur många som helst som har haft värre kläningar än den ?

Vad tycker ni ?


Lika som "bär" ?

Hmm , samma fotograf ?Taylor i EW


Robert i GW

Tycker faktiskt att Roberts vart bäst (a)

Kellan : " Eclipse" är en maskulin film" "

Kellan Lutz har nyligen gjort en intervju med E! Där berättar twilightskådisen varför han längtar så till 
Eclipse


Eclipse" är en maskulin film" säger Lutx. "Jag älskar den. Jag fick göra alla mina stunt själv. Det är en action film!"

Det är faktiskt så att Lutz tror att den tredje filmen kommer bringa ännu fler fansen till hypen.

 

"Det kommer vara en av dom filmerna där killar som inte gillar Twilightserien men gillar coola actionfilmer kommer se den. Och dom kommer ta med sina flickvänner som är anti-Twilight för dom vill inte se den själv" förklarar Lutz. "Dom kommer att komma dit och förälska sig i den också".

 

Och Lutz hoppas att det leder till....vi låter honom förklara.

 

"Jag har ett fantastiskt team och vi fokuserar verkligen på att bli en helt ny actionhjälte" säger han. "Jag vill vara Jason Bourne... och ta över den hypen.Jag älskar att göra stunts,skjuta pistoler och göra slagsmålscener". Vilket leder oss till hans fysik som actionhjälte. Lutz insisterar på att han inte är nån tränings-kompis.

 

"Jag går till gymmet kanske en eller två gånger i veckan i 45 minuter" säger skådespelaren, som också kommer ses i en ny version av Nightmare on Elm Street. "Jag hatar att springa. Jag äter vad jag vill. Jag äter ofta pizza. Och jag har en speciell godis-låda".


Voulturi vs Cullens


Ashley Greene photo shoot ( gammal)PopSugar intervju med Taylor Launter


Ny still från New MoonBella och Jessica efter bion :))

RS info

Just nu sitter jag och har jätte dåligt samvete för att jag knapp skrivit nåt denna vecka men fick dels mitt omdöme i onsdags ...Hrmm ..det var kanske inte det bästa .
Med tanke på att jag sitter här istället för att göra mina läxor.
en har jag haft träning på kvällarna ..så jag har haft fullt up och jag  kommer ha fullt upp i helgen med men kommer att lägga up bilder , klipp och inteervjuer så fort jag har tid :)
Varulvarna : En bild jag har redigerat :)


Dagens bild :)


Robert och Kristen intervju


Dagens Bild :

 

Robert Pattinson och  Gil Birmingham under inspelningen av Eclipse

Rachael Ray ""Twilight"" Mania"-

Haha snacka om att dom vart chockadeXD

Hitfix interview with the Cullens


Taylor Launter som 13 åring !


Kapitel 16: Hittad

Jag mådde verkligen illa , Det här måste vara min sjukaste dröm nånsin. Jag var på havet i en 1500- tals båt eller skepp rättare sagt , men det fanns inget vatten bara is . Men ändå vart jag sjösjuk och nån ropade mitt namn . Jag tror att det var mitt namn iallafall . Jag kollade ut över det frusna havet men såg inget en stor stjärna bara och månskäran.
" Carro ?" Hörde jag igen " Jaaaa" ropade jag tillbaka till mörkret, Inget svar . Men när jag öppnade ögonen förstod jag varför jag hörde nån ropa och varför jag hade drömt att skeppet rört sig .
Embry höll mina axlar och ruskade lätt på mig för att jag skulle vakana och viskade mitt namn i mitt öra.
"Carro , gumman . Jag har bra nyheter !" kvittrade han när jag satte mig upp . " Vad?" Mummlade jag och var halftvaken bara. " Vi hittade Milly ! Hon är hemma nu eller hemma hon är på sjukhuset i Forks och Carlise undersöker henne just nu ! Hon lever  Carro" Jubblade Embry lågt för att inte störa dom andra i huset . Men han pratade så snabbt att jag inte han uppfattaallt så allt jag fick fram var : " Va?" presade jag fram och letede med handen efter ljusknappen , Ljuset sved i ögonen men jag såg Embrys ansikte . Hans ansikte hade olika uttryck
samtidigt ena var lättnad , lycka med lite ängslighet i ansiktsdragen .
" Vi hittade Milly , Hon ligger inne på sjukhuset i Forks och hon lever " Sa han lugnt för att jag skulle uppfatta allt med tankte på att jag var så trött. Men jag såg plötsligt suddigt och kännde nåt blött i ansiktet.
Jag grät av lycka , Milly levde och jag skulle snart får träffa henne , för hoppningsvis .
Embry lagde sin varma hand på mina kinder och pressade läpparna mot mina , Han såg mig vaksamt i ögonen ..
" Jag ska nog gå nu " Viskade han och log bistert , Jag ryckte till . " Varför! " utbrast jag och Embry och jag kollade mot dörren och Embry lyssnade vaksamt innan han fortsatte " Tja , vi hittade inte blodsugaren så  ..."
Vi satt tysta en stund " Och vi hittade ett färsk spår straxt utanför delstatsgränsen som liknar doften Milly hade när vi hittade henne så vi ska följa efter det. " Tillade han och reste sig upp . Jag suckade bersviket och följde honom till fönstret . Två stora vargar stod utanför och väntande på honom , Quil och Jakes gissade jag på i mörkret.
Men dom verkade inte lika lättade som Embry . Han vände sig om så han stod med ryggen mot mig .
Men då såg jag att han hade samma ansikts uttryck som Quil och Embry. " Hej då " Mummlade han och kysste snabbt min panna och stod där som ett frågetecken innan han hoppade ut och sprang in i skogen med dom två andra vargarna .
Jag stod och tänkte ett tag innan jag släppade fötterna mot skrivbordet och tog upp mobilen som låg på laddning och drog ur sladden . Jag gick ner i telefonboken tills jag hittade Mias nummer .

Hej, Du har kommit till Mia Thors  mobil jag kan tyvär inte svara för tillfället men lämna gärna namn och nummer så ringer jag upp när jag kan , Hej då .

Jag snörpte besviket på munnen och vandrade zombie likt tillbaka och kröp ner undertäcket och somnade innan jag lagt huvudet på kudden och vacknade inte förren mamma kom in och väckte mig .
Jag hade börjat vänja mig vid att varken Mia , Milly eller Embry väntade på mig i skolan... Jag var nästan alltid ensam nu för tiden .
Och som av en renslump hade vi mitt värsta ämne första lektionen , naturvetenskap även kallat biologi.
Ms Cherr kom in och alla satte sig tysta för att lyssna .
Hon harklade sig " Proffesor Schmidt är sjuk men jag kommer vara här istället för honom och jag fick tag på en lista vad ni skulle göra idag opch vi ska plocka mossa och undersöka den och skriva i era block om dom ." Det var världigt tydligt att hon vara lika emot detta som vi elever . " Inget gnäll , Följ mig mina damer och herrar " Sa han bryskt och gjorde en gest mot dörren och vi gick ut .
" Håll er nära gruppen " Ropade hon så att alla skulle höra innan vi gick in i skogen med böckerna under armarna.
Vi gick i kanske femton minuter innan vi stannade mitt i skogen . " Här är vår utpunkts lägge alla kommer tillbaka hit när det har hittat all mossa som finns i boken ."
Alla suckade och gick mot norra delen av gläntan , Jag gick i nordöstlig riktning tillsammans med Patrisia Cabot som visslade glatt. Vi sa inte speciellt mycket innan vi hörde ett kraftigt brak som fick oss att skrika högt innan vi började fnissa och gick mot ljudet . Patrisia gick ungdefär femhundra meter förre mig .
Men hon stannde vid ett träd som låg över ett annat. " Jag tror att det var det här som föll " Sa hon förskräckt och peckade med ett darrande finger . Jag gick närmare för att studera trädet. Det hade gått av på ett onaturligt sett och jag drog med handen längst trädet medans Patrisia var så rädd att hon skakade tänder . "Jag hittade ett mörkgrått hårstrå . Jag studerade det som en idiot och kollade på trädet . Det här tjocka trädet kunde inte gett vika för ett vanligt djur...Men kanske ... En onaturligt stor slivergrå varg som var världigt kaxig ... Jag frös till is.
" C..Carro ?" stammade Patrisia när hon såg på mig med stora ögon . Jag vände mig om mot henne och tog tag i hennes arm " Vi måste här ifrån" skrek jag och fortsatte dra i hennes arm . " V..vad pratar du om Carro ..Vad händer? " viskade hon . Men jag hann inte svara innan Mia dök upp , hennes hår stod åt alla håll och hon stod huckad i försvarsställning . " Mia ? " Frågade Patrisia " Tyst" morrade hon ..Bokstavligt , Ett obehaglit morrade kom från hennes strupe och hon gjorde sig redo för ett språng " Mia, Vad händer " Viskade jag
" Tyst, rör er inte . " Väste hon innan Jasper Cullen dök upp vid hennes sida , Han rörde lätt vid Patrisisas axel innan hon somnade . " Coolt " Mummlade jag och Mia hyssade
" Vad gör ni här ? " Frågade Jasper medans han lagde Patrisia över ena axeln och tog ett past grepp om min arm . " Vi har lektion " svarade jag oskyldigt " Vi ska leta mossa " tillade jag . " Vad händer Jasper?" Frågade jag och spännde blicken i honom , det brukade funka på Stella . Men han skakade bara på huvudet . Mia ställde sig upp och rättade till sitt linne och suckade . " Han hittade mig ´" Viskade hon och bet i läppen " Vem ?" röt jag . Varför kunde hon inte bara berätta!
" Riven " Viskade hon innan hon sprang in i skogen igen "Mia"skrek jag efter henne och stapplade mig fram innan Jasper grep tag om min arm igen . " Hon är farlig just nu , Hon är arg . Du bör inte vara nära henne " När han sa det kände jag mig plötsligt lugn. " Snälla Jasper , jag måste prata med henne ! " Vädjade jag . " Nej , du måste tillbaka till skolan ! Och hitta på något så att Patrisia tror på dig ." Sa han innan han försvann in i skogen. Jag suckade irreterat . Jag stod stilla ett tag innan jag vände mig om och gick. Vilken timeing för just då vaknade Patrisia " Vad hände ?" frågade hon och kände vid tiningen " Du, snubblade på en sten och svimma , snacka om att jag vart rädd !" hasplade jag ur mig . " Men Mia ? " Fråagde hon " Mia ? ne hon är sjuk hurså? " muttrade jag och hjälpte henne upp. " Ne , jag måste väl ha drömt ! Mummlade hon och vi gick tillbaka . ¨
" Carolina ? Patrisia ?" Ropade en manns röst , Jag frös automatiskt till is innan vi såg att det var en polis .
"Flickor , Vad har ni vart ? Hela skolan har vart oroliga ? " Frågade han " Åh polischef Swan " Svarade jag " Vi gick vilse och Patrisia rammalde och slog i huvudet och svimma , jag vågade inte hämta hjälp eftersom hennes puls ändå var normal.." förklarade jag . Polischef Swan kollade misstänkamt .
" Jag vill prata med  dig sen så jag får detaljer så jag kan prata med sjukvårdarna ´, Miss ?"
" Lair , Carolina Lair "
" Okej , " Mummlade han tankspritt och lyffte upp Patrisia i famnen och bärde henne ut ur skogen .
När vi kom ut stod halva skolan där och väntade, Man såg hur vissa hade bitit av sin naglar av nervositet , andra vad röda underögonen av tårar . Polisman Swan lagde Patrisia på en bår, innan han gick till ms Cherr för att förklara varför han ville prata med mig .
" Nå..Vad hände ute i skogen ? " Frågad han " Patrisia snubblade och slog i hvuvudet " Förklarade jag oskyldigt
" Nej , mår Bella bra ... Sams flock , Jakes flock är dom okej ? "
Jag tittade förbryllat på honom .." Vet..vet du om det här , som händer mellan varulvar och.." Han avbröt mig när jag skulle säga ordet som skulle bevisa vad Mia och Cullens var. " Jag får inte veta vad dom är , det skulle betyda livfara för min dotter Bella . "
" Åh , justde " muttrade jag . Han log ett bistert , torrt leende .
Sen förklarade jag allt , med Jasper... Mia och trädet .
" Okej , du hörde inget om att Bella eller Nessie är i fara ? " Frågade han och vart världigt spänd i kroppen .
" Polischef Swan , det är Mia som är i fara , Jag tror att Cullen försöker hjälpa henne och Embry ." Förklarade jag ängsligt .
" Okej , Det var det jag på ett ungefär ville höra " Han lagde handen på min axel i  en tacksamhets gest. Jag nickade bara till svar .
" Justdet , träffar du Bella , Jake eller nån ..Be dom att Bella måste ringa mig..Jag blir världigt nervös " Han log ett faderligt leende 
" Det tror jag att varje pappa skulle dom skulle vara i samma situation " muttrade jag och gick mot skolan . 
 
Mamma hade hört på jobbet vad som hänt i skolan och var förtvivlad, pappa var bara lite orolig, men jag visste att hade mått lika dåligt som mamma eftersom dom inte fick veta speicellt mycket .
Skoldagen hade faktiskt vart slut innan dom hittade oss. När vi satt vid middagen babblade Stella på om sin dag och nåt hennes kompis gjort mot läraren ..Men jag lyssnade inte , Jag tänkte på det Mia hade sagt " Han har hittat mig ?
" Vem röt jag ?
" Riven" Sen hade hon bara sprungit iväg , Vem var Riven ?
" Gumman , hur är det ? " frågade mamma och avbröt mina tankar .
" Va , Eh inget jag är bara trött . Är det okej att jag går och lägger mig ?" frågade jag , dels för att jag ville tänka , jag ville sova sen ... för att det var mamma som hade lagat maten .
" Självklart gumman . " Svarade hon .
Jag nickade bara och ställde talltiken på bänken och gick upp.
Och hann bara lägga mig på sängen innan jag började tänka . Vem var Riven , vad ville han Mia .
Jag slöt ögonen , och glömde allt jag tänkte på .

" Hur kommer det säg att du kallar dig Mia Thor nu för ? " frågade jag ..Jag ville veta mer ..det var så intressant.
" Jag vill inte att min föredetta man ska hitta mig ..Och jag tror inte att han skulle leta där det finns fullt av skepnadsskiftare .." Mummlade hon och ryste till " Vet Jake och Sam om det ?" frågade jag och lagde min hand på hennes.
" Ja , det berättade jag nästan direkt ..Dom lovade att plocka honom om han försökte göra mig illa. " Hon log vid tanken .
" Men han skulle nog söka upp Alyn och Alexia först i såfall ...han är antingen redan död eller så har han inte hittat nån av dom än ....Vilket bara är bra " tillade hon och satte på tvn

Jag torkade svetten hur pannan och torrarna från kinderna, Jag skakade jag rädsla .
Nu visste jag ...
Riven var Mias man eller rättaresagt Elenas. Han är här, Mia försökte skydda oss idag i skogen för att han kanske fösöker komma åt Mia via mig gissade jag i tankarna .
" Helvete " utbrast jag och hörde hur nån for upp ur sängen ..
" Carro ?" frågade Stella som stod i dörröppningen med morgonrocken . Hennes hår stod åt allahåll och hade påsar under ögonen . Vilket fick mig att fnissa lite svagt .
" Ingen fara Ella, en marddröm " mummlade jag och gäspade.
Hon fnös innan hon sa något " Du borde verkligen söka hjälp med din drömmar " Muttrade hon innan hon gick tillbaka till sitt rum .

Jag var fortfarande rädd, Mia var i fara ...Alla var ifara . Hur långt var Riven villig att gå för att få Mia . Skulle han tvinga henne till ett liv med honom ? Eller skulle han ... Jag ville inte tänk ordet ...Döda henne?
Jag lagde huvudet mot kudden för att ingen skulle höra hur jag skrek .


Gissa Skådisen

Ser ni  vem är detta ?


BildSpel


Find more photos like this on Twifans

Twilight i Australien

När Kellan Lutz, Charlie Bewley, Tinsel Korey and Cameron Bright var i Australien Taronga Zoo .
HUBBUB på Twitter lagde

Spoiler varning!


THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON TV Spot - "Battle"

SPOILER VARNING !

Wolf Pack snack Om när Bella slår till Sam

Movie Trailers - Movies Blog
Hittade på http://mytwilight.bloggagratis.se/

Dagens bild x2 :))

Hejsan Hoppsan ! Eftersom det inte vart nån dagens bild igår blir det Dagens bild X2 Idag :))

Igår :  Robert ofc ;).. Jag måste erskänna att det nästan aldrig finns några Robert bilder ..Så nu kommer en ;) Hope you like it ^^

:))

Idag :

Och en Gammal bild på hela Twilight gänget


Tips på hemsida :)

Jag har en sida för er som ÄLSKAR FILMER !

http://www.moviezine.se/
 
Heter den , den är världigt klurig att förstå sig på , men efter ett tag går det bara bra ,
På sidan pratar du med andra film lovers och kan välja om du är " pepp" på en film eller inte .
Sen kan du även rösta hur bra du tycker den är :))

Sen kan du välja en favvo skådis , en Favoritregissör och en favvo film ...

Jag har :

Skådis- Taylor Launter
Regissör-  Chris Weitz
Favvo film - självklart TWILIGHT!:))

Om ni nu blir medlemmar ...Sök efter RelaxSweetxx Som jag heter där :))
 

Xoxo Louise

The Host blir till film

Producenttrion Nick Wechsler, Steve och Paula Mae Schwartz har köpt rättigheterna till Stephenie Meyers första vuxenroman "The Host", rapporterar Variety. Andrew Niccol ("Lord of War") ska skriva filmens manus och även regissera filmen.

- Vi ville att Stephenie skulle vara involverad i filmatiseringen och ta del av de kreativa besluten. Med "Twilight" bevisar hon att hon bättre koll än andra människor om vad som kan fungera på filmduken, säger Wechsler.

Meyers roman är en kärlekshistoria som utspelar sig i en nära framtid på Jorden, men som har blivit invaderad av utomjordiska parasiter som kallar sig själva för "Souls". En av dessa själar blir sammansmält med den döende människan Melanie Stryder i ett försök att lokalisera den sista gruppen av överlevande människor på Jorden.Ingen Lefevre i "Eclipse".

Rachelle Lefevre förvånades över nyheten om att Bryce Dallas Howard tagit över hennes roll i "Eclipse".

Hon menar att schemakonflikterna inte borde hindra henne från att på nytt spela Victoria i "Twilight"-sagans tredje del.

- Mitt åtagande för indiefilmen "Barney's Version" är bara tio dagar. Trots att "Eclipse" filmar i över tre månader, sade de sig ha problem med dessa tio dagar och ville inte längre ha med mig. Jag trodde aldrig att jag skulle förlora rollen på grund av en sådan kort överlappning, säger Lefevre i ett uttalande i onsdags, och fortsätter:

- Jag var nöjd med mitt kontrakt med Summit och är så ledsen att jag inte får fullfölja mitt porträtt av Victoria.

Produktionsbolaget Summit Entertainment svarar med att beskylla skådespelerskan för samarbetssvårigheter. Bland annat ska hon ha missat att informera dem om sin inspelning i Europa, som krockade med "Twilight"-gängets repetitioner, skriver E! Online.

- Hon visste om rollen sedan i juni men berättade först den 20 juli. Vi är besvikna att Rachelle Lefevre skyller sina karriärsval på studion, meddelar Summit Entertainment.

Bryce Dallas Howard håller än så länge låg profil och har inte kommenterat sin nya roll. Inspelningarna av "Eclipse" började i mitten av augusti.


I´d Rather go naked than wear fur”New Moon”-stjärnan Christian Serratos, 19, tycker att det är viktigt att kämpa för djurens rättigheter, så viktigt att hon nu näckar helt och hållet i en reklamkampanj för organisationen Peta.

Den unga skådespelerskan verkar stolt över sin medverkan och postade den lättklädda bilden på sitt Twitter-konto under gårdagen med den tillhörande uppmaningen: ”Ät dem inte… klä dig inte i dem”.

Bilden är tagen i skogen och påminner en hel del om del om reklamen för den kommande vampyrfilmen. Lämpligt nog dyker bilden upp precis lagom till filmsläppet, ett smart pr-trick för alla berörda parter.

— Du kan skaffa fejkpäls, om det är pälslooken du är ute efter, det ser likadant ut. Det är verkligen onödigt att flå ett djur när du kan bära något som ser precis likadant ut utan att skada någon, sa skådespelerskan i en intervju med Peta förra året.


Midnight sun video fanmade

hitta denna på http://mytwilight.bloggagratis.se . Helt otoligt bar gjord!!

Info om Mässan i sthlm den 5-6 dec

Kopierat från deras hemsida :

DATUM:
TID:
BILJETTER:
PLATS:

GÄSTER:
  5 - 6 december 2009
10.00 - 18.00
100 SEK/dag. Barn (3 - 7 år) 60 SEK/dag. Köpes på plats.
Stockholmsmässan, Mässvägen 1, ÄLVSJÖ
Klicka här för vägbeskrivning.
Klicka här.
 
             
 
 
 

   
*** MÄSSNYHETER ***
 
 

 
*** INFORMATION OM MÄSSAN ***
 
Nedan följer en kort beskrivning av mässan. Ta gärna ett titt på foton och mässposters från tidigare mässor.

Mässan består bl.a. av:
 
 • Skådespelare som finns på plats för att träffa fans och signera foton.
 • Försäljning och demonstration av div. varor.
 • Spelbolag som presenterar nya produkter i vår "Gaming Zone".
 • Utställning av äkta filmrekvisita.
 
Utställarna kommer från hela världen t.ex. England, Holland, Danmark, Tyskland och USA.  Artiklar som säljs och visas på mässan är t.ex. samlarleksaker, filmposters, prylar från Star Wars, Harry Potter, Twilight & Sagan om ringen, pc- & tv spel, serietidningar, hemmabio, dvd filmer, modeller, filmfoton, rollspel, figurspel, videofilmer, samlarbilder & div. filmrelaterade prylar.

Mässan kommer även att erbjuda andra saker som t.ex. utlottning av biobiljetter, filmposters & andra roliga filmprylar. VARMT VÄLKOMMNA!

Laurent i Sweden !

Han ska vara med på en mässa i Stockholm som heter The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention.
Som kommer att  vara mellan den 5-6e december och eftersom det är en mässa så kostar att komma in,


100 SEK/dag. Barn (3 - 7 år) 60 SEK/dag. Köpes på plats.!!


Mer Info klicka här:
http://www.scifiworld.se/


Som det ser ut nu så kommer jag att åka dit , men med vem och hur vet jag inte ...Ska fråga kusin och lite sånt så får vi se ..vet inte om jag stava rätt men men XD

Jag är rikigt J*kla avis på er som bor i Sthlm och Älvsjö !!
Jag som bor 5 mil norr om Uppsala kommer får det svårt att ta mig in dit ;/ Men´tanke på att fader och hans sambo snart ska få tillökning
Hmm....
Dagens Bild : BellaLove this picture :)<3


Wolf Pack i Access hollywood

dom var mig allt pigga och glada vargar ^^

new interviews with Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner


Intervju med Taylor Launter och en med Robert


Nikki Reed

Nikki Reed
B|W|R Public Relations
9100 Wilshire Blvd.
6th Floor West Tower
Beverly Hills, CA 90212
USA

Här har ni Nikki fans så ni kan skicka fanbrev till henne :))


Nicole Reed
Fullständigt namn:
Nicole Houston Reed

Född: 17 maj 1988 i Los Angeles, Kalifornien

Ålder: 20 år

Bor: i Los Angeles

Familj: pappa Seth Reed, mamma Cheryl Houston och bröderna Nathan August (22 år) och Joey

Pojkvän: ?

Smeknamn: Nik

Längd: 1,71 m

Ögonfärg: mörkbruna

Hårfärg: brunt

Favoritbok: Wuthering Heights, Color of Water, Reading Lolita in Tehran, They Poured Fire on Us from the Sky, The Robber Bride, A Thousand Splendid Suns, Go Ask Alice, och Schindler’s List.

Favoritband: The Raconteurs and Kings of Leon.

Tycker om: djur (Nikki har hundar och hästar)

Övrigt:

 • En av hennes bästisar är Kristen Stewart
 • Har känt Twilight-regissören Catherine Hardwicke länge.
 • Nikki var bland annat med och skrev manuset till “Thirteen” (Tretton) som Catherine har regisserat
 • Hon flyttade hemifrån när hon var 14 år
 • Nikki är med i musikvideon för “Just Feel Better” av Santana och Steven Tyler

 

FILMOGRAFI:

Nikki har medverkat/ska medverka i följande filmer.

Klicka på en film för att se mer information (IMDB-sidan för respektive titel öppnas!)

År: Film: Karaktär:
2009 New Moon Rosalie Hale
2009 K-11 Mousey
2009 Last Day of Summer
Stefanie
2009 Privileged Lauren Carrington
2008 Chain Letter
Jessie
2008 Twilight Rosalie Hale
2008 Familiar Strangers
Allison
2007 Cherry Chrush
Shay Bettencourt
2007 Mini’s First Time Minerva Droggs
2005 American Gun
Tally
2005 Lords of Dogtown
Kathy Alva
2005 Man of God
Zane Berg
2003 Thirteen
Evie Zamora


Källa: twilightsweden

Bella CullenBara jag som älskar bilden ?? :))

Dagena bild-Rob på LA´s flygplatsIt is just me , or is he  hot ?

Senaste bokning från discshop.

Hejsan igen :))
 Jag ville bara vissa mina köp idag eller rättare sagt bokningar från discshop :

Priset till Elin :

 49:-

 men när jag satt där och leta efter priset så kunde jag inte låta bli så jag köpte även nåt till lilla miig (a)
Kalender för 2010 med olika motiv för varje månad :))

79:- + frakt ..

Fick inget besked när det kommer ännu * gråt gråt*

Nu ska jag kolla runt lite efter en dagens bild .. sen vet jag inte vad jag ska göra xP
xoxo Louise


Nytt på bloggen info

Som ni ser har jag fixat några nya  mappar under dagen och tänkte "Berätta" lite om dom

Gör jag en sån här : * stjärna betyder det att det är en läsare som önskad detta

* Twilight- adresser : Jag tror inte att jag behöver förklara den så jätte noga , det är adresser till twilight skådisarna helt enkelt ..

* Intervjuer : Också en läsares önskan , Det är inte heller svårt att förstå , det är intervjuer med om/med twilight
männsikorna

Shopping: Här skriver jag om vad man kan köpa inom twilight som jag tycker är roligt eller sånt jag köpt osv.

Tävlingar: Jag har redan haft första tävlingen ...Och jag räknar med att det blir fler .. Så detta är en mapp för tävlingar och vinnare :))

Svar på frågor/ tips : En mapp för alla kommentar svar och mail svar som jag vill att andra ska se och tips från er och mig ;)

Senare kommer det även en mapp för info .. om en massa angående bloggen

Om ni vill fråga nåt eller säga vad ni tycker , kommentera eller maila relaxsweetxxbloggen@live.seNytt på bloggen info

Som ni ser har jag fixat några nya  mappar under dagen och tänkte "Berätta" lite om dom

Gör jag en sån här : * stjärna betyder det att det är en läsare som önskad detta

* Twilight- adresser : Jag tror inte att jag behöver förklara den så jätte noga , det är adresser till twilight skådisarna helt enkelt ..

* Intervjuer : Också en läsares önskan , Det är inte heller svårt att förstå , det är intervjuer med om/med twilight
männsikorna

Shopping: Här skriver jag om vad man kan köpa inom twilight som jag tycker är roligt eller sånt jag köpt osv.

Tävlingar: Jag har redan haft första tävlingen ...Och jag räknar med att det blir fler .. Så detta är en mapp för tävlingar och vinnare :))

Svar på frågor/ tips : En mapp för alla kommentar svar och mail svar som jag vill att andra ska se och tips från er och mig ;)

Senare kommer det även en mapp för info .. om en massa angående bloggen

Om ni vill fråga nåt eller säga vad ni tycker , kommentera eller maila relaxsweetbloggen@live.seKapitel 15: Som vanligt.

Måste erkänna att detta kapitel inte vart speciellt bra , Jag har inte haft nå inspiration alls .." suck"
men hoppas ni gillar det ^^ Men nästa kapitel har ungefär i huvudet redan osv ..Måste bara bestämma hur många kapitel det ska vara ..

 Jag andades inte ,jag varken såg eller hörde nåt . Inte ens mina egna andetag.
Inte mina fotsteg. Ett svart vacuum När jag försöker skrika hördes det inget. Det är bara en dröm , det är bara en dröm tänkte jag för mig själv . Jag hörde plötsligt ett surrade ljud och allt ljusnade .
" Bara en dröm " viskade jag för mig själv när jag öppnade ögonen och upptäckte att det var min väckaklocka som gav ifrån sig det surrade ljudet...Jag tog batterierna och kastade dom i  sopkorgen och gick tillbaka till nattduksbordet och tog fram två nya batterier och satte dom bak på klockan .
Jag klädde mig och gick ner .  Det var helg och jag hade väckaklockan på ..Hmm jag måste vara sjuk i huvudet . Tänkte jag för mig själv innan jag kom ihåg varför jag hade klockan på .
Jag och Mia skulle ju till Seattle och shoppa och ha "roligt" om du nu fanns nåt som var roligt nu. Mia och dom andra gjorde allt för att jag inte skulle oroa mig och låtsades att allt var som vanligt . Men jag var inte dum i huvudet ! Jag såg deras blickar som jag fulla av oro. Jag tog fram juce packet ur kylen och drack direkt ur packet . Jag tog fram min snyggaste väska och lade ner plånboken och parkerings pengar. 
Mamma och pappa sov fortfarande Stella stod i duschen och Brandon höll på med sin bil. Jag skakade på huvudet med ett hånleende . Han hade skrytit så att han hade en egen bil och att han aldrig skulle köra vår "skruttiga" bil , Men tredagar efter han sagt det gick bilen inte längre att köra den så förra ägaren skulle komma och hämta den idag. " God morgon " muttrade Brandon tjurigt när jag gick förbi för att komma till min och Stellas bil.
"God morgon " Log jag för retas med honom . Jag skrockade logt " Om blickar kunde döda " retades jag och låste upp bilen och spände fast mig och körde mot Mias hus. Jag lät bilen gå på tomgång utanför hennes bil och tuttade .
" Förlåt att jag ä sen , Dhani och jag jagade." Sa hon ursäktande jag ryckte till " Eh, vem är Dhani ? " frågade jag och log. Mia log och fick en svag rodnad på kinderna " Han är min fästman." förklarade hon . " Du har inte sagt nåt om honom ? " Mummlade jag nedslaget " Ja för han har inte samma idet som jag . Men han jagar alltid Montana , men han försöker ändra men det är svårt för han . Han klarar av att kontrollera sig runt mig , Men jag är osäker på om han skulle klara det med dig i närheten . " förklarade hon och kolla ut genom vindrutan . " Åh ..." Vad allt jag fick ur  mig . Hon log innerligt mot mig . " Nu ska vi ha kul " noterade hon när vi var i Seattle och letade efter parkering . Jag log tillbaka , men det lurade inte Mia . " Jag vet att du är orolig  men hela Jakes flock plus Sams letar efter henne .. Lugn " Hon kramade mig när vi stod stilla när vi äntligen hittat en plats . Jag log igen lite mer trovärldigt . Men det vart som Mia ville , när vi väl börjat gå i butiker så upptäckte jag att jag ahde kul . Det var som om Jasper skulle vara här . Vi satt nu på ett café mitt i ett köpcentrum .
" Vad önskars" Frågade servitricen som såg ut att vara runt femtio och log artigt mot oss
"Jag tar en latte en fanta och en bagett " Svarade Mia och log lika varmt tillbaka .
" Du då gumman ? " Frågade servitricen  " Jag tar samma fast en cola " Svarade jag .
" Okej , två bagetter två latte , en fanta och en cola ?" frågade hon för att vara säker på att vi var klara .
" Det var allt " Svarade jag . Hon nickade och gick till köket .
" Vad ska vi göra sen ? " frågade jag Mia . Hon tänkte efter lite . " Man sägs som Manikyr och Pedikyr ? " Frågade hon med en gnutta hopp i blicken . Jag skockade " Om jag har råd ?"
" Åh jag har present kort där för två ...Jag fick det av Dhani när jag fyllde sist . " Hon log " Jag får dåligt samvete " Mummlade jag " Varför ? " frågade hon chockerat  " Det var ju en present från Dhani att jag skulle göra det med en kompis så om du följer med mig får jag äntligen min present " Hon pratade så snabbt att jag inte hängde med
" Okej jag förstod inte ett ord av vad du sa nyss men okej .." Sen kom servitricen tillbaka med en bricka med vår mat . " Hoppas det smakar " log hon och gick till nästa bord ocg tog beställning . " Då ringer jag och bokar tid. " Sa Mia och plockade upp telefonen . " Hejsan jag skulle vilja boka manikyr och pedikyr för två idag " Först då upptäckte jag hur vacker hennes röst var , som ett vindspel
" Mia Thor " Klingade hennes röst och jag förstod att hon gjorde det med flit . " Okej tack så mycket "  hon veck ihop mobilen och tog en tugga av den fyllda bagetten " Shit , det här var rikitgt gått" Jubblade hon och tydligen hörde nån henne
" Vänta jag ångrade mig , kan jag få en sån där bagett flickorna där äter ... Till min fru också " Frågade en man två bord bort
" Självklart sir " svarade servitricen och gick vidare .

Efter lunchen gick vi till ett ställe som hette " Perfect Nails "
" Hallå ?" hojtade Mia när det inte fanns nån vid disken och en kille dök genast upp .
" Kan hjälpa mig... Dig menar jag " Hans uttryck var nervöst . Mia log varmt
" Jag hade bokat tid , Jag är Mia Thor  " Hennes röst vart som vanligt igen
" Är...Är ni Mia ?" Frågade Killen förbryllat .
" Ja , och Detta 'är min kompis " Sa hon och vart plötsligt irrterad . Killen bakom disken märkte förändringen och mötte min blick , som var lika förbryllad som hans.
Efter manikyren gick vi till tidningsbutiken och köpte dagstadningen
" Helvete " utbrast Mia så folk vände sig om och kolla på oss . Hon grep tag i min jacka och drog mig mot toaletterna " Kolla " fräste Mia till mig och höll på tidnigen och en rubrik fånga min uppmärksamhet

16 åringar borta
Polisen har inga spår efter Penelope Inzzie från Idaho Ketchum försvann i förrgår utan spår .
Polisen misstänker att det är ett gäng ...

Jag bet mig ängsligt i läppen " Det här måste få ett stop " mummlade jag och kände blodsmaken i munnen
" Lugn jag och vargarna kommer inte låta det går mycket längre" morrade hon " Va? " kvävde jag fram
" Ja vilka ska annars ta hand om det ? " frågade hon förbryllat . Jag byte snabbt samtals ämne " Vänta , Kolla vilken grymt cool jacka!" utbrast jag när Mia skulle säga nåt angående det . " Ja , faktiskt .. Men .." Fortsatte hon utan att bry sig om min avsning om ämnet " Men den här väskan då ? " frågade jag hastigt . Mia skakade på huvudet med ett bistert leende.
På resan hem vart allt snack om rubriker i tidningen bort glömt och vi lyssnade på en ny skiva och hade rtaket ner vevat , Vi sjöng med i en oktav högre och skrattade när hon sjöng världigt falskt .
" Ska vi gå till stranden " frågade Mia medans jag hjälpte henne att bära in sina kassar i huset .
" Visst , jag måste bara lämna bilen och kassarna .. " Log jag. " Perffa"
Mia sprang in och byte kläder till shorts och tjock tröja och satte upp sitt axellånga hur i en knut i nacken .
Jag följde hennes exempel men satte på mig mjuksbyxor istället.

Väckaklockan ringde och jag satte mig käpprätt up i sängen och drog fingrarna genom håret .
Fy fan vad less jag var, allt gick så snabbt och varje dag var den andre lik. Jag var med Mia , Embry och Quil till lunchen sen var jag bara med Mia.  Dom flesta av " vargarna " hade slutat high school.  Så nu var det bara , Seth , Embry och Quil som fortsatte...
Seth gjorde det eftersom han inte var gammal nog att sluta , Embry för att vara med lilla mig och Quil... Ska jag vara ärlig visste jag inte varför han gick .. Han hade väl antagligen inget annat för sig .
Fast en sak var inet som förut ... Embry och jag pratade nästan aldrig med varandra . Det var grymt irreterande måste jag tilläga . Och i morgon efterskolan skulle jag prata med honom . Ställa honom mot väggen , fast inte bokstavningt alltså.  Efter sista lektionen .

Jag satt och lekte med bil nyckeln och satt på en av bänkarna som stod ute och väntade . Jag reste mig när jag såg Embry komma åt mitt håll , skulle han låtsas att han inte såg mig skulle jag flyga upp i taket . Som tur för honom gjorde han inte det utan konstigt nog, kramade han mig hårt " Hejsan" Log han . Han pratade med mig ? Va?
" Hej du " svarade jag misstänksamt . " Vad ska du göra nu? " frågade jag honom när han ändå pratade med mig
" Ut i skogen " Sa att till svar, såklart .. han är ju bara det . " Okej " mummlade jag och försökte låta oberörd.
" Varför är du så gagig för ? " skrockade han och lagde handen om min midja .  " Du är ju jämt ute nu förtiden" mummalde jag så lågt att jag själv knappt hörde vad jag själv sa


Vinnaren av Frågesporten !

 Tills igår hade jag frågaesport som ni kanske vet ?

Och det var väldigt jämt mellan tre stycken ..

Men det vart Elin Nybro från Lund som hade alla rätt


Hennes vinst: Ett valfritt New Moon bokmärke från discshop :))

Grattis Elin :))

Info kommer till nästa tävling :))


  Hon Valde Jane från Volturi :))

Från discshop ... 49:- + frakt

Twilight Candy !:DDe kallas Forbidden Fruits och smakerna har roliga namn som anspelar på Twilight.
Forbidden Fruit är en fras som återkommer på en hel del av merchandisen.


Ganska nyligen har det kommit cremefyllt chokladgodis med Twilight-motiv på, Heart’s Desire. På omslagen är bilder av Jacob, Edward och Bella, men som jag förstår det så ser godiset i sig likadant ut i alla förpackningar. Det består av två hjärtan där det står Bella på det ena, medan det andra företäller Cullens släktvapen.

Källa: http://www.twilightgrejer.se/

Michael Welch- TEAM HUMAN

 

Lite kort fakta om Mike Newton :

Mike var en av de första eleverna att välkomna Bella till Forks High School, han följer henne till nästan alla lektionerna och Bella tycker att han är som en hängiven golden-retriever.

De har även gympa tilsammans och Mike ställer frivilligt upp att vara Bellas partner.När Bella börjar träffa Edward blir inte Mike glad och han blir avundsjuk eftersom han själv har en crush på Bella.

 

Mike to Bella:

M: So, you and Cullen, huh?

B: Yepp

M: I don´t like it. He looks at you like...you´re something to eat.

Michael Welch fact:

Fullständigt namn: Michael Alan Welch

Född: 25 juli 1987, Los Angeles-Kalifornien

Han är judisk på sin mors sida.

Film & Tv:

 Kommande: New Moon (2009)

 • Lost Dream (2008)
 • My Suicide (2008)  
 • The Thacker Case (2008)
 • Twilight (2008)
 • The Grind (2008)
 • The Riches (2008) (TV)
 • Day of the Dead (2008)
 • American Son (2008)
 • The Beautiful Ordinary (2007)
 • Choose Connor (2007)  
 • CSI Miami (2007)
 • An American Crime (2007)
 • All The Boys Love Mandy Lane (2006)
 • Joan of Arcadia (2003) (TV)
 • Stargate SG-1 (2003) (TV)
 • The United States of Leland (2003)
 • The Angel Doll (2002) The Angel Doll (2002)
 • Rocket Power: Race Across New Zealand (2002) (TV) ( voice )
 • Mickey's Magical Christmas: Snowed In at the House of Mouse (2001)
 • The Ballad of Lucy Whipple (2001) (TV)
 • House of Mouse (2001) (TV) (voice)
 • Delivering Milo (2001)
 • Personally Yours aka Wilderness Love (2000) (TV)  
 • Straight Right (2000) Straight Höger (2000)
 • Two Guys, a Girl and a Pizza Place (1998-1999)
 • Star Trek: Insurrection (1998)
 • Scotch: The Final Trip (1997)
 • Scotch: The Beginning (1995)
 • Twilight adress : Peter Facinelli

  Vill du skicka fan-brev till Doktor Cullen ?

  Här har du adressen :))

  Peter Facinelli C/O Nicole Nassar
  1111 10th St.
  Ste. 104
  Santa Monica, CA 90403
  USA


  Sambos ?

  Robert Pattinson, 23, och Kristen Stewart, 19, har blivit sambo, uppger två oberoende tidningar, och skriver att stjärnorna från ”Twilight” delar en etagevåning i Vancouver under inspelningen av den tredje filmen i vampyrserien.  

  Enligt brittiska More magazine hyr Rob och Kristen hela den 34:e våningen på Sheraton wall centre hotel i den kanadensiska storstaden för 850 dollar om natten.  

  — De har två rum med gemensam dörr. De har även ett tredje rum på samma våning där de lyssnar på musik eller ser på filmer ihop efter en lång dag på inspelningsplatsen, avslöjar en källa för More.  

  Ok! weekly skryter med avslöjanden om i stort sett samma nyhet i ett kommande nummer, men den amerikanska veckotidningen går ett steg längre än sin brittiska motsvarighet.  

  Citat som ”Vi är redan som ett gift par”, ”Hur vi spenderar vår privata tid tillsammans” och ”Alla intima detaljer om vårt hemmaliv” pyntar omslaget.  

  More magazine nöjer sig med att konstatera att Rob och Kristen lever i ren och skär lyx.  

  — Alla rum har fönster från golv till tak, platt-tv och ljuskronor. De har jacuzzi och bäst av allt är att våningen som de bor på har en egen butler och säkerhetssystem


  " Åh vi går och ser Bellla i strippfilmen "

  Kristen Stewart på inspelningen av "Twilight"-uppföljaren "Eclipse" i Vancouver i onsdags

   

  Beundrare av ”Twilight”-skådisen Kristen Stewart kan glädjas åt att de snart får se ännu mer av henne.  

  I sitt nästa filmprojekt ”Welcome to the Rileys” ska Kristen nämligen spela strippa.  

  19-åringen berättar för nyhetsbyrån Wenn att hon tror att filmen är en given succé redan på förhand eftersom många ”Twilight”-fans säkert undrar hur hennes rollfigur Bella ser ut naken.  

  — Det är en independentfilm som förmodligen ingen skulle gå och se annars, men nu blir det liksom ”Åh vi går och ser Bella i strippfilmen” – det kommer bli helt galet!  

  Helt odramatiskt har det dock inte varit för Kristen att spela in sina första nakenscener. Enligt uppgift var hon så nervös att hon bad sin ”Twilight”-kollega Nikki Reed agera moraliskt stöd och följa med henne till inspelningen.  

  — Jag ska följa med Kristen till New Orleans på en filminspelning. Jag är ett bra stöd, säger Nikki själv till sajten About


  Intervju - Kristen om Bella

  "Jag känner mig mycket som om jag kan egentligen inte kan säga en enorm skillnad mellan mig och Bella längre,det låter konstigt",medgav hon i en intervju från Summit Entertainment. "Jag är van att spela riktigt tydliga karaktärer som är så långt borta från mitt vanliga liv men i detta fallet var det enda svåra att vara ärlig och öppen och spela en sårbar karaktär som samtidigt ska vara mycket närvarande."

   

  Om Robert Pattinson:

  "Vi är båda ganska instinktiva, impulsiva aktörer,"förklarade Kristen. "Vi vill inte riktigt skynda igenom saker om och om igen eftersom vi båda vet att våra karaktärer ganska bra. Det var lätt att komma tillbaka in i projektet, eftersom det var något vi [redan] hade gjorde. När du har spelar en karatär så glömmer du den inte. Och vi samarbetar bra, så det var lätt. "

  Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att Kristen gör ett fantastiskt jobb som Bella!

  Hon verkar ge allt och försöker verkligen göra sitt bästa och det är kul när de är så engagerade för då blir det en mycket bättre film också.
  Källa: http://mytwilight.bloggagratis.se/

  Svar på kommentar.

  Anonym om http://en.twilightpoison.com/:

  hejjsan .
  Jag tycker din blogg har blivit mycket tråkigare och barnlig . du lägger in så tråkiga bilder och inlägg du skriver nästan ingenting om vad som händer i twilightvärlden . man kan bara se att ingen kommenterar ! och din fanfic är också mycke tråkigare nu . och jag verkligen HATAR din design jag gillar det med jacob och edward i sidan men det med alice och det ta bort ha bara din bloggs namn .
  ursäkta mitt språk men jag tycker du ska ha rätt att få veta . och här är lite grejer du skulle kunna förbättra

  - Skriva mer som händer i twilightvärlden ( gå in på twilightsweden och kopiera där ifrån tex )

  - Lägga in bättre dagensbild inte så små vanliga bilder på dom .

  - Skriva mycke oftare per dag iallafal 1 per dag det bästa skulle varit mycke mer men jag föörstår om du har mycke läxor och så

  - Förbättra din design ta bort alice grejer och ha bara din bloggs namn

  - skriv när fanficen är klar tex : nästa kapitel kommer senast söndag

  - skriva lite mer seriöst .

  Taaack , och snälla jag gillar verkligen din blogg men du tappar läsare om du inte förbättrar på domma sakerna .

  Svar :  Tack så mycket för att du är ärlig.  Anledningen till att ingen kommenterar i bloggen är för att dom flesta berömer på mail.
  Men jag uppskattar verkligen din ärlighet !!
  Men jag har världigt mycket prov och läxor vilket gör att bloggen kommer på efter ...
  Men jag ska absolut genast förbättra . Genom att säga att cold-dreams kommer senast måndag  beroende på hur jag får ha datan .
  och jag skriver rätt mycket per dag men oftast allt på en gång.

  Men jag ska ändra på detta och ska börja med ny blogg design .. Säg gärna vad som skulle passa ?
  Både du som kommentera detta och ni andra som läser bloggen !!

  Jag hittar ofta saker jag vill skriva om , men det känns som att jag blir för lik andra bloggar och sånt ...Jag är lite emot att kopiera eftersom jag känner mig taskig mot dom som skriver och lägger ner tid på det (!)

  Men jag ska ändra på bloggen så den blir bättre och skojigare :DD


  http://en.twilightpoison.com/

  a href="http://www.twilightpoison.com"target=_blank>
  What's your Cullen car?

  What member of the Cullen family are you?


  Which member of the pack are you?


  Vampire, werewolf or human?

  Hittade dessa tester på : http://en.twilightpoison.com/menu_tests.html

  Dagens Bild - Bellas och Edward´s första kyss


  Neeeeeej !!!!!!!

  Nu är jag Jäääääääätte ledsen nära att ta sj'lvmord faktiskt !
   
  Jag skulle precis boka biljetter till New Moon och ser att det är  15 års gräns !!!!!!!!!
  Och jag är 14 ...

  Nån mer än jag som sörger ?!

  Nya bilder ur New Moon


  Nya bilder ur New Moon ..
  ( Klicka på bilderna för att dom ska bli större)
  Dagens bild :)  Bella och Edward <3

  Tay och Tay

  <a href="http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&vid=339c4ac9-4e6f-4b61-9d22-4fb2b83171e1" target="_new" title="Taylor &amp; Taylor på dejt"><img src="http://img1.catalog.video.msn.com/Image.aspx?uuid=339c4ac9-4e6f-4b61-9d22-4fb2b83171e1&w=112&h=84" border=0 alt="Taylor &amp; Taylor på dejt" width=112 height=84><br />Taylor &amp; Taylor på dejt</a> Bara jag som tycker synd och Taylor och Taylor ?!

  Robert trosor ;)  Vem vill ha ?!

  Kristen och Robert

  Bara jag som ÄLSKAR den här bilden ?? (a)  Hitta bilden på http://www.thetwilightsaga.se/

  Bilder till Cold-Dreams

  Eftersom några  i Cold-Dreams är påhittade av mig så har jag gjort egna bilder på dom med hjälp av penna och papper... Ni får ursäkta att dom inte vart nå bra mig jag är inte duktig på att rita !!
   
  Alyn

   Carolina

   Elun

  Sen ska jag göra
  Stella och Mia :)


  The Twilight saga och Cold-Dreams frågesport ..

  FRÅGESPORT:

  Nu tänkte jag ha lite frågesport på min blogg här... Och jag kommer lägga up vem som fick flest rätt och kanske finns det ett pris . Blir det två som har mest rätt så är det helt enkelt så. Men blir det fler så kommer jag att lotta och man måste meddela om sin mail ..

  Fråge sporten gäller hela The Twilight Saga .. och det jag skrivit av Cold-Dreams .

  Twilight / Om jag kunde dröma :

  Fråga 1:
  Vad heter andra kapitlet i boken ?

  Fråga  2: Vilken tid hotar Bellas mamma att ringa till Charlie om hon inte svarar på hennes mail innan dess ?

  Fråga 3: Vad är det för sorts bil som nästan kör på Bella på skolans parkering ?

  Fråga 4: Vilken sport spelar Cullens innan dom  andra vampyrerna kommer.

  Fråga 5: Hur skulle James skickat sitt meddelade till Cullens ?

  New Moon / När jag hör sin röst :

  Fråga 1: Vem försöker döda Bella på festen ?

  Fråga 2: Vem/ Vilka går Bella på bio med i kapitel 9 ?

  Fråga 3: Vad heter filmen det ser?

  Fråga 4: Hur beskrev Charlie för Alice att han kände sig när Bella var deprimerad ?

  Fråga 5: Vad var Bellas sista tankte innan hon " drunkna" ?( Hela meningen)


  Eclipse / Ljudet av ditt hjärta :

  Fråga 1: 
  Vad heter den unga vampyren Victoria har med sig när hon lurar Edward och Bella i sin fälla ?

  Fråga 2: Vad heter vampyren som ger up men som volturi sedan avrättar?

  Fråga 3: Vad får Bella av Jacob i examens present ?

  Fråga 4: Vad heter medlemmarna i Varg- flocken ?

  Fråga 5:  Hur bröt Bella handen i La push ?

  Breaking Dawn / Så länge vi båda andas :

  Fråga 1: Vad heter ön Bella och Edward har sin smekmånad på ?

  Fråga 2: Vem är den tredje som ansluter sig till Jacobs flock?

  Fråga 3: Vem säger till Jacob att han inte är redo att slåss mot Cullens efter bröllopet?

  Fråga 4: Vad heter Quils prägling och vilken färg på stenen ville hon ha ?

  Fråga 5: Vad heter flickan som Jacob träffar när han lånar Edwards bil och har bil intresse.

  Fråga 6: Vad har Bellar och Edwards sovrum för tema ?

  Cold-Dreams:

  Fråga 1 :
  Vad heter Carolina i mellannamn?

  Fråga 2: Vem är det som har präglats på henne ?

  Fråga 3: Vad är Mia för något och vilket år är hon född ?

  Fråga 4: Hur dog Elun ?

  Fråga 5: Vad heter Carolinas vän som är borta ?

  Lycka till :)


  Twilight Gänget : Jamie Campbell Bower

  Eftesom New Moon snart har premiär om exat 18 dagar nån annan än jag som är taggad?!
  Så jag tänker inte ha nån speciell hottie , utan det blir hela new moon gänget som jag kommer skriva om innan  den 20 :)

  Och vi börjar med :

  Jamie Campbell Bower 
  Namn: jamie Campbell Bower

  Smeknamn: inget/okänt

  Hemstad: London

  Föddes: 22 november 1988

  Längd: okänt

  Hårfärg:blond

  Ögonfärg: Gröna

  Rolig fakta: Led sångare i bandet The Darling Buds . Tidigare var han medlem i National Youth Music Theatre i London, Men känner att film är en mycket större utmaning än teater och vill fortsätta inom film industrin. Han har även jobbat heltid som Modell.

  The twilight saga : I New Moon kommer han spela Caius.

  Kända roller: Jamie rär mest känd som Antony i Sweenry todd och snart syns han även i Harry Potter och dödsrelikerna , Där han spelar Gellert Grindelwald

  Förebilder: Johnny Depp och Tim Burtons.  Rachelle Lefevre

  Rachelle Lefevre är en riktig hund-vän :)

  Dagens Bild :))