. . -

Hannah Montana - Robert Pattison


Paramore- Interjuv- soundtrack preview

Paramore - decode- Twilight Vampyrer gillar faktiskt varulvar...
Movie Trailers - Movies Blog
¨ Twilight Saga: Official New Moon Soundtrack Preview

Därför älskar man Robert !Även fast jag är Team Jacob/Taylor så varför ska man inte älska Robert??

För er som inte har "lärt" er älska honom läs så detta ;)


*Robert Thomas Pattinson föddes i Barnes, London, 13 maj 1986. Mamma, Claire, jobbade för en modellagentur och pappa, Richard, importerade äldre bilar.

*Rob har två äldre systrar, Lizzy och Victoria som brukade klä ut honom i tjejkläder och introducerade honom för sina vänner som Claudia

* Robert gick på friskolan Harrodian. Hans favoritämne var engelska. Han använde sin första filmlön från ”Ring of the Nibelungs” för att betala av sina studieskulder

* Rob började göra modelljobb när han var 12, men under senare år rann den karriären ut i sanden. ”Min modellkarriär var inte speciellt framgångsrik”, säger stjärnan

* Rob är mycket mer än ett vackert ansikte. Han började spela piano när han var tre och gitarr när han var fem. Hans sånger ”Never Think” och ”Let me sign” finns med i ”Twilight” men stjärnan säger att han aldrig har spelat in något med sitt band ”Bad girls” förrän nu. ”Musik är min plan-b om jag inte lyckas som skådis

* Robert blev känd för publiken när han spelade i ”Harry Potter och den flammande bägaren”. Under en audition ska man tydligen ha frågat Robert om hans sportintresse eftersom rollen var ganska atletisk. Rob ska då ha svarat att han både är en hyfsat duktig snowboardåkare och fotbollsspelare. Senare har han dock själv avslöjat att kasta pil och spela biljard hade varit ett ärligare svar på frågan om hans idrottsprestationer.

* Robs förre detta motspelare Emma Watson erkänner att hon alltid trott att Robert skulle bli känd. ”Han är en väldigt, väldigt snygg man så jag är inte jätteförvånad", avslöjar hon.

* Men det var rollen som vampyren Edward Cullen i filmen ”Twilight” som gjorde Rob till megakändis över hela världen. Han plockades ut till rollen bland 3000 sökande och runt om i hela världen sitter det nu tonåringar som hoppas att Rob ska bita just dem. Robert som förövrigt kallas R-Patz av amerikansk och brittisk media.

* Redan när Rob gjorde sin audition för rollen som Edward Cullen så fick han träffa sin motspelare Kristen Stewart som då redan var utplockad för rollen som Bella Swan. Det sägs att Kristen ska ha varit avgörande i frågan om vem som skulle få rollen. ”Honom ska vi ha”, ska hon ha sagt efter auditionmötet

* Rob är 185 centimeter lång, är ett stort fan av fotbollslaget Arsenal och har Jack Nicholson som inspirationskälla

* R-Patz har tidigare dejtat modellen Nina Schubert medan de båda gick i skolan i London. Numera är Nina konstnär och Rob har lagt in en beställning till henne, där han vill ha ett självporträtt av sig själv…

* …Så är de ett par eller? Nej så är inte fallet längre men det har länge gått rykten om ett nära förhållande mellan honom Kristen Stewart. Robert har till och med sagt att han valde att göra filmen delvis på grund av henne…

* … Dessutom ska Rob ha lyckats fria till Kristen vid flera tillfällen under inspelningarna av filmen, något som båda stjärnorna skrattar åt när det kommer på tal och skyller på att sömnbrist gjorde dem lite knäppa.

* Kyssen från filmen gav Robert och Kristen priset för Bästa kyss på MTVs filmgala

*Ingen visste vem Robert Pattinson var under Oscarsgalan 2008, men ett år senare var han på allas läppar. Han dök då upp i en smoking, snyggare än någonsin och presenterade nominerade filmer. En annan ”Twilight”-skådis, Kellan Lutz, (Emmett Cullen) avslöjar att Rob är lite blyg. ”Rob är lite blyg och när han blir osäker gör han en särskild grej – om han blir nervös så lutar han sitt huvud lite lätt framåt och tjejerna älskar det." 

*  ”Twilights” genomslag har gjort Rob till ett stort mål bland paparazzis. Nyligen höll stjärnan på att bli påkörd när en kaotisk atmosfär uppstod bland galna fans i New York. Stjärnan tvingades korsa en väg och en taxibil körde då in i honom. Rob klarade sig dock oskadd.

* Robs framgångar märks i plånboken. Skådisen sägs tjäna 10 miljoner dollar på sin kommande film ”New Moon” och hans status gjorde honom till en av A-kändisarna tidigare i år på filmfestivalen i Cannes. I november har ”New Moon”, den andra filmen i ”Twilight”-serien premiär, och då kan fansen se fram emot att få se Rob kyssa Kristen i bar överkropp.

*  R-Patz filosoferar gärna om sina plötsliga framgångar: ”Den här kändisgrejen, det är inget du kan kämpa emot, det är lönlöst, du kan helt enkelt inte undvika det.” Och visst känns det som att vi kommer att få se mycket av Robert Pattinson i framtiden.

Robert Pattison - Jag har förstört mina förhållnade

”New moon”-aktuella Robert Pattinson spelar som bekant vampyren Edward Cullen, en rollfigur han hade lätt att relatera till eftersom han själv är van vid struliga kärleksrelationer.

— Jag kände mig avslappnad i ”New moon”. Jag förstod helt enkelt handlingen mer, för det finns en massa känslor som jag kan relatera till i mitt egna liv, som när han känner att han gör fel när han lämnar Bella, men han gör det ändå, säger Robert till New Zealand Herald.

— Jag tror att man som kille ofta gör så i förhållanden. Det är som att man är tvungen att förstöra. Jag kan förstå att han gör det, för jag själv strular alltid till det. Det är sådant som händer i verkliga livet!

Rob har som bekant kopplats ihop med motspelerskan Kristen Stewart, en romans som har varit hett diskuterad i media och allt annat än okomplicerad. Kristen har nämligen pojkvän sedan fyra år tillbaka, så visst kan Rob relatera till att förstöra förhållanden...


Stackars Tay och Tay !

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&playlist=videoByUuids:uuids:339c4ac9-4e6f-4b61-9d22-4fb2b83171e1&showPlaylist=true&from=IV2_sv-se_noje_starlounge_inline&fg=gtlv2 vilka håller med om att det är synd om dom ? Kändisar får aldrig vara ifred !! Just det här att " ska ni gifta er ? " " Vart ska ni på smekmånad? " Så j*kla taskigt

Svar på kommentar angående Cold-Dreams


Hannah
Kommer man få träffa Alyn och Alexia ?
Kommer det blir krig ? Vilka karaktärer har du gjort och vilka kommer med ??
MÅÅÅSTE VETA SÅ OTOLIGT SPÄNNADE !

Svar :
Jag skulle kunna ge ut planen med karaktärer utan att avslöja vilka karaktärer som kommer i vilket kapitel . Det beror helt och hållet på vad andra läsare tycker.. Vissa vill ju vänta med att veta sånt för mer spänning ...

Vad tycker ni andra ?
Ska jag lägga up planen med alla personer med talanger och relationer ??


Jätte bra att ni frågar ..Om ni inte vill fråga på kommentar finns min mail som jag tjatar om hela tiden ;)

relaxsweetxxbloggen@live.se  Där ni kan fråga och kommentera ..

Jag kan även maila när nästa kapitel kommer för er som vill veta det :))


Sen har vi ju det här med namn ...Vissa tycker att Cold-Dreams passar...Men om ni väntar några kapitel får ni se varför   det heter just Cold-Dreams ...Eller rättare sagt ni får reda på det redan i näst kapitel allså kapitel 15 !

xoxo Louise :))


kapitel 14 : Mias Historia

" Det är en vampyr som har tagit henne eller hur Embry  ?!" röt jag när jag inte fick något svar. Han bet sig i läppen. " Vi vet inte Carro, Det har regnat för mycket vi tappade spåret fem kilometer från byn . Vi vet inte. " Han mötte min blick " Varför har du inte sagt något ? " Frågade jag med sprucken röst . Han tog min hand i hans och kramade den " För att det är så svårt, Jag har aldrig förstått hur det är för Sam , Paul, Jake och Jared . Man vill skydda den man älskar hela tiden men man vet inte hur man ska göra det . " Svarade han och såg mig djupt i ögonen . " Nu hänger jag inte med Embry . " Sa jag och lagde mitt huvud mot hans bröst . Jag frös så. " Jag vill inte att du ska må dåligt . Därför var det svårt att berätta att Milly var borta . Jag ville inte att du skulle bli ledsen "
" Men .."
" Snälla.. Låt mig prata till punkt . Jag visste också att om jag inte sa något skulle du bli sårad för att jag visste men inte sa något . Jag vill skydda dig från precis allt men jag vet inte hur jag gör det bäst. " Han drog ett djupt andetag och kysste mina läppar mjukt. "Tja , jag vet hur det känns " Inflikade jag mellan kyssarna .
" Embry ? " Hörde vi en röst ropa från huset . "Jaha , Mamma vill nog att jag kommer nu . Jag har utegångs förbud ...." Han skrockade ett bistert skratt. Jag ryckte till " Men du hade det ju förra veckan ?"
"Jag har det faktiskt varje vecka , Jag försvinner varje natt ju. " Han log dystert och skakade på huvudet.
"Åh " stönade jag och lagde mitt huvud mot hand bröst igen . " Vadå åh ? " frågade han .
" Det är mitt fel för.. " Han stoppade mig mitt i meningen genom att lägga handen för min mun . " Sluta Carro, det är inte ditt fel. Jag är inte hos dig hela natten . Ska jag vara ärlig har jag vart hos dig en hel natt en gång. "
Jag kollade fåraktigt på honom i mörkret. " Jag har mina varulv skift också , sen måste jag faktiskt sova . Och tänk om din pappa skulle få för sig att kolla till dig om han vaknar så ligger jag där bredvid... " Han skakade på huvudet som han gjorde förut men med ett hånfullt leende.
" Tja , du har nog rätt han skulle få tvärspel . " Jag skrattade lite .
" Carro, vi ska göra allt vi kan för att hitta Milly" Lovade han och pressade mig mot sig .
" Embry !" ropade hans mamma igen  " Vänta ett ögonblick bara " Han släppte mig och sprang i omänskligfart in när hans mamma inte kollade. efter ca en halv minut kom han genom dörren igen " Vad var det där om? " frågade jag och kolla misstänksamt på honom
" Jag sa till henne att jag följde dig hem . " förklarade han och tog mig hand i sin . Vi gick tysta i några minuter .
" Vet hon om att du är ...?"  Frågade jag utan att säga ordet . Jag visste inte om min röst skulle klara det .
Han skakade på huvudet och svängde lite med våra armar som vi var småbarn . " Hon vet inget, det är därför jag har utegångs förbud. " Han  kollade ner i marken " Jag minns inte hur det känns att inte ha det " skrockade han . Jag vet mig i läppen . " Ska du patrullera inatt ? " frågade jag utan att möta hans blick . " Nej ? Hurså ?" Frågade han vaksamt. " Ne , tänkte att om du var hemma några nätter skulle du kanske få återuppleva hur det är att vara utan utegångsförbud. " Han började skratta högt. " Jag är seriös !" Jag ville låta bestämd men hans skratt smitade av sig och vi gick runt och skrattade. " Så du vill inte att jag kommer ikväll? " Jag trampade snett av orden han sa . "Jo , men jag vill inte att du ska känna dig tvingad att vara hos mig varje natt. " Han log bara utan att svara . " Det skulle vara kul att se vad mamma skulle säga imorgon . " mummlade han för sig själv .
Vi gick upp på verandan utanför dörren . Jag ställde mig på tå för att nå upp till hans läppar .
Fast mitt i en kyss hörde vi nån harkla sig bakom oss .
" Åh , Hej Brandon . " Muttrade jag .
" Hej på er också . " Sa han ängsligt och gick in genom dörren . Mamma måste ha berättat eller så hade han köpt tidningen i Port Angeles .
" Vi ses imorgon ." Viskade Embry i mitt öra och kysste min panna och gick. " Sms om du får reda på nåt " Muttrade jag efter honom , Hans hörsel gjord det världigt enkelt att vara diskret " Det ska jag " Sa han tillräklig högt för att jag skulle uppfatta.
Jag sov ingenting den här natten. Därför visste jag att Embry aldrig kom, Jag regaerade på två sett när jag tänkte det : 1. Jag log för att hans mamma skulle bli chockad och glad 2. Jag fick tårar i ögonen för att han inte hade vart här .
Jag steg upp och drog på mig dom första rena plaggen jag hitta och borstade snabbt egenom håret och satte upp det i en hästsvans .
Mamma och Stella satt nere vid köksbordet och åt frukost. " Var är Brandon ?" Frågade jag och gick mot kylen och tog fram jucie packetet  och ett glas och satte mig mitt emot dom.
" Han åkte nånstans vi vet inte var.." Sa Stella som gick och spola av tallriken och satte sig sig mitt emot igen .
" Jaha " mummlade jag . " Har du sovit nåt i natt? " frågade mamma och mötte min blick .
jag skakade på huvudet och bet mig i läppen . " Dom hittar henne Carro. Du behöver inte oroa dig . " mummlade mamma tröstande. Jag bet mig läppen , stackars mamma hon visste inte vad som fanns där ute , vad som faktiskt stått i vårat kök .
Jag gick upp till mitt rum eftre jag ätit en skålflingor. Idag skulle alla sörja , Alla kommer prata om det
och så rätt jag hade...

Direkt när man kommer till skolan kommer rektorn och vill prata med mig och Mia , Fast Mia var inte i skolan idag heller.
" Jag förstår att detta är jobbigt för dig miss Lair , Det har ju alltid varit ni tre sen du började här och jag förstår att detta kanske går ut över dina resultat så vi i lärarkoren kommer ha lite sympati till dig miss .
"Okej rektorn .." mummlade jag gick vidare Cartny Wells kom fram och trösta mig . Fattar dom inte att det blir värre om dom tröstar ?!
Första lektioen hade Ms Cherr ett tal om Milly , många grät andra var helt oberöda eller så spela dom jäkligt  bra!
På rasten satte jag mig ute eftersom det otroligt nog var soligt och läste till franska provet vi skulle ha förut.
Efter Franskan gick jag till matsalen och satte mig vid det vanliga bordet som var till hundra procent tomt  ...okej nitio procent . Tills jag hörde den världigt bekant stämma.
" Carro !" utbrast Mia och satte sig mitt emot mig med ett äpple i ena handen och en läsk i andra .
" Var fan har di varit " fräste jag och spände blicken i henne . Hon kollade skamset ner i bordet och det tog ett tag innan hon svarade " ´Jag har spårat och jagat . " mummlade hon utan att vända blicken mot mig . " Oj jaha , och det kunde du inte berätta till mig eller ?" Jag skrek nästan till henne och jag bet mig i läppen för att få tyst på mig själv . " Jo jag vet förlåt mig . Men jag trodde Embry visste och att han skulle berätta för dig. Vart är han föresten?" Hennes klingade röst var så lugnade att jag inte kunde vara arg speciellt länge till. 
" Vet inte " muttrade jag till svar . " Är det en vampyr Mia ? som tog Milly ? " klämde jag fram och rösten var skör. Mia svarade inte utan nickade bara och bet sig i läppen " Tror du att hon lever ? " fortsatte jag . 
"  Det är ungefär 33.3 procent säkert att hon lever ...Som männska sen lika mycket på att hon ar vampyr och...död" Mia tittade ner och det såg ut som att hon ångrade sig att hon sa det sista ordet. Jag nickade bara . Jag litade inte på min röst ´för att svara med hjälp av ord . " Vill du gå hem ?" Frågade Mia och mötte min blick igen .
" Aa jag orkar inte vara kvar här i "Gråtköping" Jag sprang till rektors expeditionen och sa till rektorn asistent att jag gick hem och hon sjukanmälde mig .

Mia och jag var på väg hem till mig när jag kom på en sak .
" Hur gammal är du Mia ? " Frågade jag och hoppades att hon inte skulle bli arg
Hon skrattade lätt innan hon svarade . " Jag föddes 1745 "
Hon log " Jag heter egentiligen inte Mia heller mitt riktiga namn är Elena Moren von Eriu . Jag tillhörde en oerhört fin familj fast jag hölls undan efter som mina föräldrar inte ville att Volturi  skulle komma . Jag hade två systrar som var "äkta " vampyrer ,  Elun var äldst med långt vitt hår och blek ...precis som Cullens . Min andra stora syster heter Alyn hon var nästan morsatt Elun såg världigt hård ut men Alyn ser världigt mjuk ut med samma bleka hy . Men Elun hade blodrödaögon vilket inte Alyn hade . Alyn har rikitgt blodrött hår som är spikrakt "
" Du säger att Elun var och Alyn är ? Är Elun.." Jag ville inte säga ordet ifall det skulle såra henne .
" Elun dog 1813 , Hon dömdes för att vara häxa .. Och vampyrer dör ju av eld. " Hennes ansikte var sorgset .
" Träffar du Alyn nåt ? " Frågade jag för att hon skulle få nåt annat att tänka på " Ja , lite då och då. Det var bara nio års sen faktiskt ..Hon bor i tyskland nu och lever utan människo blod. " Hon lät världigt stolt över att prata om sin syster. " Har hon nån talang ? "
" Japp , hon kan lyfta saker med telepati och Elun kunde kontrollera ljudvågor . Rätt häftigt faktiskt. "Hon skrattde lågt " Jag minns allt som om det skulle vara igår . " mummlade hon strök undan en hår slinga från kinden .
" Jag minns att vi var på fest en fest vi hade år 1753 och det var ett år efter jag hade vuxir klart och jag minns precisvad vi hade för kläder på oss . Elun hade en elfenbensvit figur syd sammets klänning med några decimeters släp hennes hår var uppsatt i en elegant fläta rom dom rullat runt hennes huvud hennes läppar var lika röda som hennes ögon och vi hade målat på rouge på hennes och Alyns kinder för att få in lite färg ..Alyn hade en turkos klänning som var lite vid runt fötterna med långa armar och en enkel fläta i håret med ett diamant diadem . Gud sp Alyn och Elun hade bråkat om det innan pappa ingrep . Hon hade ett halsband med topas stenar i samma färg som hennes ögon. Det var tre dagar innan Elun skulle gifta sig . " Vi satt nu inne i mitt tv rum och jag lyssnade uppskattat på vad hon hade att säga .
" Vi hade sagt att Elun hade en sjukdom . Vi hade fått muta en läkare att han skulle säga det till folk . Så hon fick spela blind .. Men hennes man svallrade ..Men man trodde inte att hon var vampyr.  Irland var lite sen med att tro på sånt så hon var en häxa tyckte dom och det var allstå Ryman hennes man som anmälde henne..Men han levede inte speciellt länge ... Mamma och pappa styckade honom och brände honom. Dom såg det som kvitt då . Men mamma mår fortfarande dåligt över det säger Alyn . Jag har inte träffat min mor snen slutet av andra världkriget ..Jag var lite av pappas flicka . Eftersom min rikigta mamma dog när hon födde mig vart Alyns och Eluns " mor " elller rättaresagt skapare min mor . Deras mamma heter Alexia och min biologiska mor Lenora .. "
" Hur kommer det säg att du kallar dig Mia Thor nu för ? " frågade jag ..Jag ville veta mer ..det var så intressant.
" Jag vill inte att min föredetta man ska hitta mig ..Och jag tror inte att han skulle leta där det finns fullt av skepnadsskiftare .." Mummlade hon och ryste till " Vet Jake och Sam om det ?" frågade jag och lagde min hand på hennes.
" Ja , det berättade jag nästan direkt ..Dom lovade att plocka honom om han försökte göra mig illa. " Hon log vid tanken .
" Men han skulle nog söka upp Alyn och Alexia först i såfall ...han är antingen redan död eller så har han inte hittat nån av dom än ....Vilket bara är bra " tillade hon och satte på tvn

Jag gick i en lång korridor ..Det var kallt och fuktigt och mina skor ekade mot sten golvet . Jag hörde ljuv musik och följde det , Jag kom till en stor port med vakter framför sig. Dom stelade till och log blekt ..
" Ä..är du miss Carolina av familjen Lair ?" frågade ena och torkade svetten ur pannan .
" Ja det är jag , men varför stammar ni ? " frågade jag med en röst av sammet . " Ni är så otroligt vacker miss Lair.. " Mannen nickade på högra väggen bredvid mig som var en spegel vägg . Mitt hår var uppstatt i en krona runt huvudet och jag hade diamater runt halsen och kläningen var vinrödlila och var tajt åtspänd med korsett runt midjan men själva kjolen var världigt vid . Jag log blekt för mig själv ..Jag var så vacker. 
" Jag vill faktiskt hinna att träffa mina vänninor innan festligheterna  är över  sir " Sa jag snorkligt . Dom öppnade porten och bugade . Det stod fem elegnta stolar på en når som liknade en scen . Alla dansade och roade sig . Jag kännde genast igen Mia och Hennes systrar genom hennes beskrivning . Men plötsligt vart det världigt varm och alla stelnade till och Elun började skrika ..Hela rummet började brinna. Men det var bara Elun som var skadad . Framför henne stod en vacker man med kort svart hår och hånlog ...Ryman . Mia grät , hennes familj hade snabbt tagit vatten ur en bägare och dragit längst kinden för att det skullese ut som att dom grät ...
Jag upptäckte att jag stod  precis bredvid Ryman när Mias far och mor flög mot han när alla männsikor försvunnit .
Jag vakande med ett ryck . Klockan var bara tre på morgonen . Jag kände Embry hand som fångade upp mina tårar, jag suckade och vände mig mot Embry . "Embry ? Vad har du vart ? " Frågade jag upprört "Lugn Carr. Jag berättar imorgon för dig . Jag lovar . " Han kysste min panna och jag försvann genast in i en ny dröm .
Ett mörkt vacuum med bara ett ansikte i ...Millys .

Victoria / Rachelle Marie Lefevre
Full Name:
Victoria

Status: Vampire

Hair color: “Brilliant orange”

Eye color: Vampire burgundy

Family members: A member of James’ coven and his mate

Personal history: Victoria is the one member of James’ clan that we don’t know much about.  We know that she went after Bella’s scent and ended up chasing down Esme, who was wearing Bella’s clothing, and Rosalie.  We also know that she is still out there at the end of Twilight.

She appears again in March of 2006 and begins feeding on hikers while investigating the area.  She is trying to kill Bella in revenge for Edward and his family killing her mate, James, but is continuously chased off by the La Push werewolf pack.   It is assumed that Victoria was the “fire” that Bella saw on the water when she nearly drowned.  But, by the end of New Moon, she seems to have retreated further than ever after the return of the Cullen family.

Name:
Rachelle Marie Lefevre

Date of Birth: February 1, 1979

Height: 5’6

Hair: Fiery Red

Eye Color: Blue

Hometown(s): Montreal, Quebec, Canada

Career: Rachelle Lefevre is a Canadian actress, born and raised in Montreal, Quebec. She speaks both English and French. She studied creative arts at Dawson College, studied theater for two summers at the Walnut Hill School in Natick, Massachusetts, and began a degree in education and literature at McGill University. While working as a waitress at a sushi restaurant in Montreal, a regular customer helped her get an audition for the television sitcom Student Bodies. She didn’t land the part, but got a call back from the casting director, leading to a lead role in the Canadian television series Big Wolf on Campus in 1999, playing Stacey Hanson.

Lefevre appeared in the film Confessions of a Dangerous Mind, directed by George Clooney in 2002, and had a role in the romantic comedy Hatley High in 2003. In 2004, Rachelle moved to West Hollywood, California and appeared in the films Noel, directed by Chazz Palminteri and starring Penelope Cruz and Head in the Clouds, also starring Cruz and Charlize Theron In April 2004, Lefevre filmed the mystery-thriller The River King in Halifax, opposite Edward Burns.

Rachelle has appeared in numerous television series, including: Life on a Stick, playing Lily Ashton on the short-lived television show, Charmed, playing Olivia Callaway on the episode “Love’s a Witch”, and on the fifth season of Undressed, playing Annie Isles. She was cast as Annie Cartwright, the female lead in Life on Mars, a David E. Kelley remake of the original British  TV series. She shot a pilot episode, but as of June 2008, the role was being recast.

Lefevre plays the renegade vampire Victoria in the upcoming film Twilight (2008), based on the novel of the same name by Stephenie Meyer. Directed by Catherine Hardwicke, the film was shot mostly in and around Portland, Oregon.

Quick Quote: “Someone on the internet wrote how I was taking myself very seriously, how I thought I was a method actor. Now, I did watch lion attacks on YouTube. And this was because Stephenie (Meyer) used the word “feline” to describe Victoria as being agile. So what am I gonna do? I’m going to watch cats, because that’s the word Stephenie used, feline. Because I’ve established that I’m not the most graceful person, when I say I acted like a cat I don’t mean I was drinking milk out of a plate. I didn’t want to feel like a fool doing all these vampire movements, so I wanted to put it in my body. It was like a theater-school exercise. But I’m glad that I did it. Though maybe I’m not glad I told people.”


New moon Trailer som Sims


Team Edward eller Team Jacob ?Vad är du ??

interjuv med Jared / Bronson Pelletier


New moon trailer blir reklam x))


Två NYA stills från New moon


cold-dreams namn

Hejsan hoppsan !

Fick en världigt intressant kommentar för ca 6 minuter sen !"

Av en som heter Maja
 
Det du skriver är verkligen skit bra ! Du borde skicka in det till ett bokförlag !
Men namnet stör mig lite , Cold-Dreams asså det är ju en titel man lägger märke till men den passar inte boken . Jag antar du kom på namnet innan du börja skriva ?
Serien skulle bli ännu bättre om den fick ett namn som passar .


Håller ni med henne ? Behöver serien nåt annat namn ?
Skriv vad ni tycker ! :)
och gärna om ni har nåt tips på namn .?

xoxo Louise

två st omslag :)Vad tycks ? :)

Sååå irreterad !

Tay+Tay= sant (?)
är ihop. Det stör mig är att det bara är vad pressen tror ´!
Tack och lov att man inte är kändis . Så fort man är en kille och en tjej som är vänner och omgås ute bland folk tror folk att man har en " mer än vänner " relation . Bara för att man bor på samma hotel så betyder det att man spenderar natten ihop.
Snälla söta små skrivare till olika skvaller sidor och tidningar. Ni vet inte om det är sant . Bara för att man är tjej och kändis betyder det inte att man är ihop med sin kompis som är kille och kändis .

xoxo Louise

Kapitel 13: Millyan Jones Wakefield

Jag satt mitt i gläntan där jag sett Mia vara nära att dö. Jag såg en kropp ligga mitt på ängen , Jag gick närmare när jag såg det välbekanta ansiktet. Millys kropp låg alldeles stila. Jag hörde gråt fem meter in i skogen .  Jag gick mot ljudet och såg Mias svarta hår över en sten . Mia ställde sig snabbt upp och hukade sig för anfall ,Jag ryckte till när jag såg hennes tänder som var röda av blod , lixom hennes händer .

Jag vaknade med ett ryck . Och kände tårarna rinna . " Embry ? " var allt jag kunnde pressa fram mellan snyftningrana men till min förvåning var det inte Embrys heta armar som jag kände mot min hud utan det var mer som mina . " Lugn syrran det är bara jag" Brandons trötta röst fick mig att rycka till. " Du var mig en jävlen på att skrika , jag trodde det var nån som försökte strypa dig" Hans blick var inte det minsta hånfull.
Jag log blekt , " Så du drömde om Embry igen " kontrade han på mitt leende. Jag kunde ju inte precis säga att jag drömde att min bästa vän som var vampyr hade dödat min kompis och att jag frågade efter Embry för att han smög in i mitt rum varje natt när alla sov. " Du syrran , Jag vet hur det är att vara kär . Du behöver inte skämas. " Perfekt han tolka min tystnad som att jag inte ville prata om hur obeskrivligt kär jag var och att jag drömde om honom. Men han byte sedan ämne. " Carolina tror du att du kan vara tyst nu ? Jag vill verkligen sova jag ska till Port Angeles imorgon på jobb interjuv och jag vill inte se ut som en zombie " skrockade han och reste sig från min säng och gick mot dörren . Jag nickade bara i mörkret och lagde mig ner igen . Jag hörde efter ca tjugofem minuter Jag öppnade dörren försiktigt och smög i korridoren till Brandons rum . Jag pressade örat mot dörren och hörde han snarka mjukt , Jag smög snabbt tillbaka till mitt rum och låste dörren . Jag rusade till mitt fönster och öppnade  " Embry ? " frågade jag i mörkret och hörde nåt rasla till och ryckte till. " Embry ? " Frågade jag igen . Jag stod och kollade ut i mörkret som en idiot. Jag suckade tungt och stängde fönstret igen och kröp ner under täcket. Jag skulle precis komma in i sömn när det knackade lätt på mitt fönster, Jag blundade och låtsades som att jag inte hörde, och sömnade in utan drömar.
Det knackade på dörren när jag satt vid köksbordet och knappra på en hårdmacka . Stella sprang till dörren och öppnade. " Tjena Embry !" utbrast Stella och öppnade dörren på vidglänt i en välkommande gest. Jag log över bordet och skruvade på mig så att jag mötte Embrys blick när han gick igenom hallen in till köket. " Hoppsan jag är visst sen " muttrade jag och började tugga snabbare på mackan . " Ne inte direkt , jag är nog tidig ..." Han log sitt varma leende . Hur kunde man inte gilla honom ?
" Jahap" suckade jag började tuga långsamare igen . Embry kolla nyfiktet på mig med en genomträngade blick. Vilket fick mig att rodna . Gud va pinsamt !
Stella sprang upp på sitt rum och lyssnade på musik. Embry böjde sog fram och kysste mig mjukt och lagde handen längst min käke, han smekte med kind med sin tumme och kollade på mig med en blick jag inte riktigt förstod. Han spände plötligt käkarna och tog bort sin hand . " Vi ses i skolan " mummlade han innan han gick ut genom dörren . Jag blängde förbluffat efter honom... Vad var det där om ? . Jag skakade på huvudet och gick till badrummet för att borsta tänderna. " Bråkar ni? " hörde jag Stellas ljusa röst bakom mig säga . Jag vände mig om och skakade på huvudet. " Nehe , vad var det om då? " frågade hon. Måste hon vara såå nyfiken? jag ryckte på axlarna bara . Stella log ursäktande och gick ner .När jag var klar med tandborstningen gick jag ner och tog väskan och cykeln . För engångs skull regnade inte . När jag väl kom till skola  satt det ingen och vänta . Ändå var klockan mycket , så jag satte mig för att vänta på nån . Men var snart tvungen att gå in för att inte komma försent . Jag satte mig på min plats och såg att ingen var här inte ens Jake. Jag bet mig i läppen , nåt är fel.
Magistern kom in och lektionen började men jag kunnde inte rikitgt konsentrera mig . Först Milly , Embry och nu alla andra . Jag gav ifrån mig ett liten gnällade ljud och började lyssna på läraren. fotosyntess det lärade man sig ju i trean . Lektionen gick världigt segt. Jag satt ensam vid luchen och läste till franska provet vi hade och sista lektionen .
Jag suckade tungt när det ringde in till lektion och släppade fötterna till byggnaden . Jag såg mig omkring när jag  kom in . Tomt ingen varulv eller vampyr . " Hmm " Muttrade jag och satte mig på min vanliga plats . Ms Cherr kom in dragandes med en urgammal tv. "Idag ska vi kolla på film som ni ser om amerikanska revolutionen . "
Jag öppnade mitt skrivblock och tog fram en ren sida och började rita små stjärnor och blommor.
Efter en halvtimme var filmen slut och det gjorde ont i ögonen när det skrapa gula ljuset från lamporna ersatte det behagliga mörkret. " Så, ni har läxa till måndag och det kommer även med på provet om tre veckor. "
Toppen ännu mer prov. Alla lagde ner sina böcker i väskorna och gick ut . " Miss Lair får jag fråga er en sak ?" Hörde jag Ms Cherrs bryskaröst fråga. " Ja självklart fröken"
" Du vet inte vad Jacob, Emby och Quil , Milly och Mia är?" Hon höjde tveksamt på ett ögonbryn.
" Nej faktiskt inte " svarade jag . " Hmm.." Muttrade hon ." Jag får väl ringa hem då , du kan gå nu Carolina ."
" Okej , tack Ms Cherr." Jag gick mot franska salen . När jag kom dit var alla påväg därifrån  " Eddie , vart är alla påväg ? " Eddie var en tyst kille som gick i min franska grupp . Den ända jag ville jobba förutom Milly såklart.
" Hem , Vi har håltimme proffesorn är sjuk . " Han log och gick vidare .
Jag gick mot skåpet och när jag öppnade rammalde en lapp ner på golvet . Carolina stod det med Stellas slarviga stil

Carolina , kan du ta bilen ? Jag tog din cykel .

Kram Ella.

Jag log för min själv , regnet öste såklart ner och nu slapp jag ha på min fula regnkappa . Men när jag väl kom till bilen förstod jag varför hon tog cykeln. Ingen soppa. Jag smällde igen dörren och gick mot La puch ända bensinmack. Jag fyllde bensindunken och gick tillbaka till skolan . Stella skulle nog få sig en omgång när jag var klar ! " Fy fan " Muttrade jag för mig själv när jag fick ett sms av mamma .
Kan du köpa ett kilo potatis ?
Jag hinner inte . Kram 

Varför måste jag göra allt själv ?! Inne i affärn glode folk på mig när allt mitt smink runnit på vägen till macken. Jag tog en plast påse och fyllde den med potatis och gick till kassan och betala . Vilken tur att jag hade haft med mig kontokortet. 
Jag muttrade surt för mig själv när jag åkte hem . Det var släkt i hela huset när jag svängde in på upfarten. 
Jag stönade för mig själv . Jag tog upp nyckeln och klev ur bilen, Jag gick in och slängde jackan i torkskåpet. Jag ställde skorna under elementet och satte mig i soffan och knäppte på tv:n. På bordet låg tidningen och ett rubrik fångade mitt intresse ...

" Skolflickor borta. Inga spår efter dom "

Jag tog upp tidningen och bläddrade till mittendelen där allt stod om detta . 
Fem flickor är försvunna i olika delar av landet . 

Nicole Walley - Wyoming 
Sarah Farm - Florida
Theodora Soor - South Dakota 
Manor Ace- Alabama
  
 
Men det var inte dessa flickors namn som gjorde att mitt hjärta gjorde volter eller att jag vart till sten utan :

Millyan Jones Wakefield- Washington. 
Milly , en av mina bästa vänner . Flickan som ihar vart borta två dagar. Jag hörde mammas eller pappas bil svänga in på uppfarten och när deras fötter raslade mot gruset . 
" Carolina vi är hemma nu !" Sa mamma högt från hallen och tog av sig sina stövlar. 
" Var är du gumman ? " Frågade hon och gick mot tv-rummet med pappa i hälarna . " Milly är borta " viskade jag så lågt att mamma inte hörde. " Vad sa du gumman ?" Mamma la sin kalla hand på min panna . Jag viftade med med tidningen eftersom om jag öppnade munnen nu skulle jag börja stor tjuta . Mamma såg förbryllad ut men tog tidningen och började nunna igenom texten . " Jag förstår inte gumman vad är problemet ? Det är några flickor som är bort men det händer nästan varje dag " Sa mamma tröstande , jag började stor böla och ryckte tidningen ur mammas händer och pecka på Millys namn . Mamma drog hastigt efter andan och tog tidningen .
"James " Utbrast hon och kramade min hand . Pappa kom in i rummet med ängslig blick . Han lagde armen om mammas axel när mamma peka på namnet . Precis som mamma drog han ett hastigt andetg. 
" Mamma , jag måste prata med Embry och Mia , Kanske Millys mamma och pappa . Jag är Millys bästa vän så.. " Jag gick mot dörren när pappa stopa mig " Carro, detta ändarar vissa saker, Jag gillar inte att du ska vistas ute när det är nån här ifrån som har försvunnit . " Pappas ansikte var gravalvarligt och skrämt. 
" Lugn jag ber Embry eller Jake att möta mig " mummlade jag och drog på mig regnkappan som blivit torr, Jag tog upp min parfym som låg i min väska och spruta lite . " Eh, Varför sprutar du på dig nu då ?" muttrade pappa irreterat. " För att jackan stinker. " svarade jag med likgiltig röst. När jag gick ut genom dörren låtsades jag ringa Embry , Hallå såg inte pappa mönstret . Dom tar bara en flicka per delstat och Washington var redan taget . När jag tänkte den sista meningen hög det till i bröstet på mig . Hon har vart borta i två dagar nu . 
Jag hörde havets brus när jag gick och tog upp mobilen och slog Embrys hem nummer. en ton ...två toner
"Hallå? "
"
Hej det är Carolina , är Embry där ? "  Embrys mamma suckade
" Jag ska kolla . " svarade hon och jag hörde att hon kanckade på en dörr och öppnade .
" Det är Carolina " mummlade hon
" Carro , jag måste prata med dig " Svarade han och det lät som att han rök telefonen ur sin mors händer.
" Bra , är ser ditt fönster nu så du kan väl komma ut ? "
" Det blir bra . " Sa han och lagde på. Jag gick mot huset och såg när dörren öppnades och Embry kom gående mot mig . "Carro , det är jättevikitigt det jag vill prata med dig ...Carro gråter du? " Han omfanmade mig och jag kände hans heta läppar mot mitt hår .  Jag tog fram tidingen som jag gömt innanför jackan och pekade på Milly namn. " Det är en vampyr som har tagit henne eller hur Embry  ?!"


Kellan Christopher Lutz

Lutz har sju syskon, en syster och sex bröder. Han växte upp i North Dakota, Mellanvästern och Arizona. Han började arbeta som modell när han var 13 eller 14 år gammal. Efter sin gymnasieexamen flyttade han till Kalifornien för att studera kemiteknik, men han beslutade senare att försöka sig på en skådespelarkarriär.

På sin fritid gillar Lutz att sysselsätta sig med skateboard, styrketräning, baseball, basket, lacrosse, simning, tennis, badminton, skidor, snowboard, dans och många andra aktiviteter[1].

Han har också en passion för skräckfilmer och föredrar att utföra sina egna stunts när han spelar in filmer[2].

Filmografi (i urval) [redigera]

ÅrTitelRollÖvrigt
2005 CSI: New York Alex Hopper Gästroll
Six Feet Under Critter Gästroll
2007 CSI: Crime Scene Investigation Chris Mullins Gästroll
Heroes Andy Gästroll
2008 Prom Night Rick Leland  
Generation Kill Jason Lilley Mini-serie
90210 George Evans  
Twilight Emmett Cullen  
2009 New Moon Emmett Cullen  
2010 Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) Emmett Cullen  
2011 Breaking Dawn Emmett Cullen
Edward ~ Everytime We Touch ~ Bella


Wolf Pack info :))

Kolla Jacobs min när han kramar Bella när hon får drömfångaren xD

Helt underbaar video !!


Cold-Dreams fortsätter !!


Ni får förlåta mig för att jag inte har vart speciellt aktiv den senaste tiden , Men jag har haft såå mycket att göra en massa prov, sysslor, sen har ni kanske sett att jag troligen inte tänker förtsätta med Cold-Dreams . Men nu tar jag tillbaka. Jag tänker ge er alla ...ca 20 kapitlet jag har lovat. Sen kan jag meddela att det snart kommer en tävling där till även finn ett pris. Vad för pris och när tävlingen kommer skriver jag om lite senare.

Är det nåt ni vill fråga om eller så , maila eller kommentera ! :))
relaxsweetxxbloggen@live.se!New moon trailer kort

(Hitta den här på twilightfans !)

Daaagens BiiildJasper! :) snacka om att han är snygg ;))


bloglovin :))

Följ min blogg med bloglovin :))

Twilight klipp


Taylor Lautner news


Ny new moon video

<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LXUFT-_h7ec&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LXUFT-_h7ec&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>

Jackson / JasperVilken min ,men lika snygg för det ;)

Dagens bild: Wolf pack :))<3
Kortare New moon trailer

Källa jag hitta den på : http://twilightfans.blogg.se/ :)) Kolla in hennes Cold-Fire . Den serien är helt magisk :D

Dörrhängare :))
På Bellas står det:

Leave Me Alone, Edward broked my heart...

Edward:

Go Away, I'm dreaming of Edward Cullen...

Jacob:

I Need a werewolf to keep me warm...


Dagens bild+ lite info

Hejsan hoppsan :)

Hoppas ni har haft en trevligdag .

Tänkte bara säga att ni även kan nå mig via mail : relaxsweetxxbloggen@live.se .

( skulle det vara nån som skriver otrevliga saker ger en polisanmälan )


Dagens bild :DTycker bilden är grymt söt :D<3

Twilight klipp,

Jag har lagt upp den här videon förut men älskar det :DTwilight : Volturi


Kapitel 12: Det är över nu

Embry höll fortarande om mig när jag vaknade . Jag kollade på klockan.
- Tio i ! Utbrast jag och slet mig ur Embrys varma famn och rusade mot garderoben och började slita ur kläder. Embry gäspade och sträckte på sig när han nu blibit väckt av mig. 
" Vad är det ? frågade han och la armarna om mig. 
" Vi börjar om .... Jag menar började för fem minuter sen . " gnällade jag och föste undan honom när han försökte pressa sina läppar mot min kind . Han började skratta . " Vad nu? " Snäste jag och lagde armarna i kors.
" Carr, Vi har höst lov i en och en halv vecka. " Förklarade han . Nu lät jag honom kyssa min kind som säkert var röd av all stress. " Vet du Carro, att stress kan leda till att man går in i vägen" Sa han mot min käke.
Jag sa inget utan vankade tillbaka till min säng . Jag drog täcket över huvudet . " Var är dom andra " Mummlade jag under täcket när jag kom på att mamma egentligen borde ha hört oss och kommit instormandes . " Din mamma och pappa är på jobbet , Stella hos Justin Wels.... Brandon åkte till Port Angeles. "
" Hmm." Var allt jag fick fram. Embry drog plötsligt bort täcket från mitt huvud. " Jag måste gå nu föresten " Muttrade han . " Om inte Sam och Jake ska bli galna"  Fortsatte han . Jag satte mig käpprät upp. " Varför ?" Pep jag och tog Embry hand som om vi satt ihop och inget kunnde skilja oss åt, Okej en ända sak. Den där varulvs formskiftar saken . Plutade missnöjt med munnen och väntade på svar . Han kollade menade på mig . " Tja , Har du glömt att det är en vampyr som jagar din syster? " Frågade han och tog ett hårdare tag om min hand. Jag ryckte till när han sa det och kände tårarna rinna mot min kind. Han drog sin heta hand mjukt över kinden och torkade bort mina panik tårar.
" Jag är här innan du hunnit sakna mig " viskade han i mitt öra och kysste mina läppar mjukt. Vårt förhållande var som i en film . " Ha" fnös jag .
Han log ett bländande leende . Jag smälte , han väntade som vanligt på att jag skulle släppa hans hand så han fick ge sig av . Embry skulle precis kyssa mig igen när en irreterande röst avbröt min lilla sago stund neranför mitt fönster. Paul satt på en sten hundrameter från husväggen. " Snälla , byta dregel kan vi göra när som helst men inte NU ! " Ropade Paul , som om han inte fatta att jag hörde i allafall. Jag hörde ett hes skratt nu också. Jag gick närmare fönstret och såg Jacob stå närmare hus väggen . Jag lipade kaxigt tillbaka. Paul skrattade gillade att jag var så lätt retlig. Åh varför kunnde jag inte vara nåt speciellt så jag kunnde smälla till honom så han lämnade mig ifred. " Vi ses snart " Sa Embry och kysste min kind snabbt innan han skakande hoppade ner från mitt fönster och sprang in i skogen .
Plötsligt slog det mig , Vem skulle vara här med mig ? Jag gick ner för trappan och tänkte på det . Eh, Mia kommer nog snart. Hon är halvvampyr och behöver sova .
Jag satte på radion och kännde en kall bris i ryggen. Fönstret stog öppet . Jag ryckte till men gick fram till fönstret och stängde det. Men jag insåg plötsligt att jag inte var ensam i mitt lilla hus, när jag hörde en röst jag inte kännde igen speceillt väl, Men tillräkligt för att förstå att jag snart var dödens. 
" God morgon Carolina . " Spann han och vinkade med sin likbleka hand. Där stog han i konstym och log . Hans röda ögon hade blicken fäst i mig. Jag skrek till. 
" Lugn , Lilla vän. Jag ska inte göra dig illa. " Sa han med förförsik röst. " Men vad oartig jag är , Jag vet ditt namn , men du vet inte mitt " Han kollae skamset på mig , men även lite mordlystet. 
Jag svalde. " Carolina eller får jag säga Carro? Mitt namn är Warc. Jag föddes år 1879 i Tyskland. " Skrockade han. Jag stod stilla, Jag vågade inte röra mig . Han log. Vi var tysta i kanske fem minuter innan han avbröt den. 
" Jag måste säga att jag är besviken . " spann han. " Jag trodde att det skulle vara din syster som skulle vara hemma . " Han spelade förkrossad. Men log sedan och visade en rad kritvita tänder. Jag rös till och kännde mig evigt tacksam för att det var just jag som var hemma. 
" Jag tänker inte döda till vännen . " Sa han och bakade ett steg. " Inte?" kraxade jag . 
" Nej, nej jag dödar bara dom som 'lockar' mig mest . Visst du luktar gott men din syster har en doft av , citrus. sol och rosor. Jag vet inte hur jag ska förklara." Skrockade han . Jag alldeles stilla. " Nej , jag antar att jag måste gå nu. Lugn Carro , jag tänker inte döda henne idag  , Det lovar jag ." Sa han innan han försvann i sån fart att jag han se han susa förbi mig och ut genom dörren. Jag skakade på huvudet , jag måste ha drömt . Men när jag väl tänkt den meningen hörde jag en ilsket morrande bakom huset . Jag gick mot fönstret . Jag kännde plötsligt ett par varma armar om mig och jag skrek till . " Det är bara jag Carr. " Sa  Embry . Hans röst chockade mig , Det var så länge sen jag hörde den . Jag kunde i allafall minas att jag rädd för den. Så hård och kall inte mjuk och varm som den brukar vara. Han drog mig upp på mitt rum stängde dörren och satte på stereon på hög volym och stängde fönstret. Han sa inget. " Vad händer ? " Sa jag men det vart bara en viskning i den höga musiken. Embry satte sig bredvid mig och höll för mina öron. Sen log han ett nöjt , stolt leende. Jag log också men lite tveksamt.
Embry tog bort händerna från mia öron och tog fjärren till stereon och stängde musiken . " Det är över nu " Var allt han sa och kramade mig hårt. " Vad händer ? " Sa jag igen med starkare röst. Han suckade och log. " Det är över ! Du behöver inte oroa dig för Stella längre " Sa han glatt. Det tog säkert en minut innan jag fatta. Han var död , Warc var död . När jag tänkte hans namn började jag fnissa och Embry kollade nyfiket på mig . "Vad är det ?" Frågade han och han hade fått sin varma röst tillbaka . " Hans namn , Det var lite lustigt." Förklarade jag och tog Embrys hand i min . Han skrattade.

Lovet gick världigt fort så snart var det skola igen ...
Jag satt vid parkeringen med Embry och Quil . Mellan Quil och Embry var det en mycket speciell stämmning . Jag har aldrig sett dom så .....Lättade. Hmm hur skulle det va runt bordet på lunchen tänkte jag när Quil beskrev fajten mellan vargarna och Warc  för kanske tionde gången . Jag log mot dom ibland , men jag tänkte på annat. Visste Milly om vår hemlis , hade Mia berättat ? . Jag bet mig i läppen, Jag var inte säker på att allt var över.
" Vad är det ? " frågade Embry och avbröt Quil mitt i en mening. Han viftade med handen framför mina ögon.
" Vad? " frågade tankspritt. " Nåt beskymrar dig "  Fortsatte han och jag såg hur Quil öron vidgades för att höra allt , även fast han hade mycket mer utvecklad hörsel än männsikor. Jag bet mig hårdare om läppen och började känna blodsmaken i munnen . Jag suckade " Jag har bara en känsla av att det inte är över . Lixom som att det kommer ända mer innan. " Jag skrattde ett tort skratt. " Antar att den här världen gör mig galen " Skämtade jag
Embry mötte Quil vaksamma blick . Sen var dom i full gång igen , Embry hade vart lite ...okej ..världigt nedstämd över att han inte fick slås mot Warc. Embry höll mig alltid i handen . Även fast folk glodde. Nya tjejen och Embry Call ... Det måste vara ett regelbrott ?. Ska jag vara ärlig bryde jag mig inte. Jag satt och tänkte tillbaka . Jag hade förändrats så mycket , Från att vara tjejen som gick runt och trodde hon ägde gatorna till att bli en helt vanlig tonårstjej.. okej vanlig var att ta i . Jag är ihop med en varulv slash fromskiftare . 
Mia kom  gårnde i männskligfart och visslade glatt. Nöjd med sig själv . Embry och Quil hälsade och makade lite på sig så hon kunnde sitta bredvid mig på bänken . Vi satt fortfarande och väntade på Milly när vi var tvugna att gå till lektion  . Quil försökte såklart lätta stämmningen " Hon är nog bara hos tandläkaren och har glömt att smsa er , Lugna er " skrockade han . Men det kunde varken Mia eller Jag göra . Hela matte lektionen gick segt. Jag skickade minst åtta sms under lektionen i smyg när magistern vände ryggen mot oss för att skriva på tavlan .
Det var rätt läskigt , jag kände på mig att nåt inte stämde och sen så är Milly borta .
Efterskolan ringde jag och Mia tre gånger på vägen hem . Bilen var full med tonåringar . Eftersom Stella började umgås med nån kille jag inte visste hette hade vi mer plats . Paul, Embry och Quil satt i bak och jag satt vid ratten medans Mia satt bredvid och suckade irreterat när det bara var telefon svararen.
Precis som skoldagen gick eftermiddagen snabbt . Emely, Kim, jag och Sue och Leah och Rachel , Sam, Jared , Billy, Embry , Billy  och Paul satt vid First Beach och grillade . Mia var hemma och försökte fåtag på Milly.
Vi pratade om stammens legender, pratade. Jag sträckte på mig och gäspade. " Vi kanske ska gå hem " Log Rachel Jacobs syster. " Ja tack innan jag somnar " Sa jag och gäspade. Embry reste sig och gick med mig och Rachel hem . Fast mamma och pappa gick och la sig samtidigt som mig . När Embry hörde deras snarkningar knackade han på mitt fönster jag gick fram och öppnade och som vanligt hoppade han smidigt in.
Han la sina händer om min midja och pressade mig mot honom . Han log mjuk , han kysste mina läppar mjukt och jag hans . Han vart ännu ivrigare och helt plötsligt kände jag min kudde under huvudet , Våra läppar vart ivrigare . Jag drog ur tofsen från håret och la mina armar och hans nacke för att pressa honom närmare . Han vart plötsligt stelare och vaksam . Jag avbröt kyssen och kollade oförstående mot honom . Han log ursäktande och gick mot fönstret och hoppade ur . Jag satte mig upp och kunde nästan se mitt ansikte framför mig helt oförsående och vaksamt. Men sen fattade jag varför Embry gått ut . " Aj , sluta Embry vi skoja ju bara " Hörde jag Paul skratta . Ett slag mot nåns ansikte lätt det som . Paul skrattde och Sen hörde jag Jareds röst " Eh , vi går nu Paul , vi  hade i allafall ..." Paul avbröt Jared " Okej jag fattar nu låter vi dom ha roligt . Jag suckade " Det kommer bli världigt synd om er imorgon " Muttrade jag men visste att dom hörde . Sen kännde jag Embrys armar om mig igen . " Vart var vi " frågade han och skrattde lite med en blandning av  besvär och lycka .
Han kysste mina läppar , Jag föste undan honom. " Embry , Jag måste verkligen sova " mummlade jag trött.
Embry lyfte upp mig i sin famn och la mig i sängen och lagde dig bredvid mig . Innan jag föll i sömn hörde jag Embry viska " Jag älskar dig , glöm aldrig det !"


T-Shirts och sängkläder :))

Sängkläder från discshop 495:-  T-Shirt  från discshop 199:-

 Hood från discshop 499:-   T-shirt från discshop 199:-
 T-shirt från discshop 199:- 


Dagens bild - Bella, JacobI don´t know why but I really love this pictures :))<3


Nytt klipp från New Moon : Bella slår Paul.


Vilken skulle du köpa ? :)Dom här snygga väskorna kommer Också från http://www.discshop.se/och går att boka nu. Dom kostar 329.

Jag vet inte Vilken jag skulle välja Helst Team Jacob med jag tyckte Själva färgen var tråkig; /


Så Vilken skulle ni välja?: D

Nästa köp :)

November kommer bli min (okej Inte bara min) Twilight Månad: D Eftersom Nymåne har premiär (Stavning)
Så jag kommer Lägga undan lite pengar till bio sen ska jag köpa Detta från http://www.discshop.se/. Sen får man ju köpa lite dada Eftersom man bara får 350: - månaden: '(


Poster 99: -- t-shirt Kalender 149: --


Detta går bara att boka, men man kan köpa det i November


Armband 99: Ryggsäck Jacob 299: -- Knappar 49: --
Knappar 49: -- Puzzel Jacob 199: --
Wolf Pack Halsband 249: -- Bokmärke Jacob 49: --
Halsband Jacob 99: -:)

Kodmallar...

Hejsan Hoppsan :)

Jag fick en fråga av en som undrade hur jag gjorde min Templates ( Det som man t.ex. ser på kategori sidan som det står team Switzerland och med två bilder av Edward och Jacob )

* Gå in på http://twilightguide.com/tg/ 

* Sen gå ner på sidan till du hittar en kategori med Jacob som heter pictures & graphics

* Klicka på  Blogger  Templates.

* Välj en Templates 

* Gå ner på sidan till du hittar  en rubrik som heter Blogger Code .

* Kopiera coden

* Sätt in det på kodmallar

* Klicka på Spara kodmall .

Klart :))

Men tänk på att detta gäller blogg.se Jag vet inte hur det blir på andra bloggsajter . :)
Sen beror det på vilket blogg tema du har . Jag har retro röd och då blir det som jag har det .

Vet nu nåra andra sidor man kan hitta såna här länkar eller nån annan som kan sånt  tipsa mig :D
På denna sida som jag länka er till finns annat roligt också :D

Jag är inte speciellt dukigt på att beskriva så säg till om ni inte förstår :)

Jätte kul att ni frågar om ni undrar nåt :D

XOXO LOUISE


Dagens bild. Sam hittar Bella


Nytt

Hejsan hoppsan , som ni ser har jag ändra utseendet på min jag hoppas att ni gillar det :)

Lämna gärna en kommentar vad ni tycker !


xoxo Louise

Victoria - Dagens bild :)Är det bara jag eller som tycker att hon är oerhört vacker på denna bild ?  :)


Bilder :D

Buhuuu ! Nu måste jag radera en massa twilight/ new moon  bilder eftersom datan är typ full :'(

Så därför tänker jag lägga upp alla (nästan) twilight ´saga bilder jag har .

allt från scen bilder , nån bakom kuliserna och en bil med Rily ( om det var så han hette ?) Som är med i Eclipse ...KOmmer inte ihåg vad han som spelar honom  heter i verkligheter :/ . Sen posters  m.m *:))


                                                                       


Sjukt söt trailer!

lånad av thetwilights

Daaagens BiiildAWWW :D<3

Kalender JACOB BLACK :D

pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Twilight New Moon Movie

Kalender ..


Twilight New Moon Movie

Taylor Lautner


Mike, Bella och Jacob på Bio . Dagens bild


Asså jag älskar den här bilden så jävla skön !!:))<3


Kapitel 11: Som det ska vara

När jag slog upp ögonen låg jag i min säng igen, Embry satt vid min data och kollade sin mail . Han vände sig om och log mot mig . Han satte sig vid min sängkant och drog med baksidan av sin hand på mina svindande kinder, som han alltid när jag är ledsen . " Hmm" suckade han och tod bort sin hand. " Vadå hmm? " frågade jag och kollade ner på täcket. " Tja, vart ska jag börja ?" frågade han och höjde ena ögonbrynet " Förlåt , men Mia är ...var min bästavän" sa jag och kände tårarna komma igen . " Ja men hon tänkte döda dig !" Utbrast han ...Jag visste inte ens att Embry kunde bli arg . " Jag satte mig spikrakt upp i sängen . " Ja men det var mitt fel !" Han suckade " Det är hon som måste vara på sin vakt " röt han åt mig. Jag började gråta , dels för att han inte kunde förlåta Mia sen att han var arg på mig. " Carr, Jag älskar dig förstår du inte det ? Hon bröt dessutom mot en av delarna av avtalet vi hade med henne . " Jag ryckte till "  Hade? " pressade jag fram mellan snyftningarna. Han kollade ner i trägolvet. " Ni dödade henne" viskade jag svagt " Vad sa du ? " frågade Embry . Ilskan blossade upp i mig " NI DÖDADE HENNE !" röt jag och la armarna om mig själv för att kunna andas. Embry öppnade munnen för att säga nåt men jag avbröt honom " Gå ! " röt jag och försökte knuffa undan honom. Han sa något men jag höll för öronen . Han suckade och försvann ut ur mitt rum . Jag reste mig och gick ner för trappan . Jag satte mig vid teven och grät . Jag tog upp luren och slog mammas mobil nummer " Elisabeth Lair ?" Svarade mamma efter första signalen " Mamma det är jag " pep jag och snyftade "Vad har hänt Carro ?" Frågade mamma och vart plötsligt världigt hetsig när hon pratde . " Jag vill bara att ni kommer hem nu snälla ?" " Vi kommer ju  hem imorgon eftermiddag gumman "  Sa mamma varmt " Kan jag inte komma till Alaska då ?" Frågade jag,
"Vi kanske kan stanna några dagar till , jag vill träffa Lucas , Jag vill träffa Sarahs mamma Kate ! " Hasplade jag ur mig . " Hmm, " Mummlade mamma . Det var knäpp tyst i luren " Visst , Kan du ta dig till flyget då? " Kvittrade mamma " Mamma jag har taxi pengar och pengar till biljett , jag tar nästa flyg . " " Ja gumman jag för över lite pengar till ditt konto " Mamma var överväldigad nu fick hon ännu mer semester plus att jag kommer . Jag sprang upp och rota fram min stora resväska och franshand väska . Jag slängde ner kläderna jag fått av Alice , och mina snyggaste ut garderoben . Jag skrev en lista på grejer jag skulle ha med och bokade för varje punkt när jag slängt ner det i väskan . Det knackade på dörren och jag sprang till hallen med mascaran i vänsta och en macka i andra . Embry stod återigen i min hall . " Carro , Vi måste prata , jag är verkligen ledsen . " Jag suckade " Tyvär Embry , Jag ska till Alaska så jag hinner inte prata . " Han ryckte till " Varför ?" frågade han och tog min hand. Jag ryckte på axlarna " Ska jag vara ärlig vet jag inte , Jag måste bara bort ett tag . " Jag drog min hand ur hans och gick till diskbänken och slängde mackan i soporna . Han kollade frågande på mig , när jag gick mot honom igen . Varför gjorde han det ? Men jag la mina armar om honom " Jag älskar dig " viskade jag i hans öra . Jag kände hans varma läppar mot håret. " När kommer du hem ? " Frågade han . " Några dagar. " Svarade jag kort . " Taxin kommer nu " Mummlade han innan han pressade sin läppar mot mina . Jag flätade in mina fingrar i hans hår . Han flämtade till . " Du kanske ska packa det sista ?" Sa han och log." Mm borde ja " muttrade jag och pressade honom mot mig "Jag kommer sakna dig Embry " Han log " Jag dig , men tro inte att du slipper bli bomad med sms och samtal . " skrockade han . Jag såg taxin köra in på infarten. Jag och Embry gick ut . Han kysste mina läppar mjuk innan han hjälpte mig med väskan till taxin där han som körde tog emot den och la den i bak. Embry stod kvar tills taxin rulla iväg .
Jag hann precis med flyget och fick precis ett sms när jag skulle stänga av .

Var försiktigt , varje gång du går har du halva mitt hjärta med dig !

Embry

Jag log för mig själv innan en av personalen kom och sa till mig att stänga av mobilen . Resan gick långsamt , jag grät mycket men satt vid fönstret som tur var. Farmor , Stella och mamma stod och väntade längst fram lite längre bak stod Lucas och Delly . Delly , Min kusin jag inte träffat på tre år .
Mamma såg ängslig ut men när man såg på Stella såg mamma överlycklig ut i gemförelse. Jag sprang in i farmor famn och grät , Alla trodde väl att det var glädje trårar . Nåt man inte kunde växa ifrån var att krama sin mormor eller farmor . det var nåt speciellt med det. Farmor nöp mig löst i kinderna , Det kunde man i allafall växa ifrån. Under resan hade Embry ringt tre gånger och skickat åtta sms , Och resan var tre timmar. ett samtal varje timme .
När jag kom närmare såg jag att Delly hade blivit mycket rundare . " Du skojar " Utbrast ajg och sprang mot Delly och Lucas. " Är du med barn ?" Jublade jag . "Ja , det är jag visst är det underbart !" Sa hon lika glatt och högt som mig . När vi kom hem till farmor var det fullt med folk . " Eh , har jag missat nåt ? " Frågade jag och skämdes lite när alla skrattde . " Nej det har du inte , Bara det att ni har ju flyttat här ifrån så alla vill träffa er ! " Svarade Lucas och log . Jag nickade.
Vi satt och åt middag bara jag , Brandon, Stella , pappa , mamma och farmor . Mamma skulle vänta tills vi fick vara ensama till att fråga varför jag ville komma helt plötsligt. Pappa trodde bara att jag ångrat mig . Och jag hade så rätt .
" Vad hände gumman ? " Frågade mamma när dom andra gått ut . " Jag vill inte prata om det mamma" Jag började gråta igen . Mamma kramade mig och nickade . Hon var en mamma som var rädd för tårar ...Ironiskt eller hur .
Dagarna gick snabbt , Delly och jag åkte till stan och handla barn saker till min bliviade kusin dotter. Helt plötsligt skulle jag hem igen. Jag grät bara att tänka på det , tänk om Mia inte var där , Embry svarade aldrig på om hon levde eller inte . Tre dagar hade jag vart i Alaska . Nu satt jag på planet igen . Embry skulle komma och möta mig vid flygget och ta med mig på bio . 

Mamma och Dom andra hade redan åkt , men Embry var inte här . Jag satt i två timmar till slut ringde jag efter taxi när en välbekant person kom gående.
" MIIIAAA " Jublade jag och sprang in Mia.
" Oj , vad är det med dig ? " skrockade hon . " Jag trodde du var död !" kraxade jag
Hon spände käkarna . " Sa Embry inte det , Dom ger mig en andra chans . Svart drag föresten . " Sa hon muntert.
" Vad skulle han sagt " frågade jag fåraktigt. Hon suckade " Att jag lever kanske ? "  Hon log. " Nej ? eller kanske när jag höll för öronen... . "
" Carro , Vi kanske ska gå snart . Jag har bokat bio biljetter . " Avbröt hon.
Jag nickade och tog väskan och gick mot entrén med Mia .
När jag kom hem gick jag i säng på engång . Embry knackade på mitt fönster när alla lagt sig och höll om mig tills jag somna . Utan för satt nog Mia sten och messa med Milly.

Allt är precis som det ska och kommer att va .Kapitel 11 slut .

Alex Meraz

W.O.W. om man ändå kunnde det
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wfKaeEamzEo&hl=sv&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wfKaeEamzEo&hl=sv&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Underbara new moon bilder !

Klicka på bilden för bättre kvalité och större bild . :)
Hoppas att ni gillar dom lika mycket som jag !                   
   

Twilight SymbolerThe Cullen
The QuileuteThe Volturi

Månadens hottie Emmet Cullen / Kellan LutzFull Name:
Emmett McCarty Cullen

Status: Vampire

Date of Birth: 1915

Date of change to vampire: 1935 – two years after Rosalie – he was 20

Originally from: Tennessee

Hair color: Dark

Eye color: Vampire gold/black

Height: 6’5″

Special Ability: None

About Them: Emmett Cullen, originally born Emmett McCarty adopted son of Carlisle and Esme Cullen, adopted brother of Edward, Alice, and Jasper, and Rosalie’s husband. Known for his bear like appearance, Emmett is described as being tall, burly, extremely muscular, and to most humans, the most intimidating of his adoptive siblings. He has slightly curly dark hair and dimpled cheeks. He loves to tease the people he loves and uses his intimidating presence to sometimes push some issues.

Their Early History: In 1935 while living in Gatlinburg, Tennessee, Emmett, who was then twenty, was mauled by a bear. The injuries from the attack were so severe that he would not live. He was found by Rosalie, who had been hunting in the area at the time. Seeing Emmett she was reminded of her friend’s baby having the same curls, dimples, and innocent appearance. Refusing to let Emmett die, Rosalie carried him over a hundred miles to Appalachia back to Carlisle Cullen, asking him to spare Emmett’s life by turning him into a vampire. Emmett joined Carlisle’s coven, but initially had trouble adjusting to the family’s diet of animal blood. Emmett is at first wary of Bella, knowing Edward’s internal struggle with her and eventually romantic relationship, but eventually warms up to her. He often teases her for her clumsiness and constant blushing, and eventually votes in favor of her becoming a vampire. Emmett’s teasing continues until Bella beats him in an arm wrestling match when she is a newborn vampire in Breaking Dawn.

ACTOR BIOGRAPHY:

ACTOR BIOGRAPHY:

Name: Kellan Christopher Lutz

Nick Name(s): Krazy Kellan

Date of Birth: March 15th 1985

Height: 6’ 1”

Hair: Curly Blonde

Eye Color: Blue

Fun Fact: Kellan is fluent in Spanish and can speak some Latin.

Hometown(s): Dickinson, North Dakota; Arizona; Los Angeles, California

Career: Kellan Lutz originally started modeling at the age of 13 for Abercrombie & Fitch, but a career change was on the horizon. After graduating from high school Kellan moved to Los Angeles for college, but started acting once he arrived and he has never stopped. If he had never picked up acting, Kellan wanted to either get a degree in Chemical Engineering or become a Navy SEAL. Kellan has had numerous small roles on television shows and smaller movies until his major debut as Emmett Cullen in Twilight came in November 2008. He can also be seen in Warrior, New Moon, and Afterlife.

About Them: Born in Dickinson, North Dakota but raised mostly in Arizona, Kellan Lutz appears to be a rather typical guy his age-minus that he has 7 siblings. Kellan is the middle child with one sister and six brothers. In his free time Kellan loves to take part in extreme skateboarding & tricks, weight training, track, baseball, basketball, lacrosse, swimming, tennis, racquetball, badminton, snow skiing, snowboarding, dance, and numerous other activities. His ideal breakfast is cinnamon toast crunch with some good old steak and eggs. Taco Bell is his favorite junk food and was already good friends with Twilight co-stars Ashley Greene and Jackson Rathbone before filming Twilight.

Quick Quote: “I bet on everything. Everything. It’s just like, ‘I bet you I can spin my chair longer.’ Everything, I say ‘I bet you.’ I love to win


Bella Swan / Kristen Stewart

Ni får ursäkta att jag inte har översatt, men kommer göra det senare :)
Name:
Bella Swan

Full Name: Isabella Marie Swan Cullen

Date of Birth: September 13, 1987

Date of Change to a Vampire: Sept 13, 2006

Originally from: Phoenix, Arizona

Hair color: Brown

Eye color: Brown

Height: 5’4”

Type: Human-later Vampire

Special Ability: Shields herself and others from mental attacks

About Them: Isabella “Bella” Marie Swan, later Isabella Marie Cullen, is an average, clumsy, accident-prone girl who moves from Phoenix, Arizona, to Forks, Washington, to live with her father, Charlie. Though many boys are attracted to her when she arrives, she falls in love with Edward Cullen, a mysterious boy she discovers to be a vampire. Desperate not to lose him, Bella vows to stay with Edward, even if it means turning into a vampire herself, despite Edward’s wishes. In an effort to keep her safe, he leaves the town of Forks. Jacob Black, a werewolf from the Quileute tribe and the son of Bella’s father’s best friend, comforts her in that time and Bella falls in love with him as well.

Bella is described as an understanding, caring, serious, shy, and intelligent person, with a very dry sense of humor, and is noted for being very clumsy, and also stubborn. She has a very private mind, which is thought to be why Edward is unable to see her thoughts, and she is determined to become a vampire. She is also said to be terrible at lying, but occasionally demonstrates good acting ability. Bella becomes faint at the smell of blood, though this does not bother her once she becomes a vampire — this trait may also be the reason why Bella does not hunger for blood as strongly as most newborn vampires.

After Bella is changed into a vampire by Edward Cullen in Breaking Dawn, she becomes very beautiful-her already pale skin becoming even whiter, her hair becoming darker, and her lips becoming fuller. After her transformation she has the ability to shield her and others’ minds from mental attacks. With her newfound ability, it is also discovered that Bella is incredibly self-controlled, much to the astonishment of the whole Cullen family-mostly Jasper. Bella learns to remove the shield from her own mind with the help of Kate, another vampire, and surprises Edward one night with all of her thoughts he has always missed out on.

Bella is described in the novels as being pale-skinned with brown hair and eyes, and a heart shaped face. Beyond this, a detailed description of her appearance is never given in the series. Stephenie Meyer explains that she “left out a detailed description of Bella in the book so that the reader could more easily step into her shoes.” While Meyer stresses that “Bella’s looks are open to interpretation”, she does supply her own personal interpretation on her website, describing Bella as: “very fair-skinned, with long, straight, dark brown hair and chocolate brown eyes. Her face is heart-shaped—a wide forehead with a widow’s peak, large, wide-spaced eyes, prominent cheekbones, and then a thin nose and a narrow jaw with a pointed chin. Her lips are a little out of proportion, a bit too full for her jaw line. Her eyebrows are darker than her hair and more straight than they are arched. She’s five foot four inches tall, slender but not at all muscular, and weighs about 115 pounds. She has stubby fingernails because she has a nervous habit of biting them.” Stephenie Meyer has stated that Bella’s “tragic flaw” in Eclipse is her lack of self-knowledge. After being turned into a vampire, she describes having a more clear view of the world.

Their Early History: Due to being human, there is no past for Bella Swan. Only the future lies ahead of her.


ACTRESS  BIOGRAPHY:


Name:
Kristen Jaymes Stewart

Nick Name(s): Kris, KStew

Date of Birth: April 9th 1990

Height: 5’6”

Hair: Long Brunette

Eye Color: Green

Fun Fact: Kristen got a record player for her birthday because of her love for classic rock.

Hometown(s): Los Angeles, California; Colorado

Career: Kristen Stewart started off her acting career with a bang after an agent saw her perform in a school Christmas show at eight years old. She landed the major role of Jodie Foster’s diabetic daughter in Panic Room. The film was a success and Stewart got noticed for her performance. She then was caste in Cold Creek Manor, however the film was not a big hit at the box office. Next she played the lead in the kids-comedy Catch that Kid! and was a success for the younger crowd. One of her most memorable films is Speak where Kristen played a young teenage girl who after being raped stops all verbal contact with those around her. Kristen received high praise for her performance even though she had only a few speaking lines, but kept up a dark-witted commentary inside her head throughout the film. She then landed several other roles in various films including Zathura, Fierce People, and In the Land of Women all which received mixed reviews and success. She got back on track with Into the Wild with her sturdy superb performance as Tracy, a teenage singer with a crush on a young adventurer. Since then her other films include Adventure Land, Jumper, and Twilight, where she plays clumsy, recluse Bella Swan. Her next roles include New Moon, K-11, and The Runaways.

About Them: Kristen Jaymes Stewart was born and raised in Los Angeles, California, to her father, John Stewart, who is a stage manager and television producer who works for Fox and her mother, Jules Mann-Stewart, who is a scriptwriter who came from Sydney, Australia. She attended school until the seventh grade when she then continued her education by correspondence/homeschool. She has an older brother, Cameron Stewart, she plays the guitar, and she is a fan of rock music-her favorite bands include U2, Radiohead, The Beatles, The Specials, Laura Marling, Green Day, Nirvana and Beck. In a 2008 interview with Vanity Fair, Kristen confirmed she is dating actor Michael Angarano. Stewart has expressed a desire to live and work in Australia, saying, “I want to go to Sydney University in Australia. My mom’s from there.” Stewart is very close friends with her Twilight co-star Nikki Reed. Kristen loves to surf and has three dogs: Oz, a border collie mix, Jack and Lily who are mutts. She also owns a cat named ‘Jella’. She has appeared in a commercial for Porsche-ironic from the standpoint of Twilight. Although born in LA, she was raised during some of her early years in Colorado. She greatly admires actor Heath Ledger and actress Evan Rachel Wood. Kristen’s favorite book is East of Eden by John Steinbeck. She wants to go to college to major in literature. Kristen is ranked #8 in AIM’s 100 Celebs Under 25. Her favorite horror movie is The Shining.

Quick Quote: (about her love for acting) “I love it because I love to tell stories. I like being in movies that have a great story. I’m not so interested in being a Hollywood star. It’s a job, you know. When you wake up at six in the morning every day for a week, it feels like hard work.”


Dagens bild.

Eftersom Kellan Lutz är månadens Hottie passar det ju bra att han får vara med på "Dagens Bild"  minst
 en gång i allafall .
Hababa , dregel varning?

Brown Eyes

Tänker på Jacob och Bella när jag hör den här låten . Lady Gaga: Brown eyes

Dagens bild - Victoria
Tycker hon är världigt vacker på denna bild :)

Tack Millan !
Gud ! Kollade nyss min mail och fick se att jag fått mail av en av mina blogg läsare som jag även mailar med och hon hade gjort detta till min serie :D

Tack så jätte jätte mycket Millan!:)) blir alldeles tår ögd !

Skådisarna i Eclipse ...( troligen )

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE Cast List

Kristen Stewart är Bella Swan
Robert Pattinson är Edward Cullen
Taylor Lautner är Jacob Black

Cullen Familjen
Ashley Greene ärAlice Cullen
Peter Facinelli är Dr. Carlisle
Elizabeth Reaser är Esme Cullen
Kellan Lutz är Emmett Cullen
Nikki Reed är Rosalie Hale
Jackson Rathbone är Jasper Hale

Varulvarna
Chaske Spencer är Sam Uley

Bronson Pelletier är Jared
Alex Meraz är Paul
Kiowa Gordon är Embry Call
Tyson Houseman är Quil Ateara 

Andra Quileutes
Gil Birmingham är Billy Black
Tinsel Korey är Emily

Normad Vampyrerna
Bryce Dallas Howard är Victoria

Volturi

Cameron Bright är Alec
Charlie Bewley är Demetri
Daniel Cudmore är Felix
Dakota Fanning är Jane

Additional Returning Cast Members
Billy Burke är Charlie Swan
Sarah Clarke är Renee Dwyer
Anna Kendrick är Jessica
Michael Welch är Mike
Christian Serratos är Angela
Justin Chon är Eric

Nya Karaktärer
Xavier Samuel är Riley
Catalina Sandino Moreno är Maria
Jack Huston är Royce King
Julia Jones är Leah Clearwater
BooBoo Stewart är Seth Clearwater
Jodelle Ferland är Bree

Embry Call / Kiowa Gordon

Nu tänkte jag skriva lite om skådisarna ut " THE TWILIGHT SAGA " och eftersom Embry Call är en av huvudpersonerna i min serie börjar jag med honom.


I FILMEN


Namn: Embry Call

Sort: Människa / varulv/ formskiftare

Speciell talang: Ingen

Födelse år: 1990

Bor: LaPush

Hår färg: svart

Ögon färg: bruna

Längd: Kunnde inte översätta

Om Embry : 

Embry Call är en nära vän till Jacob Black genom nästan hela Twilight serien . Som varg har han en grå färg med mörka fläckar på ryggen . Han är Jacobs barndoms vän och står alltid vid Jacobs sida. Embry kallar Bella för "vampyr flickan" Efter som hon umgicks med Cullens . Embrys mamma tillhör Makah stammen , inte Quileutes. För att bli en Varulv och tillhöra Quileute måste ens pappa tillhöra stammen. Folk tror att Embry kan vara halvbror med Quil Ateara , Jaocb Black eller Sam Uley . Synd bara att man inte får veta vem han är halv-bror med .

I VERKLIGA LIVET .'


Namn: Kiowa Gordon

Smeknamn: Ki

Födelse år: 1990

Längd: Kunnde inte översätta

Hår : Brunett

Ögon: Bruna

Hemorter : Cave Creek och Mesa, ArizonaKapitel 10: Liv och kärlek

Jag tog på mig skorna och sprang mot dörren men kom inte lång förren jag sprang in i Alice. " Carro , jag tror inte att det är en sån bra idé att du går ut dit " Sa Alice och tog tag i mina axlar. " Jag tänker inte låta dom skada Mia " vräste och hörde hur rörsten skar sig. Jag vred mig ur hennes lösa grep och sprang . In i skogen , Den plats som var den allra faligaste för mig eller rättare sagt min familj. Men det var inte det jag tänkte på nu utan att rädda Mia , Hon var min bästa vän även om hon var vampyr och försökte döda mig ! ... Jag hörde ett morrande snälla säg att det är Paul eller en annan formskiftare snälla.. Så rätt jag hade Jared stod undefär niohundra meter ifrån mig och gick närmare . Han knuffade mig med nosen i ryggen . " Tänker ni döda henne ? " frågade jag med svag röst. Jared kollade ner och knuffade mig igen . " Jared , jag kan inte låta det hända !" Sa jag med starkare röst " Det är samma sak som om Cullens skulle döda Paul eller Sam eller Jake för dig !" röt jag och försökte tränga mig förbi. Jared morrade men inte på ett sätt som jag vart rädd utan det var som att han sa 'Gö bara som jag säger'
Jag fräste som en katt och satte mig på den blöta marken . Jared himmlade med ögonen och satte sig han också . Skulle han aldrig ge sig eller ? Jag tog upp mobilen och började spela snake . Jared lagde huvudet på tassarna och stirrade på mig , nu kändes det läskigt. De bruna ögonen stirrade fixserat på mig . Till sluta reste jag mig vilken Jared gjorde också . "Leker vi följa Jon eller ? " snäste jag och försökte ta mig förbi igen .
Plötsligt hörde vi ett skrik , av smärta och räddsla . Det var öronbedövade . Jag stirrade på Jared för ett svar men han sprang mot ljudet  och jag efter när jag kännde knäna . Grenarna rispade mot min tröja , Hopppas bara att den inte går sönder , Stella dödarna mig i såfall .
Alice Cullen står plötsligt framför mig och jag springer rakt in i henne ....igen .
" Alice " Flämtade jag , " Jag måste ...Mia  tänk om " Var allt jag fick fram. Alice slog armarna om mig, Hon var verkligen is kall , jag började skaka tänder och Alice släppte mig men hade händerna kvar på mina axlar. " Carro , lugn " Sa hon , hon tog min hand och drog mig mot huset . " NEJ ! " vrålade jag och slet handen ur hennes. Hon kollade beskymrat på mig " Förlåt Alice ! " Sa jag snabbt " Jag är bara orolig. Mia är min bästa vän och dom får inte döda henne ! " Sa jag med stark röst. Alice nickade och släppte min hand " Men Carro, " Sa hon
" Jag vill inte få problem för att jag släpper dig , Då kommer Embry döda mig . " Försatte hon och lyfte upp mig på sin rygg. Och vi flög fram , Hon var snabbare än Mia men inte än Embry. Vi var snart i en liten glänta där Paul och Jasper stog och höll i Mia i armarna , Sam , Jake ,Embry , Quil och Seth stog tre meter ifrån Mia och mummlade med varandra . Edward och Bella gick med eleganta steg mot Sam och viskade nåt . Sam kollade ner och mummalde nåt och Esme ryckte till och såg sorgsen ut . " Mia " Sa Jake med sin lite hesa röst och såg sorgsen ut.
" Du vet reglerna , Om du anfaller en människa så , Får vi göra vårt jobb och detta är lite värre eftersom det var din vän och en av våras prägling. " Jacob lät så ...Vuxen när han pratade . " Paul , Jasper " mummlade Jake och vände på klacken . Då gjorde jag det jag måste göra jag för att rädda min vän " NEJ ! "  Alice lyfte ner mig och log stolt över mig ocg ja handen på min rygg och puttade lite på mig att gå fram . " Det är fegt att gömma sig när man sagt sin åsikt ." mummlade hon i mitt öga . Jag började gå in i gläntan med Alice tätt bakom mig " Alice ! " Röt Edward liskt och Alice kollade menade på mig . " Bli inte arg på Alice nu! " Sa jag stark och förvånad över att jag kunnde göra det trots att jag var rädd och ledsen. " Jag tvingade henne att ta mig hit " Sa jag sen . " Du har inget med det här att göra" Sa Embry som skiftat from till människa och kom ut utr skogen . " Det har jag visst det !" röt jag och ställde mig på tå för att komma högre upp . Emmett skrockade roat i bakgrunden . " Nej det har du inte " instämde Quil . Embry såg på honom med ett tacksamt leende . " Jag kan inte säga så mycket men jag håller fakriskt med Carolina " Sa Esme och vände sin blick mot mig som var full av kärlek . " Vill ni verkligen skada henne så " Sa Esme varmt . " Du skyddar bara Mia för att hon är som ni , Vampyr eller för att hon är lika som Nessie !" Sa Brady en av dom yngsta vargarna. Sam och Jacob vände blicken mot honom och Brady stängde munnen direkt. " Embry ta Carro härifrån medans vi överväger . " Vänta" mummalde Mia och vände upp huvudet mot mig. " Snälla ?" Hon kollade på Jacob och Edward . " Hon vill bara ge Carro en kram . " Muttrade Edward . Jacob tvekade men nickade och jag sprang fram . Mia slog sina varma armar om mig " Förlåt mig " viskade hon i mitt öra . " Det är okej Mia " Svarade jag lugnade och kände hennes tårar mot mig axel. Embry grep tag om min arm och drog mig mot skogen . " Jag kan gå själv" snäste jag och kände tårarna som jag försökt hålla kvar börja rinna . jag mötte Mias blick en sista gång. Embry bet sig ängsligt i läppen . Vi gick in i skogen men när vi var utom syn håll stannde Embry , jag fortsatte gå . " Carr , jag vill bära sig "  Sa han plötsligt , Vi hade inte hört varandas rösten på hela en kilometer , förutom mina snyftningar. " Nej " Sa jag och började storböla igen och föll ner på knä i skogen . " Carrcarr , snälla . Du är utmattad du orkar inte gå vi har flera kilometer kvar. " Jaha då får jag väl sova under en gran då för du rör mig inte . " vräste jag och kände att det skar sig lite i hjärtat nät jag sa att han inte fick röra mig. Embry suckade tungt " Du måste väl skoja ?Carolina du kan inte låta det gå ut över vår relation att Mia bryter mot avtalet ?" Sa han med skarp röst. " Jo det verkar som att jag tänker låta det göra det " Svarde jag kaxigt och öppnade ögonen efter att ha bludat ett tag för att få tårarna att sluta rinna , Han stod framför mig nu . Han såg ännu större ut nu när jag såg honom uppefrån . Jag lage armarna i kors. Embry satte sig på knä , som man gör när man ska fria till nån och drog mig i sin famn men jag föste undan honom. Jag reste mig och började gå igen med Embry tätt efter. Det  tog nog runt tre timmar att gå dom sista kilometrarna . Jag såg mitt hus och jag började springa . Embry följde fortfarande efter mig . Jag ville inte att han skulle gå , " Du måste hindra det " Sa jag för första gången och såg att Embry ryckte till lite av att jag pratade. " Jag kan inte " svarade han oberört. Jag vände mig om , hans vanligtvis varma glada ansikte var hårt , kallt och sorgset. Jag kände tårarna rinna igen , Skulle dom aldrig sluta ?. " Carro , Jag har ingen position som gör att Jacob måste bry sig om vad jag säger." Svarde han , hand röst var lika hård och kallt som hans ansikte . Jag vände mig om mot bänken igen tillslut hörde jag Embry sucka och gå mot yterdörren , Han smäller igen dörren och han skakar i hela kroppen när han går över gräsmattan till skogen . Jag satte mig vid köksbordet och började gråta igen . Vilken bra start första dagen jag ska vara ensam i tre dagar utan sällskap av nån vuxen och så händer detta . Jag ville att mamma skulle vara här , Jag ville att Sarah skulel vara här. Varför skulle alla mian vänner dö? . Jag har inte vart världens bästa människa jag har vart i mycket slagsmål , men jag är inte sån längre . Det har försvunnit efter all terapi . Först Sarah , sen Mia och nu Embry . Skulle han nånsin förlåta mig . Även om Mia skulle dö ikväll så skulle hon vara min bästa vän, Vad som än händer . Embry kommer alltid vara den rätte för mig , vad som än händer . Även om både min bästa vän och pojkvän skulle lämna mig ikväll skulle jag aldrig kunna glömma dom eller nåt sånt.  Dom skulle alltid vara Mia min bästa vän och Embry mitt livs kärlek .

Jag kännade en kall hand mot min rygg , Men jag brydde mig inte att det kanske var Stellas beundrare mitt liv var ändå skit, så varför bry sig om man dör ? Men när jag hörde den varma , moderliga rösten lugnde sig mitt hjärta . Jag vände på huvudet och såg Esmes ansikte vid stolen bredvid min . Jag hade somnat mitt på köksbordet. Jag satte mig upp och suckade . Esme reste sig och hämtade en disk trasa . Jag såg att det var alldeles fuktigt på bodet av mina tårar. Jag såg sedan att Jacob stod i dörr öppningen och han kollade ängsligt på mig. " Du kanske ska låsa dörren " Muttrade han och satte sig vid stolen snet mot mig. " Vart är Embry ?" frågade jag och vaknade till lite. " Jag vet inte , vi får ingen kontakt med honom heller " svarade han och han lyckades lite dölja att han anklagade mig för det . Jag nickade och kände en ny flod rinna för kinderna , det gjorde ont , det sved. " Jacob " Sa Esme varnade med ändå varmt. Jake reste sig och gick ut. Jag kollade på klockan och reste mig snabbt , jag var sen till skolan men Esme ställde sig ivägen för mig " Lugn Carro, Jag har sjukanmält dig , Du bör nog inte gå till skolan när du mår såhär . " Esmes oroliga ögon var mörkare än igår , Jag bakade automatiskt. " Vad sa dom om att du ringde ?" frågade jag för att inte börja tänka på Mia eller Embry. " Att jag var en nära vän till familjen , Jag sa att du hade migrän och absolut inte kunde komma till skolan. " Förklarade hon.
Esme var hos mig hela dagen , Hon gick runt och städade och pyslade . Det var faktiskt mysigt att ha henne här, lite senare kom Alice, Nessie, Jacob och Carlisle . Alica hade med sig två stora pizzor , Jag och Nessie kollade chockerad på Jake när han toh bit efter bit och åt ena pizzan själv . Esme och Alice var kvar tills jag somna om  inte längre.
När jag vaknade var det fortfarande mörkt. Jag svettades och min t-shirt satt fast klistrad mot ryggen . Esme satt plötsligt vid min sängkant. Hon la sin svala hand på min panna . " Bara en mardröm" Sa hon mjuk och kysste min panna . Hon var nästan mer som en mor mot mig än min egen mamma var . Jag nickade bara och kännde att jag var alldeles torr i halsen . Jag slängde benen över sängkanten " Ska bara hämta vatten " förklarade jag för Esme . Esme nickade och log . När Esme försvunnit ur mitt rum byte jag kläder till ett par andra shorts och tröja . Jag såg en stor vit kartong på bordet . Jag gick fram och lyfte locket det första jag såg i det svaga ljuset var ett vit ark
Jag måste säga att för att vara en sån vacker tjej har du knappt några snygga plagg.
Rosalie har bara användt det en gång

Kram Alice .

Jag betraktade texten. Gav hon mig kläder ? Jag tände skriv bords lampan och tog upp några linnen och byxor och en kjol . Jag betraktde dom länge . Det var ju märkes kläder ! Det senaste också , hur kan dom bara ge bort det ?
" Gillar du kläderna ? " Frågade Alice som stod lutad mot väggen . Jag ryckte till  och nickade " Gud ja , men jag förstår inte varför ni ger mig kläder ?" frågade jag och kollade vaksamt på henne. Hon skrattade " Vi vill inte slänga allt och du och Rose har nog samma storlek , vi använder kläderna nästan bara en gång. Du kan få kassvis om det är så " Skrockade hon . Jag log blygt. Jag tog på mig morgonrocken och tofflorna " Vad har du för
skostorlek?" frågade Alice när vi gick ner för trappan . Men jag hann inte svara förren jag såg henne hålla en av mina skor för att kolla " Åh , Du har samma storlek som Esme och Rose . " Sa Alice och skuttade in till köket. Jag gick till köket och tog fram ett glas och satte på vattnet och hade glaset under kranen och drack girigt upp allt .
Jag satte mig vid tv:n med Esme och Carlisle. Plötsligt for Esme och Carlisle upp ur soffan ut genom dörren . Jag reser mig för att kollade vart dom tagit vägen men det ända jag ser i hallen är Embry . Hans ansikte var trött och ängsligt. Jag sprang mot han in i hans famn. Vi kunnde ha stått i min hall och bara hållt om varandra i flera timmar, vi skulle nog inte ens märka om ett tredje värdskrig bröt ut i mitt kök .
Mina sorgsna trårar vart till lyckliga tårar, Jag hade inte förlorat Embry .
Men kanske Mia.....


Kapitel 10 slut! nästa nummer kommer i veckan ;D


Taylor Launters flickvänner

Har gjort lite förskningar eftersom att det var nån som fråga vilka tjejer Taylor Lautner har dejtat så jag har kollat runt lite och hittat dessa bevis.

 Taylor och Sara  Hicks  påväg ifårn en resturang i LA .

Sen har vi ...

 Taylor Launter och Selena Gomez...
( Skulle göra vad som helst för att få byta plats med henne ;D skulle inte ni ? )


 Jag skulle även kunna tänka mig att byta plats med Taylor Swift ..Iallafall på denna bild ;D men nu vet ju inte om det är sant att dessa två är ihop för att dom syns ihop . Vissa säger att dom är det vissa säger att det bara är vänner . .. Än sen?  Men i den här filmen verkr dom i allafall vara ett par så dom blir " på låtsas i film par " xD


Sen vet jag inte vilka fler han har dejtat .. Men vet ni nån mer kommentera :)

Dagens Bild :Viktoria och Laurent


The twilight saga bilder :)

                           

Dagens bild ;D

     Bara älskar den här bilden ! Gör inte ni det ? :D


Kapitel 9: Räddning

Han stod rakt framför mig , dom blodröda ögonen kollade djup in i mina . Där stod jag mellan vampyren och min syster Stella. Han hade ett lömskt hånflin på läpparna. Jag såg Embrys livlösa kropp tre meter ifrån mig. Vampyren hukade sig och stod språnget. 
Jag satte mig stuprätt upp sängen med ett skrik och kände svetten och tårarna rinna. Jag kände två varma enroma armar runt mig . Embry kramde mig hårt " Vad är det Carr? " jag ruskade på huvudet för samla tankarna. Jag kröp ur hans grep och vände mig mot honom . Han studerade mig intensivt. Jag slängde mig i  hans famn " Bara en mardröm " viskade jag och kännde tårarna rinna. " Vad drömmde du ?" Han kysste min panna och kramade mig igen. " Inget viktigt" Svarade jag bara . Sen kröp jag under täcket igen och somna om bredvid Embry.
" SKYNDA DIG STELLA ! JAG , PAPPA OCH BRANDON ÄR REDAN KLARA ! Skrek mamma . Jag stönade och vände på mig och kollade på väcka klockan . Fem på morgonen. Jag suckade , Embry hade redan sprungit hem . Jag vände mig om för att försöka somna om .

När jag kom till skolan satt Milly och Mia som vanligt vid parkeringen och väntade på mig . Milly såg för en gångs skull glad ut sen Alex och Irma insedenten . Mia därimot såg inte lika glad ut.
" Hejsan tjejer!" ropade jag när jag kom på cyklen . Dom vinkade glatt tillbaka och kom springades . " Gud hur orkar ni springa sådär så tidigt" Frågade jag och gäspade. " Vi har håltimme till lunch " jublade Milly . Mia mötte min blick och all humor var borta . " Eh , Carro ..får jag prata med dig ?" Frågade hon och tog min hand. Hennes hand var kallare än vanligt och jag ryste till . Milly nickade bara och gick tillbaka till bilen och satte sig där.
" Du går ingenstans utan beskydd okej ? "Jag såg oron i hennes ögon. " Har det hänt nåt ?" frågade jag och la huvudet på sned Mia suckade ." Har du sett Embry idag ?" frågade hon utmannade . " Ne, nej hurså? " frågade jag och kände hur rädslan började glöda inne i mig. " Ne precis , den där äckliga mannen var två meter från ditt hus " väste hon mellan sina vita tänder. " VAD !?" Utbrast jag och kände blickarna bakom ryggen vändas mot oss. " två meter , det var därför Embry inte var hos dig när du vakna , Men lugn du hade bevakning Quil kom dit så fort han hörde Embrys tankar. Jag ryckte till . " Är Embry där ute och letar en farliga mentalt förstörda kallhjärtatde ...." Jag avbröt mig själv när jag upptäckte vad jag sa men som tur log Mia ." Tack för den , Tur att jag har ett hjärta annars skulle jag ..." Avbröt hon sig och började skratta.
" Embry som skulle med mig hem " suckade jag när jag och Mia lite senare satt vid vårt vanliga bord i matsalen. " "Vart är han då ? " frågade Milly . Jag hade helt glömmt att hon satt där . " Eh, han hade huvudvärk och kunnde inte komma till skolan " svarade Mia snabbt precis som att hon kände paniken i mig. " Vad är det ni döljer för mig ?" snäste Milly efter fem minuters tystand. Jag och Mia tittade på varandra . Jag bet mig hårt i läppen . Mia kollade bara på sin mat.  Milly suckade " Nehe skit i då " snäste hon ilsket innan hon reste sig och gick . Jag och Mia kollade fortfarande ner. Vi var tysta ännu en stund. " Du måste berätta " Sa jag sedan och tog en morot och började knappra på den .  " Ja , jag antar det"  Milly satt redan i salen när vi kom in . Mia satte sig på platsen bredvid henne och jag hörde henen säga : Jag berättar imorgon ,jag lovar Mill" Milly nickade bara precis då kom läraren in . De två timmarna gick sakta . Naturvetenskap gick alltid segt. . '
När lektionen var slut sprang jag nästan ut med Mia i hälarna. " Mia, jag vill gå uit i skogen " Sa jag när vi gick påväg hem till mig. Mia små log när hon gick i männsklig hastighet och lekte med nycklarna till mitt hus. " Jag vet inte" mummlade hon och slutade leka med nycklarna . " Snälla ? " Bad jag och och gick ner på knä mitt på trotoaren. " Ahh, okej då " suckade hon och lyfte upp mig på ryggen och började springa. Det var första gången Mia sprang med mig . Det var inte som med Embry , det var inte lika varmt .
Plötligt stannade Mia och lyfte ner mig , " Tänkte att du kanske ville gå och njuta av skogen " Sa hon och log. Jag tog fram mobilen och satte på en låt . " Nej stäng av ! " Utbrast Mia och tog ifrån mig telefonen och stängde av musiken . "Vad ?" snäste jag och tog tillbaka mobilen och la den i jackfickan. " Det räcker med att du luktar långväg,  Du vill inte höras mer än du redan gör . Mia gav mig en sträng blick . " Det är nog bäst att vi går hem ." Sa hon och lyfte upp mig på sin rygg . Mia springer genom skogen . Vi är bakom mitt hus på bara några minuter,
" Ska vi gå in ?" frågade Mia när jag bara står och försöker stå rakt . Jag nickar bara och vi går in . Mia tar upp läxböckerna och sätter sig vif bordet. " Hur känns det att vara ensam hemma i tredagar då ? " frågade hon och log . " Himmelskt " skrockade jag och satte på musik på svag volym. " Jag ska bara diska undan från igår"  Sa jag när jag spolade upp vatten i diskskon och slängde ner alla bestik och började gnugga med svampen på en gaffel . När jag satt den i den lilla koppen för att torka när jag sköljt den och ska ta upp ett nytt bestik känner jag hur det börjar svida i handflatan . Jag tar upp handen och ser i ögonvrån hur Mia stelnar till och ställer sig upp . Jag tar upp handen och pressar handen mot det djupa såret för att stoppa blodet . Jag hör ett brak bakom mig och vänder mig om . Mias ögon var svarta , hennes tänder blottade hon stod hukad mitt i mitt kök . Jag vänder blicken neråt och ser en av köksstolarna i bitar . Mia morrar hotfullt . Mia tar ett smidigt steg framåt . Jag står helt stilla utan att andas, Mia tar ett språng men jag känner inte hennes kalla, hårda kropp mot mig ´, utan en varm lite mjukare kropp.  Embry höll om mig hårt medans Sam , Jacob och Jasper Cullen försöker få ut Mia ur huset Carlisle kommer mot mig med Alice i hälarna . " Hur mår du Carolina  " Frågar Embry när han släpper taget om mig. Jag nickade och grimaserade när Carlisle tog upp min hand. Det hade slutat blöda men hela handen var full av blod . Embry kollade ängsligt mot mig innan han försvann genom dörröppningen . " Hur kunnde ni veta att.." Jag avbröt mig själv när jag kännde att rösten skar sig lite . Alice log uppmuntrande mot mig " Jag kan se in i framtiden och när jag såg dig ...." Hon avbröt sig hon med " Kom vi så fort vi kunnde. Vi får egentiligen inte vara på erat område men Jakob gav oss tillstånd att hjälpa till mest för Embry är hans bästa vän . " Jag kom plötslogt på varför hon pratade så hysteriskt , Jag kännde plötsligt ett hugg i handen när Carlisle lindade. " Tja det behöver inte sys men Embry eller nån får hjälpa dig att byta förband imorgon innan skolan.
" Vart tog Embry vägen ?" frågade jag och reste mig förfort.  " Han med Mia tror jag " svarde Alice . " VA!" Utbrast jag " Dom tänker väl inte döda henne! " Skrek jag .
Carlisle och Alice satt alldeles stila och kollade ner på mitt golv .
Dom fick inte , det var en olycka  . Jag kunde inte tro det , Embry skulle aldrig döda Mia
Eller ?....

Dagens bild :))

 

Tycker den är så vacker :))

lägg in detta .....

_♥_♥___♥_♥_ Put this
♥___♥_♥___♥ Heart on your
_♥___♥___♥_ Page if
__♥_____♥__ You love
___♥___♥___ Twilight ♥
____♥_♥____
_____♥_____
Dagens bild

  Embry Emliy och Jared :D<3

Robert ( nu och då )

 Visst var väl Robert Pattison söt som liten ;)Men den söta lilla ungen är nu het het het HET !

Dagens bild

Hejsan Hoppsan . Nu tänkte jag börja med något nytt nämligen dagens bild .

Och detta blir dagens bild!:D


Lixom detta är en helt underbar bild ... håller ni inte med! ;)

Månadens Hottie (oktober.)I oktober blir det Kellan Lutz som blir månadens snygging

och behöver jag säga varför ?? 

Svar: När kommer nästa kapitel av Cold-Dreams

Nu är jag ÄNTILIGEN  hemma från konfa läggret * pust* Det var rätt okej :)

(Skriver mer om det senare )

Jag fått kommentarer som undrar när nästa kapitel av Cold-dreams kommer och det kommer i  veckan !

Men det skulle vara så roligt om ni kunnde he mig nån länk eller nåt så jag kan svara när ni frågar det . Mail, blogg, frida namn, kamrat eller bdb playahead (staving) etc.

Hoppas alla har haft en rolig helg !:))

xoxo louise


Hej då !

"pust pust" nu har jag rusat runt i hela huset och packat och Emme kommer om bara några minuter *suck*
Jag ville bara säga hej då sä länge tiller läsare som jag inte kommer höra nåt av på några dagar :'/


Vi höres och synnes men jag bjuder på en av mina favvo twilight bilder

xoxo


kommer inte blogga

Hejsan hoppsan nu har jag tyvär tråkiga nyheter '!

Jag kommer inte kunna  under helgen för jag ska på konfa läger :'(

Men skriver på Söndag när jag kommit hem eller på måndag .
xoxo louise