. . -

Om Carolina

 Så här tänkte jag mig Carolina på ett ungefär


Namn: Carolina Geogina Stephani Lair
Ålder: 16
Längd: 173

Kapitel 8 : Offer


Nästa dag var Mia helt omöjlig . Hon bad om ursäkt så fort Milly inte var i närheten , för att hon inte skulle märka vad som hände . Jag sa att det  var okej och att det var mitt fel men hon ville inte ge sig. Under lunchen fick jag säga till Quil och Jared att skälla på henne och säga att det var mitt fel .
Efter skolan följde Embry med mig hem och träffade då mina föräldrar på riktigt. Vilket jag tyckte va oändligt jobbigt.
Men det ända jag och Embry gjorde var att plugga, kolla film och såna saker . Pappa trodde att det var mycket grövre saker som hände bakom den stängda och låsta dörren . Jag satt nu vid matbordet och petade i korvgrytan mamma gjort. Pappa åt och försökte att se oberörd ut. " Hur är det gumman ?" frågade mamma ängsligt, när hon såg att jag inte åt. Det värsta var att mamma trodde att hon kunnde laga mat men att vi bara ville äta hennes mat vid speciella tillfällen . Vilket egentligen var fel men det kunde vi inte berätta. " Jag mår illa " svarde jag och petade för att slippa stoppa sörjan i munnen . Pappa spände blicken i mig och spännde käkarna. Jag suckade , reste mig och ställde tallriken på diskbänken . Jag gick till hallen och drog på mig skorna och jackan och gick ut . Jag skulle till affärn och köpa bananer, bläbärs soppa och coca cola så mamma trodde på mig . Kanske skulle jah slippa skolan då också .
När jag gick in i affären fångade en man min blick han var likblek röda ögon och påminde och mannen i skogen . Jag stack ner handen i byxfickan och plocka upp mobilen och slog Embrys nummer . Han svarde såklart inte , jag provade med Mias inget svar. Jag gick en lång omväg förbi honom och köpte det jag behövde och provade Pauls nummer också som jag fått under lunchen idag . " Hallå?" Svarde han trött och gäspade. " Paul , Vet du var Embry är ? " sa jag så tyst jag kunnde . " Varför viskar du ?" frågade han och lätt plötsligt klar vaken  " Nån följer efter mig han har r.ö.d.a ö.g.o.n . Stavade jag och hörde hur Paul drog efter andan . " Jake ! " skrek han högt och jag hörde Jake ropa tillbaka " Carro är förföljd . "
" Ursäkta mig, Men kan du hjälpa mig ? " Frågade en röst som sammet , jag ryckte till och vände mig om och vart stel av skräck. " Jag letar efter Stella Lairs hus , Vet du vart det ligger ." Frågade han med ett leende . Jag kunnde inte prata så jag skakade bara på huvudet . " Okej , tack i allafall " spann rösten och försvann. Sen gick han . " Carro , Carolina !" hörde jag nån ropa bakom mig men jag vart inte rädd , jag kännde igen Seths röst . Jag stod fortfarande stilla . " Carro hör du mig ?" Han ruskade på mig vilket fick mig att vakna . " Ja  Seth " viskade jag med skör röst.
" Vad ville han ? " frågade Seth och plockade upp min mobil som jag tydligen tappat i marken .
" Han ville veta " sa jag och svallde hårt Seth la en hand och min axel för att lugna mig . " Han ville vet var Stella bor " Svarde jag sen och kände tårarna rinna ner för mina kinder. Seths ögon vart stora av fasa och tog upp sin mobil . " Hej det är Seth , Leah du måste få dom andra att sammlans nånstans helst inte hos Billy ..okej ? " Jag hörde Leah svara innan han la på och drog ner mig mot stranden och satte mig på en sten . Han gick till vattnet och kupade sina händer och fångade upp vatten i dom . Jag kollade fåraktigt på honom . " Bli inte förbannad på mig nu " sa han innan han stänkte  vattnet i ansiktet på mig. Det fick mig att känna mig bättre till mods . " Seth , jag tror att jag går hem nu , Jag vill kolla så att Stella mår bra . " Sa jag och reste mig . " Nej !" utbrast han och höll mig i armen . Jag kolla strängt på honom. " Sam vill checka av skogen runt huset först och sätta Paul , Jake och Embry på övervakning ." " Men det kan ha hänt nåt " Tårarna började rinna igen . " Nej då skulle jag vara i skogen nu , Jacob har nog redan pratat med Billy och Sue . Dom sitter nog som ugglor och kollar ut genom fönstret plus att Leah är där . " Förklarade han .
Det fick mig att känna mig bättre. Och jag log lite blekt. Seth stelade plötsligt till . Mitt hjärta höll på att flygga ut hur bröstkorgen . Tills han hårda ansikte brast ut till ett leende . " Hör du ?" frågade han och nickade mot skogen och jag tyckte det lät som att en varg yla . " Är det Sam ? " Frågade jag och såg på Seth. " Japp , Kommer snart måste skifta form till varg . " han gick några steg innan han vände sig om mot mig igen " Stanna här ! " Han betonade varje ord och just då lät det som om han skulle vara äldre typ som Brandon. Minutrarna gick  och jag fortsatte stirra på skogen , tills jag såg en gestalt komma ut bland träden . Det var inte Seth utan nå mycket bättre . " Carro ! " Ropade han till mig och vinkade. Jag sprang och mötte honom . Han kramade mig hårt . " Det var han eller hur ?" frågade jag och för tredje eller fjärdegången började jag gråta. Embry kollade mig djupt i ögonen när han nickade med sorgsna rörelser. Jag drog efter andan . Han hade uppfattat hennes doft , följt efter henne sen sett med tillsammans med henne . Han var ute efter Stella .
" Vi ska till Forks nu , vill du följa med eller stanna här . ?" Frågade Embry och la sin varma hand mot min svidande kind . " Vad ska ni göra där ? " Frågade jag honom .
" Har du hört talas om familjen Cullens ? " Frågade han .
" Tja Mia har sagt att dom är som hon fast hundra procent vampyrer istället . " Jag bet mig i läppen . " Ska ni be dom om hjälp ? " frågade jag .
" Dom kan mer om sånt här än vi när det gäller jakt och spåra . Mia vet inte lika eftersom hon inte är lika gammal som dom och har sämre instinkter. " Han fyrade av ett bländande  leende. " Det skulle vara bäst om du följer med , och ta med nåt som är Stellas. " Tilllade han . Jag nickade till svar och tog hans hand och började gå hem . När jag kom hem sa jag att jag skulle till Forks biblotek och kolla efter en bok. Embry mötte mig fem minuter längre bort i skogen .
" Ska vi inte ta bilen ?" frågade jag och hörde ..troligen Quils skratt längre in . "  Det går snabbare att springa . " Sa Embry och lyfte upp mig i hans famn . " Har du nåt som är Stellas ?" hörde jag Sam fråga mig hundra meter bort . Jag tog fram en påse ut jackfickan med en av hennes halsdukar. " Varför har du den i en plastpåse ? " Frågade Jared och kollade misstänksamt på mig . " Jo jag tänkte att min doft kanske gjorde hennes svagare " Förklarade jag " Tänkte att det var bäst att vara säker. " Jared nickade förstående. Sen gick dom några meter längre bort och förvandlades . " Ska inte du bli vovve ? Frågade jag Embry med humor . " Ne , hur skulle jag då kunna bära dig ." Han log och kysste min panna . Det gick så snabbt , vi var vid det stora vita huset på nästan tio minuter . En blek man stod utanför verandan och väntade på oss . " God kväll Sam " Hälsade han artigt log . " Vad för er hit ? " Frågade han och började låta lite ängslig.
" Vi har problem Carlisle" Svarde Sam .  " Kom in mina vänner . " Hans ögon var vaksamma.
" Åh justja, detta är Carolina Lair ... Embrys . " Förklarade han när han märkte att Carlisle kollade misstänksamt på mig .
" God dag Carolina, Mitt namn är Carlisle. " Presenterade han säg och sträckte fram handen vaksamt. Jag ryckte till och gick närmare Embry  av de oväntade rörelsen . " Åh förlåt mig Carlisle, Carolina . Jag måste ha glömt berätta att Cullens inte dricker männskilgt blod. " Sam mötte Carlisles med skam i blicken .
" Följ med in . "  Sa han och gjorde en rörelse mot dörren . Vi gick in först och när vi kommer in ser jag en rad otroligt vackra människor. Jake gick fram till en lite tjej hon såg ut att vara runt tio år och kysste hennes panna och satte sig vid henne och pratade .
" Carolina detta är min fru Esme och detta är Emmet , Rosalie , Jasper , Alice ,Edward , Bella och hon som sitter i Jacobs hos är Nessie , Edwards och Bellas dotter . " Förklarde han och log .
" Vad har hänt Sam ? " Fågade Esme från köket. Alla vände blickarna mot Sam och Cullens familjen satte sig ner för att lyssna .  " Har inte ni stöt på något nytt spår ? " frågade Jake chokat.
" Vi har inte jagat på länge här . "  Svarde Emmett " Hurså ? "
" Vi har en vampyr på resarvatet som är ute efter en av våra vänner. " Förklarade Seth . Alla vände automatiskt på huvudet och kollade på mig . " Nej inte Carolina , det är lite värre än så " Sa Sam snabbt. Jag såg att Edward kollade förbryllat på mig . " Vem är det då? " Frågade Esme. " Om det inte är Carro?"
" Min syster " förklarade jag . " Och ? det gör väl saken inte värre ?  visst det blir jobbigt för dig men situationen blir ju inte värre?" Frågade Emmett.  Sam suckade " Jo Jasper jag är rädd för det, Vi kan inte övervaka henne på samma sett. Hon vet inte om att vi existerar " förklarde Sam . 
" Det gör det faktiskt svårt...." instämde Edward och började vanka av och an . " Hur vet ni att det är just Stella han är ute efter" Frågade han sedan
" Han frågade mig var hon bodde" Förklarade jag och Bella och Esme drog efter andan . " Så...Han vet att du är hennes syster ?" Utbrast Bella . Jag nickade bara till svar och kollade ner i marken . " Sam vi springer genast och letar efter spår." Sa Carlisle som har varit tyst ett tag nu . " Vi tänke göra samma , i allafall det flesta. Hur många av er ska ut i såfall ?" Frågade Sam och kollade på Jake som satt och pratade med den lilla flickan . Hon var så vacker , Hennes lockar och bronsfärgat hår och bruna ögon. Jag tappade nästan andan .  Vi var kvar där ytligare tjugominuter innan vi gav oss av . Jacob stannade kvar för att vakta Nessie . Denna gång njöt jag mer av resan . Jag vet inte varför..Det känndes bara mer bekvämt .
Men det var ändå skönt att komma hem . Mamma och pappa satt och kollade på nyheter och drack kaffe .
" Hej Carro var har du vart? ? " frågade mamma när jag satte mig i fotöljen . "  Bibloteket som jag sa " Svarde jag och började skala en apelsin. Pappa fnös lätt och tog fram dagens tidning och muttrade något ilskt.
" Vad?" snäste jag . Pappa kollade förbryllat från sitt gömmställe " Jag tycket bara inte om att min lilla flicka växer upp och skaffar pojkvän."  Jag nickade bara och gick upp på mitt rum . Jag la mig på sängen och kollade upp i taket. Sen hörde jag nån knacka svagt på dörren. " Hmm" mummlade jag till svar och tog snabbt upp en bok och låtsades läsa. Mamma gick sakta fram till mitt skrivbord och satte sig på skrivbords stolen . " Carolina , Det är så att jag , Stella , Brandon och pappa tänkte åka bort under fem dagar till Juneau . Vill du följa med eller vill du vara ensam . Mia , Milly eller ....Embry kanske kan vara här om du känner dig ensam ?. " Mamma svalde hårt innan hon sa Embrys namn och jag hörde pappa stöna ångersfullt . Jag forstod att mamma inte att hade nåt emot Embry men det var hon ensam om mellan henne och pappa . " Skulle inte förvåna mig om Mia skulle sova över under veckan . " Log jag och nämande inte Embrys namn. Mamma log och gick mot dörren . " Vänta mamma ! " utbrast jag och reste mig . " När åker ni ? " frågade jag och log oskyldigt " Två dagar " Svarade mamma  " Onsdag morgon" Hon och klappade mig på huvudet innan hon gick . När mamma och pappa väl gått och lagt sig kom Embry och uppskattade idén om att Stella skulle åka bort . Men inte att jag skulle stanna . " Vill du att jag ska åka och vara ett vrak när jag kommer tillbaka ? " värste jag och slet min hand ur hans och vred mig ur han grep . " Carro , bli inte så nu . Du vet vad jag menar "
" Gör jag ? "  snäste jag  . " Förlåt , men jag bryr mig om din säkerhet . Nu vet jag hur Jake kände sig . " Mummlade han när han reste sig och lyfte upp mig i sin famn .
" Varför ?" Frågade jag förbryllat . " Jag berättar en annan gång , men nu måste du sova och jag tar nog en vila jag också . " Log han och la mig i sängen .
Jag gäspade stort och han kysste mig innan jag föll in i sömn .Kapitel 8 Slut .

det vart inte lika långt som det andra , men destu längre blir nästa .

Xoxo


svullo time :D


Nu har jag och Thilda kommit hem från en jobbig skol- dag . Just nu sitter vi och ja ni ser allt vi äter och dricker ;D vi kollar även på Twilight :))

Skriver senare

xoxo louise


Månadens Hottie (september 2) Taylor Lautner

SEPTEMBER ´S


Denna månad utser jag Taylor Lautner som månadens snygging !INFO OM COLD-DREAMS !!!!!!

Jo nu är det så här att jag vill veta vad ni tycker och Cold-Dreams !
Tyck till !

* Har ni nå önskamål som ni vill ska hända.
* Vad tycker ni ?
* Vad  gör jag bra
* Vad gör jag dåligt
* Ska jag sluta eller fortsätta med Cold-dreams
* Hur många kapitel

etc, etc

SKRIV VAD NI TYCKET HELT ENKELT ..
FRÅGA ÄVEN OM NI UNDRAR NÅT

XOXO LOUISE


Info till mina läsare .:)

Hejsan ! :)
Läst nyss mina kommentarer och fick en angående Månadens Hottie .
Där en kommenterade att den första bilden på Taylor inte såg ut som honom .

Och jag håller med , han ser helt annorlunda ut . Är det nån som vet om det är han eller inte kan ni väl kommentera :)

Sen skulle jag uppskatta om ni lämnade nåt om er själva . Jag kan ju inte tacka eller svara på frågor om jag inte varken era namn , mail , bloggnamn . Ni kan även skriva vad ni heter på olika hemsidor som: myspace, FRIDA , kamrat eller bilddagboken ... Och gärna era bloggar .


// Louise :))

psst . håll ögenen öppna efter kapitel 8 av cold-dreams ! Började på det nyss och det är snart klart ;D

XOXO


 Är detta Taylor Lautner ?? Kommentera om ni vet :))


Kapitel 7 : Löften

Jag vakande runt åtta denna ljuva lördags morgon det första som ploppades upp i mitt huvud var Embry , sen elden som jag suttit och kollat in i jag vet inte hur ´länge medans jag med ena örat lyssnat på vad " vargarna" sagt.
Jag hade för andra gången bestämt en träff med Embry . Sist hade det inte blivit så lyckat . Men nu skulle det bli av !
Jag höjde kuddarna lite så att det skulle bli bekvämare att sitta och läsa. Jag hörde mamma det andra nere men orkade inte prata med nån just nu , jag var för spänd , nervös . Jag tänkte för mycket på Embry snart skulle jag väl se hans ansikte vart jag än kollade .
" Carro !" ropade mamma från hallen . Jag ignorerade henne och fortsatte läsa. " Hon är på sitt rum , första dörren när du kommer upp " svarde mamma till nån . Nån var påväg upp hit  " Tack så mycket mrs Lair" Jag ryckte till , det var Embrys röst . Jag kollade på klockan . Halv nio ?  Jag hörde svagt att nån gick i trappen . Jag sträckte mig så jag nåde en hårsnodd och satte upp det till en boll. sen hörde jag någon knacka . " Kom in ! " ropade jag och häppnade över att jag lyckades spela irreterad .  Där stod han med en hån leende. " Ska jag komma tillbaka senare ?) frågade han och drog på munnen ännu mer. " Eh.. Vad gör du här ? " frågade jag honom reste mig upp . Vilken tur att jag inte sov med bara underkläder. " Vi åker nu Carro! " Ropade Pappa grinigt . " Okej ! " skrek jag tillbaka.
" Har klockbatteriet tagit slut ?" frågade Embry och kollade menande på min klocka som stod på sängbordet .
" Antar det" stönade jag och slängde benen över sängkanten " Vad ska vi göra idag då?"
Embry stod tyst och funderade " Tja , vi behöver väl inte göra nåt direkt vi kan ju bara slunga på en film och kolla på den? " förslåg han och log mot mig . Jag nickade och drog fram en kartong under sängen  med dvd filmer . Vi valde nån romantiskkomidi . Trots att det var ovanligt kallt så behövde jag ingen filt när jag satt nästan i knät på Embry . Han var så varm . Han lutade sin kind mot mitt huvud och kysste mitt huvud , Jag ryste till av välbehag . Jag ville att tiden aldrig skulle ta slut . " Kommer din pappa bli arg ?" frågade han plötsligt och det fick mig att rycka till lite ." Eh, lite tror jag hurså?"  Paus " Nej , jag undrade bara " Sen lutade han sig mot mig och kysste mig , intensivt . Jag  tryckte mig emot honom . Plötsligt avbröt han kyssen. " Var jag för på ?" murrtade jag när han föste undan mig. "  Nej det är inte det , Bara de att jag måste prata med dig . Det är världigt viktigt" Humor var som bortblåst i han ansikte . " Embry jag vet inte hur jag ska säga detta men ....Jag är inte redo för gifte mål" skrockade jag . Det funka " Fan då , du kom på mig" svarde han med ett brettleende . " Okej , vad vill du säga ? " frågade jag sedan och Embrys ansikte blev hårt och kallt. Jag vart nästan rädd för honom . Men hans ögon var sorgsna .
" Jo , du får inte gå in i skolgen ensam ! Du måste ha med dig Mia eller nån varulv"  svarde han och spännde käkarna.
" Varför ? " frågade jag kort. " Vi har hittat spår av vampyrer och inte Mia eller Cullens nån ny !" Hans blick var nästan mordlysten . Dom hade berättat om Cullens för mig igår , att de var vampyrer som det var " Kompisar" med Seth och Jacob var i allafall det .  " Vampyr säger du ? Men hur hade ni tänkt er detta , Min familj då? Vi är alla mycet ute i skogen "  " Det finns alltid en varulv i skogen . Sen om ni går över stads gränsen finns Cullens . Jag har gett dom din doft så det blir lättare . Alla i din familjs doft liknar varandras ." Förklarade han och lät mig krypa upp i hans famn.
Sen såg vi klart resten av filmen och när den var klar gick vi till stranden . Vi satt på samma klippa som igår, Han höll mig i handen lika hårt. Det var som en dröm .
" Du kanske bör gå hem och sova ? " frågade jag när jag märkt att han hade mörka skuggor under ögonen.
" Det ska jag , Men nu är jag med dig" log han " Sam gillar inte att det är en massa vampyrer här hela tiden " Muttrade han och reste sig . " Kan vi inte röra på oss , Jag blir ännu tröttare om jag bara sitter "  Jag nickade bara till svar och reste mig . Vi gick i kanske tio minuter innan jag såg Milly och Mia . Dom fyrade båda av några bredaflin . Jag lipade åt dom och hoppades att Embry inte såg vad som hände bakom hans rygg. Den här dagen får inte ta slut ! Det var så rätt med hans hand i min . Jag var hans . Han var min . Lika enkelt som att andas .

Två dagar senare

På måndagen bombade Mia och Milly mig med frågor .Men jag såg inte Embry på hela dagen . Inte i matsalen och inte heller på lektionen . Jag tyckte inte om det . Vart kunnde han va ? Brandon hämtade mig som vanligt efterskolan . Stella hade visst gått hem .
Jag stirrade gneom vindrutan . Kanske skulle jag se Embry då?  När jag kom hem satte jag mig vid köksbordet med mobilen i handen. Kom igen Carro du kan inte vara så överbeskyddande , Han är varulv inte en bebis , tänkte jag för mig själv. " Brandon ? " Frågade jag " Ja?" frågade Brandon som stod vid spisen och lagade mat . " Var en Stella ?"
" Hon gick ut i skogen tror jag " Svarade han och vände sig sedan om och fortsatte med gratängen .Mina ögon spärrades upp av fasa. " Jag går in efter henne " Svarade jag och ansträngde mig till ett leende . Brandon nickade bara till svar. Jag sprang ut ur dörren och ringde Mia , men hon svarade inte . Jag testade igen . Jag suckade och gick mot skogen , den var ovanligt hotfull nu , Jag visste vad som kunnde hända . Jag svalde hårt och knöt nävarna och gick in i den mörka skogen. Det var inte tyst , och solen sken mellan träden . Detta var en plats jag älskade förut men sen jag sett vargarna första gången. Det var inte en fridstad längre , det var en mardröm nu. Jag var långt inne nu ." Steeella !" ropade jag ut i skogen . Jag ryckte till när jag hörde en kviskt knäckas , jag skrek till men när jag såg det välbekanta ansiktet lugnade jag mig snabbt.
" Haha , du skulle ha sett din min ! " skrockade Stella när hon kom gåendemot mig . Jag blängde chockat . Hade hon mjukisbyxor , stickat och gummistövlar ?  " Vad ?" Frågade hon och tog armkrog med med mig . " Vad har du på dig ? " svarade jag fortfarande chockad. "Tja , jag vill inte förstöra mina kläder " svarade hon .
På tjugominuter var vi hemma igen . Jag störde mig fortfarande på att jag inte träffat Embry på hela dagen . Jag suckade och satte på datan på mitt rum och började skriva på en uppsats om ett djur. Ironiskt nog hade jag valt varg innan Embry och Jake hunnit . Efter en halvtimmes skrivades kom mamma och pappa hem och vi satte oss för att äta . Pappa hade inte pratat med mig speciellt mycket sen han fick reda på att jag har en pojkvän. Pappas lilla tös börjar bli vuxen . Varje pappas mardröm. Eftermaten följde jag med Brandon och mamma till affärn för att handla . Mamma hade kortet medans Brandon som var utbildad kock gick runt i affärn och jämrade över att det inte fanns der han sökte . " småorts butiker är ju helt otroliga" Hade han muttrad medans han letat efter nån speciell krydda. Jag vi stod i kön kom Quil och Paul in och kollade på mig, eller inte kollade utan mer stirrade på mig . Quil kollade vädjande på mig medans Paul kollade på mig som jag precis gjort nåt som var stängt förbjudet. Jag fattade precis vad han menade med den blicken . Carro har vart ute i skogen utan Mia eller vovve. Jag vände snabbt bort blicken och kämpade för att inte låta ögonen fyllas det minsta . Jag måste vara på mitt rum innan jag gråter eller åtminstone ensam . " Jag går hem , jag mår inte speciellt bra  " mummlade jag till mamma och smet förbi kunderna som stod förre oss . När jag öppnade dörren hörde jag Quil prata med nån i telefonen , Embry antar jag. " Hon är påväg hem tror jag . Hon är okej tror jag hon lever i allafall " Paul blänge på mig med en blick som skrek : Hur kunnde du göra så mot Embry , HUR KUNDE DU !
Jag skyndade mig hem . Jag hann precis stänga dörren till mitt rum innan tårarna började rinna av skuldkänslor . Han hade ett världigt bra luktsinne och hade nog kännt min doft inne i skogen . Jag torkade tårarna snabbt när jag hörde mobilen ringa ." Hallå?" Frågade jag och hörde hur min röstskar sig. " Det är Embry " Hans röst var hård , Skulle han skälla på mig ? det skulle vara rätt åt mig . Hoppas bara att jag inte börjar gråta i luren .
" Kan du komma ner till standen ? Frågade han  tätt efter.
" Visst " svarade jag med så svag röst att det måste ha räknats som en viskning. " Bra " var allt han sa innan han la på . Helvete han kommer döda mig . Tänkte jag för mig själv när jag drog på mg skorna och tvättade av ansiktet för arr dölja alla spår av tårar . när jag stod nere i hallen drog jag mascaran lite snabbt på fransarna innan jag gick ut .
Jag gick inte specillt snabbt . Jag vet inte om jag gjorde det omedvetet eller medvetet. När jag kom ner till stranden såg jag Embry sitta på en klippa . Jag drog ett djupt andetag och knöt nävarna precis som jag gjort innan jag gått in i skogen . Embry vände huvudet när han hörde mig komma . Han reste sig snabbt och gick mot mig . Jag vart stel av chock när han la sina armar omkring och pressade mig mot sig . Hans andetag var regelbundna till skillnad från mina . Han släppte mig med sin ena hand och la ett varmtfinger på min hacka och vände mitt ansikte mot hans . Han ansikte var hårt men han ögon sorgsna . " Jag vill prata med dig" sa han och spände käkarna . Han släppte mig helt och hållet och tog två longa steg och gick till samma sten och satte sig och lade ansiktet i händerna. " Vet du hur orolig jag har vart idag?" Jag började gå sakta med små steg och kände ögonen fyllas . " Världigt?" Frågade jag och satte mig på en annan sten tätt in till hans . Han fnös bistert innan han svarde " världigt ? Det är det minsta man kan säga ." Hans ögon började glittra när han vände ansiktet mot mig . " Carro, Jag trodde du var död" Sa han och hans röst sprack och jag såg att hans ögon glittade av tårar som snart skulle svämmas över. " Förlåt " Var allt jag fick fram . Han vände bort ansiktet och kollade ut mot havet . " Jag trodde du älska mig " Sa han plötsligt , det fick mig att rycka till "  Det gör jag ju ! " Utbrast jag och ställde mig upp. Han kollade inte ens upp när jag gjorde det . " Vad fan är det för fråga ?" röt jag när han inte fråga. Nu reste han sig också .
" Om du gjorde de skulle du inte göra så mot mig ! Jag trodde att du var död . Varför hade du inte med dig nån in ? Svarade han och nu hade han höjt rösten . Inte lika mycket  som mig . " Jag ringde Mia men hon svarde inte !" Försvarade jag mig . " Varför gick du inte in till Billy då ? Han hade kunnat ringt Brady eller Collin så hade jag kunnat komma och hämta dig . "  Sa Embry och la sina händer på mina axlar. " Ja men nu hände inget Embry så du kan vara lugn" förklarde jag med vädjan i rösten . " Hah " Fnös han och släppte mig och satte sig igen . " Vadå Ha ? " snäste jag .
"  Carro , han kanske är ute efter dig ? Eller Stella . Han var världigt nära dig och Stella . " Svarade han med skör röst.
" Va ? Förklara "
" Carro , Han satt i ett träd 3 meter ifrån er och iaktog er . Fattar du vilken panik jag fick när jag kände den doften . Dofterna var lika gammla och tillhörde den där parasiten och dom två andra dig och Stella . " Han blängde på mig " 3 meter" betonade han och viftade med handen att jag skulle komma . Han tog mina händer och drog mig emot sog så jag satt i hans knä . " Carro, Jag kan inte lämna dig utan bevakning. Jag ska prata med Mia sen . Hon tar på sig hela skulden för att du kunde vart död nu . Så det är inte bara mig du är skyldig en ursäkt . " Embry pressade ansiktet mot mitt hår " Jag älskar dig " viskade han i mitt hår och drog in min doft. Jag fick en klump i magen . 3 meter .
" Embry?.."
" Mmm" mummlade han med ansiktet fortfarande mot mitt hår.  " Skulle inte du kunna vakta mig ikväll? " frågade jag och rodnade lätt. " Kan jag väl" Svarade han oberört och lade sitt huvdet på min högra axel och kysste mig lätt på halsen . " Inne på mitt rum " Förklaradde jag och satte mig i hans knä så jag kunnde se hans ansikte. " Som du vill " Svarade han och log. Jag pressade mina läppar mot hans .
Han följde mig sedan hem . Ända till verandan . Nu var det hans tur att kyssa mig han var lite mer självsäker när han gjorde det , Vilket jag inte hade nåt emot. " Kommer när din pappa och mamma lagt sig " viskade han i mitt öra innan han gick . I fönstret hos Billy , såg jag att en rad ansikten iaktog oss : Quil, Paul, Jake och Jared . E,bry försvann snabbt in i mörkret och hörde dörren öppnas och stängas hos Billy. Pappa satt inne vid tv:n och kollade på nyheterna medans mamam och Brandon satt och kollade jobb åt Brandon på hans data. Mamma kollade upp och logsnett mot mig , vilket fick mig att undra om jag missat nåt skämt. " Carro?" frågade pappa från soffan " Ja ?" svarade jag och satte bredvid mamma. Jag hörde pappa resa sig och komma in i köket. " Vad har du vart?" Frågade han " På stranden" Svarade jag kort. " Med ?" Envisades han
" Embry " stönade jag . " Pappa vad är det?"
" Hur seriöst är ert förhållande ? " Frågade mamma som svar på min egen fråga.
Brandon brast ut i skratt precis som Stella inne vid Tv:n
" Mamma !" Utbrast jag
" Kyssstadiet bara ? " Frågade mamma och blickade med ögat. Jag stönade högt och himmlade med ögat .
" Jag vill ha svar " Sa pappa med irreterat. " Ja kyssstadiet ,får jag gå och lägga mig ? " frågade jag sedan .
Mamma nickade och vände sig mot Brandons dataskärm igen . 
Jag rusade upp för trappan och in till badrummet. Jag borstade tänderna i trans . Vad hade dom trott att vi gjorde ? Vi har inte ens vart ihop i två månader . Knappt en . När jag gick in på mitt rum, satte jag på tv och satte på en disney film . Jag fick ett mess vid tio av Milly som undrade om jag skulle till skolan imorgon. Men det svarade jag inte speciellt intensivt på , jag hade annat att tänka på. Jag lyssnade noga till tv: När den vart avstängt gick mamma , pappa och Brandon och la sig . Stella hade lagt sen för ungefär tjugiominuter så henne behövde jag inte oroa mig för längre.
Efter ungefär fyrtiofem minuter hörde jag mamma , pappa och Brandon gå till sina rum . Brandon kollade till mig när han gick förbi mitt rum på väg till sitt. 
Efter tio minuter hörde jag nån knacka på mitt fönster. Jag skuttade fram och öppnade det . Den här gången hade han klättrat upp i ett träd som stod två meter ifrån huset . Jag bakade fem steg . Sen hoppade han från grannen till mitt rum . Hur lätt som helst. Han log lätt när han plockade bort allt barr som fastnat i hans av klippta shorts. Jag fnissade lite av att se det . Det såg verkligen roligt ut. 
Han stopade en gäsp när han ivrigt kysste mig och precis som förra gången backade han ner mig i sängen men till skillnad från då släppte han mig inte utan höll mig hårdare . Han särade  på mina läppar och jag kännade hans varma andedäkt mot mina läppar . Jag gäspade och slöt ögonen , det var världigt avkopplande när han drog med pekfingret på min rygg och ritade olika mönster. " Embry ?"  frågade jag och öppnade ögonen . Han kollade på mig med ett leende . 
" Ja Carro?" Man kunde rikitgt höra leendet i hans röst. 
" Lova att aldrig lämna mig " viskade jag  " Carro , hur skulle jag inte kunna lova dig det ." Svarade han och kysste mig ivrigare än nånsin innan jag föll i djup sömn i hans famn. 
Men jag tänkte en ända sak innan jag förlorade mitt medvetade: Embry Call jag älskar dig. 


Miley Cyrus/ Hannah Montana


Jacob & Bella / kissme

videon är helt ok ...men gillar inte låten "/

Blogg tips: http://twilightfans.blogg.se/

Hejsan ! jag vill bara tipsa mina läsare på min blogg om en blogg jag följer slaviskt ( men hoppas att ni fortsätter läsa min också )


Den heter så mycket som : http://twilightfans.blogg.se/  


PSSST LÄS COLD-FIRE DEN ÄR HELT UNDERBAR .

men pliz fortsätt läs min i allafall (a)

Söta och roliga bilder på twilight gänget :)

 (Jacob och Renesme)Mer new moon klipp .:)


Kapitel 6: Ung eller vuxen

- Varför frågade Sam dig var du hade vart ? Frågade jag när Embry tog min hand i sin när vi gick längst  stranden.
Embry sneglade vaksamt på mig .
- Eller vill du inte prata om det ? forsatte jag .
Embry släppte min hand och satte sig på en av klipporna och la sitt underbara ansikte i händerna , det gjorde nästan ont .
- Är det så illa ? enviades jag .
Han suckade.
- Det är just de inte är , jag hade prov dagen efter. muttrade Embry.
Svaret var så "normalt" att jag hajde till.
- Vad ? jag må vara varulv men jag gör normala saker också som att plugga för prov . Skrockade han och tog min hand .
Äntiligen..Jag kunnde se hans ansikte igen.
Han kramade min hand och sneglade på mig . Hans blick var full av tankar .
- Vad tänker du på?  viskade jag och kollade ner i marken.
- När du såg mig och Jake bli....Varulvar. Han ryste till trotts att det inte var så kallt.
Jag nickade bara tillsvar . När vampyren ville döda mig hade Jake och Embry exploderat mitt framför ögonen på mig.
Han kramade återigen min hand innan han suckade och reste sig. Jag kollade chockad på honom. Vart skulle han nu?
- Sam väntar nog. Muttrade han och släppte taget om min hand .
- Okej. suckade jag sorgset. Jag kännde mig så hel med Embry ... Så hel att jag glömmt plugga till matte provet.
- Vi ses imorgon . viskade han i mitt öra innan han kysste min panna och kollade min djupt i ögonen innan jag gick.
Jag stod kvar en stund , Jag hörde Irma och hennes kompisar lite längre bort , jag hörde mitt och Mias namn sen Embrys också.
Jag reste mig upp från klippan och stack händerna i jackfickan . När jag gick tänkte jag på när jag smällde till Alex , Jag slog han så hårt att han bröt den . Den tanken fick mig att le . Milly hade knappt vart i skolan den närmsta tiden .
Irma skyllde allt på Mia liksom Alex gjorde.
- Jävla idot . Muttrade jag lågt när jag öppnade dörren till huset och hörde Brandon vissla från köket.
Stella lyssnade visst på musik på sitt rum... Madonna tror jag . Hon umgicks med de like högre rankade i skolan ...Självklart hon kunnde vara lika ego som dom om hon var på det humöret.
Jag la mig i sängen och läste en bok. Innan jag läst en hel sida ropade pappa att det var mat.
Jag suckade tungt och la ifrån mig boken och släppade fötterna efter mig ner för trappen.
Pappa kollade surt på mig ...Snälla säg inte att Stella hade berättat att jag träffade Embry , Det var den klassiska: Nu har Stella eller Carolina vart ute med en pojke fast dom är för unga blicken.
Jäkla Stella.
Vi satte oss till bords och jag väntade på en utskällning jag behövde inte vänta länge
- Jaha, vad har du gjort idag då Carolina? Frågade James och kollade surt på maten
- Vart på standen . Svarade jag oskylldigt.
- Med?
- Hurså`? stönade jag.
- Brandon sa att det var en kille som du skulle träffa.
Brandon ! han skvallrade aldrig ! Jag slängde en ilsken blicken på honom .
- Om blickar kunde döda . Skrockade Brandon.
- Gumman , Jag vet inte vad jag tycker om det ...Du är ju så ung.
- Ung . fnös jag
Pappa glode på mig.
- Om blickar kunde döda. muttrade jag
-  Jag å andra sidan tycket att det är bra . Det är så roligt att du har gått vidare . Uppmuntrade mamma
- Elisabeth . snästa pappa.
- James låt Carro och Stella bli vuxna , som att du inte träffade tjejer när du var 16  år. kontrade mamma med ett leende .
Brandon brast ut i skratt.
- Jaja , Vad heter killen Carro ? Envisades Pappa.
- Embry Call.
- Okej när få jag träffa honom? frågade pappa . Det ryckte lite i hans mungipor.
- När han och jag anser det som nödvändigt . Fräste jag .
Resten av middagen var tyst med några enstaka meningar . Efter Middagen gick jag upp på mitt rum och la mig på sängen och läste .
Klockan var runt sju när jag hörde når knacka på fönstret . Jag gnuggade mig i ögonen och  reste mig och öppnade fönster . Jag fick en chock.
- Carolina ! Kom ner  . Viskade Embry nedanför mitt fönster.
- Embry vad gör du här , Pappa dödar dig om han hör dig . viskade jag tillbaka.
-just  det . instämde Embry . Embry började backa ungefär fem steg innan han sprang upp för hus väggen och hoppade ljudlöst in i mitt rum.
- Idiot . Mummlade jag när han stod i mitt rum , en meter ifrån mig.
- Embry , har du nå problem med att bära kläder ? frågade jag honom och rodnade lite lätt.
- Tja, Det är rätt drygt att släppa på en massa kläder när man är varg. Förklarade han
- Åh , då förstår jag .Mummlade jag .
- Ska du med eller ? Frågade Embry , som stog närmare nu.
- Med vart ? frågade jag och kollade fåraktigt på honom.
- Vill du följa med på ett varg möte ? Frågade han och log sitt blänande leende.
- Måste jag ta med mig hundkex för dom är slut.
Han himmlade med ögonen.
- Ja eller nej ? stönade han .
- Har du brottom? frågade jag utmanade .
- Ja lite faktiskt , du vill väl veta lite om "oss" ?
- Oss ?. Ekade jag.
- Varulvar?
- Visst men ... Jag gick till garderoben och tog fram en massa kläder . Embry kollade oförstående på mig när jag gick till min säng med famnen full med kläder.
Jag drog undan täcket och la kläderna på sängen och drog täcket över kläderna och formade högen till en "kropp" . Embry kollade förstående på mig när han fattat vad jag höll på med . Jag drog på mig mina svarta converse och svarta jacka . 
- Klar. sa jag och log .
- Bra . Sen tog han mig i fin famn och satte sig på fönsterbrädet .
-Lova att inte skrika. Varande han ,jag nickade bara till svar , sen kände jag bara vinden i mitt hår när han hoppade ner för mitt fönster, Jag fick hålla handen för munnen för att inte skrika . 
- Sådär , det var väl inge farligt . skrockade han och kramade mig hårdare .Just är han gjorde det kom jag på att han fortfarande höll mig i famnen ...Och jag ville inte att han skulle släppa mig.
- Vill du se nåt mer ? Frågade han och log , som om han tänkte på något jätte roligt.
- Eh , visst antar jag . Svarade jag och vart plötsligt nervös. Tänkte han förvandlas med mig i famnen .
- Nej jag tänker inte förvandlas men vi måste komma till berget . Jag kollade oförstående på honom precis som han tittat på mig . 
- Jag ska springa . Jag han inte svara förren jag kände vinden återigen i ansiktet . Jag vände ansiktet mot han bröst medans han sprang . Borde han inte bli trött . Han andades precis som han gjorde innan han började springa . jag därimot var nära att börja hyperventilera av skräck när han sprang i skogen . 
Plötsligt saktade jag farten och öppnade ögonen , var vi framme redan?
- Framme . Sa han som svaret på hans fråga.
Han släppte ner mig på marken och tog min hand i sin och kollade mig djupt i ögonen . Jag måste säga att jag älskar när han gör det .
Vi gick mot slutet av skogen när jag hörde jag Embrys hand ryckas ur min och hörde en svag duns. Embry log plötsligt på marken och borstade av  smuts . Jag kunde inte hålla mig  från att börja skratta och fick trårar i ögonen .
-Tja det ser ut som att jag rorar nån i allafall. sa Embry och log. Han tog min hand och ledde mig ut ur skogen . När vi kom ut satt det en samling människor , Några av dom kände jag igen , Jacob , Quil , Paul , Jared och Leah , sen såklart Sam. Sen några andra . Jag la märke till att alla eller nästan alla var enorma , Sam och Jake var störst . dom log välkomnade mot oss när vi kom . Jag såg plötligt Kim från skolan .
- Hejsan Carro ! ropade hon och klappde på stocken bredvid sig .
Jag log blygt och satte mig bredvid henne medans våra vargar pratade om någor jag och Kim inte riktigt lyssnat på . Men Billy berättade för mig lite om andekrigarna och de kalla .
När mötet var över var klockan runt halv två på natten . Jag var inte speciellt trött . Men jag vart lite dåsig när jag tryckte mig mot Embrys bara bröst för att hålla mig varm i de kalla fart vindarna . Något han inte verkade ha något emot.
När vi skulle in sprang Embry , precis som första gången upp för vägen och in... Jag fick hålla för munnen för att mitt skrik inte skule hållas , När jag gjorde det kvävde Embry ett skratt.
- Vad ? Frågade jag när vi stod vid fönstret inne i mitt rum.
- Det är bara så förolämpande , Tror du att jag skulle tappa dig ? Skrockade han och tryckte mig närmare sig och la en hårslinga till rätta . Han kollade mig djup i ögonen och jag honom . Han heta läppar pressades mot mina , jag flätade in mina fingrar i hans hår och försökte trycka honom närmare mig . Han släppte mitt ansikte och la den vänstra handen runt min nacke och den högra på min rygg när han pressade mig närmare sig . Han masserade mina läppar med sina . Jag hade aldrig vart med om nåt sånt här ögonblick , jag glömde att pappa kunnde komma in stormandes om vi sa ett enda ord för högt . Embry gick några steg närmare sängen utan att släppa mig eller avbryta våra kyssar. Han tryckte försikigt ner mig i sängen , fortfarande utan att verken släppa taget eller avbryta kyssen . Jag kände han ivriga läppar mot mina , Jag undrade hur han uppfattade mina ? Han flämtade plötsligt till och släppte mig och gick mot fönstret .
- Vad? frågade jag , min röst var så låg att knappt jag hörde den .
- Din pappa vaknade nyss, Du vill väl inte ha utegångs förbud resten av livet ? frågade han med ett oskyldigt leende .
- Hur vet du ..
- Varg . avbröt han .
- Vill du hitta på något imorgon ?frågade han medans han öppnade fönstret .¨
- Visst pappa och mamma jobbar till nio båda och Brandon och Stella ska till Port Angeles. Log jag .
- När kan jag komma ? Hans röst lät stressad .
- Gå , men runt tolv ?
Han nickde bara och hoppade redan ut ur mitt fönster och försvann i mörkret . Jag hörde pappa gå upp för trappan . Jag hade fortfarande jackan och skorna på mig så jag skyndade mig jagg krypa ner under täcket och hann precis stänga ögonen när pappa öppnade dörren . Han gick till mitt fönster och stängde det och muttrade nårgot i stil med " Jag svor att jag hörde röster" När han stängt dörren satte jag mig upp och drog ett lättad suck och bytte snabbt om till shorts och linne .Den här gången kanske vår dejt i allafall skulle bli av . Jag log åt den tanken och drömde en ljuv sömnlös natt .

Dagens Outfit

 ni får ursäkta röran i mitt rum... det blir så när man har vänner som sover över (a)

*Gråttlinne från New Yorker för 49 :-
* Skjorta från Vila 499:-
* Svart kofta från Kapphal 199:-
* Jeans från BIKBOK 149:-

Månadens Hottie Taylor Launter !

Månadens snygging 

da da da daam !


Taylor Launtner :D Så jag bjuder på några bilder av snyggingen !Katherine Heigl och Gerard Butler i ny komidi

Den 19 september var jag och Emme på bio och såg "The Ugley Truth"

Katherine Heigl är mest känd för den svenska publiken för sin roll i Tv-serien " Grey´s Antanomy ", men har också visat sin komiska Talang i filmerna " På smällen"och  " 27 dresses"

Gerard Butler har en ganska lång karriär av småroller och tv-filmer bakom sig , men rollen som kung Leonidas av Sparta i " 300" satte fart på han karriären , och ledde lite oväntat till den romantiska filmen  " Ps I love you" Där han spelade mot Hilary Swank .

"The Ugley Truth"  utspelar sif i Tv-världen där Katherine spelar  Abbie Richter , en tv-producent som dejtar män men aldrig hittar den rätte.
Hur hon än gör verkar hon alltid sluta som singel.
Gerard Butler  spelar Mike Chadway som leder programet "The Ugley Truth", där han ger dejtingråd som " tjejer, vill ni ha ett förhållande , här kommer ett råd : det kallas för stairmaster"
Abbie blir provicerad av Mikes sexistiska attityd och när hon får uppdraget att producera hans show. där han t.ex brottas med bikinimodeller i en pool, så blir hennes mål att få den nerlagd . Men mot all förväntan blir hans show enn hit och Mike höjd till skyarna.
Så kommer vadet: Mike tycker att han kan hjälpa Abbie med råd för att få hennes dejter att leda till mer varaktiga relationer . Om han misslyckas med att hjälpa Abbie lovar han att säga upp sig .

Den var otroligt rolig och bra men är man känslig för ord som "kuk" " knulla" är filmen kanske inte den första du ska kolla på ..

Av mig får den 

**** 4 stjärnor av 5  


Taylors musikvideo

Taylors skolprojekt(musikvideo)

new moon/ twilight klipp + Miley Cyrus

th="580" height="360">

Twilight som figurer :D

Haha , kunde inte låta bli , Nu har twilight/new moon till och med kommit som dockor ( kanske är lite sen att se detta men men )

The ugly truth

Hejsan Hoppsan ! Nu har äntligen Jag och Emme bokat biljetter till " The ugly truth " .

Vi har inte läst nåt om den ännu men vi har sett reklam , men den verkar se värd iallafall.

- Är nån annan som sett den ?

Isåfall kommentera gärna och skriv vad ni tyckte om den.

Vi kommer gå på eftermiddagsvisningen för att senare kunna shoppa och käka.

Nu ska jag kolla efter film/ musik klipp till min blogg.

Xoxo Louise  :))


Kapitel 5 Förlåt

Jag tittade oförstående på honom . Han älskade mig . Fjärilarna gjorde lopar i min mage. Han tog min hand och drog mig längre in i bibloteket när han insett att biblotokarien kanske undra vad vi höll på med. Han ställde mig redan mot en bokhylla och såg mig i ögonen. Dom var så..Ömtåliga på nåt sett . Jag hade aldrig sett honom såhär, inte för att jag kännt han så länge. plötsligt vart han hetsigare när han tala.

- Carro , Du måste förstå att det inte var lätt att säga till dig , jag ville inte att du skulle få reda på det sådär . Det måste du förstå .Jag vill inte ståra dig . Du är min prägling . Du är mitt liv och jag kan inte förlora dig . Jag skulle kunna hoppa från fihets gudinan om det gjorde dig lycklig . Snälla förlåt mig . Men du kan inte låtsas att jag inte finns . Jag vill att du säger till mig och du inte vill se mig ingen eller villatt jag pratar med dig igen för i såfall kan jag skriva lappar till dig när vi jobbar ihop. Han såg på mig och tog ett djupt andetag . Jag stod som en staty .
- Carro? Älskar du mig ? frågade han tillslut. och smekte min kind med sin hand.
- Embry, Ja . Jag avbröt mig själv när jag hörde hur rösten skärde sig. Jag tog ett djupt andetag.
Det var tyst en stund.
- Men jag var rädd för dig . Jag behövde tid och när jag inte längre var rädd trodde jag att du inte ville prata med mig . Jag gick till dig igår för att jag hade sammalt mod . Men det försvann direkt när din mamma sa att du inte var hemma . Fortsatte jag men kollade bara ner på marken .
- Det förstår jag , Men Carolina ... Jag skulle aldrig skada dig. Aldrig. Hans röst var uppriktig men ängslig.
Jag kollade upp och såg in i hans mörka ögon och rummet började plötsligt snurra.
-Carro ,andas ! Utbrast han plötsligt . Och jag andades ett djupt andetag. Jag satte min på golvet . Embry satt snart bredvid mig . Vi satt tysta i kanske fem minuter.
- Du svarde aldrig på min fråga. mummlade han och sträkte sig efter min hand men ångrade sig och drog tillbaka den .
Jag satte mig närmare honom han stelnade till när jag sträckte på mig och mina läppar snudde vi hans öra .
- Ja , Jag älskar dig . Mycket . viskade jag hans öra och han vände sakta på huvudet  mot mig . Hans andetag vart snabbare. Han la sin heta hand lätt runt min nacke och drog mig närmre in till sig. Våra läppar skulle precis mötas när vi hörde att nån harklade sig.
- Unge herr Call, Fröken ? biblotikarien tittade irreterat på mig och jag svalde klumpen i halsen .
- Carolina Lair. Muttrade jag.
- Eh , vi går nu . Mummlade Embry till biblotikarien.
Hon nickade nedlåtande. Och vi reste oss . Min rodnad var fortfarande inte borta.
Embry tog min hand och drog mig närmre mot sig.
Skolklockan ringde.
- Oj, vi hittade inte nån bok . utbrast jag.
- Vi letad snarare inte. Mummlade han och såg mig djupt i ögonen .
- Vilken tur att jag har en . Viskade jag .
- Jag måste gå. Tillade jag och suckade.
- Jag också .
- Vi ses på matten.
- Nej , jag måste jobba .
- Jobba ? jag kollade misstänksamt på honom.
- Ja du vet . Han kollade runt sig , han ville inte säga V ordet högt.
- Jaha .
Han släppte min hand och vände på klacken .
- Caaarrroo ! ropade  Mia och Milly.
När vi satt i matsalen berättade jag allt .
- Jävla ... Mia avbröt sig när jag förklarat hur jag nästan fick min första kyss.
Milly skrattde högt.  Och vi tog våra brickor och lämnade dom och gick ut ur bygnaden när Milly plötsligt stelnade till och Mia blötade tänderna. Vad hände . Jag kollade åt samma håll som dom . Och ilskan blåsade upp . När jag såg Irmas röda läppa nudda Alex , Jag såg rött.
- Milly gå till bilen . Viskade  Mia till henne medans Mia sträckte på fingrarna och tryckte så det knacka i knogarna . Vi gick med bestämda steg mot Alex och Irma . Vi sa inget utan väntade på att dom skulle märka oss när vi stod hundrameter ifrån dom.
- Mia , Utbrast Alex
- Carro . tillade han när han såg att jag stod tätt bakom .
- ´Hejsan Alex . morrade jag .
Alex såg våra händer knytas .
- Jag går nu Alex . viskade Irama till Alex som nickade.
- Kom igen Mia du tänker väl inte slå din kusin .
- Jag ser dig bara som en förrädare nu . väste Mia .
- Men .. jag kan förklara .
Jag orkade inte mer min hand flög och träffde honom mitt i ansiktet . Han började blöda näsblod , inga mängder .
- Se det så här Alex , Väste Mia igen
- Hade det inte vart på skolgården skulle jag låta Carro spöa dig. Precis som hon sa förut . " sårar man mina kompisar spöar jag den eller dom som gör det utan att tveka " citerade hon medans jag viftade med handen efter slaget . Den var lite öm .
Vi gick sedan till parkeringen och Milly gav oss ett blekt leende , att jag smällt till Alex hade visst spridit sig snabbare än vi trott.
 Embry och Quil stod och lutade sig mot byggnad A där vi skulle in när jag och Mia kom gående.
- Helvete. väste jag 
Embry kastade nästan sig över mig .
- Vad har du gjort ?! Utbast han .
- Det var länge sen jag slog nån , Muttrade jag .
Embry och Quil kollade oförstående på mig .
Medans Mia försökte kväva ett skratt .
- Vad har hänt . frågade Quil som stod som ett fråga tecken.
- Carro slog till Alex så han började blöda . Skrockade hon och torkade sina skratt tårar.
Embry såg chockad ut men Quil imponerad.
- Haha , är du imponerad av det skulle vi du veta hur hon var i Alaska . Sen började Mia garva igen .
- Jag tror att går  till sjuksyster. Muttrade jag. och gned min hand .
- vill du att jag följer med ? frågade Embry som tagir ett steg närmare oss nu.
- Nej då , biter hon mig använder jag andra handen . Svarade jag.

När jag kom tillbaka från sjuksystern stod Embry, Milly , Mia och rektorn där .
- Jasså fröken Lair, du har en våldsam bakgrund . Noterade Rektorn bryskt.
Jag kollade ner på marken .
- Jag kan låta er komma undan den här gången om ni städar vid era skåp imorgon efter skolan ?
- Jag har redan sagt ja , svarade Mia.
- det låter schysst . svarde jag .
Rektorn nickade och gick .
Embry gick två långa steg så han stod med sin kropp bara fem centimeter från min.
- hur är det med handen . Frågade han och lyfte min lindade hand försiktigt.
- Jag ska ta ta det lugnt med handen ett tag . Synd att det var den vänstra och inte den högra istället. Muttrade jag.
- Varför ? skrockade Quil bakom Embry.
- Då kanske jag sluppigt skriva den där jävla engelska uppsatsen .
 Mia , Milly , Embry och Quil skrattade högt.
Eftersom Embry skulle till Jacob gjorde vi sällskap .
Han såg min friska hand i sin . Det var helt underbart . När vi stod på min veranda .
Embry böjde sig fram mot mig och jag sträckte på mig för att möta han läppar när ..
- Embry , kommer du . Vi måste jobba. Ropade tjejen som var med dom när jag såg Jacob förvandlas.
Embry stönade
- Jag kommer Leah .
I skymmningen såg jag hur det ryckte i hennes mungipor.
Han log blekt och släppte min hand och gick ner för trappan men vände sig inte om utan spände bilcken i mig.
Sen försvann han in i mörktet nu när lamporna släcktes , Jag stod kvar i några minuter , innan jag gick in och sov hela natten.

Slut på kapitel 5


New moon klipp ( alla i en )


New moon klipp ...

Movie Trailers - Movies Blog

Kapitel 4 avslöjade


När jag gick upp på mitt rum skakade jag av skräck , Jag har aldrig vart så rädd . Först mannen , sen vargar , Jacob och hans vänner som döljer nåt , Vilket innebär att killen jag nu erkänner är  förälskad i , Embry Call också döljer nåt . Jag gillade inte det där, sen Mias röda ögon . Varför hade Mia nåt emot Embry , Sam ,Jake och dom?
Allt var så förvirrande . Varför kunnde inte Sarah vara vid liv allt skulle vara som vanligt då . När jag tänkte den tanken rann de dumma tårarna på mina kinder.

Jag somnade aldrig , Jag var vaken hela natten och tänkte på allt som hänt . Jag måste få reda på det om det så är det sista jag gör . Det börjar bli löjligt . Om jag så måste offra min själ så gör jag det . Plötsligt slog en tanke mig , Vilka hade röda ögon eller svarta , Jag hoppa ur sängen och sprang ner till trappen och rota i kartongen med böcker tills mamma kom och avbröt mig .
- Carolina Georgina Stephani Lair vad gör du uppe nu ?frågade mamma , och jag var nära på att börja skratta , jag har nog aldrig sett henne sådär , Hennes hår stod och allahåll och morgonrocken var bara slarvigt knuten runt hennes midja .
- Jag kunde inte sova . Mummlade jag och fortsatte rota . Mamma suckade .
- Har du inte sovit på hela natten?Mamma lät nästan arg.
- Ne. viskade jag med så låg röst att mamma knappst kunnat höra egentligen , Hon var verkligen bestämd på att få en förklaring.
- Jaha , du kan inte gå till skolan och inte ha sovit . Du får helt enkelt vara hemma idag och sova . Du har ju ändå skolböcker hemma. Just när mamma var klar med meningen hörde jag min klocka ringa , och när jag sprang upp för trappan  för att stänga av . Jag sprang ner igen efter mycket om och men så hittade jag boken " väsen myter eller verkligehet?" Där allt om vampyrer står .
Jag lätt sidorna glida igenom mina fingrar tills några ord fångade min uppmärksamhet.
" Dom får röda ögon vid törst men har  guldbruna när dom inte är törstiga "
Jag fick svårt att andas . Tänk om ..om Mia var en ..Nej jag är trött jag yrar.
- Gumman hur är det. Pappas grova röst fick mig att dra ett andetag .
- Ja, jag mår bra . yrade jag och satte mig i soffan.
- James låt Carolina vila , hon har vart vaken ett dygn och ska vara hemma idag från skolan.
- Perfekt , då kan hon hjälpa mig att hitta jobb. sa Brandon med ett hånleende på läpparna.
- Nej du !, hon får inte  lämna huset till vilket pris hon behöver sova och plugga punkt slut. Mamma var verkligen sur över att jag väckt henne .
Jag nynnade igenom texten där ytligare en text fångade mitt intresse.
" vampyrer har ändast en fiende, Varulvar . Människor som vid vrede eller staka känslor förvandlas till vargar "
Jag ryckte till, Jag kommer inte ihåg vad La puch stam hette men det här var en legend jag hört några prata om i skolan , Om den tredje hustrun och det.
Men om Mia var vampyr kanske hon inte drack människo blod. Annars skulle jag vara död!
Jag gick upp och la mig , jag hade smsat Mia och frågat om hon kunnde komma med böcker.
Medans jag väntade på att skolan skulle vara över sov jag till jag vakna av ringklockan på dörren.
-Hejsan Mia , hon är uppe . hörde jag  Brandon mummla till Mia
- Okej .
Jag sprang upp och gömmde mig bakom dörren
- Carro ?
Jag slog igen dörren och blängde på henne. Hon såg chockad ut.
- Dina böcker . Sa hon och la dom på mitt skrivbord.
- Tack . svarade jag och log.
Hon studerade mig noga.
Jag gick fram till henne och slog armnarna omkring henne. och kramde henne.
-Har det hänt nåt ? frågade hon hennes röst lät stressad.
- Du , vi har inga hemligheter för varandra va ? frågade jag och släppte henne. 
- Nej , självklart inte . Mummlade hon.
- Men du har en ? låtsades jag gissa
- Va ?
- Du är en vampyr eller hur. Jag var faktiskt lite rädd.
Hela hon spändes , Hon såg inte arg ut , mer rädd.
- Aa , mummlade hon och kollade på mig.
- Okej , svarade jag och log mot henne.
Hon kollade förvånat på mig . 
- Hur var skolan ? frågade jag log.
- Bra antar jag . Svarade hon och ryckte på axlarna och kollade fortfarande inte på mig.
- Så bra .
- Du vill inte fråga nåt ?  Hon såg rädd ut igen.
- Hmm , finns det nåt jag behöver veta, Om vad jag äter. 
- Åh , du är "vegiterian" och ar hälften människa och vampyr. Hennes ögon vart ännu större , med sedan smalla igen.
-Du är verkligen på läst. Muttrade hon och tog min vänstra hand.
- Carro jag lovar ! jag vill inte skada dig eller nåt sånt . Lita på mig .
- Mia det gör jag redan , och jag tänker inte säga till nån.
Mia litade på mig men gick straxt efter.
Jag sov länge till det var lördag . Äntligen , när jag vaknade , varjag redan nervös. 
- Sju timmar ! , Utbrast jag av glädje . Om sju timmar skulle Embry komma och hämta mig för att ta med mig på bio .
Jag for upp och kläde mig tog en festis från  kylen och gick ut .. Till skogen .
Idag var det som det skulle , fåglar som visslade . Men jag hörde röster . Sams röst.
- Embry , var var du här om dagen ? Jag hörde Sams grova röst.
Jag hörde igen svar men jag närmare . Jag kännde helt plötsligt ett slag i magen . Kvinnan jag sett sist höll mig mot en träd stam . hon hade vänt mitt huvud mot samma håll som Embry och dom var tror jag .
- Hjälp ! utbrast jag .
Kvinnan släppte mig plötsligt och stod huckad med armarna ursträckta som om hon försökte skydda mig .
Då såg jag det Jacob Black som flög över luften och vart till.....En varg . Jag hann se Embry bli varg innan jag kännde lukten av blod. Allt vart svart , Jag drogs ner i vattnen .
Var detta en dröm , Hur kunnde Jacob bli till en varg. Detta måste vara en dröm. Just nu ligger jag i sängen och sover och ...Vem försöker jag lura? Jah har inte såhär bra fantasi. Jag trogs närmare mot ytan när jag kännde något varmt om min midja . Ovanligt varmt.
- Carro ? Carolina ? Hör du mig . Rösten var ängslig. Var jag död ?
Nej hur skulle jag kunna vara det .

-Hmm . var allt jag fick fram , men fick inte upp ögonen .
- Carro snälla vakna! Jag hörde att det var Embry . Jag fick upp ögonen tillräkligt för att se att folk tittade på mig.
Jag såg Jacob som såg rädd ut , Quil  , Jared , Paul , sen Sam och några till en tjej jag aldrig sett förut.
Jag fick upp ögonen men till min förvåning skrek jag .
Embry ryckte till precis som Quil och och tjejen .
-Släpp mig ! Röt jag . När jag märkte att det var Embry som höll upp mig .
Embry släppte  , Och dom andra gick mot ängen igen.
Jag reste mig upp och såg skräck slagen på Embry. Han var ett monster .
- Carro , hur mår du . Han tittade mig i ögonen , dom glittrade av tårar .
- Vad i helvete tror du . Röt jag . Jag var så rädd. Jag började baka.
- Låt mig förklara ! Sa han med högre röst.
- Hur i ... Helvete , Hur kan du ..ni va ? Var allt jag fick fram.
Embry såg på mig. Han försökte se oberörd ut men jag såg hans ögon fyllas av tårar.
- Jag ....trodde att .. du . Hans röst skärde sig . Han vände blicken ifrån mig.
- Du trodde vadå!? Sa jag ilkst.
- Att du skulle acceptera.
- Vad i helvete fick dig att tro det ? frågade jag hänsynslöst 
- Du tycker ju om varulvar . mummlade han lågt. Det var knäppt att jag hörde.
Jag bakade sakta. Jag var så rädd. Men varför var jag rädd för denna underbara människa, som inte ens var en människa
- I sagor , varulvar ska vara i sagor och böcker och absolut inte... Jag avbröt mig själv.
- Vadå? Frågade han och sträckte sin hand för att torka mina tårar. Jag började baka igen .
- Det vill du inte veta ! Röt jag och sprang . Jag sprang fort . Jag hoppades att det var rätt väg och mycket sant . Det var det , Jag stod nu bakom mitt hus. Jag torkade ögonen och låtsades som ingenting.
Embry kom aldrig. Vilket jag var glad över men samtidigt inte .
Jag sov inte den natten heller.
- Carro? . Stella la sin iskalla hand på min kind för att jag skulle vakna.
- mm.
-Vakna , klockan är ett.
Jag slog upp ögonen.
- Ja , vill du gå till stranden med mig och Milly. Hon ringde nyss , hon är påväg hit redan .
- Okej .muttrade jag och klev upp , jag skakade fortfarande inte för att jag frös tror jag . Utan för att jag var rädd.
Milly stod plötsligt i min hall och log .
- Hejsan Carro, Hur var går dagen ? Hon log men när hon såg mitt ansikte gick hon fram och la armarna om mig istället. Jag hindrade ögonen för att fyllas till bräden..
Vi gick mot stranden Stella såg oroligt på mig, jag sa inget  eller reagera på något. Jag kollade extra noga vid stranden , skulle dom komma skulle jag gå hem på en gång.
- Carro, Har det hänt nåt? frågade Stella och tog min hand, Milly la son arm om min rygg och lutade sig tröstade mot mig när vi satt hos vid en klippa . Jag kunnde inte hindra det tårarna rann ur , och jag kunnde inte stoppa dom.
Alex kom gående med några av hans kompisar , Hans kompisar stannade femhundra meter ifrån oss när han gick fram för att se sin flickväns bästaväns tårar.
-Vad Har hänt Carro ? Frågade han och satte sig på huck framför mig och kollade på mig.
- Jag vill inte prata om det . Svarade jag med låg röst  .
-Vad sa du Carr..
- Jag vill inte prata om det ! Röt jag och drog mig ur mina vänners grep och gick . Dom kollade oroligt på mig , Hoppas att jag inte förlorade dom nu .
Detta måste vara min tur dag tänkte jag sarkastskt , När jag såg Jaocb , Sam och Quil gå mot stranden . Jag började skaka igen . Jag tog en omväg för att inte möta dom . Jag var verkligen rädd. Nu visste jag varför dom var som dom var. Dom var varulvar.
När jag lugnat mig ringde jag Milly och Alex för att be om ursäkt , Dom var verken ledsna eller arga på mig , bara oroliga.
Resten av dagen  var jag inne på mitt rum och grät . Hur kunnde jag vara så dum.

Det har gått en vecka och jag har inte så mycket som tittat på Embry eller vart i skogen . Mamma och pappa vart mer och mer oroliga.  Dom ville att jag skulle åka till alaska och vara med mina gammla vänner i en månad eller så . Varje gång dom förelog det fick jag ett vredesutbråt , Jag visste inte att jag ens kunnde bli så arg. Jag gick till skolan . Alla varsom vanligt mot mig utom Mia. Varför vet jag inte . Var det för att hon visste det här? Enligt boken känner varulvar och vampyrer på doften om det finns nån av deras fiender i närheten. Jag var mycket med Mia nu förtiden . Men pratade inte speciellt mycket..
- Hoppas att ni får ett bra lov nu elever. Sa magistern när matten var slut. Efter några veckor i skolan hade vi bytt som tur var platser så jag satt bredvid Milly nu istället för Han .
-Äntiligen lov, Jublade Milly när vi gick mot skåpen.
- Vad ska du göra , Carro. frågade Mia medvetet när Embry gick förbi.
- Jag ska till Alaska och hälsa på några gammla vänner. Svarade jag lyckligt.
- Så du ska bli storstads brud igen då . Skrockade Alex som tog Millys hand , men drog bort sin ur hans hand och gick till Syliva Cornnor.
- Har jag missat nåt ? Viskade jag till Mia när vi gick ut ut byggnaden .
- Dom har det lite jobbigt, Milly tror att Alex är otrogen . svarade hon ännu lägre.
- Varför ?
- Han har vart mycket med Irma Hale och det rycktas att dom har kysst varandra.
- Åh . Var allt jag fick fram.
-Jag fattar inte varför hon dumpar honom. Muttrade Mia när vi gick mot Stella.
Jag suckade instämande. Vi satte oss i bilen när Brandon kom. När vi kom längst vägen . Blev jag stel av chock.
- HERRUGUD '! Skrek jag och rusade ut ur bilden och kastade mig i hans famn.
- Hejsan Carro . svarade Lucas till mig.
- Lucas är det verkligen du ? Skrattde jag och log.
Lucas Lair var min kusin på pappas sida , han var en av mina bästa vänner , Var är .
Han var lika gammal som Brandon , Han hade kortklippt rött hår och ett underbart ansikte .
Stella hoppade av upphetsning av att vår kusin var här.
- Vad gör du här ? frågade Stella och kramade honom .
- Tjao, detta är er underhållning underlovet.
Stella och jag kollade fåraktigt på varandra.
- Det fanns inga flygbiljetter som ni skulle gilla så vi tog lite av Alaska hit istället . Förklarade Brandon som hoppat ur bilen .
Vi gick in och fikade. Medans vi var i skolan hade Brandon gjort hallon paj .
Mamma kom bara en timme efter vi kommit hem .
Hon visste att Lucas var här så hon hade inte precis nå chockat ansikte .
Sedan ville Lucas att vi skulle visa honom runt så Stella och jag tog oss andet uppdraget .
Lucas tog som vanligt sin "lilla" kusin in handen och skojade .
- Se upp för bilar nu . Skcockade han och stannade vi övergångsstället. Den här dagen kan inte bli förstörd nu tänkte jag , Men när vi kom till stranden var det några som grusade den planen . Sam och hans " flok" vilket betydde att Embry var där , Han tittade sorgset mot mig när jag gick och höll handen med en annan kille . Av någon anledning tyckte jag synd om honom .
Lucas skulle sova i gästrummet den här veckan . Han gjorde en av sina "specialleter" Hummersoppa med bröd.
Lucas , jag , Stella och Brandon gick ut och vissade garget som nu blivit ljudisolerat . Så vi kunnde spela vår älskade rock musik utan att besvära grannarna.
- Atans att ni inte fått instrumenten ännu. Skrockade han .
- Hmm .muttarade Brandon och la armarna i kors. Att hans älskade gitarr inte kommit gjorde honom oerhört ilsk.
Veckan gick fort och snart var det skola igen och Lucas skulle skjutsa oss . Vi sa hej då och gick mot våra byggnader. Jag såg Embry stå och kolla på mig . Jag log svagt mot honom, inte ett hotfullt eller hånfullt leende utan ett ursäktande .  Men han misstolka det och rynkade ögonbrynen så ögonen vart som svarta hål.
Jag ville inget annat än att krama honom , Jag orkade inte vara arg på honom .
När vi kom till Engelska  lektionen kom jag och Milly lite försent .
Fröken beordrade mig att sätta mig vid Embry eftersom Jaocb var sjuk och vi skulle göra grupparbete.
- Lair, Call ni kan ju gå till bibloteket och börja kolla efter böcker. Embry sneglade inte ens på mig medans jag som besat stirrade på honom.
Vi kom till bibloteket och började leta . Tills han plötsligt tryckte mig mot väggen.
-Vi måste prata . Muttrade han och kollade mig i ögonen , när han gjorde det mjuknade hela hans ansikte och bet sig sorgset i läppen . Han ville prata om något . Jag vågade inte kolla honom i ögonen .
Han bröt slutligen tysnaden igen :
- Jag älskar dig Carro  och jag ville prata med dig om det . Han tog sin hand lätt om min hacka och vred det försiktigt mot hans håll.

Kapitel  4 slut


Kapitel 3 Embry


När jag vaknade på morgonen tyckte jag faktiskt att det skulle bli kul att gå till skolan..Höll jag på att bli sjuk?
Jag gick ner och bredde på salmiost på en smörgås och gick in till tv:n där Brandon och mamma kolla på morgon nyheterna.
- Godmorgon gumman! Sovit gott? Log mamma
- Hah, det tror jag knappats. Snäste Brandon.
Vacknat på fel sida eller ?
- Vadå ?
- Du skrek hela natten . Aha , Brandon hade inte kunnat sova för att jag skrek.
-Förlåt. muttrade jag och gick upp på mitt rum och klädde mig . Svart t-shirt och grå mjukisar måste ju funka? 
-MAMMA ! var är Stella ? Ropde jag när jag märkte att min klänning fortfarande hängde i garderoben.
-Har inte hennes klocka ringt ? frågade mamma från hallen.
Jag knackade på dörren , men ingen värkade vara vaken i allafall.
Jag öppnade , och mycket riktigt hade inte klockan ringt ännu.
- Stella , vakna ! Var det ändå jag behövde säga inte hon for som en orkan i hela huset . 
-Haha , skrockade Brandon från soffan.
-Vad , fräste Stella.
- Stella chilla du försov dig bara tio minuter.
- Åh.
Jag gick upp på mitt rum och gjorde klart matte läxan . Usch jag fattade verkligen inget . La puch låg visst lite förre oss i Alaska . 
- Stella kör du idag?
- Visst Brandon.
- JAG FATTAR INTE , skrek jag ner till Stella och Brandon.
- Vad för något? frågade Brandon
- HUR DU VÅGAR ÖVERLÄMNA BILEN TILL ELLA !
-Haha muttrade Stella från badrummet.

Stella fick i allafall köra till skolan, Vilket jag egentligen inte hade nåt emot.
- Möts vi på samma ställe som igår?  frågade jag och gäspade
- Eh, jo det är så att... Hon gjorde mig nervös när hon aldrig kom till saken .
- Vadå ?
- Jag ska träffa Danny , en kille i min klass. Kan du gå hem ? frågade hon och kollade ner och såg skamsen ut.
- Haha , varför var det så svårt att säga . skrockade jag och stängde bil dörren.
Hon ryckte bara på axlarna.  Jag skuttade fram till Milly och Alex och Hade upp mobil och knäppate kort på när dom kysste varandra .
- Tutteduvor . Sa jag med ett leende och blickade med ena ögat.
Dom båda skrattade och kysste varandra...en lång en.
- Ne sluta jag spyr. Sa jag och låsades må illa
- Haha är du avis , Retades Alex.
- Självklart . Sa jag och himmlade med ögonen .
Milly släppte taget och Alex och tog armkrock med mig istället och vi började skratta när Alex fejkade sorg.
- Milly hur kan du krossa mitt hjärta så.
- Du har alltid mig kusin . Svarde Mia som kom bakom honom.
- Hmm alltid något . mummlade han och började skratta.
Vi gick mot lektionen och såg att man satt tre och tre. vi satte oss längst bak och Alex bredvid några andra jag tror hette Justin och Blake.
- Carro , Nu tittar Embry på dig igen . Mummlade Mia i mitt öra och nickade diskret på Embry som satt snett emot vårt bord.
- Titta inte . Utbrast jag lågt.
Milly och Mia började fnissa men sen räddade magistern mig från ett korsförhör.
- Idag ska vi prata om fotosyntesen. Förklarade han och började skriva på whiteboard tavlan. Jag tar tillbaka det jag sa om att La puch låg förre oss. Det där lärde vi oss i Tvån.
Jag , Milly och Mia viskade hela lektionen . Två timmars lektionen var visst modert här , Varför var just naturvetenskaplektionen så lång för ?
När vi slutade hade vi lång rast på tretiominuter.
- Gillar du Embry frågade . Alex när vi gick till byggnad A där våra skåp låg.
- Eh , hurså ? frågade jag chockat .
- Han och Jacob snckade om dig , Embry vill bjuda ut dig men Jacob säger att det är för farligt.
- VA ?! Skrek jag och några tjejer ur min klass kollade på mig och viskade nåt.
- Mm , Det är nåt skummt med dom . Mummlade Mia och gick närmare mig när hon såg att Paul kom .
Jag nickade , jag satt i andra tankar , Varför skulle det vara farligt att bjuda ut mig ?.
- Carro ? Carro?. frågade Milly.
- Va ? frågade jag och vaknade ur mina tankar.
- Om Embry bjuder ut dig , vad tänker du svara ? frågade Alex och petade på mina revben.
- Hmm, Ja tror jag . och rodnade.
- Okej . Sa Milly och verkade helt oberörd men blickade med ögat. Hade La pucharna nån hoby att blicka med ögonen.
Mia därimot .
- Varför ? frågade hon chockat .
- Tja, Han kan vara ett riktigt kap, Han är rätt snygg och jag vill veta vad dom har för problem.
- Okej . Mia verkade godkänna den förklaringen .
På lunchen satt vi vid samma bord men skillnaden var att idag satt Stella med oss och pratade glatt med mina vänner.
Embry sneglade knappt på mig , Alex Hade kanske vara skämtat om att Han skulle bjuda ut mig tänkte jag och chockade mig själv över att den tanken gjorde ont. Men sen på matte lektionen satt jag bredvid Embry som alla matte lektioner antar jag . Han såg nästan nevös ut och spände hela kroppen . Han var så stor !.
Jag suckade lättnat när engelska lektionen var över , Det betyde att skoldagen var slut.
 
Stella stod inte utanför som hon sagt , men jag såg henne gå längre fram med en kille med rostfärgad hy och mörkbrunt rätt kort hår.
Jag gick överparkeringen tillsammans med Milly och Alex . Alex var gammal nog att köra bil eftersom han hade gott om en klass och frågade om jag ville åka med honom och Milly , Men jag tackade nej .
Vilket Embry verkade glad över när Alex och Milly stängt dörrarna gick Embry mot mig med långa steg och kollade marken och passade sig för bilar . Jag låtsades att jag inte såg honom och gick upp på gång banan påväg hem , men konstigt nog hann han ifatt mig .
- Carro ! Ropade han när vi var utom synhåll från andra , eller ja alla utom Paul som stod 200 meter bakom honom.
- Ja , svarde jag och låtsades spela chockad .
- Vad ska du göra på Lördag frågad han när han bara var en halv meter ifrån mig. Han var sååå söt.
- Läxor tror jag , Hurså? Jag kände fjärilarna i magen fladra i magen ..
- Jo ..Eh.. Jag undrar lixom om ..Du kanske vill på , på bio med mig då ? stammade han fram , Han var så söt med den svaga rodnaden som syntes på hans hy.
- Visst . Jublade jag och log .. Oj ..en sån reaktion hade jag inte väntat mig av mig själv , Ännu en Stella sida antar jag vilket betyder Mamma sida.
- Coolt, Kan jag hämta dig ? Frågade han medans han kollade ner på marken, Var han verkligen så nervös?
- Jo visst ska vi säga klockan sju ?
- Det blir bra för mig . Han kollade på mig , djupt i ögonen .
- Jag måste gå nu . Sa jag med muttrade jag sorgset.
- O, okej . vi vände oss om samtidigt. Jag kände hans blick i ryggen .
Värst vad snabbt det gick att komma hem , Jag var mitt i skogen när jag vaknade ur min trans , Det var obehagligt och varför hörde jag inga fåglar ....precis som förra gången jag var i skogen , Jag gick längre och längre in , Kanske skulle jag se vargarna igen , jag ville se dom. Jag gick tills jag stannade , mitt på en äng .
Solen sken på vildblommorna . Då såg jag henne , hennes hår var kort och nattsvart, ögonen var svarta hennes kropps hållning var som en katts , så smidig . Hon log mot mig . Hon på minde mig om mannen jag sett förra veckan.
Men hon försvann in i skogen med ögon svarta ögon var mordlystna . Min mobil ringde.
- Carolina vill du gå och köpa pommes vi har inget hemma . Du kan skriva det på oss.
- Öhh , visst. Jag la på och såg med om . Var var jag ? jag visste inte hur jag skulle ta mig här ifrån . Jag kollade hur solen låg.
Jag såg en gestallt komma närmare , jag konsentrerade mig på att inte skrika.
- Carolina ! Sköt Mia , dät följd av Alex.
- Hejsan Mia, Alex , var är Milly. båda stelade till.
- Hemma antar jag . svarde Alex och lät nästan oförskämd.
- Okej , Vet ni hur man kommer tillbaka ? Sa jag och skrockade
- Kommer inte ihåg vilket håll jag kom ifrån , tilllade jag .
- Vi ska tillbaka också , vi kan göra sällis. . Mia log mot mig , men såg nästan elak ut.
Jag log tillbaka.
Vi gick igenom skogen och jag kännde mig illa till mods av blickarna Mia gav mig.
- Har du köpt linser? frågade jag och nickade mot Mia.
- Nej ?
- Eskän , man kan inte ha ..röda..ögon! eller ?
Mia svarade inte men jag kände mig lättad över att se ett hur område . 
Jag gick till affärn köpte pommes och en coca cola. Jag hade ändå pengar så jag kunnde lämna tillbaka till mamma.
Jag gick hem och såg Jacob , Sam och Paul längre fram . Quil stod utanför Jakes hus .
- Carro ! ropade mamma ut genom köks fönstret hon var alldeles röd i ansiktet. Hon hade gråtit! 
 Men varför ?!
Jacob och hans vänner kollade på mig med sträng blick , Utom Embry som jag inte visste var han var . Men inte med dom i allafall.


Hmmm.. tycker Taylor att det är pinsamt eller sjukt att tjejer bär string som det står GO TEAM TAYLOR på tro ?

Borde inte Tyra tänka på att undebara Taylor Lautner kanske blir nervös när han får string trosor av henne när han inte får dejta fören han är 28 år (vilket man tycker si och så om ) Del 1 Jag skulle aldrig våga göra detta inför Taylor eller Robert I allafall ;o

Ett till favvo klipp ..erkän detta klipp är helt underbart !


Dagen outfit:D till mitt försvar har jag inte hunnit sminkat mig klart ellerfixa håret *hah*!

Ni får ursäkta röran i mitt rum *skäms*

Dagen outfit.

* Byxor från BIKBOK 99:-
* Linne från New Yorker 49:-
* bluse (stavning) / skjorta från Vila 499:-


Erkän ni är avundsjuka på mitt Nalle Puh täcke XD ;o

the first real

Hejsan !
Nu har jag äntligen kommit på ett namn på min serie cold-Dreams:D
Tack vara Petra som jag har pratat med lite på "FRIDA" vet jag hur man fixar så man kan se videoklipp
" Tack så jätte mycket :D"
Ni ser också att jag gjort ett omslag till Cold-dreams :D
vart inte så jätte bra eftersom jag gjorde det på paint som jag inte vet till 100 hur man använder
"hehe" :$
Om ni vill ni som har egna bloggar jag ge "reklam" av er blogg :))

glöm inte att kommentera !

XOXO

louise pettersson bergh :D


Twilight/New moon klipp :D några av min favvisar :D


Omslag till mig serie Cold-dreams

 mitt omlag än så länge :p

Kapitel 2

Mia var riktigt trevlig och pratade mycket med mig och jag började gilla henne. Nu satt vi inne i matsalen med två andra som hette Milly och Alex. Jag har aldrig skrattat så mycket tror jag . Dom frågade om jag trivdes i skolan och hur det var i kalla Alaska.

-Tja ..Det är inte så stor skillnad mellan tempraturena , Hade jag fnissat fram under samtalet.
Jag berättade om Sarah min bästa vän som dog för ett halvår sen. Milly började gråta för att det var så hemskt.
Sen pratade vi om mer roliga saker som sport ..Okej jag tyckte inte att det var det roligaste ämnet men hade inget emot att prata med dessa roliga människor. Alex höll inte på med nån speciell sport men alla tre klipphoppade och fick berättade vad det var för nåt och dom lovade att ta med mig på det om James och Elisabeth gick med på det.
Sen kom han som jag hoppades inte skulle komma .
- Vilka är det som är med Jacob Black . frågade jag och nickade mot Jacob och hans kompisar.
- Åh, Embry , Quil och Paul. Svarde Milly med en trotsig röst.
- Hurså? frågade Alex roat och blickade med ena ögat.
- Haha .Stönade jag
- Det var hemma hos oss igår , iallafall han och Billy.
Det var tyst en lång stund.
- Okej. Sa Mia med skör röst och byte samtals ämne.
- Carro , förstod du läxan ?
- Du gillar inte dom va ? Gissade jag .
- Ne inte direkt. svarade hon skamset
-Det är nåt som inte stämmer med dom. Tillade hon sedan.
-Jag håller med . Instämde jag vilket Mia verkade gilla.
- Du Carro , Jag ska ha fest om två veckor , vill du komma ? Frågade Alex när han fatta att verken Mia eller jag ville prata om det längre.
-Ja tack gärna . Vilket fick både Milly och Mia att le av glädje .

När skolan var över kom Milly , Mia och jag överräns om att mötas vid parkeringen oavsett vem som kom först , så vi fick sitta tillsammans.
Stella stod och vänta utanför byggnaden vi haft sista lektionen. Hon var på stålade humör när vi gick , tydligen hade en snygg kille bett om hennes nummer så dom skulle käka nån dag .
- Han var såå söt . Sa hon och blickade mot mig när nån ropa på mitt namn.
- Carolina! Ropade en hes röst som jag förstod var Jacob.
-Jag går vidare ,. Viskade Stella och blickade med ögat.
Jag stönade och himmlade med ögonen .
- Carolina! ropade Jacob igen och var nu bara en halvmeter ifrån mig med sina vänner som jag mindes hette Quil, Embry , Paul och nån till . Jag visste inte vem som var vem , men jag tror att Embry var den snygga .
- Vad ? frågade jag och försökte låta oberörd.
- Vi vill ge dig ett råd . Svarde han med en allvarlig blick och gled över pluralform.
- Råd ? Snäste jag ?
- Att jag inte ska sitta på er plats i matsalen eller ? jag försökte låta skämtsam men var redan irreerad. En av killarna skrockade lågt.
-Nej, Håll dig bort från skogen. Sa han  och lät lika irreterad som jag .
-Du sa igår att vargarna inte var ett problem...Eller har jag fel ? vräste jag.
- Det finna värre saker en mostervargar, Svarde han med allvarlig röst men med humor i ögonen.
- Eh, Vadå? Jag var trött på hans attetyd. Han svarde inte.
- Nehe, Men jag tänker inte sluta vara i skogen . Jag älskar att vara i skogen. Svarde jag med ett hånleende.
Jacob och hans vänner höjde ett ögonbryn sammtidigt vilket såg lite lustigt ut.
- Du är rätt kaxig va? frågade den kortaste av dom , som även var den snyggaste .
- Inte speciellt , men väldigt bra självförtroende. svarde jag med ett snett leende.
-Embry. viskade den ena av dom , som jag gissade på var Quil.
- Carro !Kommer du eller ska du gå hem ? Ropade Brandon.
-Din pojkvän ? frågade en av killarna sakastiskt .
Jag fnös.- Inte precis , min bror. Hejdå . Jag betonade varje ord och vände sedan på klacken och gick.
Stella såg väldigt nöjd ut. Men Brandon misstänksam och hade en blick jag aldrig sett , den var nästan mordlysten.
-Nåå ? frågade Stella och studsade i framsättet för att få höra vad vi pratat om.
- Nå vadå , snäste jag när Brandon börjat köra.
- Frågade han om ditt nummer ? frågade hon nu med ett chockat uttryck i sina blå ögon.
-Ne, han gav mig ett råd eller hot. Svarade jag .
- Vad ?
- Att jag skulle hålla mig borta från skogen. svarde jag låg medans jag satt i andra tankar, Vad var hans problem och varför vart hans kompis förbannad när  Quil pratade med mig , hade som nå anti Carro program eller .
-Vad tänker du på? frågade Brandon och sneglade från framsätet på mig.
-Om dom har nåt anti- Carro program  svarde jag med surt.
Båda brast ut i skratt och Stella började gråta.
- Vadå ? frågade jag som också börjat skratta .
-Så sa Stella när ett gäng killar stötte på henne genom att vara störiga .
Jag stönade högt.

När vi kom hem gick jag upp på mitt rum och började med läxorna som var till på torsdag.
-Vad är det för dag idag ?frågade Stella när hon gick förbi den öppna dörren in till mitt rum.
-Tisdag, mummlade jag utan intresse för hennes fråga.
- Vad tänker du på frågade hon och satte sig på min säng.
- Jag tänker på vad dom har för problem.
Stella sa inget utan studerade mitt rum.
-Får jag låna din vita ballongklänning imorgon ?
-Öh, visst om du kan ha den så . Muttrade jag och la ifrån mig blyertspennanoch vände mig om mot henne.
-Det vet jag att jag kan , Jag provade den när du sov i natt. Hon såg inte speciellt skamsen ut.
- Stella Rachel Muriel Lair vad hade du gjort . Sa jag och försökte härma pappas röst.
Vi började båda skratta.
-Jag hatar... mina.. mellan namn . Sa hon mellan skrattanfallen.
-Haha jag då, Carolina Geogina Stephani Lair . fnissade jag .
-BRANDON RICH RAVEN ! ropade Brandon från nedervåningen. Jag torkade tårarna när mamma kom hem .
-Här har ni roligt hör jag . Sa hon när jag och Stella kom ner för trappen .
- Mamma hur kunnde du och pappa göra så mot mig ! , fnissade Stella fram och peckade anklagande mot mamma .
-Vad har vi gjort den här gången ?.
-Rachel Muriel? Hur kunnde ni ge mig dom som mellan namn! jag och Brandon fick ännu ett skrattanfall.
-Våra bästa vänner hette så . försvarde mamma sig.
 Sen  skrattade vi alla fyra .

När pappa kom hem satte vi oss vid mat bordet och åt.
-Vad har du gjort idag Brandon ? frågade pappa medans Brandon och mamma duka.
- Sovit , sökt jobb , hämtat mina systrar. svarde han oskyldigt.
-Jag menar maten . skrockade pappa
- Varför sa du inte det då ? Jag har gjort en kycklinggryta.
Anledningen till att Brandon lagar maten är enkel , Ingen annan kan !. Mammas makaroner blir som gröt och pappas blir inte ens klara .
- Stella , Carolina , hur var skolan ?
-Rulla väl på fick några schyssta polers , förklarde Stella med så mycket tonårssnack som möjligt ..Pappa hatade när vi uttryckte oss på det viset , så han gick inte in mer på det .
-Carro?
- Jag träffade tre nya vänner , Mia Thor ,Milly Jones och Alex nånting.
-Vad roligt . Glädjen höll på att spränga mamma nästan .
- Åh , innan  jag glömmer , Alex ska ha en fest om två veckor och han vill att jag kommer . berättade jag .
Pappa gillade inte det , han la ifrån sig gaffeln.
- Vad för fest? Frågade han buttert.
-En vanlig fest pappa.
- hmm, och vad är en vanlig fest ?
- Pappa som när du var tonåring?
-Så det är alkohol innblandat...Det var ingen fråga .
-Nej ? men om du vill ha mer info kan jag sncka med min polare och du bara chillar lite? Det funka han vände sig till mamma. och föhörde henne också.

Jag gick och la mig tidigt och somna efter två timmar . Jag låg och tänkte på vargen , Jacob och konstigt nog Quil. Han var verkligen söt.
Jag drömmde att jag var ute i skogen och mannen var där igen , och vargarna och Embry stod mellan mig och försvarde mig . Jag vaknade med ett skrik när både mannen och vargarna hoppade på oss .


Kapitel 1 Billy och Jacob Black

Jag önskade att allt inte var som det var . Den jag älskade skulle vara vid liv , jag skulle bo kvar i Juneau i Alaska.
Jag vaknade av att jag hörde bilen bromsa in och mamma som viska mitt namn.

- Carolina vakna gumman vi är framme nu.
jag öppnade ögonen och såg att vi hade parkerat utanför ett rött hus , med rätt stor tomt. Jag suckade tungt och spände låss mig och öppnade dörren. Pappa omfamnade mig och visade mig till mitt nya rum. Mitt rum var inte speciellt stort rosa lila väggar med en tavla på vår famlij hängde över min säng som stod bredvid fönstret.
Pappa hade redan packat upp mina saker, eller Brandon ...Rättare sagt Brandon var min storebror det skilde två år mellan oss och mig och Stella ett , Dom hade stötat mig mest av alla i världen . Men speciellt Brandon. Jag tog på mig jackan och gick ut.
Mamma kollade oroligt på mig , hon öppnade munnen för att säga nåt men ångrade sig snabbt.
Jag gick längst vägen och in i skogen , Jag hade alltid älskat skogen så fridfull ..så ...annorlunda..
jag stannde till varför hörde jag inga fåglar, bara ett morrande ljud, men istället för att springa ut ur skogen skrikande
gick jag längre in tills jag hörde en sammetslen röst .

-Har du gått vilse? Han stod ungefär hundrameter ifrån mig han var likblek men så vacker ögonen var blodröda han hade en vit polotröja på sig med ett par svartajeans och skor som män i kostym brukar ha. 
Varför hade man såna kläder på sig ute i skogen?
- N, nej , stammade jag och märkte att jag var rädd.
- Hmm, Vad heter du ? frågade han sedan med ett leende så som man smällte av .
- Carolina . Varför sa jag mitt namn till en främling ? Men hans ansikte var så underbart att det inte gick att neka , det var som att var i trans.
Utan att jag märkt det stod han helt plötsligt bara tio steg från mig detta fick mig att rycka till.
-Oj skrämde jag dig ? spann han.
Jag kännde hur hjärtat höll på att sprängas av skräck . Jag kännde hans kalla hand på min kind , den var iskall. Han tog plötsligt bort den och började gå baklänges med ögon stora som tallrikar ..
Jag vände mig om och såg en enorm varg jag förskte kväva skriket , vilket inte funka  , jag skrek högt och gällt .
Mannen stod i halft hukad och blottade tänderna . Plötslig kom det två vargar till och ställde sig bredvid den nattsvarta , Den ena var rödbrun och nästan lika stor sen den tredje var mörkgrå.
Jag vart blind av tårar. Men vargarna kollade bara på den bleke mannen som hade börjat baka med snabba steg. Jag såg att det var nåt konstigt med vargarna dom var nästan fem meter höga , såg ut så i allafall när dom stod där och vissade sina tänder som var om knivar. Dom såg så smarta ut för intelligeta för att vara djur. Medans jag stod och betraktade bestarna mötte den gråa vargen min blick ocg la huvudet på sneden . Den svarta morrade åt honom och han spände blicken på mannen igen , som tog ett språng och försvann med en ofattbar hastighet och vargarna sprang efter när dom sprang mot mannen började jag skrika ,jag var så otroligt rädd och trodde att dom skulle ge sig på mig men dom sprang efter mannen . När dom var utom synhåll föll jag ner på knä och började gråta innan jag reste mig och sprang hem , Jag snubblade flera gånger till jag såg det lilla röda huset.

- Vad är det gumman , hörde jag mamma förtvivlade röst.
- Om jag berätta skulle ni be dom att låsa in mig . svarade jag  mellan tårarna.
- Nej då gumman , berätta jag lovar att inte skratta . Hon kollade på mig och såg att hon såg rädd ut.
Jag bet mig i läppen och kollade på mina leriga skor.
-  Carro  , vad har hänt ?! ropade Brandon som stod bakom mig i  trappen och såg lika rädd ut som mamma.
- Kan vi ta det på mitt rum ? frågade jag med svag och pipig röst. Brandon och mamma nickade och följde mig upp . Jag berättade allt om det som hänt . Märkligt nog såg dom ut att tro mig.
- Jaha, vi får ringa polisen imorgon . mummlade mamma när jag berättat klart . Hon gav Brandon en menade blick.
- Men du kanske ska ta nåt att äta? Du har vart ute i två timmar.  Jag såg chockat på henne
- TVÅ TIMMAR . utbrast jag. Mamma ryckte till .
Jag gick ner och tog fram en tallrik och tog resterna från när dom andra ätit. Pappa och Stella satt och kolla på nyheterna. Stella kollade på mig med orolig blick och var på väg att säga nåt när det ringde på dörren.
Brandon sprang ner för trappan och öppnade .
-Hejsan jag heter Billy Black -
-Hej Brandon Lair .
- Goddag Brandon , vi ville bara hälsa er välkommna till grannskapet.
Jag stod vid mikron och lyssnade , Mamma kom ner för trappan.
-Goddag ni måste vara Elisabeth ? Hörde jag rösten säga som jag antar var Billy.
-Ja , kan vi hjälpa till med nåt? Frågade hon
-Mamma , dom ville hälsa oss välkommna . Förklarade min bror .
- Åh , men varför står ni här kom in , vi har precis bakat paj . Mamma lät nästan överlycklig.
Ni ?
Pappa hade nu stängt av tv:n och gick nu för att hälsa på besöket. In rullade kom en man i rullstol och en kille som måste vart i tjugofemårs åldern . Han var enorm.
Pappa gick fram och presenterade sig .
Killen ryckte till när han såg mig , inte konstigt jag såg hemsk ut .
-Jag heter James . och det här är min son Brandon , och mina döttrar Stella och Carolina han viftade med handen för att visa vem som var vem .
-Eh mamma , jag går och tvättar ansiktet . Sa jag och smet emellan killen och pappa .
-Visst , Eh Billy ...Har ni varg problem här? frågade mamma hastigt och jag stannde i trappen.
- Ne det har vi väl inte , eller vad säger du Jacob ?
-Nej , det skulle jag inte kalla det.
-Borde ni inte samla folk och göra er av med dom , Dom gav sig på en man i skogen idag.
-Nej det är emot vår stamlag. en man ?
-Ja Carro var ute i skogen och såg en man som blev på hoppad av några enorma vargar.
Billy och Jacob växlade en snabbblick.
- Eh nu glömmer vi det , Vill ni ha paj ?
-Ja tack Elisabeth. svarde Billy med sin mörka röst.

Vi satt allihop vid vårat bord och alla chockades av att Jaocb bara var sjuton år.
-Haha tycker ni att jag är enorm skulle ni se mina vänner , Hade han sagt .
-Går du i skolan här ? frågade Brandon när han tuggat ur munnen .
-Japp, Kan inte komma nån vart . Bussen går inte så ofta och man vill ju inte köra utanför stadsgränsen. skämtade han
Pappa och Brandon skrattade . Stella kollade på Jacob hela tiden .Jag satt bara och peta i maten .

- Jag hade redan gått och lagt mig när jag hörde Billy och Jacob gå hem. Jag låg och tänkte länge på dagen . Första dagen här hade inte vart så speciellt lyckad. Når stämmde inte , Varför fick man inte döda vargar, varför hade Jacob ryckt till så när han såg mig och sneglat på mig hela kvällen . Nåt stämmde inte jag visste inte vad men jag skulle allt ta reda på det.

Jag försökte sova ,men när jag blunda såg jag bara den gråa vargen och den mystiske mannen i skogen .
Jag reste mig upp och tände taklampan och kollade vad jag skulle ha för kläder imorgon istället. Jag stog och kollade på mig i spegeln en lång stund. Jag hade rostfärgat som räckte ner till höftbenet, med vackra lockar som min farmor alltid sa , en klassisk skönhet. Jag hade långa ögonfransar, fylliga läppar och spikrak kropp.
. Jag gick och la mig när jag bestämt kläder. Och somnade nästan direkt . Jag vaknade på morgonen av ett skrik när jag öppnat ögonen förstod jag att det var jag som skrek. Mamma öppnade dörren med ett skärrat uttryck. .
-Hur är det gumman? frågade hon och la sin svala hans på min panna.
-Marddröm. .
-Klä på dig , jag går ner och dukar fram frukost.
precis när hon sagt det ringde väckaklockan
-Läskigt. sa jag sedan och mamma började skratta lågt.
Jag klev ur sängen när mamma stängt dörren , jag lufsade fram till mig skrivbord där jag hängt kläderna på stolen , mina svart jeans och ett vitlinne med grå kofta. Jag drog hårborsten genom håret och satte upp det i en knut .
När jag kom ner satt redan Stella vid bordet . Hennes blonda hår var kort och till skillnad från min raka kropp hade hon en kurvigkropp. .Hon kollade upp på mig och log .Alla trodde vi var tvillingar vilket vi inet förstod vi var så olika man kunde vara.
När jag och Stella var framme vid skolan stannade vi till. Dom måste skoja med oss? Det såg ut som en sån skola bortskämda snorungar gick på i London. Den var för fin jämfört med skolan i Alaska.
Vi gick åt var sitt håll och Stella log när några killar visslade på henne. Jag skakade bara på huvudet när hon vände blicken mot mig . Alla blängde på mig . Och såg Jaocb och hans vänner och han hade rätt . Hans kompisar var nästan lika stora som han . Han blängde på mig men små log lite och vinkade till mig , jag höjde handen blygt. Det såg ut som om han pratde om mig för alla hans kompisar vände blicken mot mig vilket fick mig att känna mig illa till mods . 

En tjej kom skuttande fram till mig , som alla andra hade hon rostfärgat hy och svart hår. Jag suckade lättat för mig själv , jag stack inte ut så mycket iallafall. Inte lika som Stella , med sitt nästan vita hår och ljusa hy och blå ögon.
-Hejsan , du måste vara Caroline ? Sa tjejen som skuttatfram till mig .
- Hej, Carolina, annars är det jag. sa jag skämt sammt och chockad över mitt självförtroende.
Jag såg att hon skämdes över att sagt fel.
- Mitt namn är Mia , Om du vill kan vi sitta på lektionen om du vill ? frågade hon och log .
-Det skulle vara jätteroligt, Svarade jag och log tillbaka.
-Underbart , utbrast hon..
 Vi gick till lektionen och jag kände hur Jacob kollade på mig , Det var nåt som inte stämmde med Jacob Black .
Bjuder på mina favorit Twilight/ New moon bilder :)


<333

Välkommen till min nya blogg!