. . -

Ny bok till The Twilight Saga !!!!!!!

Även "Midnight Sun" , alltså Twilight ur Edwards perspektiv har jag väntat på sen jag köpte serien. Jag har första kapitlet i "Midnight Sun" i början av min Twilight bok, men jag vill gärna ha hela. Den har inte heller ett release datum och är inte ens färdigskriven ännu. Vet inte om Stephenie Meyer ska skriva färdigt den hon har tagit uppehåll från skrivandet av "Midnight Sun" eftersom delar av den läckt ut på nätet. Efter det har jag inte hört nått nytt om den. Hoppas verkligen den kommer ut!

Men nu till grejen...

The short second life of Bree Tanner

  

Ny bok som ska släppas i sommar (eller novell). Stephenie Meyer började skriva på den under tiden hon skrev Eclipse ( tredje boken i Twilight serien) nu har hon skrivit klart den och ska släppa den. Den handlar om Bree Tanner, den unga nyfödda vampyren som man stöter på i Eclipse. 

Boken kommer att vara ca 200 sidor tjock och den släpps den 5 juni 2010. 

Stephenie Meyer skriver att denna “novell” egentligen skulle ha funnits med i den officiella guiden till Twilight-serien, men att den i slutändan blev så lång att den förtjänade sin egna bok!

Spännande!

B Wahlströms som står för distributionen av Twilight-böckerna i Sverige har i ett pressmeddelande om kommande “The Short Second life of Bree Tanner” som på svenska kommer att heta “Bree Tanners andra liv“. Boken håller just nu på att översättas till svenska. Man kommer att kunna köpa den exakt samtidigt här i Sverige som i USA. Klockslaget och allt är spikat: kl 06.01 den 5 juni (sv tid).


Ny trailer för The Last Airbender’


Svar : Varför har vampyrer blivit så modernt ?

Har fått några frågor under veckan angående Twilight och vampyrer och denna fråga fick jag så sent som idag :
" varför är vampyrer så mordent "


Min teori :

* Vampyrerna är inte som förr - Dom har känslor , lever på djur blod , blir kära i människor .
* Dom är vackra .
* Handlingen är världigt unik .
* Tonårstjejer blir avunsjuka på Bella och blir "kära" i Edward eller Jacob.
* Annorlunda .

Detta ar några punkter jag hade med i min vampyr uppsatts :).


Booboo i csi miami

Inte jätte bra kvalité ...

Nya Eclipse stills !:)


Fan made
Dagens Bild : New Moon Cast


Du kan nu ge Rob en puss !

Twilight"-stjärnan Robert Patttinson är den senaste i raden kändisar som avbildats i vax på Madame Tussauds i London. Avbildningen presenterades igår och många unga tjejer var där för att se skådespelarens vaxfigur.

 

Den 23-åriga hunken har fått många unga tjejer på fall i och med sina roller i både "Twilight" och bioaktuella "Remember me". Nu kan även du få chansen att kyssa din favoritskådespelare om du ger vaxmuseet ett besök det vill säga.

Spana in vax-Rob och hans kärlekskranka fansVad tkr ni om resultatet ?

Fan Made : Hanna

Fick denna bild till mailen av Hanna som var rätt tydlig på vilken som är henne favvo av vargarna :)


Kristen Make up ( Fan made)


Grattis x2 till Kiowa och Tinsel

Idag fyller två av våra älskade twi-stjärnor nämligen Kiowa Gordon ( Emebry Call) 20 år  och Tinsel Korey (Emily) 30 år .
Massa grattis from sweden !!:D

Kommentar : Elena

Elena om Nya utseenden i Eclipse:
var har du hittat bilden?? de går inte att spara som... på din blogg!!

Svar : Sidan står öven för bilden :)
Men jag hittade den på
twilightsweden  :))
Anledningen till att man inte kan kopiera på bloggen är för att jag inte vill
att andra ska ta av min fanfic .
Därför skriver jag jag källor :)
Kram Lollo

New Blood kapitel 17 : Komma ifrån

Del 2 Renesmee berättar :

" Jag är så glad att du är här Jake " Sa jag återigen , Jga måste ha sagt det fem gånger nu på bara tio minuter .
Jacob och jag hade gått iväg lite för oss själva men självklart var pappa inte speciellt glad över det men mamma hade sagt att det gick bra .
" Jag med Nessie " skrattade han " Du har sagt det några gånger " fortsatte han fortfarande med ett leende på läpparna . " Och jag tänker säga det tills jag har börjat låta det sjunka in " Sa jag i sag nochalant ton.
" Har det hänt nåt i Forks och La push ? Jag har sån hemlängtan så jag snart rymmer här ifrån " Precis när sagt den sista meningen fick Jake en smått road blick . " Nej , Jake inga såna idér " Sa jag skarpt när jag forstod vad han tänkte på.
" Varför Nessie ?" Sa han och kollade mig djupt i ögonen . " Hah , om du vill träffa mig tills allt det här är över så kanske vi ska vara liter seriösa och inte hitta på nåt " fnös jag .
Jacob gav i från sig ett högt skratt " Vi betyder Jag i detta sammanhang va ?" skrattade han . Jag nickade " Japp , det gör det " Sa jag ärligt . " Jag ska skärpa mig Renesmee " Hans leende försvan " Bara det att jag saknar dig för mycket ...Det är allt. " Sa han och det sved till i hjärtat . Jake som så ofta såg så osårbar ut , men inte det just nu när han såg på mig med en gnutta sorg i ögonen . Han led , mer än jag gjorde . " Åh Jake " Viskade jag och kramade om honom . " Jag saknar dig med " mumlade jag och tittade upp på hans ansikte som studerade mitt innan jag gav honom en mjukt ,  kort kyss. " Jag vill att allt ska gå över " suckade jag " Även om det inte hänt speciellt mycket så kommer det snart att ... Det otäcka . Jag känner det ända in i märjen " fortsatte jag .
" Nessie , En sak kan jag lova dig att ingen kommer att skada dig , det tilllåter jag inte . " Sa han med liter tillgjord röst troligen för att muntra upp mig , men det funkade inte just nu . " Jag oroar mig i speciellt mycker för min egen del" Sa jag och Jake brast återigen ut i skratt vilket irreterade mig lite." Vad ? " väste jag och släppte taget om honom för att se hela hans ansikte . Han svarade när han hunnit hämnta andan " Du är så lik Bella så det är skratt retande !" Hon sa precis så förut en gång " frustade han innan han såg mitt ansikte . När han såg det teg han direkt . " Nessie , mig behöver du inte oroa dig för inte nån annan heller , Vi är en familj och nåt jag lärt mig är att familjen ställer upp för varandra oavsett vad som händer . " Han var så seriös att jag nästan häpnade . Vilket samtidigt kändes bra . Då menade han det. " Vi kanske ska gå tillbaka ?" undrade Jake. Jag släppte Jake med blicken och fick en smärre chock det var ju mörkt eller ja , för en människa skulle det vara det men nu var jag bara hälften så. Jag nickade till svar på Jacobs frågade och vi gick tillbaka hand i hand . " Du svarade inte på min fråga , har det hänt når speciellt ?" frågade jag igen och Jake svarade " Nja inte dirket i har försök t spårat upp den där Garcia eller vad hon hette.  Annars iget speciellt" svarade han och ryckte på axlarna " Är inte det rätt meningslöst att ens försöka spåra henne , hon lämnar ingen doft efter sig " muttrade jag med stel stämma. " Man kan aldrig spåra på andra sätt till exempel hur det ser ut i skogen ...Hur löven ligger och så vidare " Han log lite blekt och vi kunde nu se Tanyas stora gula hus.
När vi gick in satt alla och pratade , Cassidy pratade världigt med med Eleazar och Carmen , vilket jag egentligen inte var så chockad över , både Cassie och Eleazar hade tillhört volturi och jar hörde jag ytra frågor som " Hur mår Aro ." , "Hur reagerade dom när du lämnade dom?" och " Har dom gjort nåt åt..Bla bla bla " Jag och Jake satte oss själva i en av tvåsitts sofforna med sammanlänkande händer .
Varken Jacob eller jag sa nåt direkt . Jag bytte några ord med Tanya och Cassie då och då . Fick en blick då och då av Benji som han studerade mig med . Som om nåt var fel eller nåt.
" Skulle det funka ?" Sa pappa plötsligt , Jag förväntade mig att han kanske kommenterade nåt Benji och Eleazar sa men han tittade på Jacob som ryckte på axlarna "Jag vet inte ... Det var bara en snabb tanke " mumlade han och kramade min hand lite hårdare " Vadå för nåt ?" Frågade jag när alla sneglade lite på mig och Jake  men ingen svarade .
" Vart hade du tänkt dig att hon skulle kunna va ? Om dom tror att hon är här , men skulle dom få för sig nåt skulle det åka till Forks igen och undersöka huset och Charlie där har hon vart nyligen . " Sa pappa utan att ens titta på mig .
" La push ? Hon har inte vart där på länge nu , hennes doft finns inte där ."  Han log lite snabbt innan han vände blicken mot pappa igen . " Vänta , pratar ni om mig ?" Utbrast jag .
" Japp " svarade Jacob enkelt utan att fortsätta . " Men om dom har huset här under uppsikt då ? Utan att vi vet om det . Det behöver inte vara Garcia eller Hope . " Mumlade Cassie . " Tanya , du råkar inte ha en blondperuk?" skrockade Jacob . " Jag vet inte ... Kan kolla .." sa hon och försvann upp för trappan .
" Snälla Jake kan du berätta vad ni pratar om ?" Han svarade inte utan pratade bara med pappa och Cassidy som verkade förstå precis vad det var allt handlade , inte konstigt pappa har sin talang och Cassie kan "ta" hans talang.
" Jacob Black " morrade jag när jag inte fick nån respons . " Sa du nåt ?" frågade han oskyldigt vilket fick mig att himmla med ögonen . " Vad pratar ni om ?" suckade jag och vart smått irreterad .
" Vi planerar på hur vi kan få bort dig här ifrån. Att du kanske inte ska stanna på samma plats för länge... " Pappa avbröt honom" Eftersom dom antagligen har nån som vet mycket om oss eller har en duktig spårare . "
" Okej , och ? Vad hade ni tänkt er att jag ska ta vägen ?" Frågade med sarkasm .
" La push " Sa Jake snabbt och ivrig och mamma log liter blekt . Vilket fick mig att undra varför ...
" Men det beror ju på hur Tanya och dom tycker ..." Sa pappa och vände blicken mot Carmen Eleazar och Tanya som precis kom ner . " Edward , Vi msåte tänka på Renesmees bästa och , tja .. Det kan bli för farligt om hon stannar här för länge. Så vikanske ska växla lite och jag hittade ingen blodperuk men en svart .och inte samma längd men man kanske kan fixa det ?" Sa Tanya och vissade upp den ,enligt mig hemska peruken.
" Mot supermarket butiken " utbrast Benji och gjorde det där klassiska ljudet tudertut , aja . Roligt var det .

" Får båda ni plats här ?" frågade Tanya  och studerade Jakes storlek och sedan sängen som han skulle sova i .
" Ja för tusan ..Och ...Ermmm ..Tack " Sa han och fick angstränga sig för att låta artig . Tanya log stelt men det såg ändå artigt ut innan hon stängde dörren bakom oss . Jag sov nästan i min egen säng . Eftersom pappa vägrade att vi skulle dela säng fick vi sova i två olika . Det var nästan så att vi skulle få sova i två olika rum men Tanya ville inte det eftersom hon inte visste om han var rumsren ... Ett skämt Jake och hans vänner ofta får höra av våra vampyr vänner.
Jacob sov nästan själv kunde jag inte ens slappna av i lilltån.
Det händer för mycket . Om en vecka ska jag till La push , just det har jag inge emot just att det skulle bli så drygt , åka fram och tillbaka till en massa ställen . Alice hade ringt och sagt att dom inte hittat nåt spår efter tvillingarna eller nån annan, inte heller kunde hon se nåt krig inom snar framtid vilken gjorde mig lite beskymrad hur längde skulle detta pågå ? Hade Amun nåt med det att göra ? Jag litade inte på honom ..Alls. Men Carlise gjorde det och då gjorde resten det . Jag fluffade till kudden innan jag la huvudet på den och försökte sova vilket gick rätt snabbt eftersom tårarna som rann för kinden sövde mig lite.

Jag visste inte vart jag var eftersom allt bara var mörker ..Mörker och tystnad.
Jag hörde inte mitt eget hjärta inte heller min egen andning . Jag kände ingenting
ingen mark under fötterna och jag vände blicken ner svävade jag . Jag flög .
Men synen jag också fick var inte lika lycklig .
Jag såg en stor brasa med nåt i . Kroppar . Jag flämade till av skräck när jag såg vilka det var .
Mamma , Pappa, Benji och Cassidy  dom låg överst men under dom låg dom andra , Alice , Esme , Rose ,Emmett
Jasper och  Carlise . Jag kved till när jag även kände doften av blod , Den ljuvligaste doften någonsin men jag
kände inte igen den . Jag svävade och följde doften och när jag såg nåt stort lurvigt rödbrunt försvann allt.

Jag satte mig käpprätt upp i sängen med ett skrik . Jake ramlade ur sängen med en duns men reste sig snart och satte sig på kanten av sängen . "Nessie , hur är det , mår du bra ?" viskade han ängsligt innan han kramade om mig . " Lugn Gumman det var bara en dröm " viskade han . Dörren öppnades och pappa och mamma och själv klart resten stod nu i dörren och kollade in . " Men Nessie , vad har hänt du ser helt förstörd ut " Utbrast mamma och började smeka mitt ansikte . " D..Det var bara en d, dröm " mumlade jag . Mamma trodde det var ett svar men jag försökte bara övertyga mig själv. Mamma kramade om mig och började nynna på vaggvisan papa gjort åt mig och jag vart snart lugn igen men inter trött. " Somna om gumman " tröstade hon . Det var bara hon kvar nu . Och Jake såklart . Jag nickade och la huvudet på kudden igen.
När mamma stängt dörren upptäckte jag att Jake fortfarande satt vid mig .
" Hur är det ?" frågade han och smekade min kind och han gav mig min blick.  " Inge vidare .."mumlade jag och en tanke for upp i mitt huvud " Jake , du kommer aldrig lämna mig va ?" mumlade jag och Jake stirrade oförstående på mig . " Va ?" frågade han mig bara . " Svara bara på frågan " insisterade jag och hävade mig upp på armen .
" Renesmee Carlie Cullen, jag kommer aldrig lämna dig . Inte förren du ber mig att gå . " Sa han innan hans läppar snudades vid mina . " Sov nu Nessie , Vi båda behöver  det " mumlade han som fortfarande smekte min kind .
" Ja , det gör vi " Sa jag och log prövande lixom han men hans leende var mer innerligt.
När Jake började snarka efter ungefär fem minuter smög jag mig fram till hans säng som var lite liten för honom och jag la min hand mjukt och försikigt på hans kind. " Du kommer att lämna mig , när jag behöver dig " viskade jag för mig själv samtigt som en tår rann på min kind .Igen. Jag reste mig upp och gick till min säng igen och kröp ner under täcket och skulle precis somna " När jag behöver dig " upprepade jag för mig själv igen innan jag somnade.


Eclipse -- "Until your heart stops beating."

Helt underbar video <3

Dakota Fanning On Lopez Tonight!

Riktigt rolig intervju
Källa

Nya utseenden i Eclipse

... Utseendet  ändras även  på karaktärerna ...

Källa: http://www.twilightsweden.se/

Vad tycker ni , i vilken film såg dom bäst ut i ?


ECLIPSE POSTERN !!

Nu har den officiella posten för Eclipse släppst och jga måste säga att den var mycket snyggare än twilight och New Moon ...Och då menar jag mycket.


ABC News Radio intervju med Peter Facinelli


Eclipse Sneak Peek + Exclusive Scene


Mail : Ida

Ida- Hejsan Lollo ! i fredags fick jag min new moon på dvd !!! gissa om jag vart Happy !!<33
så jag satte mig genast och började kolla men sen på pausade jag och det vart en rikigt rolig bild på Alice !!!!
Så jag mailade över den till dig så du kunde lägga upp den !!:D
Älskar din blogg !
Kramm Ida .Svar: Tack så mycket Ida , den var verkligen rolig !!!!!!
Haha ^^


Kass och tråkig uppdate I know

Känner att jag måste lägga in en förlåt inlägg just nu !
Min uppdate har vart ur kass och inte specillt rolig :(
Jag är verkligen ledsen för det men jag ska försöka bli bättre , har vart så otroligt trött !!
All snö är intebra för ;/


Ska bli bättre

Kram Louise


Fan Made- Maja

Fick denna jätte söta bild på Booboo Stewart på min mail tidigare idag dessutom orginalet också !
Tack så jätte mycket Maja!'

<---- Majas!

<---- Orginal !

New Blood Kapitel 17 del 1 : Tillsammans

Del 1 - Cassidy berättar


" Höger " Sa jag till Benji som suckade . " Cassie , jag tror jag kan komma ihåg själv vägen till Tanya . Vampyrminne du vet" snäste han och jag vände mig och kollade honom i ögonen " Nehe , du är inte törstig , varför så grinig?" svarade jag i samma ton. " Vadå , får jag inte vara på dåligthumör eller ? Du må vara min festmö men inte min fru ännu" Sa han hårt och jag tappade hakan . Det var som en kniv i hjärtat. Jag bet mig i läppen och kollade ut genom vindrutan .
" Du , Cassie ...Förlåt det var inte menningen att vara elak men jag ..." Han avbröt sig.
" Vadå ?" frågade jag tyst och kollade honom i ögonen . " Det är årsdagen för min död idag " Sa han med rösten full av sorg ." Åhh " flämtade jag . Det för jag för sjutton inte berädd på.
" Snälla ni , Jag försöker sova så kan ni bråka i skogen eller nåt " muttrade Jacob som sovit nästan hela vägen .
" Jo , nog skulle vi behöva stanna allt. Ska du verkligen träffa Nessie sådär ?" utbrast jag förfärrat.
" Vadå`?" suckade han tröttsamt. Jag log kort innan jag svarade " Jake , vill du inte se bra ut när du ska träffa din flickvän som du inte sett på en vecka ?" frågade jag skeptiskt.
" Ja ? Jag har inget mer med mig ...Hann inte packa " Hans blick gled över sina kläder innan han äntligen förstod vad jag menade " Åhh , nej " stönade han när han såg cola fläcket på sin vita T-shirt. "Varför lät ni mig somna med läsken i handen för " Sa han och tog emot våtservetten Benji räckte honom. " Jake säg att du är glad att jag är med " Sa jag belåtet och Benji och Jake kollade misstänksamt på mig . " Bara säg det " flinade jag och kände att jag var på bättre humör igen. Tack och lov." Jag kommer troligen få ångra det men Cassie jag är glad att du är med ." Sa han stelt.
" Var det verkligen så svårt ? Jag har en matpåse i bak med underkläder ett parbyxor en stjorta och en vit t-shirt " Svarade jag och såg hur Jacob tog fram påsen och kollade i den ." Shit , det är ju helt nytt!" utbrast han .
" Ja , men jag hann inte köpa nya skor dina ser förfälliga ut " snäste jag sarkastiskt och gjorde tummen ner .  Jacob grimaserade åt mig och jag himmlade med ögonen. " Om ni är klara , så kanske vi ska svänga in där så vargen kan byta kläder " avbröt Benji som förtfarande var grinig. " Okej herr grinig . Sväng in vid nästa ficka" Svarade jag utan att bry mig om hans ton.  Benji sa inget mer förren vi kom till en parkering utanför ett fik. " Gå in och byt om , vi har en halvtimme innan vi är framme vid Tanya " Muttrade han . Jacob himmlade med ögon innan han gick in till fiket som var fullt med lastbils chafförer. " Dissa den tonen är du snäll" snäste jag till honom .
" Förlåt Cassie ..." mumlade han och dörren öppnades och Jake satte sig i baksättet och både min och Benjis blick svepte över Jacobs nya kläder . " Shit , vad jag är duktig " Sa jag belåtet och Jake kollade också på kläderna .
" Ja , Det håller jag med om . Men det är lite läskigt hur du kunde veta min storlek . " Benji skrattade roat bredvid mig .
"Jag har bara en känsla för sånt . "
" Du är som Alice " Sa Jake lite frånvarande. Jaha han tänkte väl på Nessie , jag känner igen minen han får då.
" Hur långt är det kvar ?" frågade Jacob plötsligt , jag hade till och med glömt att han satt i bilen.
" Eh , tio minuter ungefär " svarade jag och Jakes händer flög upp till hans hår och började fixa i ordning det i bakspegeln.
När vi väl såg det stora huset lättades min dåliga humör , lixoms Benjis .
Benji hann knappt stanna bilen innan Jacob var ur bilen och vi såg att Bella , Edward och ...Nessie redan stod utanför huset och innan vi visste ordet av kramade Jacob om henne och en tår föll nerför hennes rosiga kind. Jag kunde inte låta bli att le och Bella och Edward kom och mötte oss .
" Vad roligt att se er igen !" Utbrast Bella och kramade om mig innan hon kramade om Benji . Sen såg jag när dom andra kom ut . Det syntes väl vem som var Tanya .
" Kul att se dig igen Jacob " Sa Tanya till Jake men jag kunde inte läsa av tonen.
" Hej Tanya"Svarade han , han var upptagen med Renesmee så jag var bara chockad av att han ens sa hej till henne .
Efter Tanya kom två till med en underlig olivfärgad hy , självklart har jag sett vampyr med sån hy förut men jag har aldrig hittat rätt ord för att beskriva .
" Carmen !" Sa Benji glatt och kramade om vampyren . Han kramade även om den andra vampyren som måste vara Eleazar.
" Benji , vad kul att se dig igen ! Och du måste vara Cassidy ? " Sa Carmen och överraskade mig med en kram.
" Ja , du måste vara Carmen " konstaterade jag " Ja det är jag och detta är min man Eleazar.
" Buona giornata Cassidy " Log han och skakade hand med mig . Buona giornata betyder god dag på italientska.
" Buona giotnata a voi " god dag på dig med .  Nu kom även Tanya och kramade om Benji och kramade om mig efter.
Jag gick fram till Nessie och Jacob tillsammans med Benji , " Får vi hälsa också ?" frågade Benji och Jake gav honom en smått skarp blick innan han släppte Nessie och Benji kramade om min sin bästis . " Antar att du inte saknat mig va ?" skrockade han och Jacob fnös bakom honom " Nej hon har haft fullt upp med saknta mig " retades han .
"Jo Benji ,jag har saknat dig " Log Nessie innan hon kramade om mig också .
" Haha det vart ju värsta kramfesten ju " skrockade Benji lågt och Jake himlade med ögonen och tog över Nessie direkt efter min kram genom att lägga handen på hennes midja .
" Tanya, vart är Kate och Garrett?" frågade han och svepte med blicken runt om i huset .
" Dom ..jagar ... tror jag " Skrattade hon och gick till köket och kom tillbaka med en tallrik med mat .
" Du måste vara hungrig " Sa hon till Jake som sken upp .
" Wow, ingen hundskål här inte , här äter man med lyx" Utbrast Jake när Tanya ställde ner en helt vanlig porslins tallrikar . Jag kunde inte låta bli att le , Rosalie hade blivit riktigt dukitg på att göra matskålar och till en början skrev hon bara Fido på dem men nu har det kommit lite variation som Vovven , jycken osv.
Han hade verkligen inte sett så glad ut på hela veckan när han vart i från Renesmee .
Hon gjorde honom verkligen lycklig.Kellan Lutz på the Ellen DeGeneres Show


Roll Credit’s intervju med Robert

Twilight stjärnan Robert Pattinson avslöjar varför nya filmen Remember Me gav honom en chans att utforska sin mer fysiska delen ...


Utspelar sig i New York under den tumultartade sommaren 2001, Remember Me ser Pattinson stjärna som upprorisk NYU student Tyler, som har svårt att limma med sin far (Pierce Brosnan) efter självmord på hans bror. Finna frälsning i en ny relation med lika oroliga Ally (Lost's Emilie de Raven), Tyler snart finner att lycka är svårt att hålla fast vid ...

Vad lockade dig till den roll Tyler i den här filmen?

Jag läste det efter den första Twilight filmen och jag alltid slags gillade det. Det var alltid på baksidan av mitt sinne och möjligheten kom upp i mellan den andra och tredje sådana, bara en liten tid så kan du bara göra en viss typ av film. Jag försökte komma ihåg alla de små saker som jag läst och det var ganska perfekt.

Behövde inte någon verklig prep tid eller någonting och det var något annorlunda om det. Det passade inte in i en typisk tonåring film typ av sak. Jag hade faktiskt inte läst ett manus gillar det och det verkade ganska realistiskt och jag fann karaktären vara mycket lättillgänglig för mig. Jag hade alltid verkligen är ansluten till det och jag vet inte riktigt varför

Karaktären har ilska frågor och plågas och har problem med sina föräldrar. Har du någon av dessa frågor i ditt liv?

Inte riktigt. Men samtidigt, länkade jag särskilt som de kastade för familjen runt Tyler. Jag kände en massa barn som var oroliga tonåringar och du träffa deras familjer och de är alla bara säger "jag vet inte vad hans problem är". Alla familjer verkar riktigt trevlig och stödjande omkring dem och det är detta okända.

Du har denna energi och du inte vet var du ska placera det. Jag tror att anledningen att han har problem med sin far och inte hans mor är han vet att hans mor är inte stark nog att ta den. Om han plötsligt började attackera henne, skulle hon bryta bara och Charles, hans far, är fortfarande en kämpe så han alltid kommer att kämpa mot honom. Men tror jag inte jag har några särskilda problem själv i detta avseende.

Var det svårt att få sin karaktär när du sköt i New York och det fanns massor av Twilight fans att bli galen omkring dig?

Kind of. I början var det. Sedan ungefär halvvägs, jag plötsligt fick en uppenbarelse om det. Jag vet inte vad som hände, men det är bara att lära sig att blockera ut saker. Men i början var det bara driving me insane speciellt för en karaktär som går förlorad och antas att leta efter saker hela tiden och du kan inte titta upp eftersom plötsligt alla (kamera) fönsterluckor snabbare och du kan inte le eller uppföra sig normalt men du bara måste vara mer disciplinerad när det.

Denna karaktär inte bär några likheter med Twilight's Edward Cullen. Jag undrar är du orolig för att bli typecast som grubblande, sårad hjälte?

Jag kanske bara är grubblerier och sårade. Jag är bara att inse att. Nä, är jag inte. Du tar bara små steg. Jag är alltid medveten om hur människor kommer att se så att du har slags fick gå halvvägs. Om jag gjorde något att spela en 400 kilo kvinna människor förmodligen kommer att döma det hårdare än andra människor som har gjort karaktär delar för 20years. Inte i ett beräknat sätt men alla projekt jag gör verkar vara liten baby steg mot andra saker. Det jag ska göra nu [Bel Ami] är helt annorlunda i vissa avseenden, men samtidigt, det fick mycket intensitet. Det är vad jag gillar med bokstäver.

Har folk bedöma ditt arbete annorlunda efter Twilight filmerna?

Ja, jag tror folk gör döma saker annorlunda efter Twilight filmerna. De ser det annorlunda men jag menar det finns inget du kan verkligen göra åt det. Jag tar hänsyn till detta mer nu än jag brukade. Gör Dali sak [Little Ashes], när jag gjorde det, jag tror inte att någon någonsin skulle se det. Det är en mycket annorlunda plats att vara på när du tror att du gör en film som ingen kommer att se, du är inte rädd för att experimentera med saker.

Remember Me har stunder av våld, var du orolig för detta och ditt kändisskap?

Nej, det var mer om reaktionerna efter (det slumpmässiga våldet). Sättet han behandlade slumpmässiga händelser. Små bitar skars ut av det men jag minns efter den första kampen med Chris Cooper's karaktär var hans mamma säger "du behöver för att stämma polisen" och jag var som "för vad?" Han inte riktigt omsorg. Ja, åtminstone, få en ursäkt och jag var som jag inte tror att du kan stämma polisen för en ursäkt ".

Det var snällt av denna blasé attityd, även om det varit han som har varit den som skadas. Jag har alltid anknytning till det. Tittar tillbaka i tiden och agg med, jag vet inte riktigt göra det. Sättet att hans våld kommer ut också, det är ologiskt. Det är inte mot riktigt legitima mål. Jag typ av rör detta. När du har en spasm i raseri det går, nästan oundvikligen, att den fullständiga fel mål och det får du mer problem. Så det är bättre att behålla den kedjad hela tiden.

Vad var det som handlar med Pierce Brosnan, som spelar din far?

Jag tror att min relation med min pappa är opposite.With Pierce, den del som skrevs så mycket mer kontrollerande. Han var otroligt arrogant i skriptet. Och verkar Pierce som en riktigt trevlig kille och han läste karaktär som "han är inte en hemsk människa. Han är inte ett monster "och att helt ändrat vad Tyler relation är med honom. Du tittar på en kille där du vet att publiken kommer att tänka "han är okej" som är slags intressant.

Den här killen Tyler är uppror mot ingenting. Du bara anfalla eftersom du vet att han kan attackeras och han kommer att hålla upp efteråt men Pierce var stor. Jag hade ingen aning om vem de inte tänkte kasta i denna del och när [de berättade för mig] Jag gillar "Det är en tuff handling att följa". Men jag tror han var ganska perfekt för det.

Och var det skrämmande att arbeta med Chris Cooper som Emilie karaktär tuffa pappa?

Ja, jag vet inte hur jag skulle känna om jag verkligen hade något att kämpa emot att göra. Jag blev slagen ständigt upp honom! Men, ja, det var ganska skrämmande. Det är mycket svårt att strypas. Det är verkligen svårt att se ut som det faktiskt händer eftersom han var så vänlig att göra det också. Om du bara blivit strypt ingenting egentligen händer. Du typ bara för att stå där. Jag experimenterade med mig själv precis innan vi sköt den. Jag vet inte riktigt vad de står inför är att representera att strypas.

Blev du skadad i just den kampen scen?

Åh nej, inte alls. Det enda som jag skadar mig själv på var lite de som skurits ut ur filmen där jag liksom vänt sig efteråt ur min egen maktlöshet i denna kamp. Du går in i stora konflikter och till slut blir helt förstörda av din konkurrent. Jag skulle slå mig efteråt i en liten stundens ingivelse sak som de som skurits ut ur filmen. Jag slog mig så hårt, jag hade så mycket smärta för resten av fotograferingen. Det var det dummaste jag någonsin gjort.

Hade du några problem med New York Bronx accent?

Jag växte upp tittar på amerikanska filmer. Jag lärde mig att agera, att oavsett omfattning, genom att titta på amerikanska filmer mycket mer än engelska sådana, så jag liksom på många sätt, känna sig mer bekväm att tala inför en amerikansk accent. Det känns mer verkligt för mig på många sätt.

I skymningen franchise du arbetar med en mycket yngre aktörer. Än Emilie, aktörerna i denna film är lite äldre. Är det annorlunda att arbeta med äldre aktörer?

Ja. I många sätt är det annorlunda, eftersom när du arbetar med ungdomar det är som om du ska på resan tillsammans. Allt är nytt för dig. Medan om du arbetar med erfarna människor, de är mycket tydligare om vad de vill göra eller ta med till jobbet redan från början som är riktigt bra på något sätt. Men på samma gång, de är mycket villiga. Chris och jag skulle skriva om scenen när vi slogs mot varandra under lunchrasten precis innan. Jag jobbade aldrig med någon som verkligen är bunden till vad de vill göra och det är det. It's really good båda hållen.

Behind the scens: New moon


New Moon DVD Bonus Feature - Taylor Lautner och Dirt Bike


The Twilight Saga: New Moon Exclusive DVD Bonus Feature

MySpace Home Theater | MySpace Video

Klipp från The Runaways

Movie Trailers - Movies Blog

Tävling: xoxobex

Jag är med i  http://xoxobex.blogg.se tävling om att få bli veckans blogg :)

Länk till tävlingen

Fråga : Vad ska jag skriva om.


create free polls | comment on this

Kid’s Choice Awards

Nickelodeon har meddelat sina kandidater för 2010 Kid's Choice Awards. New Moon och kändisarna har varit nominerad i följande kategorier:

Favorite Couple - Bella och Edward
Favoritfilm - The Twilight Saga: New Moon
Favoritfilm Actor - Taylor Lautner
Favoritbok - Twilight Series

Se alla kategorier och nominerade Här.
Föreställningen är live den 27 mars.

NY Taylor photoshoot :) Me like

Här kommer två SUPER snygga bilder på Taylor Launter :) 


För fler bilder klicka här


Tack Madde !!!!!!

Som ni ser har jag uppdaterat min blogg lite när det gäller designe men den som skall ha mest ära är Madde som har hjälpt mig jäätte mycket och dessutom gjort denna underbara header !!!! Är verkligen glad över att ha henne att fråga när det gäller design efter om jag är jätte dålig på det och jag uppskattar all hjälp jag får av henne !!!

Så Tusen Tack Madde !!!!!
Titta in på henne blogg ? ------> HENNES BLOGG


Kommentar : Anonym

Anonym om Snälla , Snälla svara på denna fråga !:
Vad har hänt med bloggen ?
Designen är jätte bra men vad är detta med all reklam ?
Snälla sabba inte bloggen .
Ps när kommer nästa kapitel av New Blood och när kommer du ha en tävling ?
Me gillar tävlingar !

´Svar: hej Anonym , Tack för att du gillar designen men den är inte klar ännu :( Men jobbar påd det
och när det gäller all reklam och tävlingar . Om du stör dig på att jag har reklam på bloggen blir det lite problem för om jag ska kunna ha tävlingar behöver jag pengar till priser, pengar jag inte har.
Och med att ha reklam kan jag få in en extra slant .
Just nu kan jag faktiskt förstå varför du stör dig eftersom annonerna inte ligger speciellt bra men jag håller på att trixa  på hur jag ska ha den .
Nästa kapitel av New blood kommer så fort jag gjort min svenska uppsats om vampyrer är snart klar men har lite smått kvar .
LOVAR ATT DET KOMMER INNAN MÅNADENS SLUT !!!!!!!!!
Kram Louise

Snälla , Snälla svara på denna fråga !


create free polls |

MTV “The Runaways” Red Carpet Interview

OBS ! Rätt bra video !!
Movie Trailers - Movies Blog

Kstew och Dakota om The Runaways (clevver tv)


Peter Facinelli om Breaking Dawn

Här kommer en liten intervju med Peter Facinelli :)
Hope you like it (:


IESB: Så är du redo för det stora episka finalen Breaking Dawn, säger de att det är två parter, möjligen 3D, de säger åt dig att vänta dubbelt så lång tid för produktion?

PF: Jag har inte riktigt tänkt på det mycket. Vi kom just off of New Moon och jag är fortfarande i redskap Färdigställande Eclipse, jag är redo att gå ut och främja Eclipse, det är min favoritbok, så jag är glada att se att en träff skärmarna. Men jag har inte riktigt lagt mycket tankearbete på Breaking Dawn, tror jag det kommer att vara blandade känslor men jag kommer att vara glada över att kunna avsluta den här serien och sedan gå vidare därifrån.


IESB: Jag vet Kristen Stewart säger att hon är glada över att se den är fördelad i två parter, skulle du vilja se det på det sättet?

PF: Jag skulle. Jag tycker det är en mycket stor bok, gör en stor Dörrstopp (skratt). Det är en väldigt tjock bok och har en massa grejer på gång så att försöka klämma in det i två timmar skulle vara svårt så jag tycker att det i två känns bäst. Jag vet inte ens om de har fattat ett beslut om det ännu, jag hörde det är vad de skulle styra mot. Men jag lät dem göra sin grej, när de ringer mig för att dyka upp på inspelningen, det är där jag kommer, jag lät dem göra affärer saker och jag är ett stöd för deras beslut. Toppmötet har gjort ett bra jobb med böckerna hittills med plockar directorsand sätta filmer där ute så jag skjuta dem om de beslut och jag är bara glada att få Carlisle till liv.


IESB: Någon chans någon av de föregående tre styrelseledamöter kommer att återvända för Breaking Dawn eller tror du de kommer att gå med ett eller två olika chefer?

PF: Jag tror att de förmodligen skulle gå med någon eftersom jag tror att vi skulle filma det hela som en och då skulle det vara, i redigering rummet, uppdelad i två. Jag har ingen aning om vem de tittar på för rektorer, jag är ur denna loop, men jag är säker på att de kommer att plocka upp någon stor. Kanske alla tre kommer tillbaka för att skjuta det (skratt).

Grattis Kellan !!

Idag fyller Kellan Lutz (aka Emmett Cullen ) 25 jordsnurr ! Massa Grattis !(:Kristen bakom kulissernaBildern är bakom kulisserna under inspelningen av The Runaways
Jag har säkert sagt det förut men säger det igen ! JAG LÄNGTAR TILL FILMEN !

Twilight dockor

Har nån sett att det kommer / har kommit twilight my litle Ponnys ?

Här kommer iaf bilder på dem (:Måste faktiskt erkänna att jag skulle kunna köpa dom !
Super söt detalj med ögonen som har samma färg som Cullens (:

Här kommer ävel bild på dockor som twilight karaktärerna , Edward , Bella , Victoia LaurentRiktigt bra gjorda, synd att dom missade det röda ögonen på Vicotia och Launrent .


Kristen i sminkstolen

Här kommer en bild på när Kristen blir sminkad av sin persoliga make-up artist som heter Robin Matthews

Tack Millan för bildern :)


NYA ECLIPSE STILLS !!!


Fans reaktioner på Eclipse trailern


Sneak Peek At The New Moon DVD

Movie Trailers - Movies Blog

Kristen och Dakota intervju


Kristen´s twitter inlägg för Welcome to the Rileys


Smygtitta på Eclipse :))


Eclipse Official Full Trailer

LÄNGTAR !!!

Smakprov på Eclipse trailern

LÄNGTAR , LÄNGTAR !!:D<333

Grattis Edi !:))

Idag fyller Edi Gathegi (aka vampyren Laurent ) 34år !:D
Massa grattis från mig :)Grattis Chaske Spencer !!

Idag fyller Chaske Spencer (aka Sam Uley) 35 år
Grattis till han !:)


Dagens bild: Kristen och Taylor

En ur gullig bild och Tay och Kstew :)<3UK Glamour Photos

Grymt snygga bilder med Ashley , Jackson och Kellan :)


Källa och för fler bilder --->LÄNK!


Robert Pattinson och Pierce Brosnan


Artist on Artist with Robert Pattinson and Pierce Brosnan

Artist on Artist | MySpace Video

Nikki bilder:)

Här kommer några grymt fina bilder på vår vackra Nikki :)
Källa och för fler pic ---> LÄNK!


Kristen , Anna och Taylor på Oscars galanFler bilder på Kristen klicka Här!

Fler bilder på Taylor klicka Här!

Fler bilder på Anna klicka Här!

Anna Kendrick på Oscar Galan 2010


Dagens bild: Taylor och KristenAVIS!!!:)

Uppdate - Nu fungerar det igen !

hej , ville bara säga att nu fungerar det med att kommentera igen , iaf för mig :)
Kram louise :)

Svar på Frågestund 1 av 2

Anonym frågar : Vilken är din favorit bok i serien ?

Svar: Jag gillar alla men New Moon och Breaking Dawn är dom bästa ^^

Maria frågar : Hur kom det sig att du började blogga och hur mycket tid lägger du ner på bloggen ?:p

Svar : Jag började läsa olika twilight webbsidor och bloggar och vart sugen . Det började bara som en oskyldig syselsättning men nu lägger jag ner all tid på bloggen , liite för mycket istället för läxor ^^

Julia frågar: Om du fick välja en i twilight vilken skulle du välja då ?:)
Btw...Älskar din blogg <33


Svar: Oj , svårt men skulle nog välja att vara Alice isf :) Tänk alla kläder ;)

Anna frågar : Vilket Team är du ?:)

Svar : Jag är Team Wolfpack/ Team Jacob <333 Haha är ett Taylor fan ^^

Emelie , Moa och Molle frågar : Vilken är din favorit sida när det gäller twilight ?

Svar: Jag tycker  http://twilightguide.com/ är en jätte bar sida där man kan hitta gejer till blogg designe osv :)

Anonym frågar : Om du fick ta bort en person ur bok serien vilken skulle det vara ?

Svar : Hmm....Jag gillar alla i boken...Men om jag måste ta bort nån så väljer jag nog Jessica Stanly ..Jag tyckerinte att hon är en bra vän mot Bella.

Jenny frågar : Jag kommer inte på nån vettig fråga så jag frågar vilken är din favvo färg ?:p

Svar : Lila, grön och mörka färger :)

A frågar : Vampy eller varulv ?

Svar : Enkelt ;) VARULV <3

Mirre : Favoriter i Twilight serien ?

Svar : Mina favvo karaktärer är Jane , Jacob , Seth och Victoria ^^

Mirre: Sen ...Vilken /vilka ärfavvo skådisarna :P?

Svar : Såklart Taylor ;) senn Kiowa , Booboo och Ashley Greene :)
Nu hann jag tyvär inga fler ....:( Men kommer att svara på fler till i morgon :p
Hoppas att ingen blir sur eller så men jag kommer svara på alla frågor även gammla så passa på att skriva frågor nu ^^
som sagt svarar jag bara på kommenterer nu ^^

Uppdate kommentarer

Hej , som ni ser kan man inte kommenetera det senaste inläggen på bloggen.
Jag vet inte vad det beror på men har kontakat blogghjälpen :)
Kommer lägga upp en uppdate när det fungerar igen :)

Är det nå spec inlägg ni vill kommentera men inte kan , kan ni ju kommentera på ett äldre inlägg
och skriva vilket inlägg ni menar :)

Kram Louise :)Fått en kommentar om varförjag inte godkänner kommentarerna till frågestunden och jag kommer inte godkänna dom alls eftersom jag ändå kommer svara på dom ikväll :)

Kul att jag fått så många frågor men fortsätt gärna och ni kan fråga hur mycket ni vill !
Som sagt både privat och inom twilight eller vad ni vill . Er fantasi är det ända som sätter stop :)

Är det fler som frågar ungefär lika kommer jag göra såhär :

Expemel : Louise , Elisabeth och Christina frågar :---------( heter louise christina elisabeth så det blev ett bra exempel :))

Kram Louise


Kapitel 16 :Fotoalbum" Det är bara tillfälligt gumman , det vet du och Jacob kommer att finnas kvar här" Försäkrade mamma medans jag stod ock veck mina kläder för att sedans lägga dom i flytt en flyttkartong.
" Va ? Får jag inte hälsa på " Utbrast Jacob som precis då kom in genom dörren med okammat hår , smutsiga avklippa shorts och en oljig vit t-shirt och dem mörka ringarna under ögonen som han ny förtiden alltid hade .
" Jacob Black knackar du aldrig" Sa mamma med spelad , sarkastisk ilska.
" Har nån sagt till dig Bella att du är en u.s.e.l skådis ?" kontrade Jake.
" Jacob vi gör detta för Nessies skull. " Jag måste ha hoppad tre meter för jag hade inte ens hört pappa komma .
" Jag måste väl få träffa henne Edward ?" vädjade han och av nån anledning var jag glad över att pappa stängt dörren in till mig i farten .
" Ni vet varför ! Jag tror inte Renesmee skulle klara att vara utan mig heller ? " Renesmee ? Det var ultra länge sen han sa det i ett sånt här sammanhang.
" Är du inte lite för sjävlsäker nu Jacob" Skrockade pappa. Jag började trycka ner handtaget en liten bit i taget för att kunna få en en glipa  att kicka igenom men -antagligen pappa- trykte bak dörren igen.
" Kom igen Bells ?" vädjade Jacob och det måste ha påverkat mamma genom att säga morfar Charlies smeknamn på henne , sen skulle inte jag vilja se Jacob sårade valpblick... Det skulle hellre döda än se den . Jag fortsatte lyssna vaksamt men hörde inget svar .
" Nehe , skitit då " Morrade Jacob och hörde hur dörren smälldes igen så det sallrade i mitt glasskåp.
Pappa öppnade dörren men jag kollade inte på honom jag rusade bara mot dörren men mamma grep i min arm.
" Nessie inte nu , Han är upprörd. " tröstade mamma. " Ja , inte kan det bero på er ?" muttrade jag sarkastiskt med hårdton. Mamma släppte min arm och jag gick ut utan att titta på varken henne eller pappa .
Vad var detta för liv ? Skulle mitt liv enbart bestå av drama , aldrig lycka ?
Jag följde lukten men stod snart bara där och stirrade in i skogen.
" Jag har tappat bort honom " viskade jag för mig själv och andades för första gången på hela min jakt efter min pojkvän men samtidgt förstod jag att jag inte var ensam i  skogen av doften att döma skulle nån  vara bara några hundra meter bakom mig . Intinkten snurrade runt mig och jag stelade , inte nu , inte när jag är ensam .
Garcia den lilla rödhåriga vampyren stod kanske hundrafemtio meter ifrån mig och allt jag fick ur mig var:
" Åh , det här är inte bra " viskade jag till mig .
" Hah , det har du rätt i lilla , lilla flicka " Sa hon och för engångs skull skrattade hon inte .
" Lugn Renesmee Carlie Cullen , inte ska göra detta till en scen eller hur ?" Hon stod nu uppe på en trädgren snetöver mig .
"Jag kommer inte göra nåt mot dig nu lilla Nessie , Det skulle inte min chef gilla . Varför leka med elden lixom " Flinade hon.
" Aja i ses om några dagar, veckor , månader , vi får se " spann hon sen var hon borta.
" Å , Herregud" andades jag innan jag svimmade. .

" Nessie ?" viskade rösten jag så mycket väl kände igen. " Men för guds skull Nessie vakna snälla ?" Vädjade Jacob och jag öppnade ögonen.
" Du är vaken " log han och min blick gled från Jacobs bruna ögon och såg att det var mörkt och jag började skaka tänder. Jacob började krama om mig hårdare.
" Hur hittade du mig ?" mumlade jag och upptäckte att jag var världigt sömning. " Jag vet inte, jag drogs väl till dig. Jag kände på mig .
" Jake, du har ingen tröja på dig " utbrast jag." Du måste frysa " fortsatte jag. Jacob kollade menade på mig.
" Åh , just det .." Jga såg honom i ögonen igen " Är mamma och pappa oroliga ?"
" Jag har inte pratat med dom , jag kom precis tillbaka från min ... Springtur. " Han log lite innan han vart allvarlig igen .
" Vänta ? När jag du ut ?" utbrast han . " När du stormade ut ur huset när du pratat med mamma och pappa " Svarade jag . Vi hade stannat oh såg allvarligt på varandra . " Åh nej!" skrek vi i mun på varnandra och Jacob började springa snabbare.
" Renesmee Carlise Cullen och Jacob Black!" Röt mamma innan hon registerarde mitt uttryck .
" Vad har hänt Nessie ?" Frågade mamma förfärrat. Jag svarade inte orden fastande av fasa i halsen.
" Jake ?" Snäste mamma bryskt mot han och jag kände att han ryckte på axlarna.
" Faktum e Bella att jag hittade henne medvetslös i skogen efter jag avreagerat mig , förlåt för det Bella .." Mamma tystade honom med handen . " Det behövs inte Jake , jag , vi förstår." Sen vände hon blicken mot mig och hennes leende försvann.
" Nessie, Jag vill veta om något hände " Pappa harklade sig bakom henne . " Vi vill veta om något hände " Sa hon och vände blicken bakom mot pappa som bara flinade men när mamma såg på honom vart han allvarlig .
" Jag träffade, G...Garcia" viskade jag tonlöst hon mamma och pappa frös till is.
" Va ? Varför sa du inget Nessie ?" utbrast Jake och ställde sig bredvid mamma och pappa.
" Jj jag var rrä rädd" stammade jag." Skadade hon dig ?" fortsatte mamma och som försökte utan resultat att flippa ur.
" Nej mamma " Jag himlade med ögonen för att få in lite sarkasm men mamma verkade inte märka det.
"Varför i hela friden svimmade du för ?" skrek hon och började snyfta utan tårar.
" Mamma för tusan jag var rädd !" Sa jag i normal ton  vilket verkade lugna mamma lite.
" Eh okej ..ermm... Jacob har du berättat för e..." Mamma verkade inte hitta ordet.
" Folken ?" gissa Jacob.
" Ja precis , har du det ?"
" Nej Bella , jag gör det nu .." Sa han innan han gav mig en varm blick för gik ut ur huset.
" Jag läger mig nu" Sa jag och skyndade till mitt rum där jag låste dörren bakom mig , satte på tvn och tog fram min bok som jag fick av Jacob när jag fyllde sju år bara för att ha nåt att göra.
" Vi kanske ska be Cassidy följa med ?" Hörde jag mamma säga till pappa .
" Ska vi verkligen sära på henne och Benji ?" frågade pappa sarkastiskt.
" Nej men ändå..." mumlade hon .
" Aja vi får prata med dom andra imorgon.." Suckade pappa sen vart det aldelles tyst.
Jag drog täcket över mig och försökte sova .

Nu satt i i bilen ...Ytligare tre dagar hade gått och vi var på väg till Tanya i Alaska . Cassidy skulle komma om en vecka med Benji och bo där ett tag.
Jacob hade kommit sju imorse för att säga hej då och vi hade åkt tio. Mina kinder sved , mina näsa sved mina ögon sved , mitt hjärta sved. Mamma och pappa hade inte sagt nåt på hela resan och vi var ändå i Kanada nu. Jag var otroligt trött just nu men så fort jag blundade såg jag Jacobs kossade ansikte och tårfyllda ögon.
Jag såg i bakspegeln att håret såg ut som ett fågelbo och jag var röd underögonen , vilket inte var speciellt konstigt . Jag hade bett pappa vända ex antal gånger men inte fått nåt svar.
Dom hade fått världigt brottom med att hitta en lösning sen jag stöt på Garcia när jag letat efter Jacob .
Jag sneglade på hastighets metaren och förstod att vi skulle vara i Alaska imorgon biti.
Mamma stängde av musiken som spelades på lågvolym.
" Du kan inte vara tyst hela tiden Nessie " Sa hon lent och jag fnös till svar." Mamma om jag inte har fel så är det ni som håller tyst. Jag har bett er vända över tio gånger ." snäste jag .
" Nessie , Jake kommer på Fredag ."  Sa hon ihop på ett leende . Men jag fick bara mer ont i magen.
" Tänk om Garcia oh Hope kommer då? Med den där Zimun eller vad sjutton han heter och det blir strid . Då är det vårt fel om dom blir skakade. Jag vill inte rymma mamma och sätta andra i fara . " Sa jag skonings löst och mamma bet sig sårat i läppen och vände sig igen . Okej , det var riktigt taskigt men jag orkade inte ta tillbaka det just nu. När vi åkte förbi  McDonald´s stannade vi för första gången på flera timmar när mina föräldrar hörde min mage som jag inte ens hörde men när mamma väl gav mig påsen med mat så kände jag hungern .
" Gott?" frågade pappa och flinade . Jag nickade och försökte att inte se för knasig ut med pommes i hela munen och en hamburgare i handen .
" Du ser ut att inte ha ätit mat förut ...Vi glömmer att ge dig mat.. Esme har vart för snälla mot oss " skrattade mamma men hennes skratt gick snart till ett sorgset gnällande. " Mamma det är okej , att erkänna att du saknar henne och resten och vi borde prata om dom ... " halvljög jag . Mamma log mot mig och smekte min kind på ett sett som såg ganska obekvämt ut för mamma . " Det löser sig va ?" mumlade jag och pappa började skratta .
" Herregud Renesmee har du aldrig hört några av vår familj historier ? Det slutar alltid väl " Skrattade han . Jag la min hand på hans arm . - Säger du så bara för att lugna mig ?Sa jag på mitt lilla sett och pappa skakade på huvudet .
" Jag lovar , jag ljuger inte .." Han flinade igen " Har du inet hört Jezz historia ? Din mammas .." Jag rös till när han sa mammas , Han och mamma hade inte haft det lätt " Sen har vi ju Benjis och Cassis som nu har hittat varandra igen efter över hundra år." fortsatte han . " Du och Jake kommer få ett underbart liv när allt detta ar över gumman" Log mamma igen och jag log lite svagt och tog upp in ryggsäck som mamma haft när hon gick i high school och tog fram en bok av P.C Cast . Jag ar nu på andra  boken och började läsa . Det är lite lustigt vad folk skriver om oss vampyrer ibland ...Jag menar att man får ett märke i pannan är ju helt orealistiskt . Samma sak med Bram Stoker . Man undrar vart dom får sina idér ifrån. Jag sneglade bort från boken och såg en okänd bok och tog upp den . Boken var i vitskin oh hade en guldig text på sig i skrivstil , Det stod Renesmee Carlise Cullen på den . Jag slog upp boken och såg foton jag aldrig sett . Jag kollade länge på ena kortet . Jag såg ut att vara två år och satte i Jacobs knä som såg överlycklig ut .
" Mamma , vad är det här ?" frågade jag med ett litet skratt. " Ett foto album Alice och Rose gjort . Bilder från din första dag i livet till för ett bara nångra månader sen . Det var en avskeds present ." Svarade hon .
Jag fortsatte att kolla på korten . På ett lite längre bak i boken var det en sydamerikanska som höll mig i famnen och i bakgrunden stod mamma , pappa och Kate . Det var ju Zafrina!  Jag kom ihåg det här . Det var innan vi skulle möta volturi och Kate försökte motivera mamma att skydda pappa från hennes stötar så hon lärde sig använda skölden. Det var innan jag "hjälpte till ". Pappa skrattade lite och skakade på huvudet . " Det gjorde faktiskt ont Nessie så du behöver inte flina " mumlade han muntert. Jag vet inte länge jag kollade i albumet ett bra tag innan jag somnade .
Frågestund

Hej på er !
Som jag skrivit förut så är jätte ledsen för att det tar sån tid innan jag svarar på kommentarer men se det så här , jag skriver och gör sånt ni vill och önskar som att trixa med design osv. Så därför tänkte jag ha en frågestund!
Kommentera era frågor så svarar jag på Söndag :) Tid vet jag inte ännu men återkommer igen om det :)

Kram :)

psst ...Det spelar ingen roll om ni frågar privata frågor eller om det har med twilight att göra...Vad ni än vill veta om lilla mig ...Fråga ..om det så är min ögon färg , har jag nå syskon ni  bestämmer ...Jag svarar på allt :)


Runaways Trailer


Chris Weitz pratar Eclipse (spoiler)

People Magazine har en intervju med Chris Weitz.
Läs hela artikeln här.

Han talar om scener i Eclipse filmen (SPOILERS)

Chris Weitz, som regisserade New Moon, den andra delen i The Twilight serien, säger att han har läst manuset till sommarens tredje avbetalning, Eclipse - och som en scen i synnerhet är en FARTDÅRE.

"Jag ser fram emot sovsäck scen, måste jag säga," Weitz berättar PEOPLE. "Det kommer att bli mycket varma."

I Eclipse's fan-favorit "tält scen" - spoiler alert! - En frysning Bella, som är på flykt från det onda vamp Victoria, blir en uppvärmning från varulv Jakob när han tränger in i hennes sovsäck - medan en svartsjuk Edward ser på


Källa


Michael Sheen Intervju med Reelz Channel


Lovevampires

Jag är med i http://lovevampires.blogg.se  tävling om att få reklam på hennes blogg :)

Kellan vill inte ha 3D

Movie Trailers - Movies Blog

Nya Remember Me TV Spot


Remember Me Exclusive TV Spot

Trailer Park Movies | MySpace Video

Robert vax figur

Riktigt cool vax figur på Robert :)


Källa


Snygg Eclipse fan-made pic.Love it :)

Dagens bild: Kristen / Bella


Premiär för Remember me

Den romantiska dramafilmen ”Remember me” med Robert Pattinson och Emilie de Ravin i huvudrollerna hade galapremiär igår. Premiären hölls på Paris Theatre i New York och självklart var filmens alla skådespelare där.

Svenska skådespelerskan Lena Olin, Pierce Brosnan och modellen Nicole Trunfio var några av de som syntes på röda mattan. Ett annat välkänt ansikte, som självklart var där för att stötta sin ”Twilight-kollega” och påstådda pojkvän, var Kristen Stewart.Källa


Knappnytt: Twilight!

haha :D

Kristens 2009: Bevery Hills Portrait SessionKälla och för föer bilder klicka här!

Robert : Remember me intervju med access hollywood ( 2 delar)


Ashley Greene på The Dolce & Gabbana During Milan Fashion Week
She look absolutely gorgeous if you ask me :)

Källa

" Robert Pattinson: "Ja, Kristen och jag är tillsammans!"

"Twilightstjärnan Robert Pattinson har äntligen erkänt det som alla har väntat på. Han och hans motspelerska Kristen Stewart är ett par! Efter månader av spekulationer och rykten från alla håll har paret nu tillslut släppt sargen och erkänt sin kärlek! Både Robert och Kristen vill inte skapa hysteri med sitt förhållande och när båda besökte" BAFTA Awards" nu i söndags höll det sig långt ifrån varandra på röda mattan. Efterfesten var däremot en annan historia och det nykära paret kunde inte hålla sig borta från varandra! Det var också under efterfesten som Robert Pattinson erkände att de var tillsammans men han berättade också hur svårt det är att vara offentliga personer och ha ett förhållande. Stackars dessa två turturduvor, de borde kunna vara tillsammans utan att vara rädda för galna fans!"

Källa: http://www.posh24.se/

psst detta lagdes ut 13:09 den 23 februari 2010 ungefär samma tillfälle som aftonbladet kom ut (som visades vara falskt )
Kan detta också vara fejk ?

Vad tror ni ?"Vi älskar Kellan Luts stil!"

"Twilight-stjärnan Kellan Lutz håller på att bli vår favorit Hollywood-hunk! Inte bara är han superhet och charmig, han har också en skön personlig stil! Och som alla vet finns det ju inget vi älskar mer än en man med stil. Vi såg Kellan igår på flotta Beverly Hills i avslappnad T-shirt, jeans och en... manbag! Det kräver verkligen sin man för att bära upp en sådan... och Kellan lyckades!"

Detta skriver Posh24.se :)
Klicka på länken ovan för fler bilder :)


Kapitel 15 : Kärlek

Renesmee berättar:

Det var helt tyst i rummet, Nahuels , Lenitas och Nikitas och självklart Huliens blick vandrade mellan oss alla .
Det var bara min och Jakes andning och hjärtslag som hördes i huset men Paul kom snart och störde tystnade med Sam , Quil och Seth bakom sig.
" Tja , är tv på ?" frågade han högt innan han tvär stannade när han såg alla sitta stilla som statyer och hörde tystnaden.
" Har det hänt nåt ?" frågade Seth som trängde sig förbi sina bröder.
Istället för att svara Seth frågade pappa mig istället :
" Hur mycket visste hon?" Frågade han hest.
Jag drog ett skävlade andetag . " Jag vet inte men hon lät verkligen säker , Aaron trodde henne också . " viskade jag och visste mycket väl att Jakes bröder studerade mig som frågetecken .
" Helvete" röt Emmett plötsligt och smällde även i ett av borden så det gick sönder.
" Vi har gjort det hät förut " Sa Alice med sin pipiga röst.
" Ja men hur hade du tänkt sig att det skulle gå för dom då ?" snäste han och gjorde en gest mot mig och Jake.
" V,Vi löse det " pep hon och höjde ena handen för att inte bli störd när hon försökte se in i framtiden.
" För tusan du kan inte se hundarna " väste han .
Alice himlade med ögonen" Nej precis , om jag inte ser Nessies framtid betyder det att vi har löst detta " Sa hon belåtet.
" Jaha , och hur löser vi det ?" frågade Benji " Jag vill också stanna här "
" Det kan jag tyvär inte se" Sa hon och satte sig igen efter att ha ställt sig upp för att förklara för Emmett.
" Kan ni berätta för oss idag eller ?" Sa Quil som försökte hantera sina skakande händer ..Precis som dom andra.
Jag fick dra en ny suck och fick berätta allt igen för dom . Men den här gången var det svårare nu när alla ord gått in i själen ordetligt.
" Jaha " muttrade Quil och satte sig på golvet och hade det inte vart för att han var så stor skulle hann har sett ut som en treåring.
" Ibland är han det också " viskade pappa till mig och jag skrattade lite lågt. Det var faktiskt sant.
" Hur hade ni tänkt lösa det ?" frågade Sam och såg på mig och Jacob.
" Vi har bara använt en änfa lösning förut och det är flytt, men allt är ju annorlunda nu. " Svarade Carlise som inte sagt nåt på ett tag.
Jag reste mig och gick till köket för ännu en bit pizza , trotts att den var kall.
" Tror ni att dom läskiga tvillingarna har nåt med det att göra ?" sa jag tänkfullt jag och Cassidy brast ut i skratt.
" Dom två idioterna dom skulle aldrig komma på nåt sånt" svarade hon och torkade teatriskt bort en tår under ögat.
" Dom hade ju spionerat på oss alla ?" Sa Emmett lite spydigt . Nu var det dags igen.
" Haha , ja men det var som dom sa inte deras idé .
" Ja, men den där andra då som dom snacka om ? Han kan ha skickat dom?" Fortsatte han.
" Möjligt men inte speciellt . Jag tror jag vet inte vem killen e heller men jag tror inte att Garcia och Hope skulle låta sig användas mer än till det dom redan gjort om ni fattar." Svarade hon och började knappa på mobilen.
" Vad gör du ?" frågade Jasper som ställde sig bakom henne precis som Carlise.
" Jag ringer lite kontakter " Svarade hon belåtet och höll upp telefonen mot örat.
" Hej Demetri det är Cassie " Sa hon och lät märkligt nog nervös. Riktigt nervös.
" Jo jag mår bra men jag behöver din hjälp. Nu." Sa hon befallande och jag hörde hur Demetri suckade på andra sidan luren.
" Okej Vad behöver du ?" Frågade han .
Hon log lite belåtet ." All info du vet om nån Ziom ? Han känner Garcia och Hope . "
" Okej vänta ..." Stönade han och hörde hur det smällde i dörrar eller snarare en port.
" Det känns lite som ett avsitt av en FBI serie " Sa hon med ett flin mot oss .
"Okej , Jane och Alec vet nåt om honom jag meijlar över lite info " Svarade han och lät verkligen irreterad.
" Kan du inte säga nu ?" sa hon snabbt.
" Cass, jag har ett jobb att sköta "
" Jobb" Sa hon sarkastiskt med en grimars innan hon la på.
Alla studerade henne .
" Vad ?" frågade hon och såg sig nervöst runt om kring på alla i rummet.
Jag sneglade på Benji som såg ovanligt stel ut.
" Jane kände igen namnet och skulle maila över info men dom skulle prata med Felix och Aro också." sa hon och tog upp sitt ritblock och började måla på en kolteckning.
Mamma stod och lutade pannan mot det stora fönstret och jag såg hur pappa gick fram för att trösta henne och hur hon slog bort hans arm som tänkte krama hennes axlar.
Själv lutade jag huvudet mot Jacobs Axel och han sitt huvudet mot mitt. Jag ville inget hellre än att han och jag skulle få vara ensama och prata om allt , sånt som jag inte ville att andra skulle höra ..Som ...Jag sneglade mot pappa som flinade ursäktande mot mig ." Ska vi jaga Bella ?" frågade han och kysste hennes hand. Även hon sneglade mot mig innan hon nickade och grät utan tårar. Dom gick ut hand i hand och jag hade en känsla av att dom inte skulle jaga. Jag studsade till när det pep från Cassies mobil och hon flinade . Hon gick mot Carlises dator som hon kopplade mobilen till med hjälp av en ´sladd.
" Vad gjorde du ?" frågade Emmett och kollade över Sams axel.
" Jag förde över mejlet till datan så det blir lättare att läsa. " Svarade hon och jag hörde att hon höll på att gå in på nån speicell mapp och visste att hon läst det för ´menningen kom världigt snabbt efter klickandet från datamusen slutat . " Det här är inte " Flämtade hon.
" Ziom är en ökänd vampyr som försöker utrota så kallade blandraser . Vilket är när en vampyr och en människa haft en fysikskreation och när människan av ett mirakel lyckats överleva och föddes ett barn och det händer oftast att den kvinnliga människan dör under förlossningen. Han anser att dom är smuts i den rena vampyr världen och har över hundra anhängare och har en okänd talang om är till stor fördel . Hans anhängare är mest vampyrer men även formskiftare vilket många grupper är chockade över eftersom dom också ibland tillhör blandraser. Det rycktas att han även har beknta i volturi men man vet inte säkert. Han är oerhört farlig och inte ens volturi har kunnat stoppa honom ännu" Cassidy lutade sig mor Benji och Esme såg på mig med sorg och oro.
Han skulle döda mig , han vill döda mig . Nahuel satt som en staty och kramade Lenitas hand.
" Carlise , vi kanske borde ge oss av " Sa han plötsligt och alla vände sig chockat mot honom.
" Om han är efter oss också så blir detta en dröm för honom , Vi kanske kan lura honom eller nåt sånt , nån vet säkert att vi är här " Jag såg att han sneglade snabbt och diskret mot Amun men jag tror inte sån annan uppfattade det."
" Nahuel .." Började Esme men han lyfte handen och tystade henne .
" Jag tror det är bäst så , vi känner att vi tränger oss på och att vi kommer orsäka mer skada för er...Nessie . Och vi har bestämt att vi bör ge oss av. " Han nickade innan han reste sig och kramade om Carlise innan han gick ut tillsammans med resten av sin familj.
" Vet ni , Det där hade inte jag sett " Sa Alice lågt och lite förbryllat.
Alla stirrade på henne och det fanns lite humor i deras blick innan hon skuttade upp för trappad .
Quil satte sig i en av fotöljerna inne vid tv.n och satte på sportkanalen.
" Quil måste du kolla på sportkanalen ?" väste jag mellan tänderna .
Han ryckte på axlarna och satte på en annan kanal med en baseball match . Jag stönade innan jag tog upp boken jag lagt på bordet kvällen innan och började läsa. Jag försökte att inte le när jag kände hur Jake kickade på vad jag läste. Jag kom på att jag inte hade jagat på ett tag när det började brinna i halsen och jag fick svårt att sitta stil. Jag började istället bita på mina naglar för att distrahera min törst vilket inte gick så värst bra.
" Nej det här går inte " suckade jag gled ur Jacobs famn och satte på mig jackan .
" Nån som kan tänka sig att jaga med mig ?" frågade jag .
" Cassie var genast på fötter och hade satt på sig sin jacka innan det ens gått en sekund.
" Tack "
" Vart hade du tänkt dig ?" frågade hon medans vi hoppade över floden. " Jag vet inte det första vi hittar" Svarade jag och mjukt hamnade jag med fötterna i marken.
" Varför betde Benji sog så underligt medans du ringde till Demetri?" frågade jag efter ett tag då vi fortfarande sprang. " Gjorde han ?" frågade hon och stannade . " Ja , såg du inte det ?" frågade jag förvånat och höjde ena ögonbrynet." Nej , jag ..eh tänkte på annat" mumlade hon och började springa men jag greptag i hennes arm .
" Du gillade honom va ?"
" Vem , Demetri ?" frågade hon dumt. Jag himlade med ögonen till svar.
" Nej " Ljög hon och försökte springa ingen men jag ställde mig farmför henne .
" Okej , Han gillade mig " Svarade hon och jag lät henne springa förbi.
" Gillade du honom ?" När jag sagt den frågan stannade hon ytligare en gång men svarade inte.
" Du veta att du kan berätta för mig ?"
" Jag vet" Svarade hon trött. " Förlåt det var inte meningen att vara dryg men jag vill veta , jag har själv romans-problem" Svarade jag innerligt. Det var ju faktiskt sant. " Har du ?" utbrast hon häpen . " Såklart jag har "
" Berätta " Vädjade hon .
"Om du berättar först " Hah , där fick hon.
" Ska jag vara ärlig vet jag inte . Det är nu jag har börjat förstå mina känslor för honom " Hon vände skamset blicken från mig . " Vad har hänt ?"
" Benji kysste mg förut " mumlade hon. " Wow gjorde han " utbrast jag glatt men tystnade när jag såg hennes uttryck.
" Men när han kysste mig ville jag att det skulle vara Demetri , Jag tänkte till och med att det var han" Svarade hon.
" Det kallar jag problem ." muttrade jag . " Du och Jake vad har ni för problem ?" frågade hon .
" Förutom att vi kanske måste flytta ifrån varandra menar du ? Jag får inte vara ensam med honom för mamma och pappa " Svarade jag surt och snörpte sedan på munnen.
" Hur me...aha " Sa hon och vart lite röd under sin vita hy. Jag visste precis vad hon tänkte på.
" Det löser sig. " Sa hon sen lent och vi koncenterade oss på att jaga .

Jacob satt på verandan när vi kom tillbaka från vår jakt och det hade börjat mörkna.
Jacob reste sig upp när vi kom och Cassie log lite dieskret mot mig.
" Vi ses ...Eh sen" Sa hon och gick in och jag såg genom fönstret att hon kramade om Benji innan dom satte sig med Carlise och Esme.¨
" Hur mår du ?" frågade han och smekte min kind . Jag log mot honom " Det är bra." Svarade jag. " Du ?"
" Helt okej " viskade hani mitt öra och hans andedräkt kittlades så jag kunde inte hindra fnissningen som slak ur mig.
" Din mamma och pappa är snart här " mumlade han innan han kysste mig. Jag visste hur pappa skulle morra om han såg oss nu men just nu brydde jag mig inte . Jag var så rädd för att mista min Jacob att jag inte vågade ta bort mina nästan fast klistrade läppar från Jacobs. Och mycket rikigt kom mamma och pappa nu flygandes och jag hade även rätt på morrningen som pappa gav ifrån sig men jag hörde att mamma hindrade honom.
Hon förstod , hon förstod alltid när det gällde min och Jacobs realation . Mycket eftersom hennes och pappas inte vart så ultra enkel.
" Nej Edward , Du vet varför " viskade hon till honom och dörren stängdes efter dom. Pappa skulle säkert ha sitt" Far och dotter" snack efter . Som alltid. Eller skulle han be mamma göra det men hon var inte lika emot som pappa var. Tack och lov.
Jake tog mina händer i sina och bara såg mig i ögonen med den speciella blicken han bara gav mig , Blicken Sam gav Emely , Paul gav Rachel , Jacobs syster . Blicken som gjorde mig varm och nervös. Prägling.
Det värsta var att jag aldrig någonsin lessnade på blicken den kändes alltid lika unik varje gång han gav mig den .
" Säkert att du mår bra ?" frågade han och la en hårslinga på sin rätta plats.
" Ja" svarade jag oberörd och visste att det var en lögn . Jag skulle förlora honom . När som helst .
" Säkert ?" envisades han .
" Nej " svarade jag tillslut och kramade om honom . Först verkade han mest chockad innan han kramade mi tillbaka .
" Förstod det "mumlade han " Jag älskar dig Nessie , jag vill inte förlora dig vad som än händer och jag kommer inte lämna din sida . Det lovar jag ..Okej förutom när du ska sova . Din pappa dödar nog mig annars "´Sa och det fanns en tesked humor i det sista han sa och jag skrattade även om det inte var helt äkta.
" Se , du kan skratta " skrockade han innan han började fläta sina fingrar i mitt hår . Utan att säga nåt utan att kyssa mig han bara såg mig i ögonen .
Hedi Klum skulle ha kunnat stod i underkläder snettframför honom men han skulle inte tänka på det . Just nu verkade det som om det bara fanns jag för honom.
" Du Jake , vad var det du skulle prata med Embry om imorse?" frågade jag och la huvudet på sne.
Jacob bet sig i läppen en stund som om han inte visste om han fick berätta eller inte . " Embry har det lite jobbigt nu bara . " Svarade ha kort . " Han har inte lyxen med att ha en flickvän som inte åldras när han själv inte gör det som jag" Svarade han log .
" Han mår dåligt eftersom Carolina har blivit äldre än honom ?"
Jacob nickade " Precis , Han ska försöka att sluta vara varulv " Jake verkade inte helt lycklig över det .
" Du gillar det inte" sa jag och det var ingen fråga .
" Nej , vi har gått igenom mycket , Speciell sen vi var som vi är nu men aja , Sam , Paul , Jared alla kommer nån gång luta åldras för deras präglingars skull. Det är nog bara jag som inte kommer sluta åldras. Fast det skulle inte förvåna mig och Seth präglas på en vampyr" Sa han tankfullt och satte sig på en av stenarena och just då märkte jag att vi kommit en bit in i skogen.
Jag satte mig bredvid honom och stenan var så stor att vi båda fick plats på den .
Han la armen om min midja och kramade om mig . Jag njöt av varenda stund och varenda andetag av hans doft.
Jag sträckte på mig och kysste honom mjukt och han lyfte mig så jag satt i hans knä och kunde inte låta bli att tänka på när han lyfte mig när jag var en liten bebis och självklart spelade jag upp det lilla minnet för honom , även fast det inte var meningen och han skrockade lågt mot mina ivrigare läppar.
" Renesmee !" Hörde jag plötsligt mamma ropa och jag flyttade mig snabbt från Jakes knä till platsen bredvid honom på stenen.
" Vi går nu !" Fortsatte hon men hon kom inte mot oss.
" Okej , jag kommer sen !" svarade jag och lyssnade så jag verkligen visste att dom försvann och inte kom nån annan väg för att upptäcka eller nåt sådant.
" Så vart var vi " spann jag och började kyssa Jacobs läppar igen men han stoppade mig .
" Vi var vid den delen då det är dags för mig att följa den lilla damen hem " Svarade han och jag kände igen tonen . Nu var han sitt överbeskyddande jag och jag kunde inte göra nåt åt det.
" Okej " suckade jag . Han log stolt innan han tog sin hand i min och började gå i männsklig takt.
" Jag sa inte att vi hade brottom " Flinade han . Och han hade sant . Vi hade inte brottom.