.. . . -

New Blood Kapitel 19 : Händelse full dag

Spoiler för er som inte läst kapitel 18

Tidigare i Kapitel 18 :

I förra kapitlet åkte Renesmee till Jacob för att bo där med
honom i La push . Nessie får då veta att hennes familj och vänner har än massa saker som hon inte vet om
även Jake döljer saker för henne . Men på kvällen berättar Billy en historia för henne .
Tidigare samma kväll hade Jake berättat samma historia men inte lika mycket
och missat några viktiga detailjer enligt Renesmee . och mitt i natten kommer Seth och berättar att
dem hittat ett okändt vampyrspår.
Dagen efter bestämmer dem sig för att klippdycka .

Kapitel 19:


Det var faktiskt förvånans värt varmt ute . Sommarn är defenitivt påväg, Det var världigt folk tomt eftersom
La push eleverna gick i skolan. Jacob verkade mycket piggare idag än han vart igår vilket var mycket roligare och trevligare . Fast då hade jag kommit vid elva och jag la mig nog inte förren vid två tiden .
Jake pratade på om allt möjligt om vi skulle äta pizza från La push ända resturang , som dessutom var en pizzeria .
Vi fick gå en bra bit för att komma till klippan där Jake och hans kompisar brukar hoppa , och med kompisar menar jag
bröder, vargarna. Och han hade haft så rätt så . Embry och Quil var redan där och såg ut att redan hoppar några gånger. " Jake ?" Ropade Quil " Vad gör du är skulle inte... Det var inget " Antagligen skulle han fråga om Jake inte skulle vara med mig idag men sen såg han mig ju. " Hej Nessie "sa han när vi kommit närmare .
" Så Jake tar med dig på utomhusaktiviteter vi som trod..."började Quil men Embry harklade sig såg menande på honom vilket gjorde mig förvirrad , och Jake verkade inte heller veta vad det handla om .
" Vadå ?" frågad han efter nån minut . " Nej inget " Sa Embry och Quil samtidigt och flinade innan Quil gick tre steg bak och tog tre lång steg och flög över kanten . " Wow , det är verkligen högt " mumlade jag för mig själv .
" Nja , Du kan ju inte direkt skada dig , eller ?" frågade Embry och såg plötsligt osäker ut . " Nej , bara vampyrer , varulvar eller ja ..Skepnads skiftare kan skada mig vad vi vet . " svarade jag och Embry nickade.
Nu gick även Embry tre steg bakåt innan han sprang några steg och gav ifrån sig ett rop av att få en adrenalinkick.
" Säkert att du vill ?" frågade Jake retsamt och jag puttade till honom och fnös " Såklart har du glömt att jag är hälften vampyr " Sa jag nochalant och gick fram mot klippkanten och svalde " Nessie ,är det nå fel på ditt hjärta ?" frågade Jake roat . " Nope " Sa jag fortfarande med nochalnt ton . " Ska jag hoppa först ?" envisades han
" Nix jag först jag måste bara tänka lite ..." Mumlade jag " På?"
Jag himlade med ögonen " På vem som får mina saker om jag inte överlever " snäste jag sarkastiskt.
Jake ställde sig på samma ställe Quil och Embry började innan dem sprng över kanten , så jag flyttade motvilligit på så Jake kunde hoppa men precis när han skulle hoppa grep han tag om min midja och tog mig med sig . Jag vet inte om jag skrek eller inte , inte ens om Jacob gjorde det mig att mitt hjärta höll på att sprängas genom revbenen visste jag i allafall och vi hamnade undervattnet men Jake släppte mig inte utan han höll mig kvar med ett fast grepp om min midja och jag började oroa mig för att han kanske inte skulle få nån luft men när han väl pressade sina läppar mot mina försvann allt nödvändigt om luft , mat allt försvann . Jag menar vem har inte drömt om en undervattenskyss ? .
När Jake tog bort sina läppar från mina log han så det kom en massa bubblor vilket även fick mig att skratta och jag simmade upp mot ytan och Embry och Quil var påväg upp igen genom att gå upp för klipporna , antagligen var det som en jätte smal liten gång eller vad man ska säga . " Wow " flämtade jag när även Jacob kom upp till ytan .
" Tänkte precis samma sak . " sa han och kysste mig igen . " Nå vad tycker du ? Hur var det att klippdycka . " frågade han och plötsligt kom jag på att jag egentligen skulle vara jätte sur på honom . Jag tog lite vatten i munnen och spottade på honom " Vad ?" frågade han roat " Gö aldrig om det ! Jag var inte berädd !" Sa jag men kunde inte vara sur på honom , det var var ju faktiskt kul !. Men innan jag hann säga nåt mer var det Jacob som spottade en vattenstråle mot mig . " Jake " skrattade jag och stänkte vatten på honom . Han slutade .
" Ska vi göra det igen ?" frågade han lättsamt precis som en femåring frågar sin pappa om dem kunde åka den jätte coola karusselen på ett tivoli. " Ja !" utbrast jag ivrig och vi simmade tillbaka mot klippan men jag var framme först eftersom jag simmade i vampyr fart undervattnet.
" Skryt !" ropade Jake när han kom simmandes mot klippan och vissade vart jag skulle gå upp .
" Ni borde göra den lite bredare " muttrade jag " Vadå har halvvampyren ingen balans " ropade Quil ner till oss innan han hoppade och gjorde en volt ner i  vattnet " Gud vad du skryter Quil ! " ropade jag till honom när han kommit upp till vatten ytan igen.  Den här gången hoppade jag själv och före Jake och vi var nog vid stranden i tre timmar .
" Attans!" utbrast jag och dök ner undervattnet och simmade tilllbaka till klippan . " Vad är det Nessie ?" frågade Jacob och Quil och Embry simmade mot vårt håll. " Några från min klass är här och ser dem mig skvallrar dem för rektorn att jag inte alls var sjuk och då får jag kvarsittning." Sa jag förfärat . ! Okej vi får väl hålla oss här då ? " sa Jacob oberört. Jag nickade och tittade ner i vattnet och såg nåt som blänkte. " Vad är det ?" muttrade jag innan jag dök ner och simmade ner mot botten , vilket var världigt långt ner så jag va glad över att jag inte behövde andas. Jag tog den lilla kedjan som hade ett sliverhjärta som hängsmycke. Jag studerade det än stund under vattnet innan.
" Nessie ?" hörde jag Jake över mig och jag simmade upp till ytan och Jake väntade på mig fortfarande på samma ställe.
" Nessie, vad sjutton .." Började han men jag avbröt honom genom att lägga handen över hans mun.
" Jag såg denna " förklarade jag och höll fram den andra handen för att visa honom min upptäckt. " Åh , det är fint, min mamma hade ett liknande " sa han och ryckte på axlarna. Jag virade den några gånger runt vrisen innan vi hörde Embry rop innan han skar sig genom vattenytan. " Vänta Nessie , det är en amulett " Sa Jake precis innan jag skulle dycka ner  under vattnet igen . Jag tog hjärtat som nu var två halvor och kollade på kortet . Det var en bild på , Jag kisade för att se ´den suddiga bilden. " Rosalie" Sa jag förbryllat och visade Jake som vart lika chockad som mig.
" Hur har detta hämnat här ? " mumlade jag för mig själv. " Ska vi gå tillbaka ?" frågade Jacob innan jag hann säga nåt mer. " Okej " Log jag och började simma mot stranden . " Vänta Nessie , dem fick ju inte se dig " muttrade han och nickade mot mina klass kompisar som satt på stranden och njöt av solen som för en gångsskull var framme.
" Vet du en sak , det struntar jag totalt i " sen började jag simma mot stranden men hörde Quil säga till Jake " Du , hon har börjat få lite attetyd " muttrade han Jake skrockade lite lågt " Ja vet " svarade han bara och leendet hördes väl !
" Cullen !" Hörde jag nån ropa när jag stod och torkade mig . " Aaron , hej " svarade jag utan intresse.
" Var inte du sjuk " muttrade han nedslaget. " Eh , jo ...Det är så öö.." stammade jag . Oj då.
" Hej Aaron" hörde jag Jacob säga bakom mig . Perfekt. Nej detta var ju helt underbart och detta var vara tung ironi.
" Hej " Men Aaron lät inte lika trevlig som Jacob. " Ö, fick vi nå läxor idag " Sa jag snabbt för att ingen skulle bli sur.
" Ja , fysik , sidorna sexiofyra till sjuttio. " muttrade han " Yo , Aaron skulle vi surfa eller !" ropade Maryan Nicklas en bit bort. " Ja " ropade han surt . " Vi ses väl imorgon Cullen " väste han lågt innan han gick . Jag stod kvar some en staty. Det var som tusan ? CULLEN ?! När började han kalla mig Cullen ? Och använda den tonen mot mig ? . Jag stirrade efter honom. " Renesmee ?" frågade min pojkvän som fortfarande stod bakom mig . " Ska vi gå tillbaka till huset ?" frågade jag och drog på mig mina shorts och ett linne över bikini topen som Embry eller Quil hämnat från topen av klippan. " Visst " mumlade Jake tänkspritt.
Denna gången gick vi inte under tystand utan vi pratade glatt medans vi åt en varsin glass strut.
" Kommer inte dem andra bli sura nu ?" Frågade jag när Jacob hade avslutat sin historia från en patrull dem haft medans jag var hos Tanya. " Varför skulle dem ?" frågade han förbryllat . " Nej , jag undrade bara eftersom du dissade Seth i natt .." Jag fnissade lite av minet, jag hade verkligen vart  elak mot honom.
" Han tillhör min flock , Sam har inget med honom att göra på det sättet . " Muttrade han surt . Där var tonen igen.
" förlåt , Jake . Jag menade inte att säga nåt fel eller så.." Sa jag och fortsatte på min glass. "Nej det är inte du , bara det att Sam lägger sig i så mycket" Sa han fortfarande arg . " Okej , men nu tänker vi på annat . Nu går vi hem , poppar popcorn och tittar på en film eller nåt. " Försökte muntra upp honom lite. Det funka." Det låter super" Sa han och hans bitterhet var borta. Jake fattade återigen min hand och vi gick och svingande dem som man gjorde enligt Jake gjorde på dagis. " Hur var du som bebis ? Jag menar . Du vet ju redan hur jag var ..Men jag vet inte hur du var " Frågade jag av ren olyckshändelse och frågan fick Jake såklart att brista ut i skratt. " Det kommer jag inte ihåg, Gumman . Det får du fråga Billy om när han kommer hem " Svarade han muntert.
När vi kom hem hängde vi handduckarna på tork och slängde in en påse popcorn i mikron medans Jake gjorde det började jag rota i deras film hylla och jag kunde inte låta bli att fnissa lite " Jake har ni fortfarande VHS spelare ?" sa jag mellan skratt anfallen . " Ja och ? En del filmer är rikigt bra " försvarade han sig medans han duckade fram popcorn skålen och en cola flaska med två glas . " Okej, säger du det så ." flinade jag och kurrade mig upp i han knä och han la belåtet armen om mig och han kysste mitt huvud. " Vad vart det ?" frågade han . " Tog nån romantic komedi . Dvd" Sa jag när jag såg att han var påväg att ta VHS dosan. Han tröck på play och filmen började. Jacob lutade sig mot mig och kysste mig , Jag besvarade kyssen som vart mer och mer ivirg. Hans heta hand gled ner för min midja och tog ett fast grep om mina höfter och pressade mig mot sig och mina fingrar flätades in i hans mörka hår. Jakes läppar lämnade mina läppar men kysste mig längst käken och ner för halsen till min nyckelben. Jag kunde inte låta bli att flämta till.
Jag vände han ansikte mot mig igen och pressade läpparna mot hans igen och hans händer började dra upp min tröja medans jag pressade honom hårdare mot mig. Men stämmingen försvann direkt när nån knackade i dörrhålet.
" Hej Jake ...Nessie " Sa Paul med ett brett flin . Jake flög nästan bort från mig och jag började rodna och drog ner mitt linne igen och rättade till det. " Förlåt om ...Vi stör ...Men vi behöver prata med dig " Sa han och försökte hålla sig för skratt och bet sig i läppen och vart alldeles röd i ansiktet . " Kommer " snäste Jacob och följde Paul ut och såg att äcen Quil, Seth och Embry var där. Jag stönade av ilska . Måste alltid nåt stå i vägen ? Jag gick till det lilla badrummet för att fixa håret men det stod åt alla håll. Jag gav upp efter att ha haft vatten i håret för att kunna fixa spretet men satte upp det i en hästsvans istället . Jacob hade vart borta i en timme innan jag smsade och undrade vart han tagit vägen.

- Jacob , vart tog du vägen ?
Kram Nessie

Sweet words 'w'
Postat av: jjenniffer

Åhh längtar tills nästa ! :D <3 .

Super bra kapitel ! ;) ♥Men du när du har den roset bakrunden syns

inte texten , störande .

2010-04-17 @ 08:20:06

whrite Sweet words here <3:

Vad heter du raring? :
Kom ihåg mig ?

E-post : (Detta vissas ej )

URL/ Har du blogg ?:

Sweet words :

Trackback
RSS 2.0